Fable - The Lost Chapters

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerezz neki Fekete Rózsát

DeathJr
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem.
MOst jöttem az arénából és beszéltem azzal a lady gray-el vagy kivel a polgármester vagy ki és azt mondja hogy vegyek neki ajándékot.
Az egész boltot megvettem már neki és azt mondja mit adjak neki oda ha nem is vettem semmit se.Mi a halált csináljak én ezzel akkor???

XD
SNAKE01
kúrva ég és 4 fele leültem mondom tolom kicsit,10 kor kapok észhez mikor anyám benéz hogy enni is kéne,meg hogy ázzá mennyi az idõ,😄_SAD_ASD_😄
most 2 óra pihenõ,majd 24 kor tolom tovább 😊

SNAKE01
és fable kerül tesztelésre igaz-e<#smile>

SNAKE01
jóhogy megint játszunk vele páran,és sokatszorra vettem már elõ,ez besztes gamma a javából ^^

Csibusz
HOLNAP LESZ A NAGY NAP jön az ûj gép😛
wedge31
Ha elvégeztél egy küldit lehet világot menteni ,küldi közben csak höst.
A kiképzés egy küldinek számit.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

3P
Kösuzi szépen. Ezentúl csak világ mentésnél fogok menteni. Egyébként sûrün van olyan? (Eddig mindig csak hõs mentést láttam, igaz még csak a kiképzésnél tartok).

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

wedge31
A mentés és öregedés kapcsolatárol még nem halotam ki kéne probálni

3P
Lene egy buta kérdésem. Szóval játék állás mentés elég érdekes. (Valami hõs mentesé, vagy mi is az az opció). Szóval ha mentek egy ilyet, akkor ha újra tõltök, akkor egy csomó részt újra meg kell, hogy csináljak.
Szóval hogy lehet úgy menteni, hogy ne vesszenek el a dolgok, amiket már megcsináltam?
Illetve olvastam, hogy minnél több a mentés annál gyorsabban öregszik a karakter, igaz ez?

Csibusz
na 8600 GT-m lesz...Holnap😄😄 mesélj nekem milyen card??
3P
Sajna nem. Csak a kamera érzékenységét, de az az egérre nem hat.

Rage47
játékban nem lehet állítani?
3P
Van egy apró gondom a játékkal. Piszok érzékeny benne az egerem (kis mozdításra) is sokat ugrik. Hogy tudom kevésbé érzékenyre állítani? Ha windowsban veszem vissza az semmit sem jelent sajna.

(Az új egerem sajna elég nagy DPI-s ezért picit idegesítõ ez a probléma)

SNAKE01
mondtam én,szerintem megfelelõ driverrel mindegyiken fut szinte,az újakon meg mérne :|

8600GT van nekem is és tökéletesen megy rajta.

THX
Csibusz
hehe okéXD
SNAKE01
hát biztosan fog menni azzal amit veszel,én már láttam mindenfélén menni,nem kell aggódni

Csibusz
ugy szeretem mikor figyelnek az ember kérdéseire😄😄
wedge31
Nem is kell beszélni velük csak osonj mögéjük és hallgasd ki öket.

Csibusz
na emberek vaalki adjon egy kis Helpet.P szóóóval valaki letudja ide neekm nyomni a videokártyák listáját,amivel müxik a játék nvidia😊
hol találom a polgármestercsajnak a nyakláncát Okvaeléba mert nem találom mentem a temetöbe ott van két pasi de nem tudok velük beszélni.
SNAKE01
no problem ^^

SNAKE01
jó rég nem jártam itt énis gondolhattam volna,elnézést

Csibusz
Nem bántani akartalak te kis butus😊 Örülök ennek hogy híreszteled és igen ez igaz nem mindenki Torrentezik😊 ebben igazad van😊 ezért is ne harizz😊
wedge31
Olvass vissza már rég belinkelték #5097.

SNAKE01
segítõkész usert nem bántani 😞

SNAKE01
jó igen,ez így van,de nem mindenki torrentezik ám :C

Csibusz
na mindegy már nem kérem a választ 8600 Gt-m lesz mert mostmár az leszXD
Snake: én ugy tudom hogy ahol torrenten letõltöd ott már van egy olyan verzió ahol már alapból benne van a magyarositás...ezt onnan tudom hogy nekem is az van meg😄😄 😉

Ui.: ]<_,( ( ) )>[_,
SNAKE01
kell valakinek magyarítás?eléggé nehezen beszerezhetõ úgynézem :C

Csibusz
enyémre is válaszolhatnátok 😛
wedge31
Akkor mentsél ha a mentés lehetöségnél a világ mentést ajánlja fel ez akkor van ha nem vagy áppen quest közben és ez a teljes mentés.
A hös mentést nem érdemes használni.

Prince23
Hi
Hogy a fenében lehet menteni??????? 😛PPPP
Játszottam 10 precet, kimentettem a hõsöt, mire újra bekapcsoltam... erre az elejét tölti be, holott elmentettem.

Csibusz
õõõ olvasgattam hogy 7900 GT vidikarival nem indul el a Fable the lost chapters:S:S ez tényleg igaz??😞 vagy van akinek elindult? mert én most veszek uj gépet és arra a vidire gondoltam 7900ra..
Köszi
Csibusz
de nekem fx 5200 van egyenlõre😊 ahoz meg az a legnagyobb driver..most fogok venni 7900 GT-t😊 az már jobb lesz pár fokkal😊
Rage47
Most szereztem be a game-t, és látom, nem egy mai darab. Ilyenkor szoktam keresni patch-t, hogy maximálisan tudjam élvezni a játékot😊 De ha nincs, annál jobb...😊thx
Csibusz
Szia,sajnos nincs vagyis van egy elméletileg,de az meg elrontja a gammát😞 de minek kell neked patch?
Rage47
Hali. Nincs patch ehhez a játékhoz?
uv
odamész a ház elé a táblához, oda rakja le a bérlõ a pénzeszsákokat. asszem max 4 lehet ott, tehát érdemes gyakran visszanézni, mert többet nem rak oda, hiába telt el már száz év (sunyigeci albérlõ)

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

Hello lehet volt már ez a kérdés bocsi, hogy nem olvasok vissza de kicsit hosszú lenne 😊 a kérdésem az volna, hogyan tudom beszedni a bérleti díjat ha kiadom a házakat mert azt írja van kiadott házad de a bérletdíj bevétel az nulla.
Requiem88
pedig ezelõtt nekem is 91.47-es volt

\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6

Requiem88
nekem vmi 161.akárhány van 😄

\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6

Csibusz
én is kiprobálta,de most olvastam magyaritások.hu-n azt írták hogy driver csere kell nekem 91.47 van szal akkor régebbi kell mitn kotornál:S (ha Nvidiás vagy)
Mennyit kell adakozni witcwoodban, hogy meg legyen a küldetés!?

Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243

angolul is villog/hiányos, kipróbáltam.

\"They\'re falling one by one!\" MSN hack: http://www.hacktools.atw.hu/msn.php

Treasure Clue 3: Az 'Assassin Attacks' küldetéssorozat befejezésekor kapod jutalomként.És ez hol van?😊

Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243

Csibusz
na bocsi neked írtam ám XD