Fable - The Lost Chapters

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sziasztok!
nemrég kezdtem a gamét nagyon bejön nékem,de van egy hely ahol elakadtam és nemtudom mitkell csinálni.egy erdõbe vagyok és van a levegõbe egy világitó gömb ami ide oda cikázik és törpéket varázsol hogyan lehet elintézni a gömböt?
segitséget elöre is köszi....

„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”

tudtátok hogy egyszerre több feleségetek is lehet?
musha
pláne

musha
SPOILER:

na ja <#vigyor3>
`Nobody knowed him in his life. Now he`s gone.` meg hasonlók 😊)) (vagy ez nem Oakvale-ben van?)

Dynamic
Nem kell hallgatni.Ki is írja a betût, ha nyomsz egy "use"(tab) gombot.
edios
Az a shites cucc az nagy poén<#nyes>

meg az oakvale-i temetõben is jók a feliratok

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

DarkHorSe

Swedish people are albino monkeys&#65279;

musha
SPOILER:

hallgasd hogy milyen hangot mond ha hozzáérsz egy oszlophoz, így rakd ki a `HITS` szót (ne SHIT-et, arra megtámadnak (és nem kicsit kacagtam ezen)).

gamekapocs
elakadtam:

Az egyik föküldetésben vagy egy demon door aminek meg kell mondani valami nevet.

És vagy négy oszlop melyekbe beleütök és nem történik semmi!

A helyes sorrend??

Vagy valami mást kell csinálni??

A bandit camp utáni fõküldetés!

wordsworth
nem te haxoror hanem az a kiter vagy ki es bocs a spammer

PSP user n\' soon ps3 user too :)

wordsworth
fasza haxoror.. en eddig nem is vagtam hogy mirol beszel de hogy mostmar te megmondtad hogy sakrany.. faszom az ilyenekbe...

musha
Ne szpojlerezd már széjjel a topikot lécci!!!Ez a te oldalad...

jazzy
Nekem 2 inditas utan nem indul el tobbet csak ha uninstall - reinstall, marha izgalmas.. bar igaz 2 inditas az 12 ora jatekot jelentett dehat na.
Ja jó köszi, és a horgászt hogy lehet kihivni horgász versenyre+halakat mire lehet használni?
Én pl nem tudtam hogy mi a fögenya.
Most már tudom... :/

írd oda hogy SPOILER thx

Lacc
#1 Ne spammeld szét a topikot.
#2 Ha három mondatnyi mondanivalód van, azt nem egy mondtadban szokás leírni.
#3 Tovább lehet menni a final battle végeztével, csak meg kell várni amig lepereg a credits, elõször én se vártam meg és kirakott vissz a menübe.
Kösz szépen! mostmár megy
hogy lehet tovább menni a sárkány után?jön a credit aztán kitesz a menübe.
hol találok az Avo's tearnál jobb kardot csak mert én azzal vittem végig.
Davidus
tovább lehet

V9ykn8_TZL0

Végigvittem a játékot kár hogy a sárkány után nem lehet továbbmenni, a házasságnak mi értelme van és milyen elöny, mert én lady Grayjel házasodtam össze, és kaptam 15000 goldot de aztán még beszélni se nagyon lehetett vele.

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

k8bal
hack and splash?
az mi?<#conf>

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

QuippeR
hack&slash rpg

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

k8bal
csõ!
ez milyen játék?
RPG?
bocs hogy ekkora láma fasz vagyok én is leszólnám magam de nem is merem ezt a gémet!

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

QuippeR
állíts be Windows 98 komatibilitási módot, akkor elindul, nálam is ez volt a hiba. másik hiba, ami miatt kétszer kellett installálnom, ha az elsõ és a második cd-t két külön drive-ba teszed, akkor egy-két fájlt a második cd helyett az elsõrõl próbál leszedni. 😛
és egy harmadik hiba, ami nálam még mindig él, hogy "akad" a hang, de valami szörnyûen. sajnos nem találtam semmilyen beállítást a hangra ingame (csak hangerõ...), úgyhogy most ezzel szívok.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

gamekapocs
Vagy a jõvõre megjelenõ The Roots.

Arthas

Hát nem aranyos a karim?😄

Kandurex
meg, normál, átlagos, király

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

bigfoot
már megjelent a game??
milyen a rendszer igénye?és jó game?bár gondolom az😊

Sziasztok!
Nálatok nem láttam ilyen problémát azért kérdezném tõletek, hogy mi lehet a baj, mert nálam indításnál kiírja hogy olvasási hiba a memóriában.
Mi lehet a gond? Próbáltam crack nélkül is, de akkor is ezt írja ki..<#help>
Carlos
Oprencer?

Þór vígi þessi rúnar

Kandurex
'G' betûvel 😄

Kandurex
Számolgattam, a legjobb kard a játékban 550DMG sebez, erre rájön a multi csapás a maga 4 /1 X szorzójával és a bersek a 2X -el, ezzel olyan 2000DMG a vége 😊 Korrekt.

wordsworth
Hm... nincsen quest amit eltudnek vallalni viszotn az archeologistert kellene elmennem.. de nem tudom hohgy menjek at arra szigetre.. help

Mr_no_NaMe
Sajnos ott nincs!
Carlos
Mint álltalában a legtöbb játék, ami nem a játék könyvtárán belül:
Doc and settings/neved/dokumentumok/my games/fable

Þór vígi þessi rúnar

Mr_no_NaMe
Valaki nemtudja hol tárolj a játék a mentéseit?
Mert beszoptam vmi vírust azt jó lenne nem elõrõl kezdeni a gamet,winfosgyalázás után!
Lacc
De õ nem a Bereaverrõl beszélt, hanem Jack kardjáról amit az eredeti történet végén lehet megtartani, ha akarod.
Mr_no_NaMe
Jéé vki észrevette😄
Köcce😊) <#email><#puszi><#pias>
Hmuda
Na, megint levertem egy bandita fejét, és lehet vele focizni. 😄

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Ja amúgy boldog szülinapot. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
A Bereaver a necropolis DD-jében van. :-)

Lacc
Na ja, viszont ahhoz meg kell tartani. Én nem tartottam meg.
Mr_no_NaMe
Hát nemtom,én dark platéval és dzsekó kardjával vittem végig!
Simán kinyírtam vele a fõfõ muftit nemvolt gond!Magamra nyomtam berserket azt kipurcant a geciek😊
Sztem azér érdemes azzal a kardal menni mert xp augmentum van benne!
3* annyi xp jön vele mint egébként😄
Hmuda
Jah, amúgy orbitális bug: ha egyszer végigvitted a játékot és ha újrakezded, akkor a falusiak állandóan hajtogatják a nagy eseményeket, mintha azok megtörténtek volna már (kis kezdõ karakternek nyomják az olyan szövegeket, hogy "The Oracle is awake again", "The Bronze Gate is open, we're doomed!" meg hasonlók).

Hmuda
Igazábol az is fölös. Az igazán jó fegyverek már eleve fejlesztettek (lásd Bereaver, meg hasonlók).

Lacc
Érdemes egyébként nem elpazarolni a spec. augmentationoket a kezdõbb fegyverekre, max. azokat, amikbõl sok van (én fire-t elég sokat találtam). Késõbb jó lesz majd egy über fegyverbe über kiegészitõket rakni 😊
Hmuda
Hõs címek: csak egy kis adalék, hogy az emberek hogyan szólítsanak.
Kard: lesz még annál sokkal de sokkal jobb is, de én megvettem, mert átmeneti megoldásnak tökéletes. Erõsebb mint a kezdõ cuccok és jól végzi a dolgát, amíg nem fog kelleni egy jobb darab.