Moderátor figyelmébe !!!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tyia
Kedves Modi(k)!

Megint küldtem ám e-mail-t....hátha...

New Wave 2.0 / Oldies Music 1.0

Efreet
Megtekintettük.

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Tyia
Kedves Modik!

A World Music topik
házigazda címével kapcsolatban írtam nektek e-mail-t....
Kérném szépen megtekinteni.

Köszönöm!

Tyia

Üdv!

Ennek a topiknak a bannerjába kitudnátok rakni valamiféle figyelemfelkeltõ szöveggel,hogy lehetõleg linkeljék a videót,ne pedig flashtag közé rakják?!

Jópár fórumozó írta már,hogy fagy tõle a böngészõ/nagyon belassul és egy darabig ment is a linkelgetés,de amint az adott HSZ kicsit lejjebb került és az újonnan érkezõk nem látták,ment minden a régi kerékvágásban.

Elõre is köszönöm/köszönjük! <#wave>

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

desigo
így kell :

Ezt a képet szeretném ebbe a topikba bannernak.
Köszönöm 😊
Cucmey
Kedves moderátor.
Ki szeretnék rakni egy bannert az Uplifting Trance topicban. Segítsetek!

tigeroo
eme topikot átnevezné egy kedves moderátor Glitch-Hop/Trip-Hop címre?

Köszönöm 😊
Desiderata
reklám #2427
...és mégegyszer:#524-ben

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Hirdetés a Scooter topikban

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Tyia
Köszönöm a gyors ügyintézést!

Szép Napot!

Tyia

Wescone
Thx!

In Lak\'ech Ala K\'in

Wescone
Köszönöm, hogy intézkedtek a korábban "elhangzott" kérést illetõen, de Tyia a tópik témaindítója, nem én - kérem helyesbíteni amennyiben lehetséges.

In Lak\'ech Ala K\'in

Wescone
Tisztelt Modik!
Egy kéréssel fordulok hozzátok melyet többször elküldtem már a "[email protected]"-ra, de válasz sosem érkezett.
Ezúttal itt kérlek meg benneteket, hogy a "New Wave, Dark, Synth-pop zenék" tópik házigazdai tisztségét adjátok át Tyia-nak (http://www.sg.hu/forumuserinfo.php?uuserid=1242293712), de legalábbis, vegyétek el tõlem - nem kívánom tovább "felügyelni" azt.
Köszönöm a figyelmet!

In Lak\'ech Ala K\'in

Dzsini
Csak gondold végig, hogy egy nagyjából akkora helyen, mint itt a fejléc (ez még nem zavaró magasság) hogy lehet normálisan elhelyezni azt a képet, amit itt mutogattál...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Ulvar
Hát ha nincs más megoldás, akkor ezt megcsinálom. Köszi!

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Dzsini
De ilyen kép formátumban olvasható módon nem lehet ízlésesen elhelyezni száz nevet meg logót.

Tessék csinálni egy külön oldalt valahol, vagy keresni egy olyat, ahol ez megvan, és azt be lehet linkelni a kép alá.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Ulvar
Szerintem Cifu rakta be most nem rég 😊. Tegnap kezdtem el kérni, hogy legyen banner, mert már nem tudom mikor csináltam a topicot és olyan nyers volt valami kép nélkül a fejlécben, felakartam már dobni ennyi idõ után 😊. (A banda lista fontos, nem sokan ismernek Thrash metal bandákat, csak a legismertebbeket az ilyen 6-7 banda).

Dzsini
Amúgy ennek a képnek egy kivágott része most a banner - mi a probléma vele, hogy ennyire nekibuzdultatok?

Ulvar
Szóval a magassági méret nem annyira számít, de azért valahogy kinézzen...okés. Igyekszem megoldani a kép méretet.

Dzsini
A szélesség nagyjából rendben van, a magasságon kellene változtatni úgy, hogy a topicban ízlésesen elférjen - és mondjuk ha valaki belép a témába, akkor ne kelljen hosszasan lefele görgetnie, mire a lényegi mondanivalóig eljut (nézz körül más topicokban, hogy ezt hogy oldják meg).

Ulvar
Mekkora lehet a max méretarány? Aztán van egy ügyes kezû ismerõsöm talán tud segíteni, mert háttérnek azért lenne rossz, mert semmi nem látszódna a nevekbõl. Hátha megtudja oldani.

[NST]Cifu
Ez cirka 800 pixeles kép, ez bannernek túl nagy. 😊

Átméretezem, de azért így meg a lényeg (tartalom) szenved csorbát. Vagy a bannermûhelyt keresd meg, vagy valamelyik ügyesebb topiclakóval kellene lebeszélni, hogy csináljon egy megfelelõ bannert. 😄

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Ulvar
Sziasztok!

Meglehet oldani valahogy hogy bannernak, vagy háttérnek ezt a képet a Thrash metal topicba. Mivel béna vagyok a normális átméretezéshez, ezért ha van valaki ügyes, és megcsinálná, és betenné azt nagyon megköszönném!

Üdv.

köszönöm!

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Vagyis inkább így: "Tízbõl kilenc betyár ezt fütyüli"

Köszönöm <#worship>

Üdv az Uraknak!

Szeretnék megkérni egy Modit hogy ebbe a topikba legyenek szivesek lecserélni a mottót erre:

"Tíz betyárból kilenc ezt fütyüli!"

Elõre is köszönöm.

VRSDM
Én köszönöm szépen a lehetõséget!

igyekszem továbbra is ékes tagjaként viselkedni a közösségnek 😊

u dont have to listen anybody else but me

Efreet
Köszi!

VRSDM

Dzsini
Még egyszer sem küldtél olyan levelet, amelyben sikerült a fent írt (és lent említett) kérésnek eleget tenni. Fõleg úgy érdekes ez, ha tényleg 8 éve aktív fórumozó vagy, láthattál már nem egy házigazdaság kérést.

VRSDM
elolvastam igen, ide járok 8éve igen.
tudom mik a szabályok igen.

fél éve nem történik semmi az ügyben. szomorú...

Dzsini
Elolvastad a fejlécben olvasható "és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége" részt is?

VRSDM
Tiszteletem!

Leszögezvén, több levelet is szélnek eresztettem már a [email protected], mindhiába.

Kérem szépen a magasztosan tisztelt illetékest, a drum and bass topikban lennék házigazda.
Az oda járók is szeretnék, énis szeretném.

Köszönöm, szép nyarat :*

kifli
HIP-HOP/RAP topik #5804 és #5810
kifli
HIP-HOP/RAP topik #5797
kifli
Dalszövegek kiejtése topik, #59-es hsz
Zephyr Retiring
thx.<#worship>
have a nice day<#integet2>

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

Zephyr Retiring
reggeltnapotestét<#integet2>
ha ráértek, alkalomadtán betehetnétek bannernek
ezt 😊
mondjuk
ide 😊
remélem, attól a totyik még maradhat, hogy a kolléga
átnevezte a totyikját
erre!
közel 21500 hozzászólással még én se tudok mit tenni<#hehe>
ilyenkor mi van? ez ugyanis most nem rám vonatkozik:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"mielõtt témát nyitsz, nézd meg a fórumkeresõben nincs-e már hasonló téma!"

have nice day gyerekek.
tegyetek már rendet, ne nekem kelljen<#eplus2>

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

Tyia
Kedves Modi(k)!!!

Nem akarok ám itt fura dolgokat kérni tõle(tek)d állandóan.
Azt szeretném, hogy a "Mashups & Remixes (80as, 90-es évek) / World Music" topik ezen túl újra csak simán "World Music" néven fusson.
A mashup és a remix dolgok az újra aktív New Wave topikban lesznek majd elérhetõek.

Köszönök szépen.

Szép Napot!

LasDen
a Hip-Hop/Rap topikban a Joker5 nevû tag folyamatosan szpammeli a topikot...#5524

köszi...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

gyorgy74
Nagyon szépen köszönöm!<#eljen>

Vinyl lemez örök... Mindörökké pörög :-))))

gyorgy74
Bocsánat ide szeretném elnézést!

gyorgy74
Sziasztok segítséget szeretnék kérni egy banner betélelében.banner képÉs ide szerezném nagyon szépen köszönöm!!!!<#worship><#worship><#worship>

sweech
valaki legyen szíves és tegye be ezt a képet ide. a link maradhat ott, ahol van. köszönöm.

Tyia
Igyekszem nem az agyatokra menni...

Ha igazából a karakter mennyiség a gond, azt megértem...

Tehát, ha ezokból nem megoldható az alant kért

"Mashup -"zenék" és Remixek a '80-as és '90-es évek tájáról" rövid cím akkor erre módosíttatnám:

Mashups & Remixes (80-as, 90-es évek) / World Music

...ez csak három karakterrel hosszabb, mint a jelenleg mûködõ, de számomra nem elfogadható rövid cím.

Köszönöm türelmeteket.

Én úgy vagyok, hogy ha már valamit csinálunk, akkor azt csináljuk már jól...

Tyia
így kompletten nem fér el?

-Mashup -"zenék" és Remixek a '80-as és '90-es évek tájáról-

Van ott egy halom hely...

Olyan fura a jóváhagyott.

Még mindig a rövid címrõl beszélek.

Ha nem megoldható akkor vissza az erdetei "World Music" topic címhez, mert az összeollózott címek nem tetszenek....legfeljebb nyitok egy új cuccot...

Efreet
így elfér - nem a legszebb, de olvasható.

Tyia
Bele lehetne venni a rövid címbe "a '80-as és '90-es évek tájáról"-t is?
Ez egy speciális terület mind a mashup, mind a remixek területén.

Nem akarnám, hogy mindenféle nem oda való korból is érkezzenek dolgok, az esetleges hosszú cím el nem olvasása okán.

Köszönöm.

Tyia
Oh! Ez gyors volt.

Köszönöm!