Fable - The Lost Chapters

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bizony lehet, csak szépen végig kell nézni a készítõk listáját. Utána továbbenged, de ha eltekered a stáblistát, akkor nem. (bocs, ha értelmetlen lenne, fogalmazásgátlót szedek. 😊 )

Enosh Chan
Lehet folytatni 😮 En folytattam, vagy lehet rosszul emlekszem ,de sztem folytattam, reg volt 😊

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

Jó kis játék, bár kicsit rövid. 3 nap alatt végigjátszottam, de szerintem ha valaki nekiül és csak a fõküldetéseket csinálja meg, akár 1-1,5 nap alatt is végigvihetõ.
Azt nagyon sajnálom, hogy miután megöltük pengés Jacket, nem lehet fojtatni a játékot. Pedig tök jó lenne ha még utánna is el lehetne barangolni és csinálni a mellékküldetéseket. ( Fõleg úgy hogy miután megöltük a fõgonoszt kapunk ennyi meg ennyi aranyat és XP-t! De minek ha utánna nem is fojtathatjuk????)
Esrohnoil
Nálam 1.0-ás rocin is szépen megy, igaz, pár dolgot visszavettem, de még így sem ronda. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Na megszereztem egy tört verziót és mûködik! Nem raktam full grafikára, de 1024-re tettem a felbontást és minden egyebet (árnyék, textúrakidolgozást) 3/4-re állítottam. Bár mondjuk az árnyékot megpróbáltam feltenni fullra, de kiírta hogy a hardwer nem elég neki!
Na mind1! A lényeg hogy így is, kissebb szaggatásokkal fut!
Az 1.3-as proci szerintem kevés lesz neki. És sajnos eredetivel is elõfordulnak problémák, de általában azért zökkenõmentesen fut minden (ha megvan a szükséges minimum hardver).

2 kérdésem lenne
Az egyik, hogy nekem csak 1,3 Ghz-es procim van és hogy ezen még elindul a játék? Tudom hogy 1,4 van kiírva neki minimumnak, de más játékoknál is néha kicsit eltúlozzák!
A másik hogy nektek nem eredetiben van meg ugye? Arra gondolok, hogy ha megveszem akkor nem lesz-e ilyen probléma mind az elõzõk?
Elõrre is köszi!
Nekem is ugyanez a problémám.Amikor kattintani kell a bal gombal (akkor kerülnék a fõmenübe) akkor kidob egy windows hibaüzenettel:
"A(z) Fable.exe hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük."
Régen ment normálisan.Ugyanaz a config-om, ugyanaz a windows-om is.Egy havernál is ugyanezt csinálja csak ott nem ir ki hibaüzenetet, de ugyanott kibod a windows-ba.
sziasztok
lenne 1 problémám a játék megy meg minden de ha kilépek és ujra játszani akarok vele akkor hiba üzivel kilép ha tudjátok mi baj pls segitsetek elöre is köszi
Nehézkes. Hetente egyszer vagyunk náluk, egy fél napot, s a nejem állandóan morog ha a telepítgetések miatt nem tudunk idõben hazaindulni. Egyébként fater gépén ilyen még nem fordult elõ, eddig minden amit megvettem neki felment elsõre. Mondjuk ismerem a gépét annyira, hogy olyannal nem próbálkozom, ami tuti nem fut el rajta.

Szerintem senki nem tud megoldást a problémára. Én megpróbálnék egy win reinstall-t, nem tudom ez nálad mennyire kivitelezhetõ.

Hmm, ahoz képest, hogy 18.-án volt 18 üzenet, nagyon lefagyott a fórum.

Hali,

Van egy kis telepítési problémám. Mielõtt megvenném magyarul apámnak, gondoltam image-bõl felrakom neki, fut-e egyáltalán a gépén, meg hogy tetszik-e neki.

A telepítés rendben megy, egészen az utolsó pillanatig, amikor is valami olyat ír ki, hogy a telepítõ varázsló mûködése megszakítva, a rendszer nem módosult, majd ezek után a telepített könyvtár szõröstûl-bõröstül eltûnik. A hibaüzenet elõtt registry product, broadcasting product information - vagy valami hasonló folyamat zajlik.
A gépen Windows XP pro van, 2GHz P4 celeron, ati 9550 videokari 64MB RAM-al, 512RAM az alaplapban, directx 9 telepítve, szóval teljesíti a minimum konfigurációs követelményeket. Még annyit, hogy custom install, nem a rendszer meghajtóra telepítem, 55GByte szabad hely van, a telepítem minden felhasználónak be van pipálva, de csak egy felhasználó van a gépen. A gép nincs hálózatba/internetre kötve, nincs rajta vírusirtó.

Enosh Chan
Mondjuk en a kiscsajt a pajtanal akartam megeroszakolni meg az elejen kisgyerekkent <#idiota><#idiota><#idiota>

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

nekem is 9600 van, és pazarul megy. viszont ötletem sincs, mi lehet a probléma. hátha driver, mint ahogy indigo mondja, vagy egy újrainstall. (jófiú koromban én sem nyírtam ki a csajt, de most gonosz vagyok, mint a kormány, ha odaérek, még meg is erõszakolom.) <#eplus2>
Nekem is 9600 van és akadás nélkül fut a game.

Radeon 9600-at nem nagyon szereti, ahogy én tudom. Próbálj meg drivert frissíteni, hátha...

Kokufuu sajnos nekem ötletem sincs,miért... <#szomoru1>
Egyébként nekem ez az elsõ végigjátszásom,majd a másodikban (esetleg) másképp döntök bizonyos helyzetekben.
De még az is lehet hogy gonoszabb leszek mint Damien az Omen-bõl...
<#vigyor1><#gonosz2><#eplus2>
-majd ahogy alakul-

Az élet a legjobb méreg...

Requiem88
én pont hogy a józan eszemet próbálom számûzni a játékokban, úgy gondolkodom ahogy a való életben nem tehetném, és eszerint is cselekszem. ezért szeretek játszani 😊

\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6

Sziasztok! Szeretném a segítségeteket kérni... Megvettem a Fable-TLC-t és hát nem megy... 😞 A telepítéssel nincsen semmi gond, simán felmegy, viszont mikor indítanám a játékot és kiírja, hogy elõbb el kell fogadnom a szerzõdést, akkor rákattintok az elfogadra, tölt egy picit, majd újraindul a gép... :S Vmi ötlet esetleg? A gépigény megvan és mivel nincs hibaüzenet, így nemtudom, hogy egyáltalán hol keressem a hibát... Egy másik fórumon olvastam, hogy esetleg a videokártyával lehet baja, de nekem Radeon 9600om van, azzal pedig mennie kéne. Minden segítséget és ötletet szivesen várok, mert már nagyon szeretném kiprobálni... Elõre is kösz!
😄
Én csak úgy tettem, ahogy a való életben is gondolkodom. Mivel nem volt rám veszélyes, ezért nem bántottam.

Esrohnoil
Ez nem jóü módszer... Példát kell statuálni, különben nagyon elkanászodnak. 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Esrohnoil
Jah, ha csak ennyi, akkor érdemesebb kinyírni. 😊

Nekem meg az esett jól, hogy jó kariként játszva nem bántottam, és a végén így is õ kért bocsánatot tõlem. Lényegében megalázkodott elõttem 😊

Requiem88
nem azért, de mekkora jó már ahogy a játék elején végig baszogat, nagyzol, sárba tipor, a származásodat szidja és amikor eljön a te idõd revansot vehetsz 😄

\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6

Ja. Bocs. 😊

Requiem88
de ebben nincs semmi élvezet... 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Lesz egy jelenet, ahol Whisper bocsánatot kér tõled, és elismeri, hogy mindig jobb hõs voltál, mint õ. Aztán úgyis eltûnik az életedbõl.
http://images.netbag.hu/20071118/14583079312.jpeg

GTheo
Nekem nyugodtan leírhatod spoilerban h miért nem kéne megölni, kíváncsi vok.

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

wedge31
Én is utáltam mondjuk a bátyját mégjobban ,csak a harmadik végigjátszásomnál hagytam életben de akkor is gondolkotam rajta egy pár percet nagyon ellenszenves az egész család.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Whisper-t kár volt megölnöd, pláne, ha jó beállítottságú vagy. Ha érdekel, spoiler-ben elmondom, hogy miért...

Az arctetoválás már megy, gondolom ha szerzek valahonnan egy "saját melltetoválás" kártyát,akkor majd azt is meg tudom csinálni.
Egyébként most gyõztem le mindenkit az Arena-ban, a kis csokilányt is kinyírtam ; rám senki ne mondja ,wazze hogy: "Tanyasi fiú"!
<#ticking> (alapból jó vagyok,de van amikor gonoszkodok is... )
Na megyek rámászok a Lady-re!

Köszönöm szépen a segítséget. Holnap este rágyúroka témára...
Köszi!

Igen, úgy képzeld el. Tetováló mestereket az utazó-kereskedõk között találsz, de úgy emlékszem, hogy Dél-Bowerstone-ban is van tetováló.

Szóval ha módosítom (szerketszem) az általad megadott elérési utvonalon található fájlokat, akkor azok megjelennek a tetoválás kártyáim között?
Vagy hogyan képzeljem el?
Amúgy hol találok tetováló mestereket...?
Igen: rengeteg kérdésem van... 😄

Dokumentumok\My Games\Fable\....\Tattoo - itt találsz textúrafájlokat a különbözõ testrészekhez (fej, kéz, láb, stb.) Ezeket egy igényesebb képszerkesztõ progi segítségével kiegészítheted az általad megálmodott tetkókkal. Ezután a játékban a tetováló emberkéket felkeresve felrakathatod velük a saját tetkóidat. Ennyi.

Sziasztok!

Szeretnék némi segítséget kérni tõletek.
Sajnos nem iagzán tudok angolul,de szeretnék SAJÁT tetoválásokat létrehozni.Esetleg ha valaki segítene ebben a problémában...
Igyekeztem visszaolvasni ebben a témában,de túlságosan hatalmas ez a topic;ezért kérdezlek most benneteket.
Mindenki segítségét elõre is köszönöm!

Ilyen nálam is volt. Én VGA drivert frissítettem, és megoldódott a probléma.

PogEe
Hello szertnék egy kis segitséget kérni. Felraktam a játékot nagyon jó, csak az a gondom vele hogy a beszélgetés közben a szöveg nem mindig jelenik meg mi lehet a probléma és hogy tudnám orvosolni elöre is köszi.

Dokumentumok\My Games\Fable\Photojournal
Köszi.Ott a menüben irja hogy lehet képet csinálni.És amit lefényképezünk azt hova menti el,melyik mappába?Mert csináltam egy párat és megakarom nézni.

http://tesztgep.blogspot.co.at/

De csak pár évet és 1x, amúgy a gonosz isten temloma is fiatalít 1x.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

wedge31
Avo templomban jó sok pénzért.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Hogy lehet megfiatalodni?

Nálam ez attól függ!A játék tényleg jó csak rövidnek találom.Nekem volt egy olyan azt hiszem göblyuk -nál, hogy jött 1csávó hogy az asszonyokat elraboltak és menjek segíteni,és az egész átvágás volt!Rámtámadtak a banditák,lezúztam õket persze,de aztán mondta az arc hogy ne haragudjak mert megzsarolták a banditák ha nem segít megölik,ilyesmi...Aztán adott egy feltámadás piát.Hát én meg megöltem....Hogy többé ne tudjon átverni....Na ettõl még nem vagyok gonosz....Remélem...

Esrohnoil
Hát persze... a sötét oldal mindig könnyebb. <#eplus2>

Requiem88
nekem olyan furcsa érzésem volt amikor felkínálta az egyik küldetés után hogy megöljem-e a kereskedõt vagy sem... és amikor a bal gombbal (igen) kattintottam, olyan... bizsergés járta át a testem meg némi bûntudat... nem tudom... de élveztem 😄😄😄😄

Próbáltam. Nem vitt rá a lélek, ez a játék egyszerûen túl jó a gonoszkodáshoz.

ma fejeztem be elõször, bár még egy kicsit tekergek, meg néhány mellékküldetést le kellene tudni. utána újrakezdem, összehozok egy alkoholista, homoszexuális, kövér és gonosz antihõst. csinált már valaki ilyet? (nem a való világban persze, hanem a fable-ben <#nevetes1> )
Köszi a tippeket,az a bujkálós módszer bejött már túl vagyok rajta.
Eközben keresgéltem azt a kék gombát, ugye 4 kell 2megvan (1-et vettem a kereskedõtõl a sírhalom mezõn,1-et kifogtam a céhben a kapunál a kis tóban) azt kettõt meg nem találom..