Fable - The Lost Chapters

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csibusz
Beállítások és ott van😊
Csibusz
középfokú angolom van😊 nem errõl van szó csak zavaró de ahogy olvasgattam más topicocat sajan az is lehet hogy a magyaitás szar vagy másoknak ugy is rosz volt hogy angol volt? Irjatok plz erre kiváncsi lennék😊
Sziasztok!
Csak automentés van a játékban, vagy lehet simán menteni is, mert én még nem igazán találtam erre utaló jelet?

rengeteg embernek van hasonló problémája, de konkrét megoldás nincs rá (én legalábbis nem találtam). próbálj meg odafigyelni a beszédre, elég érthetõen beszélnek, és ha beszélsz angolul (minimum alapfokon, ha mást nem, hát egy-két kifejezésbõl rá lehet jönni mit akarnak.) faszán meg lehet oldani a feliratok hiányosságát. Én is így csináltam.

\"They\'re falling one by one!\" MSN hack: http://www.hacktools.atw.hu/msn.php

uv
lehet éppen, próbálkozz egy régebbivel - az ördög sohasem alszik (ezért mindig baromi fáradt)

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

Csibusz
hmm hiszen a legujjabb van meg nem hiszem hogy az lenne a baja...
uv
drájvercsere?

Csibusz
Az én problémámra nemtudja senki sem a választ?
uv
Bounty Hunt: Amennyiben teljesítetted a 'Graveyard Path' küldetést, akkor válik elérhetõvé ez a küldetés. Tudomásodra jut, hogy banditák nagy csoportja, túszul ejtett 2 ártatlan embert. Hogy megnehezítsék a dolgodat, 'Greatwood Entrance'-nél, két csoportra váltak, hogy nehezebben tudd elkapni õket. Az egyik, 'Fisher Creek'-re, a másik, 'Greatwood Lake'-re ment. Elsõnek 'Fisher Creek'-re kell menned, ahol is az idõsebb férfit kell kiszabadítanod. Összesen vagy 7 banditával kell megbírkóznod. (+2-3 még lehetséges.). A férfi elmondja, hogy a lányát, 'Greatwood Lake'-re vitték. Amint beérsz e területre, meglátod a lányt egy banditával mellette. Amikor figyelmeztet a bandita, ne menj közelebb, vagy egyetlen suhintással végez a lánnyal. Használj egy nagy hatótávolságú varázslatot, vagy egyszerûen nyilazd fejbe. Attól azonnal összeesik. =P Még 2 banditával kell számolnod, melyek mögötted fognak felbukkanni.

Forrás

Treasure Clue 1: Reward for completing the Bounty Hunt quest. Ez hol van?

Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243

Csibusz
Na hát mégsem oldotta meg a problémám mert köv ujrainditásnál ugyancsak szar volt😞 valaki akinek van értelmes megdolása plz írjon valamit mert ez így eléggé zavaró:S
Csibusz
na nálam nem pont az árnyék mert az csak valamilyen szinten javítot a helyzeten hanem mikor belépsz és elkezded a játékot az elsõ párbeszéd után az apjával,akkor csinálsz egy felbontásváltást aztán vissza,és utána már jó lesz😊
Csibusz
jah bocsi látom már másnak is volt ez a baja:S:S
Csibusz
Sziasztok,az lenne a kérdésem, hogy mikor párbeszédbe kerülök valakivel,miért kezd el villogni olyakor-olyakor kihagyni betûket,szavakat a játék? szóval mikor valakivel elkezdek beszélni...
állítsd az árnyékok részletességét 0-ra, én így láttam a nagy részét.

Sziasztok
Nem tudjátok miért lehet az. hogy a feliratokbõl max 2-3 szót látok?

Ez van
Oh. Köszi

wedge31
Itt erre nincs mod ha felveted benmarad addig amig megnem csinálod.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Hello!
Légyszi ne nézzetek teljesen hülyének, de hogy a fenébe lehet ledani egy questet, ha nem akarom megcsinálni? Most tettem fel csak a játékot, de semmi leírást nem találtam... Tudom láma kérdés, de akkor is ha lehet help me 😊

Teljesen felfejleszted a strength-et, veszel valami jó nehéz csizmát (platemall boots a legjobb), aztán hadd repüljenek! 😊

wedge31
Emmber ezek a hsz-ek téged minösitenek fogd már fel.

wedge nevû kisköcsög hiányol, de nekem nem hiányzik, majd ha idõm lesz fogok reagálni mint írtam ha valakinek értelmes kérdése/megjegyzése van felém.
nekem is bele a tengerbe<#buck>
a csirkerugdosást mindigis imádtam 😄
néha rohadt messzire sikerült 😄

Kmarha
igen, a videóknak van szerepük a játékban. Pl elmondja az apuka hogy most van a húgod szülinapja. Legyél jó fiú, és minden jó cselekedet után kapsz tõle aranyat. HA viszont rossz leszel...

De hogy gyerekes küldetések. Akkor spoiler. Világpusztítás, családod kiirtása, faluk felgyújtása, testvérek egymás nyakát elnyiszálása, hasonló küldetések vannak benne. Az mellékes, hogy van lehetõséget sok minden másra, pl kereskedésre, pecázásra, csirkerúgdosásra, de nem azok a fõküldetések.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Prince23
Na szal: látom, h télleg ennyire gyerekes küldetések van benne? (pl. pecázás, eladások) Ahogy az irásaitokat nézegetem. Amúgy meg van a gamma, de a bemutatóját nem tudom lejátszani (video meg hanghibát ír ki 😮O), esetleg sok mindenról lemaradtam? Semmi bemutatót nem tudok lejáccani rajta a Fablen-on persze, csak ami rajzos bemutatóként jön le.

Kmarha
fegyvert és mágiát. Viccen kivül 😄

Ha villámlik a csávó akkor távolról osztod, ha nem villámlik, akkor meg közelrõl.

Én idõlassitást csináltam. Villámlott akkor nyilaztam (régebben villámoztam azóta nem használom), mikor nem, akkor pedig karddal csapkodtam bersek varázslattal.

Az egész játék ilyen egyszerü sehol nem kell mást csinálni. HA közel férsz a szörnyhöz akkor csapkodot, ha nem akkor messzirõl ölöd. Teljesen egyértelmûen.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Köszönöm! Sikerült!

Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243

wedge31
A temetö meg Okvaeléban van.

wedge31
Igen ,a szobor kitart egy fegyvert az alatt ás.

És ezt a Lychfield-i temetõben találom ugye?

totyak
A hülye kinézetû varázsló, aki az elején haver volt most ki akar nyírni. Vagyis nem csak akar, hanem sikerül is neki, mert én nem tudom legyõzni. Mit kell ellene használni, hogy sebzõdjön?

wedge31
Akkor lesz vége a küldinek ha elmész a temetöbe és a szobor mellöl kiásod az öreg kalóz fegyverét amit hálából rád hagy.

Menj vissza a szellemhez
Köszi!

Ezt meg még mindig nem tudtam meg csinálni: "Van egy olyan küldetés, amikor egy szellem meg kér, hogy szerezem vissza a kincsét és adjam oda a feleségének, aki a mólónál van ahol a kincs is! Na én találtam valamennyi aranyat amit úgy ástam ki és oda is adtam a nõnek de még mindig az aktuális küldetéseim között van ez a feladat! az lenne a kérdésem, hogy az aranyat kell neki oda adni vagy van valami más is amit ki kell ásnom? Próbálkoztam ássásal még utána is de nem találtam semmit!a Móló bal oldalán kerestem! Valaki tudd errõl valamit?"

wedge31
SPOILER !!!

Treasure Clue 1: Reward for completing the Bounty Hunt quest.

Treasure Clue 2: Reward for completing the Lost Trader quest.

Treasure Clue 3: Reward for completing the Assassin Attacks quest.

Treasure Clue 4: Reward for beating your high score twice in the archery competition in Knothole Glade.

Treasure Clue 5: In a chest at Orchard Farm.

Treasure Clue 6: In a chest at Windmill Hill.

A #5216-on linkelt oldalról másoltam bár neked is csak egy kattintás lett volna...

Valaki segítsen please!?

WÀrgh még mindig nme tom kiszabaditani az Archeólofust<#falbav>
wedge31
Ahhoz képest ,hogy milyen nehezen jön össze a kincs nem más mint egy Frying Pan nevü fegyver 100-as damagéval és szerintem röhejes kinézetel.
Aki nem talál valamit vagy elakad ezt az oldalt ajánlom én is innen néztem le ,hogy merre van az összes silver key.

az undorító az a banya 😄 nekem a szadomazós tetszett 😄😄

Kmarha
igen lesz 😊 Majd ha átvált zöldé az aura, és hatalmas a sziv, akkor adni kell neki egy jegygyürüt. A hiszikenyem a hamisitványt is elfogadja, ilyen is létezik. Aztán már csak egy ház kell neki abban a városban, és viheted is. Ágyba vinni kb ugyanilyen nehéz cécó, és meg sem éri, csak egy adat lesz a karakterlapodon 😄 Én álltalában legyilkoltam az összeset, és maradtam a 80 éves Polly néninél a bordélyházban. 😊 Benne még sosem csalódtam 😄

drH
Sejtem, hogy valami ilyesmi kéne, de a vásárolható ajándékok egyenlõre kimerülnek a csoki, illetve két talált (lopott) drágakõ között. Ezek szerint késõbb lesz lehetõség más vételére is...

bocsánat a dupla hsz-ért, szarakodik a netem... :S

igen erre én is kíváncsi lennék de aki tudja pls SPOILER-rel írja!
én nem találtam meg bár õszintén szólva nem is szarakodtam vele sokat 😄
egy tipp a kincskereséshez:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mivel a második nyom valami olyasmi hogy ott kezdd a keresést ahol a földön gyümölcsöket találsz, én arra a gazdára gondolok, akinél a hobbe-okat kellett irtani whisper-rel versenyezve, mivel neki vannak gyümölcsfái. persze csak tipp.

igen erre én is kíváncsi lennék de aki tudja pls SPOILER-rel írja!
én nem találtam meg bár õszintén szólva nem is szarakodtam vele sokat 😄

Kmarha
jegygyürû?

drH
Egek, hát nincs már egy olyan topic, ahová visszatérve ne csak az értelmetlen (és abszolút nem ide való) személyeskedést lássam? <#szomoru1>Mindenkinek megvan a véleménye a játékról, akár jó akár rossz, ezért ne anyázzunk már, nincs mindenkinek ideje kihámozni a lényeges dolgokat a fórumból az ilyenek közül<#wow3>.
Most, hogy hozzáférhetõ a honosítás, elkezdtem újra a játékot, szépen haladok, de egyszerûen nem értem, hogy lehet feleségül venni valakit. Szinte mindenki belém van zúgva az rettentõ nagy hõsiességemtõl, hatalmas piros szívek alapból, és amint udvarolni kezdek valakinek, hozzám is szegõdik. vettem házat is, mégse látok semmi olyan opciót, hogy akkor durr bele. Hol lehet a gond?

Van egy olyan feladat, amikor a vadászni kell a rejtett kincs után! Az elsõ levélen az áll oda kell menni ahol felfedezték anno hobbokat! Ez hol van?