Fable - The Lost Chapters

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én elõször lazán beütöttem hogy "SHIT" mire ledobott két vérfarkast... Megsértõdött? 😄

\"They\'re falling one by one!\" MSN hack: http://www.hacktools.atw.hu/msn.php

én az istenek haragját vagy miafrászt nyomattam rá ezerrel... jó dolog az 😊

Nekem nincs vleem semmi gondom, habár a vékony fanyélen ott ligyeg egy egy eteres buzogány, de az csak mellékes<#vigyor2>
Nem nagyon tetszik ez a játék meg kell mondjam. Ez a nagyon meseszerû vagy inkább rajzfilmszerû grafika meg ahogy van az egész. Nem kell gyõzködni, nyilván másnak tetszik, elhiszem.
Amit plusszban nem tetszik, és nem is értem, hogy miért van az, hogy eladok egy árúsnak halat 12-ért, haszon rajta mondjuk 9. Ugyanettõl az árústól meg tudom venni ugyanezt a halat 3-ért, és megint megveszi 12-ért. Pár perc és összeszedek 200k-t. Más árúsnál is próbáltam, ugyanaz.
Mi lenne ha magadtól? 😊 Templom mellett van egy faszi aki elmondja ha megajándékozod az óriás ékkövével. Ez az óriás egy majom, kicsit odéb, le kell gyilkolni, ennyi.
bauer15
hits

\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

hy all! nem tudja valaki mi az ARcheologus neve? H S I T beük vannak megadva valaki mondja meg THX
Ès az a csúnya nagy seb a pofámom minid gott marad?
Mert már naon idegesit
<#gun><#violent><#boxer><#falbav>
Csak akkor. De fûzni kell az asszonyt,hogy kedve legyen hozzá.
turós

<#beka3>
Kmarha
melyik a jobb, a turós vagy a lekváros palacsinta?

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

bauer15
csak akkor lehet nemi életem ha már házas vagyokk?😊

Semmi baj sincs
a kérdést nem tom
bauer15
JA értem akkor vocs hogy beleszoltam
viszont azt szertném kérdezni hogy pl mikor beszélnek hozzám pl. falusiak kiírják a szöveget?
vagy amikor a céhesek beszélnek

ÀÀÀ ez a game naon király😄
MElyik a jobb mágus vahy harcos?
<#nezze>
Prince23
Hua!
Nekem a bemutatót nem akarja lejátszani, miért?
Vmi hibakódor ír ki: 0x058... vmi ilyesmit, meg hogy nézzem meg a hang és video beállítását... de hát minden trailertz eddig lejátsz csak ezt nem...

Nem úgy hanem amikor választási lehetöségem volt akkor öltem meg úgy az embereket<#mf1>

Ès a *nagyembert* én is úgyanúgy öltem meg mint te<#violent>
bauer15
én nem i öltem meg õket amikor a "nagy ember gugolt " én akkor ütöttem
😊

ààà én most öltem meg tweabledet vagy kri😄
Nem is volt erös 😄
De nem tudtam hogyan lehet jó ként ígyhát megöltem.
Az öröket ti hogy öltétek meg akik körbe álltak?
Èn ugy hogy amiukor a nagy ember gugolt addim mindenkinek adtam nyillal egy fejest és nem egyszerre rontottak rám mindenkinek ajánlom
KáZé
JAcknek a verésénél tartok, és mit kell akkor csainálni, mikor felrepül a magasba és szór ilyen hülyeségeket? valamint ti milyen taktikával öltétek meg?

bauer15
am.ez mikori játék
ja és ha a járókelõkkel beszélek annak kéne láccodnia hogy mit mond?
nincs valami magyar oldala ennek a játéknak ?

Esrohnoil
Nem tom minek válogatni, megtanulod a shieldet, és amíg rajtad van, nem tudnak megütni, tehát a damage és az exp. multiplier is megmarad, így darálva az ellent sok xp-d lesz és szinte MINDENT maxra meg tudsz tanulni, mielõtt befejezed a játékot. 😊
Ja és persze mikor magas a szorzó egy kiadós harc végén, mielõtt elmúlik, akkor érdemes az xp-növelõ italokat meginni. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Yosimicu
én harcossal végigzúztam mindenkit, és idoben elsore megvolt. Force push+Ghost sword , Nameg a Szabyám

\"Ittvan az ideje hogy bennem bízz, mint a GANJABAN amit te szívsz\" (CopyCon)

nekem így még maradt 30 másodpercem azzal együtt hogy az elején gyilkolásztam õket én is. sikerült elsõre

egyszerû a taktika: lerohansz rögtön az archeológushoz, egy részük utánad fog menni, egy részüket lerázod így. aztán odlaent nyomsz istenek haragját vagy vmimolyasmit ami lefed egy területet és sebzi az ellent.

ütni kell mindenkit mint a gép
tippet azért nem tok adni mer nekem is 4 mp volt vissza amikor sikerült és akkor is már legalább 10x re próbáltam
bauer15
elérkeztem eddigi "legnehezebb "részemhez amikor hajóval viszik az archeologust és idõre megy mien taktikával tudnék a leggyorsabban kinyírni mindenkit vagy elõbb a varázslókat kéne megölnöm?
kösz elõre a választ.

Prince23
Hm, megnéztem... télleg az, ua.
hua

igen de már be lettek itt is linkelve a magyar fileok pl 5048 hsz
ugyan az mint ha leszednéd a NOGRP-t
Prince23
Hua!
A NOGRP az magyar feliratú változat?! Nem tudja e vki?

ha arra gondolsz amikor a világítótoronynál nyomjátok akkor íjjal próbálokzz szerintem
KáZé
Maze gyilkolásával szenvedek, de nagyon jól tolja neki az öreg! 😄😄 vmi taktika esetleg?

igen, azt írsz be amit akarsz.

az is lehet<#idiota><#nevetes1><#fejvakaras>
bauer15
ha jól emléxem azt írsz be amit akarsz bocs ha tévedtem és keverném😊

BFKFH-JBKRH-JMYHG-QR6KW-W4P8B
Szevasztok!
Én most szeretném kipróbálni a játékot de nem találok telepítési kódot.
Valaki küldene 1et,megköszönném.És ajánlhatnátok karaktert is.
bauer15
igen jól is jártam😊
viszomnt vettem házat és van egy olyan tábla hogy kibérlem e a házat az azt jelenti hogy bérbe adom e?:
kösz

gondolom eddig azért nem kaptál rá választ, mert senki nem tudja mi lehet rá a megoldás. talán várj egy picit 😊

KáZé
vki legyen szives az #5100 hozzászólásra választ adni! köszönöm!

Kmarha
de tényleg, csak elvennénk a felfedezés izgalmát 😊 szerintem

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

bauer15
Höh igazad van

el lehet venni? 😄

Kmarha
ne mondjuk el az egész játékot? Csináld amit a karaktered csinálna, aztán majd ha végeztél, az új karakterrel meg az ellenkezõjét! 😊

bauer15
ok köszi a tippeket
ki vette el Lady Greyt?
rem ez a neve
ha elvezem mi lesz és a nem mi lesz😊?

nekem a tûzgyûrû jobban tetszett közelharcnál mint a force push, mert még sebzett is (nem is keveset). Néha jól jött a ghost blade is, amikor már 2-3 volt, lefoglalt ellenfeleket, néha még meg is ölte õket. ami nekem pedig a legjobban tetszett az istenek haragja vagymi, sok ellenfelet nyírtam ki vele, (többek között Jacket is) és jól jött nagyon ha sokan voltak rajtam.

Kmarha
szinte mindegyiket végigprobáltam, de végül két varázslat mellett tettem le a voksom.

Az egyik az idõlassítás, a másik pedig az örjöngés. Többet felesleges. Örjöngés benyom, lassítás benyom, és a skórpiót az elsõ kimászás után lenyomod még alap szinten is.

A lassítás tökéletes a trollokhoz is. Mire eldobnák a kavicsot, már rég szét verted. A köztes mapokon is benyomom és úgy végigrohanok, hogy senki sem sebez meg, persze ezt csak akkor ha már unom az XP gyüjtögetést. 😊 Jó móka. Fõleg az örjöngés mester szintje, ahol a hõsöd már a kétszeresére fújja fel magát.

Apropó, amig el nem felejtem, az örjöngést csak gonosz karakternek ajánlom, annak viszont nagyon. Mivel hogy a gonosszágát növelé, elég durván a karakternek, minden használat után (ha jól emlékszem rá)

ja az se rosz van pl egy jó erõs íjj
a_n_d_r_e_w
attól függ. Ha inkább nagy batár közelharcos vagy, ami én szoktam lenni, szal nekem a legjobban a physical shield és a battle charge+force push combo jött be (battle chargeban még külön jó, hogy amíg aktív, addig sebezhetetlen vagy - pl lazán be lehet rohanni a skorpió fejéhez így, vagy mikor ugrani készül a troll, akkor egy jó idõben eleresztett battle charge, és meg sem érzed)

One Vision. One Purpose.

bauer15
ja és meik varázslatot érdemes "fejleszteni"
köszi és bocs a sok kérdésért😊