Fable - The Lost Chapters

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wedge31
Dehogynem megéri teljesen más aspektusa lesz a játéknak.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

bár megjegyzem gonosz karakterrek csak a teszt céljából játszottam,egyáltalán nem éri meg a fable világában gonosznak lenni.

butaságot írsz,mármint a végigjátszás.
Mert alapból a beállítottságod befolyásolja hogy milyen fejfedõt kapsz.Jó karakterem mindig jót kapott,míg a gonosz mindig a gonoszoknak valót.A karaktered a beállítótságától függöen adja a könyveket igazgatónak még ha felvétel sorrendje más is volt.

nem viccbõl van leírva :)
ok ty, mindegyiknek ezeknek kell lenie h a gonoszt kapjam?
végigjátszásból:
Book Collection: Hogy ezt a küldetést teljesítsd, összesen 25 darab könyvet kell ajándékoznod az iskolának. 9 könyv beadása után ajándékot kapsz a tanítótól, ami vagy egy 'Bright Wizard Hat', vagy egy Dark Wizard Hat', attól függõen, hogy milyen könyveket adtál nagyobb részben. A jó varázslók sisakját, elég egyszerûen megkaphatod, azonban egy sötét varázslóét már nehezebb megkapni. Íme tehát azon könyvek listája, amikért megkapod a gonosz varázslók sisakját:
1. A Love Story
2. The Pale Balverine
3. The Tale of Maxley
4. The Tale of Twinblade
5. Eyes of a Killer
6. The Guild of Zeroes
7. The Repentant Alchemist
8. The Sock Method
9. You Are Not a Bad Person
Az elsõ négyet a 'Guild'-ben találhatod meg, a könyvtárban. Az utolsó ötöt, pedig 'Bowerstone South'-ban.
hát elolvasod a címét, sztem abból rá lehet jönni
ha mégse, akkor mindegyikhez van egy leírás, magyarban hõs állapota->napló->könyvek (angolul nem emlékszem, h h vannak a menüpontok)
xD és én azt honan tudjam h az melyik könyv? :D mert én azt ugy szoktam csinálni h bemegyek a guild könyvtárba és mindent leveszek a polcokrol :D
a darkot is
nem csak a szám, hanem a könyvek milyensége határozza meg, hogy melyiket kapod :)
(a brightot olyanokért kapod, amikbõl jót tanulnak a gyerekek, a darkot meg amikbõl rosszat, pl. csúnya szavakat)
wedge31
Azt is ott van attol függ melyiket kapod milyen beállitotságu vagy.

szasztok hol lehet megszerezni a dark wizard hat et? mert tudom h a brightot az iskolában adják bizonyos számú könyvek után
Nagyon szépen köszönöm a segítséget wedge31!
Arra a szigetre csak akkor jutsz el, ha megküzdesz Thunder-rel.

wedge31
D97VC-KMDFC-2J38W-6XTVW-VBFY6

Hát sajnos a a Cd Projekt nem tudott kulcsot adni.:(
Ha valakinek esetleg magyar nyelvû legjobb választásos Fable-je van át tudnád küldeni pü-be a kulcsot hogy mûködne-e a cucc?mivel multi nincs nem élnék vissza vele.Elõre is köszönöm!
Üdv!
Nem tudja valaki, hogy a headmen's hillnél lévõ silver key-t hogyan lehet megszerezni? Találtam egy videót, ahol leírják az összeset, és én magamtól csak ezt az egyet nem találtam meg, de a videóban egy olyan szigeten van, ahova sehogy sincs bejárat, csak ott van, és kész. Ha az meglenne, ki tudnám nyitni a 30-as ládát is :D

Elõre is köszi!
most meg az orákulumnál is kifagy :S
kösz

ja, ha végignézed a creditset ;)
én most vittem elõször végig a játékot, de miután legyõzöm a sárkányt folytathatom e valahogy a játékot?

már megoldottam, FableExplorerrel kicseréltem az eredeti textúrát az enyémre. így is elég ronda, de legalább nem pixeles :)
viszont még mindig kilépeget, mikor adnék Mr. Groutnak könyvet, azonnal lefagy
Gladiator
jo sokat segitettel:D volt erelme valaszolnod:D no offense, csak mondom:D

1,A saját tetkót még sosem próbáltam,szóval nem tudom
2,Passz,bár engem is kivágott igen ritkán vagy 2szer

helló
miért van az, hogy ha belerakok saját tetkót a játékba, ocsmány pixeles lesz?
a másik gondom, hogy állandóan ledobja magát a játék tálcára vagy csak úgy kilép exe hibával (pedig eredeti, cd projektes verza)
Elsõ körben kérdezd meg a forgalmazót, hogy adnak-e másikat. Ha nem, akkor keress egyet neten. Végülis multija nincs, csak a telepítéshez kell a serial.

Sziasztok!
Elveszett az a kis lap amire a magyar Fable-m serialja volt. Mi a teendõ ilyen estben ha felhívom a CD Projektet adnak újat vagy van egy eredeti magyar Fable-m amivel nem tudok játszani.
Elõre is köszi!
kössz a tipet a fable-t pont azért bírtam hátha ez is jó lesz:D

Morális döntés súlya? Próbáld ki a Rise of the Argonauts-ot, abban érezni fogod, sokkal jobban, mint a Fable-ben... :)

Attól függ de mondjuk hasonlóan könnyûek kihívás nélkül,meg azokban nem érzed át egy morális döntés súlyát én csak fableban tapasztaltam..

balee4
Igaz, de még a lightosabb, akció RPG vonalhoz tartoznak. :) Még mindig hol vannak a D&D játékokhoz képest...

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Oblivion, Morrwind, Witcher picit összetettebb mint a Fable ^^

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Szerintem a Fable 2-re gondolt.

?????

emulátorral se lehet itt futtatni ?

Opsz, ez most nagyon sok így hirtelen.<#wow2><#vigyor0> De kösz!
balee4
Sztem még egy hasonló játék nincs, de RPG-bõl bizony azért jött ki néhány gyöngyszem, talán lightoságában a Jade Empire áll még nagyon közel hozzá és ott is megvan a 2 válaszható oldal (jó és rossz - nyitott tenyér és zárt ököl) De ajánlható még, ha szereted az RPG-ket a KotOR 1-2, Mass Effect, The Witcher, Morrowind, Oblivion, Gothic 1-2.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Már ha egyáltalán lesz Fable 2 Pc-re

Újrajátszani amúgy nem szokásom.
Azért hangsúlyozom ki, hogy 2000 és 20007 közötti játékot ajánljatok, mert én egy (tavaéy karácsonyra kapott) laptopon játszom, és egy vadiúj játékot nem hiszem, hogy élvezhetõen bírna. A Godfather 2-vel is csak úgy tudok viszonylag élvezhetõen játszani, hogy lebutítom a grafikát és a képernyõt leveszem ablakra. Tehát nem hiszem, hogy a Fable 2 jól mûködne.
Jó válasz,bár mondjuk az oblivionak közel sincs olyan feelingje.

Oblivion? Van hozzá magyarítás, bár állítólag behülyülnek tõle az enpécék, így inkább angolul ajánlom.

Vagy várd mag a Fable 2-t, addig is indíts újabb karaktert ezzel, most más stílusban végigjátszva.

Szevasztok! Most végeztem a Fable-lel. Nagyon bejött a feelingje. Azt kérdezném, hogy tudnátok-e ajánlani valami hasonlóan jó, és jó grafikájú fantasy 3d-s kalandjátékot? Lehetöleg 2000 és 2007 közöttit, és olyat, amihez van magyarítás?
Hé attól még én is jó voltam,csak ugye nem teljesen XD

:D:D:D

Én is bezártam, mert jó vagyok, de elõtte végigdugtam mindet 2x, 3x, kivéve az öreget, azt csak 1x részegen, és utána egybõl okádottXD
Én nem voltam olyan jószívû:D....

Miért, az életben nem ez van? :)

A bordélyt én bezártam, és nõklubot csináltam belõle.

De akkor minek vettem el...ha még utána is fizetnem kell a sexért?:D Na mind1, ak inkáb a borbályházD:, az úgyis az enyém.

Am hogyan lehet boltot üzemeltetni? Addig vágom, hogy megveszem a boltot, de utána hogyan tudok árulni dolgokat?
...és egyéb testrészeit. :)

(Hot Coffee modot a népnek! :):):) )

MerlinW
addig kell ajándékozni és udvarolni neki a házban amíg be nem adja a derekát.

[merlinw.org]