Fable - The Lost Chapters
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogyan lehet kihúzni a sziklából a kardot Avo Templománál?Mert az olvastam hogy a fizikumnak maxon kell hogy legyen,nekem max és nem tudom kihúzni.<#shakehead>#shakehead>
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
azt mondták legalábbis..
Nekem is lenne kérdésem.h kell szexelni?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
most akarok belekezdeni a játékba, leszedtem hozzá egy magyarítást is.
kérdés: készült a játékhoz olyan 'mod' amit érdemes lenne felrakni mert növelné a játékélményt?
más: nem találtam semmilyen patchet a játékhoz..nem készült hozzá..?<#pardon1>#pardon1> mert akkor ez a tökéletes game..)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
EnZsolt: Ezt a verziót még nem hallottam. 😊
Szerintetek a végén melyik jobb,felvenni a maszkot vagy eldobni?
Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram
Na jó, mondok neked egyet. Hozd elõ a konzolt a CTRL+ALT+SHIFT+0 kombinációval (5mp-ig nyomd), aztán írd be: iam_ache_terid_iot_1
ekkor meglesz az összes fegyver, pénz, mindenki szerelmes lesz beléd, de vigyázz, ha a sötét erdõbe mész, elkap egy csapat kanbrazil és akkor game over.
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
Van valami Cheat a játékhoz?Mert a neten nem találtam.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
fõleg mikor nekiáltam randalírozni az egyik részen shield varázslattal és 80 manapotyval. Lett vagy 400-as combat multilierem meg 999999999999 Xp-t szereztem.
Mire maxolod az erõt addigra majd megizmosodik. Ha te izmos hõssel akarsz szaladgálni akkor maxold a dühöngést. xD
AZ IZMOS ÉS AZ ERÕS KÖZT VAN KÜLÖNBSÉG!
Nekem elég volt, hogy erõs a Hõsöm, a legutolsó fõellenséghez max 40 másodperc kellett, hogy legyõzzem.😛
Nem is volt érdekes. xD
Amúgy hány éves vagy?
Már sikerült túl jútnom a Darkwoodon csak az a gond, hogy úgyebár kapjuk azokat a zöld gömböket amikor megölûnk valakit. Na és amikor én visszamentem a fõvárba és fõkapunál ballra úgyebár van olyan mint a teleport csak zöld és egy ikon forog körbe. És ott bementem beváltottam a strengthre és ott volt mellette ez a gyerek ahogy izmosabb lett. Na és akkor én nem túdom azzt megcsinálni. De miért? Vagy ez úgy van, hogyha megcsináltam az összes szintet, csak akkor lehet?
Egy olyan probelmam lenne a jatekkal hogy felraktam de mar a menube ha allitok valamit optionsba akkor kilep egy hibaval barmit csinalok nem is megy tovabb... van erre valami gyogyir? Winxp sp2 van fenn
koszi elore is
ps: nem mukodik a faq user meg passt ker
Ahogy elnézem, úgysem fogsz még 2k-t sem kiadni egy tisztességes magyar nyelvû eredeti játékért...
Köszi!
ÉN még csak ma kezdtem el a játékot és a Darkwood-i küldetés végénél tartottam amikor egy katona beszélt hozzán és valami mondott angolul, csak
nem tudom, hogy mit. Mert valami hiányzott. És azért a dologért, hova kell menni vagy mit kell megszerezni, hogy elfogadja az a hapek?
Ja és honnan lehet letölteni a fable magyarítását? Jó lenne, ha betudnátok linkelni az oldal nevét.
Köszi mindenkinek!
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
mert kis rengés keletkezik körülötte és elfekszel amedigre meg felkelsz már kihúzza a kardját <#idiota>#idiota>.