Fable - The Lost Chapters

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
No és teljesen jó vagyok, néha lopkodok, de csak annyi.
Egy jó karinak melyik a legjobb kard?
Van értelme csinosítani a házat?
Berserk vagy Assasin Rush?

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Akkor majd egyszer. Most valami csibefutam szellemének a kincsét keresgélem, meg veszek majd ásót is... 😊
Amúgy jópofa a játék és már van két gombám is... 😊
(megnevettetõs és 1500 aranyba kerülõs.)

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Nekem 2 GHz, 512, Ti4200 és csak akkor szaggat, ha sok ellen van a környékemen. (3-4-nél több.)

Þór vígi þessi rúnar

musha
én nem ezt mondtam? <#confused><#vigyor5>

Hmuda
Én személy szerint örülnék ha béta lenne. Akkor a full csak jobb lehet.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Íj: Bow of Skorm
Melee: Jack kardja

Mindkettõt erõteljes gonoszság ponttal lehet megszerezni.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

ThugEdge
ne má baszki,ne is gondolkozzunk ilyenen

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

ThugEdge
vkinek nincs kedve összegezni,hogy majd mik az ütõképes fegyverek?amikre érdemes sporolni<#smile>

Hmuda
Amúgy van egy kis balsejtelmem, hogy ez a msotani kiszivárgott verzió esetleg valami béta lehet. Csak szeptember végén fog megjelenni a full, és mint tudjuk, vannak ebben vannak elég szép hibák (sokaknak rossz a hang, árnyékgond, serialnak akármi mehet, crack is fölös stb). Csak feltevés...

Hmuda
Jah. Én is megkaptam a sityakot, de már minimum háromszor annyi könyvet vittem el nekik, mint amennyit a sityakért vittem.

ThugEdge
nem láma én is így állok a sulinál,majd még viszek nekik,ha lesz tanítás,de most jobb dolgom is van mint tankönyvellátót játszani<#nevetes1>

Lacc
Szvsz elviszi ha eléggé leveszed a detailt itt-ott, nyugodtan próbáld ki.

Musha, az a nõ a helyi boszorkány, és a város kikötõjében van. Õ mondja meg, hogy kell neked 4 gomba.
wordsworth
en 3.2 ghz
1Gb ram
x600xt 256

PSP user n\' soon ps3 user too :)

várjál

Hmuda
Nekem egy 9600XT-n tökéletesen fut ha nincsen aljnövényzet, de minden más maximumon van (még a hatszoros AA-t is csuklóból repíti). Az aljnövényzet meg nem nagy katasztrófa mert nem egy nagy durranás, mégis az zabálja a legtöbb erõforrást.

Mike
milyen vason nyomjátok? szerintetek egy gef4Ti4200 elég neki, vagy várjak amig megveszem a 6600GT-t?

(mondjuk ez egy hülye kérdés volt, magamnak azt mondanám, várjál)

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Hmuda
Egyáltalán nem tart sokáig. Ha már eljutottál Oakvale-be, akkor már pillanatok alatt megvan (mivel annál meszebb nincs gomba).

musha
4 gombát kell keresned szerte a világban, ez jó soká fog tartani...a nõ (egy boszi) meg ott van Bowerstone South-ban.

tigeroo
az elsõ városban (amikor elveszik a fegyvered, és csak akor adják vissza ha elmész) egy kiccsaj elvezet az anyjáhz és a beteg tesójához. a asszony aztmondta hogy keressek egy nõt. nah õ hol van??
Hogyan lehet házasságot kötni? Csak mert már a fél világ 😄 belém van esve, sõt, már jegygyûrût is adtam egy nõnek, de semmi különös nem történt. A játék nem írja, hogy házas lennék; és hiába van házam, nem jön oda a csaj...

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Szerintem 65 év a maximum mert annál több nem lett a karim de akkor már hosszú szakállad van.
Most lett a karim 35 éves, mi a maximum? Remélem nem fog 60 évesen végelgyengülni.

Carlos
Láma kérdés:
Mennyi könyvet kell leszállítani az iskolának?
Egy varázslósipkát már kaptam.

Þór vígi þessi rúnar

Mr_no_NaMe
Jajj azt énis úgy utáltam...
Én lesebeztem a hobbekat az meg kinyírta...Volt mikor már nem érdekeltek a hobbek és Whispert ütöttem széjjel😄
tigeroo
😄 nagyon jó játék! whisper meg egy köcsög! (Hobbeket vagy miket kell ölni vele ,és idõre megy..)
wordsworth
hehe en eddig 15 oranal tartok de meg nem magyon haladtam elorre 😄

Lacc
Wow, ezt megnézem, gondolkodtam is, hogy mire jók azok a ringek a városokban.
Zomil

ha a maszkot felveszed semmi nem lessz csak egyböl naon gonosz leszel,de a kinézeted nem változtatja(szal marad az arany haj de a hero statusban totál evil vagy)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Kandurex
NA kitoltam én is 😊13:27 alatt ami azért nem olyan sok, elvártam volna vagy 150 órát 😊. Felmerült két kérdés:

Mi történt volna ha a kardot nem semmisítem meg? És mi ha a maszkot hagyom magamra dumálni? 😊)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Laza
nem tudja vki veletlenul miert van az, hogy a karakterek nemelyk kameranezetben vagy nagyon halkan beszelnek v egyaltalan nem hallatszik a hangjuk dialogoknal?!

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Hmuda
Nah, végre legyûrtem. Nagyon kitartó az öreg. Az benne a rossz, hogy piszok sokat kell ráverni, hogy kifeküdjön (volt, hogy sikerült mögé kerülnöm és annyit csapkodtam, hogy sikerült a ring egyik végébõl elrudosnom a másikig, ami elég sok csapás), de neki a hõs csak két ütés és kész. Végeredmény: egy trófea és 600 arany.

DarkHorSe
en mar beneveztem de felbe hagytam, megyek megnezem mahamnak azt a fonokot 😊

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Hmuda
Tudtátok, hogy esténként a városokban van ilyen Fight Club szerû verekedés? Akit érdekel a dolog, az menjen el Bowerstone Quay-be sötétedés után és egy kis idõ után megjelennek a harcosok (optimálisan éjfél körül menjetek, akkor már tuti ott vannak). 50 arany a beugró. Ha az ottani tournament megvan, akkor mehettek Oakvale-be, majd Twinblade táborába, végül Knothole Glade-be (lehet, hogy van tovább is, de itt a boss kétszer elvert, szóval most hanyagolom kicsit). Egész hangulatos. :-)

kilyking
Ja

!!!HALA MADRID!!!

DarkHorSe
valtoztassatok meg a kepernyo frissitesi gyakorisagat, nekem az megoldotta a dolgot

Swedish people are albino monkeys&#65279;

musha
én meg hiába állítom a brightnesst (gammát), mindig visszaáll egy alap szintre, ami nekem egy kicsit sötét. de most már nemsokára azért befejezem...

Titan
Nálam is ez van....😞

wordsworth
ugyan arról beszélünk kilyking? 😄

Lacc
A történet elõrehaladtával oda is be fogsz tudni jutni.
wordsworth
Ja igen meg borrowban van az a csaj aki bemegy egy hazba.. oda hogyan lehet bejutni mer az õr nem enged be

kilyking
Hogy lehet Browstone Northba bejutni,mert az õr nem enged be

!!!HALA MADRID!!!

Dynamic
Temple of Avoban van(asszem valami Witchwood környékén), de lent asszem Hmuda írta, hogy mire eléred azt a szintet, hogy kihúzhasd a kardot addigra már jobb fegyvereid is lesznek.
wordsworth

Tenyleg ez a kõbök kihúzható kard hol van és mikor lehet kihúzni valamint mekkora a sebzese?

Dynamic
Amikor már elég erõs vagy😊
köszönöm szépen a segitséget......<#worship><#worship><#worship>

&#8222;Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. &#8221;

jazzy
Oda kene figyelni mi van a tarsalgasban?
göme = gömb, lol

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Az a világító göme egy nimfa. Üssed, nagyon durván 😄 Szaladj utána, vagy elgalábbis olyankor spuri oda, amikor leszáll. Esetleg támadóvarázslatot haszánlj ellene, bár saját tapasztalatom szerint nem sokat árt neki.

Üdv!

Egy olyan gondom van, hogy gyakran nem lehet látni a szövegeket a játékban. Ez társalgás esetán még nem is gáz, de mondjuk tárgyleírásnál, vagy pl. amikor beszélgetés után igent vagy nemet kell mondani valamire, akkor elég különös, hogy azt sem tudom, mire válaszolok... Találkozott már valaki ezzel a problémával? Ha igen, van-e rá megoldás?

kilyking
Sziasztok!
Mikor lehet a sziklából kihuzni a kardot?(Witchwood)

!!!HALA MADRID!!!