Fable - The Lost Chapters
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
3: nem kell törölni, mihelyt viszel olyan könyvet neki, ami érdekli, egybõl azt fogja választani. Ha nincs ilyen könyv nálad, akkor mindig azt fogja elõvenni
One Vision. One Purpose.
1. Szóval Oakvale-ben egy szellem fickón segítettem (kiástam a kincsét, némi aranyat azt meg a kérése szerint odadtam a feleségének), majd visszatérve hozzá azt mondta, hogy a jutalmam egy fejszét tartó szobornál van elásva (és elvileg ott lenne egy ezüst kulcs is). Én már mindenhol kerestem ezt a szobrot Oakvale-ben, de nem látom, szóval merre van? (Nagyon vak lehetek, hogy egy szobrot nem talok meg.
2. Ha már ezüst kulcs. Elvileg van egy kulcs Cullis Gate-nél is valami hídnál kellene kihorgásznom a térkép nyugati részén. Van egy híd, de az azért nem egészen nyugaton van, de ott nem lehet horgászni, minel eszméletlen magasan van és be sem dobja a horgász ikont. Szóval hol kellene azt a kulcsot akkor keresnem?
3. Ugyancsak ezüst kulcs. Bowestone South-ban az iskolában könyveket gyûjtenek. Odavittem egy halommal és van is még nálam egy csomó, de van egy könyv ami nem kell a fószernek (valami harcról szóló) és amióta azt látja nem kell neki a könyv, pedig van másik is. Szóval hogy lehetne kidobni a listából azt a könyvet ami nem kell neki, vagy hogy lehet más könyvet elõrébb rakni az inventory-ba, hogy a használhatóbb könbyvekkel tudjam a kérését teljesíteni?
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
mostmeg úgy teszek dolgokat ahogyan a kedvem tartja aki nem tetszik nekem és választanom kell leölöm e,amennyire nekem szimpi és ahogy ismerem,úgy döntök,tehát ez változik mindig jó vagyok e.most egész más a gamma így negyedszerre. 😊
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
De igy most hallottam, asszem elkezdem én is igy ezek szerint elõröl😊
Általában nekem a mágus kari szokot a kedvenc lenni, de elsõnek mindig harcossal megyek végig, mivel az szokot lenni általába legegysíkúbb és ha elsõre egy izgibb karival megyek utánna már a harcos uncsi lenne többnyire (hiába így marad még némi változatosság is). Az ijjászt is szeretem, de majd meglátjuk 😉.
Mágusként nálam alap volt a fizikai pajzs ha az fullon van elég nehezen verik le rolad a támadó varázslatok közül meg ugye a tüzlabda az alap meg a tüzgyürü is ütös de magasabb szinten ezt már kiváltja az isteni düh vagy a pokoli harag attol fügöen milyen beállitotságu a karid.
Sokan esküsznek az idölasitásra de engem idegesitet a ketyegés meg az ora effekt ugyhogy hanyagoltam.
Nekem a legjobban az ijász karim tetszett mert baromira bejött a skormban kapott skorm bow meg az itt kapot nekromancer titulus is a sikeres áldozat bemutatás után.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Feltéve, ha nem a játék gonosz oldalának megismerése a célod, az is mókás lehet.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
más:mindent megcsinálok,én így élvezem ezt a gammát,mindent megcsinálok amit csak lehet,kiélvezem,és magamtól csinálok mindent
más:mágia jól jön pedig,idõlassítács hasznos mondjuk
Szekszelni csak feleséggel lehet vagy van erre piroslámpás ház is albionban?
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ