Fable - The Lost Chapters
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Jól lepofozod a nagyobbat, és akkor hálából a kiscsávó ad egy macit, amit talált valahol.
Þór vígi þessi rúnar
(Átnéztem a pályát, de nem találtam sehol. Mondjuk már annyi, mert jelenleg az égo falucskában vagyok, de kiváncsi vagyok azért merre lett volna 😊 )
SPOILER
márpedig találkozni kell vele mert a quest is írja😛 le kell hívni párbajra
V9ykn8_TZL0
Once you've hacked your way through all of the undead in the area and reached this door, it will ask that you are married to a "posh wife with a title" before allowing you to enter. There's only one woman that fits that description, and that would be Lady Grey of Bowerstone. Once you're hitched to her, you can score a Legendary weapon inside called Ronok the Axe.
Swedish people are albino monkeys
Eggyik olyat mond hogy simple embereket nem enged be,csak akiknek van balljuk meg chainjük...
A másiknak az a baja hogy 1 great evilt kell elkövetnem a területén,mikor SENKI sincs azon a részen...
Nemtom ezeknél mitet kell csinálni?
SPOILER
bowerstone jailben kéne találkoznom thunderrel de nincs ott...
V9ykn8_TZL0
1Gomba: egy Oakvale-i nõtõl, ha elviszed neki a céh mögötti területrõl egy fickó üzenetét majd vissza a választ.
2Gomba: kihalászhatod a céh Demon Doorja mellõl ahhol buborékos a víz. (kell hozzá pecabot)
3Gomba: nevettesd meg a nõt a piknik területen (kuncogj neki párszor és odaadja).
4Gomba: vehetsz egyet egy kereskedõtõl csak sajna már nem emlékszem hogy melyiktõl.
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
Ide gyere majd minden gyûgöddel én ha más szundikál szivesen segítek😊
Alapból sebzek 400at berserkerrel meg simán megvolt az 1k!
Egyébként most vittem végig!Mi van akkor ha megtartom a maszkot azon kívûl hogy full gonosz vagyok?Nem jár vele vmi extra képesség?😊
Swedish people are albino monkeys
Az idézet kb. annyit jelent, hogy a hatás cserébe elborul az agyad és nem leszel túlzottan "civilizált" 😛
PSP user n\' soon ps3 user too :)
Amugy lightning helyett nem jobb a berserk?
This spell sends the caster into a hulking frenzy, increasing speed and strength, while conversely decreasing reason and civilised manners. Higher levels allow the caster to become even more powerful, and to maintain this state for longer.
Itt ez "while conversely decreasing reason and civilised manners" mit jelent?
Amugy skill közül semmit nemkell?
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
es mondjuk a Blade of Darkness?
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Mondjuk harcos melle. Én mondjuk Hmuda velemenyre lennek kivancsi elsosorban mivel o eleg tapasztaltnak latszik.
Nekem most az utolso skill van az attack skillek kozul az a tûzkörös.
Valamint még a heal is.
Guild Wars Hero: Darrick Doomhammer (Warrior/Monk) Guild: Hungarian Stars [HS] (Kurzick)