Fable - The Lost Chapters
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
Azt nagyon sajnálom, hogy miután megöltük pengés Jacket, nem lehet fojtatni a játékot. Pedig tök jó lenne ha még utánna is el lehetne barangolni és csinálni a mellékküldetéseket. ( Fõleg úgy hogy miután megöltük a fõgonoszt kapunk ennyi meg ennyi aranyat és XP-t! De minek ha utánna nem is fojtathatjuk????)
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Na mind1! A lényeg hogy így is, kissebb szaggatásokkal fut!
Az egyik, hogy nekem csak 1,3 Ghz-es procim van és hogy ezen még elindul a játék? Tudom hogy 1,4 van kiírva neki minimumnak, de más játékoknál is néha kicsit eltúlozzák!
A másik hogy nektek nem eredetiben van meg ugye? Arra gondolok, hogy ha megveszem akkor nem lesz-e ilyen probléma mind az elõzõk?
Elõrre is köszi!
"A(z) Fable.exe hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük."
Régen ment normálisan.Ugyanaz a config-om, ugyanaz a windows-om is.Egy havernál is ugyanezt csinálja csak ott nem ir ki hibaüzenetet, de ugyanott kibod a windows-ba.
lenne 1 problémám a játék megy meg minden de ha kilépek és ujra játszani akarok vele akkor hiba üzivel kilép ha tudjátok mi baj pls segitsetek elöre is köszi
Van egy kis telepítési problémám. Mielõtt megvenném magyarul apámnak, gondoltam image-bõl felrakom neki, fut-e egyáltalán a gépén, meg hogy tetszik-e neki.
A telepítés rendben megy, egészen az utolsó pillanatig, amikor is valami olyat ír ki, hogy a telepítõ varázsló mûködése megszakítva, a rendszer nem módosult, majd ezek után a telepített könyvtár szõröstûl-bõröstül eltûnik. A hibaüzenet elõtt registry product, broadcasting product information - vagy valami hasonló folyamat zajlik.
A gépen Windows XP pro van, 2GHz P4 celeron, ati 9550 videokari 64MB RAM-al, 512RAM az alaplapban, directx 9 telepítve, szóval teljesíti a minimum konfigurációs követelményeket. Még annyit, hogy custom install, nem a rendszer meghajtóra telepítem, 55GByte szabad hely van, a telepítem minden felhasználónak be van pipálva, de csak egy felhasználó van a gépen. A gép nincs hálózatba/internetre kötve, nincs rajta vírusirtó.
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
Egyébként nekem ez az elsõ végigjátszásom,majd a másodikban (esetleg) másképp döntök bizonyos helyzetekben.
De még az is lehet hogy gonoszabb leszek mint Damien az Omen-bõl...
<#vigyor1>#vigyor1><#gonosz2>#gonosz2><#eplus2>#eplus2>
-majd ahogy alakul-
Az élet a legjobb méreg...
\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6
Én csak úgy tettem, ahogy a való életben is gondolkodom. Mivel nem volt rám veszélyes, ezért nem bántottam.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://images.netbag.hu/20071118/14583079312.jpeg
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Egyébként most gyõztem le mindenkit az Arena-ban, a kis csokilányt is kinyírtam ; rám senki ne mondja ,wazze hogy: "Tanyasi fiú"!
<#ticking>#ticking> (alapból jó vagyok,de van amikor gonoszkodok is... )
Na megyek rámászok a Lady-re!
Köszi!
Vagy hogyan képzeljem el?
Amúgy hol találok tetováló mestereket...?
Igen: rengeteg kérdésem van... 😄
Szeretnék némi segítséget kérni tõletek.
Sajnos nem iagzán tudok angolul,de szeretnék SAJÁT tetoválásokat létrehozni.Esetleg ha valaki segítene ebben a problémában...
Igyekeztem visszaolvasni ebben a témában,de túlságosan hatalmas ez a topic;ezért kérdezlek most benneteket.
Mindenki segítségét elõre is köszönöm!
http://tesztgep.blogspot.co.at/
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Eközben keresgéltem azt a kék gombát, ugye 4 kell 2megvan (1-et vettem a kereskedõtõl a sírhalom mezõn,1-et kifogtam a céhben a kapunál a kis tóban) azt kettõt meg nem találom..