Fable - The Lost Chapters

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kösz
minden fizikai képeségnek maxnak kell lenie.

Hello
Hogyan lehet kihúzni a sziklából a kardot Avo Templománál?Mert az olvastam hogy a fizikumnak maxon kell hogy legyen,nekem max és nem tudom kihúzni.<#shakehead>
magyaritasok.hu

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Hol lehet letölteni a fable magyarítását?

<#worship>
Arra figyelj h ne hamis gyûrûvel kérd meg a kezét 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Darkwoodban van egy bordély, ott pénzért. A többi faluban, városban keresni kell egy feleséget (ajándék, bók, póz, stb.), meg kell nõsülni, aztán újabb ajándékok hatására bejön a "sötét képernyõ". A poén az, hogy akárcsak az életben, ez a verzió a drágább (mit fogok én ezért kapni afejemre... 😄😄😄)

The Protector
tudtam h lecsap rá vki ha nem írom oda h a gameban h lehet.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

xDDD ez földönfetrengõs lett 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

n3whous3
😄DDDDDDDDDDddddd

púúúúú

hát , hogy bedugod a fütyid a néni puncijába..<#miaz>
azt mondták legalábbis..
The Protector
namost.én is most kezdtem újra agamet.3x végigvittem.EZ TÖKÉLETES GAME,NEM KELL HOZZÁ PECCS VAGY KIEG.
Nekem is lenne kérdésem.h kell szexelni?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

sziasztok,
most akarok belekezdeni a játékba, leszedtem hozzá egy magyarítást is.
kérdés: készült a játékhoz olyan 'mod' amit érdemes lenne felrakni mert növelné a játékélményt?
más: nem találtam semmilyen patchet a játékhoz..nem készült hozzá..?<#pardon1> mert akkor ez a tökéletes game..)
Csak spoilerben mondom el, mert ebben a játékban épp a választás lehetõsége a legszebb, neked kell döntened, nem másnak. Fel is veheted, meg nem is, de mindenképpen következményei lesznek a tettednek.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Akár jó beállítottságú vagy, akár gonosz, végülis semmiképpen nem jársz jól, ha felveszed a maszkot. Ha beledobod a lávába, akkor a maszk örökre megsemmisül Jakc-el együtt. Ha viszont felveszed, akkor Jack szelleme uralkodni fog rajtad, és így tulajdonképpen legyõzött, hiába ölted meg a sárkányt.

soha nem venném fel.

Ez csak Rajtad áll. Jó karakterrel inkább dobd el, de az emberben úgyis ott motoszkál a kisördög, egyszer mindenki kipróbálja a gonosz oldalát is...

EnZsolt: Ezt a verziót még nem hallottam. 😊

Hello
Szerintetek a végén melyik jobb,felvenni a maszkot vagy eldobni?
Gladiator
a készítõk felsorolása után (kb. 5-6 perc) visszadob a játékba.

Gladiator
omg<#wilting>

kösz
Colton
ha legyözzük a sárkányt akkor vége van a jatéknak? Vagy lehet vele még játszani?

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

És még milyen cheatek vannak?

EnZsolt
Cheat??? Minek?

Na jó, mondok neked egyet. Hozd elõ a konzolt a CTRL+ALT+SHIFT+0 kombinációval (5mp-ig nyomd), aztán írd be: iam_ache_terid_iot_1
ekkor meglesz az összes fegyver, pénz, mindenki szerelmes lesz beléd, de vigyázz, ha a sötét erdõbe mész, elkap egy csapat kanbrazil és akkor game over.

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

Hello
Van valami Cheat a játékhoz?Mert a neten nem találtam.
Én biztos.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

A sírnál talált kardal öltétek meg ?<#vigyor3>
Gondoloma sárkányt, és nekem is kb annyi volt 😄
fõleg mikor nekiáltam randalírozni az egyik részen shield varázslattal és 80 manapotyval. Lett vagy 400-as combat multilierem meg 999999999999 Xp-t szereztem.

melyik föellenséget öltd meg ennyi idõ alatt?
utolsó: Ezt sokan kifogásoltátok benne, de szerintrem ez a játék nem a billentyûzetpüfölésrõl és egérrángatásról szól, inkább a morális döntésekrõl.

Jah!
Mire maxolod az erõt addigra majd megizmosodik. Ha te izmos hõssel akarsz szaladgálni akkor maxold a dühöngést. xD
AZ IZMOS ÉS AZ ERÕS KÖZT VAN KÜLÖNBSÉG!
Nekem elég volt, hogy erõs a Hõsöm, a legutolsó fõellenséghez max 40 másodperc kellett, hogy legyõzzem.😛
Nem is volt érdekes. xD
Csak fokozatosan, türelmesen. A tapasztalati pont nem szteroid, hogy egybõl Schwarzenegger legyél tõle, ha megfigyeled, szépen, lassan, de biztosan alakul a hõs izomzata. Az a kép, amit néztél, csak egy szemléltetõ ábra, nem kell véresen komolyan venni.

Gladiator
bazd meg, te nagyon hülye vagy. játszál ugróiskolát, azt talán sikerül megértened.

Tudom, de ezt nem úgy értem. Hanem amikor a szintet növelem akkor egy kép van ott ahogy a hapekból egy kigyúrt állat lesz. Na és akkor azt a varázslatot csak akkor lehet megcsinálni amikor teljesen megvan csinálnva az összes szint vagy mi?

Gladiator
azért mer növelted egy szinttel a strenghtet, még nem lesz kigyúrt állat. akkor szented 7-es szintre milyen lenne? óriás?

Igen, de, ha az erõt nõveljük, akkor úgyebár izmosodnia is kéne, vagy csak akkor van, ha az összes szintet megcsináltuk vagy milyen gombot megnyomni, hogy olyan legyen, mint egy kigyúrt állat?

A kicsi zöld gömböcök az experience, azaz tapasztalati pontok. Ezeket azért kapod, ha jobblétre szenderítesz valakit. A Guildben (nagy ház, benne egy kerek asztal meg egy kopasz ürge) tudod ezeket beváltani, az említett zöld helyen. Ha karddal, baltával vetettél véget szereencsétlen lények életének, az erõdet (strength) tudod fejleszteni, ha íjjal, nyílpuskával küldted az örök vadászmezõkre, akkor az ügyességedet (skill), ha villámmal, tûzgolyóval, egyéb fondorlatos mágiával küldted pokolra a lelküket, akkor az akaraterõdet (Will).

Nem értem a kérdést. Mit nem tudsz megcsinálni?

Amúgy hány éves vagy?

Hellosztok!
Már sikerült túl jútnom a Darkwoodon csak az a gond, hogy úgyebár kapjuk azokat a zöld gömböket amikor megölûnk valakit. Na és amikor én visszamentem a fõvárba és fõkapunál ballra úgyebár van olyan mint a teleport csak zöld és egy ikon forog körbe. És ott bementem beváltottam a strengthre és ott volt mellette ez a gyerek ahogy izmosabb lett. Na és akkor én nem túdom azzt megcsinálni. De miért? Vagy ez úgy van, hogyha megcsináltam az összes szintet, csak akkor lehet?

Gladiator
próbálj meg más beállítást. nekem volt olyan, hogy egy bizonyos állásnál teljesen elkurvult. szép lassan menj felfele és meglátod mit meddig húzhatsz.

Hali !

Egy olyan probelmam lenne a jatekkal hogy felraktam de mar a menube ha allitok valamit optionsba akkor kilep egy hibaval barmit csinalok nem is megy tovabb... van erre valami gyogyir? Winxp sp2 van fenn
koszi elore is

ps: nem mukodik a faq user meg passt ker

Gladiator
smúgy szentem ha mégegyszer rányomsz az emberre, akkor elmondja újra.

Tessék.

Ahogy elnézem, úgysem fogsz még 2k-t sem kiadni egy tisztességes magyar nyelvû eredeti játékért...

Ezt én is tudom. Én azt kérdeztem, hogy mit kell csinálni, hogy tovább léphessek, mert az arany kör az az ember volt. És valamit mondott, hogy kell még valami vagy, hogy ezt nem így kell csinálni vagy ilyesmi. Azért szeretném a magyarósítást vagy a segítséget, hogy a Darkwood-nál miat kell csinálni.
Köszi!

Gladiator
kemény 1900ft a játék. egyébként nézd meg a quest logban. meg a térképen mindig mutatja, hogy merre kell menni. az arany kör a fõ küldetés, a kék meg a mellék.

Hellosztok!

ÉN még csak ma kezdtem el a játékot és a Darkwood-i küldetés végénél tartottam amikor egy katona beszélt hozzán és valami mondott angolul, csak
nem tudom, hogy mit. Mert valami hiányzott. És azért a dologért, hova kell menni vagy mit kell megszerezni, hogy elfogadja az a hapek?
Ja és honnan lehet letölteni a fable magyarítását? Jó lenne, ha betudnátok linkelni az oldal nevét.
Köszi mindenkinek!

jah a játék elején vettem a fejre védõsisakot nem volt semmi sebhely.

Mike at home
vkinek sikerült már sebhelyek nélkül megúsznia?

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Legjobb ellene az assasin strike és multi strike kombó. (modjuk és a játék egésze során ezt használom már a 3. végigjátszás során is és frankón bevált minden ellen 😄)

de amikor leszúrja a földbe ne legyél hozzá túl közel.
mert kis rengés keletkezik körülötte és elfekszel amedigre meg felkelsz már kihúzza a kardját <#idiota>.