Fable - The Lost Chapters
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Next PC upgrade: 2022
A világ mentése miben másabb?
Mentés az hogy mükdik benne?
Mert rámentem hogy hõs mentése ki is irta hogy mentett visszatöltöttem mégis elõlröl kezdi a játékot.
Thunder bosszút esküszik, sok vizet nem zavar...
köszönöm.
feltelepítettem a Fable-t és elindult, aztán játszottam vele és kilépett magától...azóta mindíg csak addig a képernyõig kapcsol be hogy "kattintson a bal egérgombal"...van valakinek valami ötlete?
[email protected]
köszi:
Johanna
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
<#nevetes1>#nevetes1>
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
köszönöm
ne a linket!!! Köszönöm.
e-mail: [email protected]
e-mail: [email protected]
Solus Greatsword-ot keressétek lejjebb görgetve
Akinek eddig nem volt tiszta mirõl beszélek..
Solus hatalmas kard a neve (asszem így írják)
Nehéz, tehát elméletileg lassabban suhogtat, de böszme sebzése van, és maxolt gyorsasággal (ami alap) igen jól oda lehet vele csapni... Akárhányszor végigjátszottam, mindig azzal toltam végig. Amint lett 80k aranyam rohantam North Bowerstone-ba (sry nem tudom a nevét... Lady Grey területe, a guild épülete mellett van az a város) és mevettem. Fasza kis cucc...
Jack maszkjáról van szó, amit a legyõzése után kapsz.
A beszólások tényleg poénosak, de senki nem is említette az ellenkezõjét ^^
akár felvesszük a maszkot akár nem. vagy milyen másik maszkról beszzéltek?
sztem meg poénosak a bezsólások a játékban
hol lehet errõl olvasni?
De most képzeljétek el, mekkora kritikákat kapott volna Molyneux, ha kihagyja belõle ezt a feature-t... (egy afrikai pl. azért perelte a Mattelt, mert a sötét bõrû Barbie babának nem voltak afroamerikai személyiségi jegyei, úgymint a vastag ajkak és a lapos, széles orr.)
A maszkról meg annyit, hogy akár gonosz akár jó vagy nem érdemes felvenni, mert akkor többet nem birod levetni, de nem az a fõ gond, hanem nem birsz sisakot felvenni, igy kevesebb a védekezésed, ami persze elenyészõ de aki maximalista az (mint Én 😛) ne vegye fel. Persze a maszk is ad valamennyi védekezést de az pff! xD
Én nagyon várom a Fable2-õt mert sok ját olvastam már róla. Hosszabb játékidõ, több választási lehetõség. A játék gyártójának tele van a t..e azokkal a játékokkal amelyekben csak egy bizonyoson úton lehet haladni és csak a feledatokhoz lévõ tárgyakat tudod felvenni, mozgatni. Ezt akarják kiküszöbölni a Fable2-ben. Már nagyon várom. Októberben fogják piacra dobni.😛
(Juj, csak nehogy most valaki feljelentsen 😄)
Hát ezen kiakadtam. Fable-ben vannak b*zik? Vagy ez valami bug?
Én nem tudtam fölvenni miért nem ?<#shakehead>#shakehead>