Fable - The Lost Chapters
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenne egy kérdésem.
MOst jöttem az arénából és beszéltem azzal a lady gray-el vagy kivel a polgármester vagy ki és azt mondja hogy vegyek neki ajándékot.
Az egész boltot megvettem már neki és azt mondja mit adjak neki oda ha nem is vettem semmit se.Mi a halált csináljak én ezzel akkor???
most 2 óra pihenõ,majd 24 kor tolom tovább 😊
A kiképzés egy küldinek számit.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
A mentés és öregedés kapcsolatárol még nem halotam ki kéne probálni
Szóval hogy lehet úgy menteni, hogy ne vesszenek el a dolgok, amiket már megcsináltam?
Illetve olvastam, hogy minnél több a mentés annál gyorsabban öregszik a karakter, igaz ez?
(Az új egerem sajna elég nagy DPI-s ezért picit idegesítõ ez a probléma)
Snake: én ugy tudom hogy ahol torrenten letõltöd ott már van egy olyan verzió ahol már alapból benne van a magyarositás...ezt onnan tudom hogy nekem is az van meg😄😄 😉
Ui.: ]<_,( ( ) )>[_,
A hös mentést nem érdemes használni.
Hogy a fenében lehet menteni??????? 😛PPPP
Játszottam 10 precet, kimentettem a hõsöt, mire újra bekapcsoltam... erre az elejét tölti be, holott elmentettem.
- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....
\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6
\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6
Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243
\"They\'re falling one by one!\" MSN hack: http://www.hacktools.atw.hu/msn.php
Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243