Fable - The Lost Chapters
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.spore.com/view/profile/Venompapa
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
lenne egy nagyon-nagy problémám :S szóval megvettem eredetibe azt a játékot, feltelepítem,és amikor bejön a menü,hogy folytatáshoz nyomjam le a bal egérgombot (vagy valami hasonló),akkor kidob egy ilyen üzenetet: Kivétel (unknown software exception(0x80000004)) történt az alkalmazásban a következõ helyen: 0x00000000. a porgram befejezéséhez kattintson az OK gombra". mit kellene tennem?
Habár automatikus mentésnek akkor is kellene lennie...
Nézd meg a :
C:\Documents and Settings\*Felhasználóneved*\Dokumentumok\My Games\Fable\Saves\*Profilnév*
A mentések itt vannak. Ha ez üres, vagy nincs ilyen, akkor passz...
Esetleg gond lehet, ha a fenti elérési útvonalban a *Felhasználóneved* ékezetes betût tartalmaz. Van amelyik játék nemszereti az ilyent, és emiatt nem készít save fájlt.
http://sacred2.hu/
Lentebb írt problémámra senki nemtud valami megoldást?
Én leszedtem a Fable játékot, felraktam,ment meg mindnen, nem szaggatot, szal a gépem elbirja gondolom, De valamiért mindig kilép a játékból! valamikor fél ora valamikor 1 ora mulva kilép...
Na most ez mi a fenéért lehet??😞
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Én elsõre bejutottam. Az volt a szitu, hogy amikor lemegy az intró elõkapom az nyilpuskát felhúzom, kioldalazok a famögül becélzom a banditás és lelövöm. következõnél átmegyek a kidöltfán, és amikor a szikla mellett jön felém a második lelövöm, a harmadikat egyan innen. Persze elég erõsnek kell hogy legyen a fegyver, hogy egylövésbõl megfeküdjenek a banditák.
Nyitottam egy új profilt, elvittem egy jódarabig a game-t (odáig mikor a rablóbandától kell megvédeni a gyümölcsöskertet), aztán miután kiléptem és be szeretném tölteni a profilomat és egyben a savegameket, kifagy a játék.. akármit csinálok. Ha új profilt csinálok, az megy, de hát ennek így nincs értelme, olyan mintha nemlenne savegame, mert a következõ inditásnál az új profil is kifagy. Esetleg ha valaki találkozott már ezzel a problémával és tudja a megoldást, segitsen. Köszi.
Most nagyon meggondolom hogy újrakezdjem-e, mert már szívtam a barlangnál is, ráadásul még ez is 😄
Majd meséld el légyszi hogy csináltad. Kb. egy fél éve, vagy már régebben ennél a résznél hagytam abba, mert nem sikerült átjutnom a kapun, mindíg bezáródott amikor észrevettek. Próbáltam megölni az õröket kardal, nyíllal, próbáltam elrejtõzni, amíg elmennek messzebbre, de észrevettek.
http://sacred2.hu/
Amúgy ott megtalálta valaki a kincset, amirõl a bezárt faszi beszélt?
When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)
szerintem ide 1 varézslat is elég😊 idõlassítás😊
amúgy csak tápos harcossal lehet zúzni szerintem... emlékeim szerint nyilazni nem nagyon érte meg
Amúgy egy tipp: van az a quest, amikor elkell kísérni a darkwoodi kereskedõket. Ahogy haladsz az erdõben, az egyik démon kapu mögött rohadt jó gonosz-mágus cucc lapul, de csak nagyon húzós harc árán lehet bejutni.
A varázslót én is próbáltam, de valahogy mindig ugyanannál a kari tipusnál kötök ki. 😊 Alapvetõen közelharci, maxos erõ lökés varázslattal, meg örjöngéssel. 😊
Ha beszéltél a szellemmel, az azt jelenti, hoyg eljutottál Oakvale-be. vedd meg az ásót, és ha a kincset odaadod a feleségének, akkor ad egy jó tippet a szellem, hogy hol ássál... ott én találtam egy obszidián kétkezes fejszét, ami nagyon dúrván aprít. Mondjuk nekem pont harcos karim volt szal tudtam hasznosítani.
A manóöldösõs résznél ne izgulj, nekem is nehézséget okozott az elején, de utána menni fog az.
Karakter neve meg nem derül ki. Nekem még az utolsó küldetés van hátra, de eddig nem emlékszek, hogy valaha is nevén szólították volna a karakteremet. Csak simán "hõs".
Tegnap kezdtem játszani ezzel a játékkal és nagyon tetszik. Én magyarítva játszom. Viszont van ahol alakadtam. Van egy szellem a parton, és vaami ásóról beszél, meg hogy ássam ki a kincsét, de sehol sem tudtam ásót venni. Hol lehet ásót venni?
Meg Whispert nem tudtam legyõzni manó ölésben, mindig többet ölt meg mint én, de mostmár fejlõdtem, talán már van esélyem.
Az én karimnak mi a neve, mert mintha az még nem derült volna ki?
When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)
Összekell szednem 4 halugombát, de csak 3 jött össze. A csajtól a piknik területrõl, a kereskedõtõl, akihez a boszi küldött, meg a céh tavából. Hol találom a negyediket?
Kösz elõre is.
Sziasztok ! Jnc-nek köszönhetõen elkezdtem a játékot-ilyen magyarítást nem lehet kihagyni. De amikor a farmot kell megvédeni a banditáktól, akkor Suttogót nem tudom leverni. Egyszerûen nem találom el, így nem lesz szorzóm, nem tudom a "fitogtatást" használni. Valaki légyszi segítsen.
Mágusom eleinte akrdozott, így vágások vannak testén. Mostmár full mágia használ óvagyok, és kérdésem ,hogy így lehetnek mágikus jelek és csíko ka pofázmányomon, és a szemem kék lesz-e, vagy újra kell ekzdenem és kivonni a akrdot a forgalomból?
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.