Fable - The Lost Chapters

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gladiator
Nem véletlenül van a terembe vezetõ hídon egy elég erõs íj. Azzal lõdd Jacket, közben meg nyomasd az erõ lökést, hogy a rád küldött szörnyek elrepüljenek.

Bújj el az oszlopok mögé, és ott üsd a szörnyeket, mert úgy nem tud megsebezni. Jacket meg valami távoli sebzéssel sebezd (én azt hiszem, hogy íjjal öltem meg).

Varikova
Sokkal okosabb lettem😞 Én ölöm a szörnyeket, Pengés meg csak lebeg a terem közepén és szó szerint átkoz. Mire megölöm az elsõ három szörnyet küld még hármat. És valahányszor megölöm a szörnyeit csak újabbak jöttek. És közbe még energia nyalábokat meg taszítástokat küld rám az öreg. 2 órányi szörnyölés után elegem lett belõle. Viszont Pengés élete megcsappant, mert amig a szörnyek jöttek én õt lõttem. Mivel nyírjam ki? Karddal vagy 130-as tûz+élesítés íjjal vagy 110-es páncéltörõ+ezüst nyílpuskával? Megközelíteni szinte lehetetlen és mire újra lõnék a szörnyei már ott vannak mögöttem. Ráadásul néha varázsló szörnyet küld.

Gondolom meg kell õket ölni, mielõtt õk ölnek meg téged...

Varikova
A vége még jobb. Bár megakadtam, de haverom már végignyomta. Pengés Jack lebegõ-mágus változatával mit kezdjek? A céh alatt vagyok és az a lebegõ Pengés folyton küldi rám a szörnyeit.

grebber
Azóta már megcsináltam és ott volt valóban.Köszönöm.Nagyon jó a game!

Next PC upgrade: 2022

MEgcsinálod az egész céhes kiképzés hercehurcát és utána lehet world save-et csinálni.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Mert ezek szerint még nem csináltad meg a céhes kiképzést 😊

grebber
Értem már csak azt szeretném tudni hogy ez a világ mentése hol van??Sehol nem találok ilyet 😞

A hõs mentése csak a hõs állapotát menti el, tulajdonságait, skilljeit, cuccait, stb. A világ mentése pedig az egész játék állapotát, tehát ez már a teljesített küldetéseket is elmenti. Azonban hiába mentesz küldi közben, ezzel is csak az aktuális küldi elejére fog visszatenni.

grebber
Tehát ha van aktiv küldetésem és mentek akkor az lószart sem ér mert elõrõl kezdi az adott questet ahol voltam,de a tulajdonságaim cuccaim megmaradnak?
A világ mentése miben másabb?

Illetve menteni tudsz, de úgyis mindig elölrõl kezdi a küldit 😊

Amíg végig nem nyomod a céhes kiképzést, addig nem tudsz menteni, illetve a további küldik közben sem. Pontosabban el tudod menteni a hõsöd állapotát, de az az én szememben csalásnak minõsül, a világ mentését használd.

grebber
Most kezdtem el játszani ezzel a játékkal.
Mentés az hogy mükdik benne?
Mert rámentem hogy hõs mentése ki is irta hogy mentett visszatöltöttem mégis elõlröl kezdi a játékot.

Egyszer ki kell próbálni. 😊
Thunder bosszút esküszik, sok vizet nem zavar...

Sziasztok! egész játék idõ alatt a jóságra törekedtem,így hát az arénában sem öltem meg whisper-t,de annyira furdal a kíváncsiság h mivan hogyha megölöm?mit kapok jacktõl?jól leszid thunder? 😄 (mentésem nagyon régrõl van szóval ezért kérdeztem meg)
lemaradtam a fable magyarításról. légyszi aki tud segítsen!!!
köszönöm.
hova teszi a savegameket ?
sziasztok,

feltelepítettem a Fable-t és elindult, aztán játszottam vele és kilépett magától...azóta mindíg csak addig a képernyõig kapcsol be hogy "kattintson a bal egérgombal"...van valakinek valami ötlete?

[email protected]

köszi:
Johanna
Az Archon szett a lemezvért páncél sisakja de akkor helyileg hol van az egész ?
Ahol a többit is. Nézz körül alaposan kell lennie arrafelé még 1 ládának.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Az Archon szett sisakját hol találom ?
DunczyMaster
Köszönöm szépen! Leköteleztél!<#worship>

Itt megtalálod: katt

Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!

DunczyMaster
Hali! valaki el tudná nekem juttatni valahogy a játék magyarítását? nagyon megköszönném😊 MSN😄[email protected]

Én is megvettem de a sítrnál lévõ kard jobb
<#nevetes1>
Igen el tudsz de akkor a statisztikánál homosexual-t kapsz 😊

The Protector
elõfordulhatna h eljegyezzek egy buzi férfit a GAMEBAN?Mert hza vmi faszi fölott szivecske volt nekem mgeérte az aranyat h 1 csapással megszabadítsam a fejétõl.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Kérek szépen valakit küldje el a Fable magyarítását tomorítve erre az e-mailre: [email protected]

köszönöm

Légyszives valaki küldje el a magyarítást tömörítve erre az e-mailre, mert én sehonnan sem tudtma leszedni. Kérem küldjétek el e--mailba a fájlt, de
ne a linket!!! Köszönöm.

e-mail: [email protected]

Légyszives valaki küldje el a magyarítást tömörítve erre az e-mailre, mert én sehonnan sem tudtma leszedni. Kérem küldjétek el e--mailba a fájlt, de a linket. Köszönöm.

e-mail: [email protected]

plu604
Bowerstone! Azaz... Asszem North Bowerstone.
Solus Greatsword-ot keressétek lejjebb görgetve
Akinek eddig nem volt tiszta mirõl beszélek..

A Guild-i kardra célzól vagy ami Bowerston South-ban vagy valamelyik Bowerston részben<#ravasz1>
haverom felvette a maszkot én meg csak röhögtem hogy én szóltam hogy nem lessz semmi <#vigyor1>
plu604
én nem <#ravasz1>
Solus hatalmas kard a neve (asszem így írják)
Nehéz, tehát elméletileg lassabban suhogtat, de böszme sebzése van, és maxolt gyorsasággal (ami alap) igen jól oda lehet vele csapni... Akárhányszor végigjátszottam, mindig azzal toltam végig. Amint lett 80k aranyam rohantam North Bowerstone-ba (sry nem tudom a nevét... Lady Grey területe, a guild épülete mellett van az a város) és mevettem. Fasza kis cucc...

Nincs. Várd meg, hogy lemenjen a "credits" (jó hosszú), és tovább játszhatsz a kariddal, mászkálhatsz, küldetéseket csinálhatsz, stb.

Jack maszkjáról van szó, amit a legyõzése után kapsz.

A beszólások tényleg poénosak, de senki nem is említette az ellenkezõjét ^^

jack kinyírásával nincs vége?
akár felvesszük a maszkot akár nem. vagy milyen másik maszkról beszzéltek?

sztem meg poénosak a bezsólások a játékban

Oppardon, csirkék rugdosását akartam írni, az stílusosabb. 😊

tényleg októberben jelnik meg (elméletben)?
hol lehet errõl olvasni?
Ez kb. olyan, mint a cipõgyárat beperelni állatkínzásért, mert termékük alkalmas kismacskák rugdosásásra. 😊

Azonban így mi is perelhetnénk a Lionhead-et, hogy a normális hetero többségû gyermekeket elrontják. Lehet be is kellene õket, ha nem csinálnának ilyen jó játékokat. 😊

Szerintem az egyik NPC fog feljelenteni, miután hozzánk költözik Albionból. 😊

De most képzeljétek el, mekkora kritikákat kapott volna Molyneux, ha kihagyja belõle ezt a feature-t... (egy afrikai pl. azért perelte a Mattelt, mert a sötét bõrû Barbie babának nem voltak afroamerikai személyiségi jegyei, úgymint a vastag ajkak és a lapos, széles orr.)

Hát a buziság az nekem sem tetszik!😛
A maszkról meg annyit, hogy akár gonosz akár jó vagy nem érdemes felvenni, mert akkor többet nem birod levetni, de nem az a fõ gond, hanem nem birsz sisakot felvenni, igy kevesebb a védekezésed, ami persze elenyészõ de aki maximalista az (mint Én 😛) ne vegye fel. Persze a maszk is ad valamennyi védekezést de az pff! xD
Én nagyon várom a Fable2-õt mert sok ját olvastam már róla. Hosszabb játékidõ, több választási lehetõség. A játék gyártójának tele van a t..e azokkal a játékokkal amelyekben csak egy bizonyoson úton lehet haladni és csak a feledatokhoz lévõ tárgyakat tudod felvenni, mozgatni. Ezt akarják kiküszöbölni a Fable2-ben. Már nagyon várom. Októberben fogják piacra dobni.😛
Jah, vannak benne. Igazából engem kicsit zavart is. LEgközelebb ha gonosz karit indítok, kiirtom õket mind egy szálig <#gonosz2>
(Juj, csak nehogy most valaki feljelentsen 😄)

Sziasztok!

Hát ezen kiakadtam. Fable-ben vannak b*zik? Vagy ez valami bug?

Ja kössz majd megprobálom<#worship>
Gladiator
úgy tudod felvenni, ha nem csinálsz semmit, nincs rá külön gomb, hogy felvedd, csak arra, hogy eldobd. várni kell.

Pedig minenképp fel lehet venni a maszkot akármiylen jó beállítottságú vagy is. A lehetõséget mindíg megadja hogy eldobod e vagy felveszed.

Kedves Indigo !

Én nem tudtam fölvenni miért nem ?<#shakehead>
én kihúztam<#ravasz1>