Fable - The Lost Chapters
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tudom,hogy ez nem sims(szerencsére) csak bogarak repkednek körülöttem,azthittem,hogy mert nem fürdök...
de még mindig nem válaszoltatok arra,hogy hogy lehet szexelni
fürdeni meg minek? nem sims ez 😊
akkoriban meg egyébként sem volt nagy divat a fürdés 😊
One Vision. One Purpose.
én nem találtam seholsem...
de ez érdekes,hogy rögtön mindenki azt mondta,hogy nem nekem való,de azt,hogy kell-e a gémben fürdeni,valahogy nem vettétek észre...:/
angyalarc 😊
Lady Grey halála 😊

One Vision. One Purpose.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Ha már képet raktál, én is dobok párat.
Ez egy korábbi játékomból egy összeállítás. Nem jó kari volt, inkább amolyan törvényes-semleges kari:
A mostani karim viszont teljesen gonosz. Kis vékony hippiként kezdte a pályafutást:
Azt pár nap múlva elõjött a kopaszodás.. hát igen, kell a hely a szarvaknak. Itt még elég fiatal:
De nem csak a szarvak jöttek elõ, a teste is megváltozott:
Jóval késöbb, még fénykorában. Szépségverseny elsõ helyezetje 😊 :
És végül, úgy emlékeztem hogy sokkal nagyobb szarva lesz, de nekem ennyire sikerült megnövesztenem. Öregen, pár éves fogság után. Viszonyítási alap nincs, de ha van ember, aki nem fut el a közelébõl sikoltozva, akkor az a derekáig sem ér:

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
amúgy már semmilyen platet nem ajánlanak fel az árusok, csak vmi Will user's cuccokat. Képességeimtõl függ, hogy milyen ruhát tudok venni?:o
lesz vmi jobb suit plate-n kívül?😊
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
hol lehet bright plate cuccokat találni találni? utánaolvastam már angol oldalakon is, írták h oakvale stb stb, de sehol nem találom:S
-----------------------------------------
alap álló helyzetben:
egy kis póz a katana hiryu,kezén látható fény a mágikus erõ kihatással:
testén látható kék mágikus jelekkel:
ekkora vagyok egy sima NPC-hez képest:
hõs adatok:
A harbingerrel és mágikus pajzsal póz:
egy közeli kép a hõsömrõl:
segítség-.-
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Ja és így meg van a kulcs is. 😊
@Gyuri: fiatal vagy még te ahhoz 😛PP
One Vision. One Purpose.
Stóval a kérdés Lady Grey-jel kapcsolatos.
Az arénát megynerve bejutotam hozzá. De az udvarban raboskodott egy fickó, aki azt állítota a Lady-rõl, hogy a hugát megölte. Nos ezt ki is nyomoztam, és le is buktattam a nagyságát. Polgármesterré avattak a helyiek. Eddig dzép és jó, de van egy Daemon dor ami meg cak akkor enged be ha feleségül veszem a Lady-t (A Gray háznál). Szóval meg lehet azt is tenni hogy feleségül veszem a ladey-t is utána buktatom le?
meg, kis valamik repkednek körülöttem,azok azért vannak,mert nem fürödtem,vagy mert full jó vagyok(glóriám is van)?egyáltalán kell benne fürdeni?😄
egyébként nagyon jó játék😊
miért nem tudok hajat csináltatni benne???elmentem bowerstone-ba ott a borbélyoshoz és egyszerûen nem tudom megcsináltatni a hajat:S meg is veszem tõle többször is a menübe meg kattinthatok egy csomószor nem engedi.Hogy kell vagy hol???
One Vision. One Purpose.