Fable - The Lost Chapters

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ahham,szal mennyibe kerül megvenni,és te nem vagy jobb nállam kis kaki-.-

tudom,hogy ez nem sims(szerencsére) csak bogarak repkednek körülöttem,azthittem,hogy mert nem fürdök...

de még mindig nem válaszoltatok arra,hogy hogy lehet szexelni

SNAKE01
magyarítása meg mindenkinek van már,mármint a jobbaknak vagyis nekünk -.-

SNAKE01
ebben nem lehet gyereked,és nem lehet fürdeni se okoska :C

a_n_d_r_e_w
kis gyurik nem leszenk, majd talán a köv részben 😄
fürdeni meg minek? nem sims ez 😊
akkoriban meg egyébként sem volt nagy divat a fürdés 😊

One Vision. One Purpose.

jah,és hol van ennek magyarítása?😮
én nem találtam seholsem...

ne legyetek már ilyenek,naaa!kis gyurikat szeretnék látni rohangálni az otthonaimban!!😄
de ez érdekes,hogy rögtön mindenki azt mondta,hogy nem nekem való,de azt,hogy kell-e a gémben fürdeni,valahogy nem vettétek észre...:/

Van egy olyan problémám, hogy amikor belépek a hõsök céhén belül a tapasztalatipont átalakítóba akkor 5-bõl 3X kilép a windowsba, A program szabálytalan mûveletet hajtott végre szöveggel, mikor újraindítom a játékot akkor ugyan be tudok lépni de kétes, hogy kilép vagy sem 😞
a_n_d_r_e_w
benyomok én is kettõt, bár már baromi régiek, és lehet voltak már itt is 😊

angyalarc 😊

Lady Grey halála 😊

One Vision. One Purpose.

SNAKE01
amúgy nemtetszik a karid olyan igénytelennek mondanám :-c

Kmarha
jogos 😄

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

SNAKE01
65 éves ott vannak az adatok :C

Kmarha
Érdekes fejed van. Hány éves a karid? 😄

Ha már képet raktál, én is dobok párat.

Ez egy korábbi játékomból egy összeállítás. Nem jó kari volt, inkább amolyan törvényes-semleges kari:

A mostani karim viszont teljesen gonosz. Kis vékony hippiként kezdte a pályafutást:

Azt pár nap múlva elõjött a kopaszodás.. hát igen, kell a hely a szarvaknak. Itt még elég fiatal:

De nem csak a szarvak jöttek elõ, a teste is megváltozott:

Jóval késöbb, még fénykorában. Szépségverseny elsõ helyezetje 😊 :

És végül, úgy emlékeztem hogy sokkal nagyobb szarva lesz, de nekem ennyire sikerült megnövesztenem. Öregen, pár éves fogság után. Viszonyítási alap nincs, de ha van ember, aki nem fut el a közelébõl sikoltozva, akkor az a derekáig sem ér:

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

SNAKE01
karakterrõl lõjj már képet plz 😊

SNAKE01
mondjuk ezér jó a multikaszt,mindent árusítanak úgy vettem észre

SNAKE01
lehetcséges,hogy képesség függõ,én ott már max strenght voltam,tehát nekem árusítottat bright plate-eket,mindefélét,de arénában volt ez a fényes csak,máshol nem,lehet tényleg buktad :\

Rage47
de nekem bright plate kell 😄 nem a sima:p
amúgy már semmilyen platet nem ajánlanak fel az árusok, csak vmi Will user's cuccokat. Képességeimtõl függ, hogy milyen ruhát tudok venni?:o
SNAKE01
persze lesz,majd a kulcsos ládákban,kúrva jó lesz

SNAKE01
de lehet még a twinblade camp-ben is az egyik árustól ott van sötét színben is meg simában,amúgy van oakvaleben is,én azt ingyen szereztem ott a simát,az csak alap szürke nem olyan szép mint ez a fényes,meg a sötét és bordós,azt a simát úgy szereztem hogy éjszakánként belógtam és mindig ellopta a darabokat,mondjuk a nadrág részt az asszony adta ajándéba a sok szekszért 😄_SADAS_ASD

Rage47
lehet h itt szúrtam el, mert az arénát már rég elhagytam 😞 visszatérni meg nem lehet
lesz vmi jobb suit plate-n kívül?😊
SNAKE01
jómajd :|

SNAKE01
hát a strenghtet ja
én az arénában vettem mikor odaértem :C

wedge31
Adakozz az avo templomban és megfiatalodsz.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

SNAKE01
béna kizsfiúknak nem ajánlott gyurika :-C

Rage47
ha a strenghtet kimaxolod, akkor leszel ilyen nagydarab?

hol lehet bright plate cuccokat találni találni? utánaolvastam már angol oldalakon is, írták h oakvale stb stb, de sehol nem találom:S
SNAKE01
kulcsaim száma 21,talán meglesz mind :\

SNAKE01
már mindent kimaxoltam,most megyek a mádört kiszabadítani :C

SNAKE01
HÕSÖM: A Legendás Harcos Avatar
-----------------------------------------
alap álló helyzetben:

egy kis póz a katana hiryu,kezén látható fény a mágikus erõ kihatással:

testén látható kék mágikus jelekkel:

ekkora vagyok egy sima NPC-hez képest:

hõs adatok:

A harbingerrel és mágikus pajzsal póz:

egy közeli kép a hõsömrõl:

wedge31
Ha feladod a ladyt és megölted whispert akkor is megvan az a hohéros kulcs ha arról beszélünk.

váá ez csak egy fosch játék!!!4444
segítség-.-

a_n_d_r_e_w
De jól mondja 3P, nem arróla akulcsról van szóa, amirõl te beszélsz

One Vision. One Purpose.

wedge31
Thunder mindenképp megérdemli, hogy kicsináld mert ritka arogáns nagyképü balfék whisper detto én eddig mindig kinyirtam mindketöt.

3P
Szerintem az a kulcs lehet a kérdéses, amit a hohérnál a tóból lehet kihorgászni ahol Thunder-rel megverekedtem. Bár nemtudom, hogy Whisper bátyjával akkor is összetûzésbe kerülök, ha feldobom a némbert?

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

wedge31
Mindenképp megvan a kulcs ha feladod a csajt akkor is ott van az ágyában.

3P
Visszatõltöttem. Elõbb feleségül vettem (elég sok hisztije volt mire igent mondott), de most meg a rab utált meg, így ugrott az a küldi. Szóval nem megy mind a kettõ együtt, de hát ez van.
Ja és így meg van a kulcs is. 😊

a_n_d_r_e_w
nem nemlehet sajnos, sõt azzal hogy lebuktattad buktál egy ezüst kulcsot is, de ez van, nem kell 100%-ra törekedni 😊

@Gyuri: fiatal vagy még te ahhoz 😛PP

One Vision. One Purpose.

3P
Azt írta, hogy egy puccos feleség kell neki. (Azt olvastam, hogy ez csak Lady Grey lehet. Egyébként hol van a nyaklánca?

Én úgy tudom a Gray háznál a daemon door egy nyakláncot kér.

SNAKE01
általában a demon door-okban a vége felé lesznek értékesebb dolgok addig fasság csak :\

3P
Van egy kérdésem, de picit spoileres.
Stóval a kérdés Lady Grey-jel kapcsolatos.
Az arénát megynerve bejutotam hozzá. De az udvarban raboskodott egy fickó, aki azt állítota a Lady-rõl, hogy a hugát megölte. Nos ezt ki is nyomoztam, és le is buktattam a nagyságát. Polgármesterré avattak a helyiek. Eddig dzép és jó, de van egy Daemon dor ami meg cak akkor enged be ha feleségül veszem a Lady-t (A Gray háznál). Szóval meg lehet azt is tenni hogy feleségül veszem a ladey-t is utána buktatom le?

hi, kb 7-8 órája játszok ezzel,két feleségem van,de hogy lehet benne szexelni?😛
meg, kis valamik repkednek körülöttem,azok azért vannak,mert nem fürödtem,vagy mert full jó vagyok(glóriám is van)?egyáltalán kell benne fürdeni?😄

egyébként nagyon jó játék😊

DeathJr
mát megvan😊

DeathJr
de hogy nyirattad???

Rage47
nekem is xarakodott. aztán lenyirattam kopaszra, majd utána próbáltam...
DeathJr
Sziasztok!
miért nem tudok hajat csináltatni benne???elmentem bowerstone-ba ott a borbélyoshoz és egyszerûen nem tudom megcsináltatni a hajat:S meg is veszem tõle többször is a menübe meg kattinthatok egy csomószor nem engedi.Hogy kell vagy hol???

Csibusz
Csütörtökön jön a gépem avgy szerdán és akkor mesélek😄😄 Fable a testalany😛
Lassan már tényleg idõt szakítok majd a felém intézett értelmes kérdések megválaszolására, csak türelem... 😊
Köszönöm szépen 😊
a_n_d_r_e_w
fekete rózsa, csak abbana városrészben lehet kapni, ahol õ is tartózkodik

One Vision. One Purpose.

Üdv azt szeretném kérdezni, hogy a Polgármester csajszinak mijen ajándékot kell vinni?? mert vettem már gyûrût rózsát mindenfélét de mindenre aztmondja, hogy ne akarjam azt adni ami nincs bal bla...
3P
Köszi. Így meg is lett. 😊A 2.-ra meg még keresem a megoldást, de sehol nem látom fodrozódni a vizet, no mindegy majd csak meg lesz.