Moderátor figyelmébe !!!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A World Music topik
házigazda címével kapcsolatban írtam nektek e-mail-t....
Kérném szépen megtekinteni.
Köszönöm!
Tyia
New Wave 2.0 / Oldies Music 1.0
Ennek a topiknak a bannerjába kitudnátok rakni valamiféle figyelemfelkeltõ szöveggel,hogy lehetõleg linkeljék a videót,ne pedig flashtag közé rakják?!
Jópár fórumozó írta már,hogy fagy tõle a böngészõ/nagyon belassul és egy darabig ment is a linkelgetés,de amint az adott HSZ kicsit lejjebb került és az újonnan érkezõk nem látták,ment minden a régi kerékvágásban.
Elõre is köszönöm/köszönjük! <#wave>#wave>
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
In Lak\'ech Ala K\'in
Egy kéréssel fordulok hozzátok melyet többször elküldtem már a "[email protected]"-ra, de válasz sosem érkezett.
Ezúttal itt kérlek meg benneteket, hogy a "New Wave, Dark, Synth-pop zenék" tópik házigazdai tisztségét adjátok át Tyia-nak (http://www.sg.hu/forumuserinfo.php?uuserid=1242293712), de legalábbis, vegyétek el tõlem - nem kívánom tovább "felügyelni" azt.
Köszönöm a figyelmet!
In Lak\'ech Ala K\'in
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Tessék csinálni egy külön oldalt valahol, vagy keresni egy olyat, ahol ez megvan, és azt be lehet linkelni a kép alá.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Átméretezem, de azért így meg a lényeg (tartalom) szenved csorbát. Vagy a bannermûhelyt keresd meg, vagy valamelyik ügyesebb topiclakóval kellene lebeszélni, hogy csináljon egy megfelelõ bannert. 😄
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Meglehet oldani valahogy hogy bannernak, vagy háttérnek ezt a képet a Thrash metal topicba. Mivel béna vagyok a normális átméretezéshez, ezért ha van valaki ügyes, és megcsinálná, és betenné azt nagyon megköszönném!
Üdv.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Köszönöm <#worship>#worship>
Szeretnék megkérni egy Modit hogy ebbe a topikba legyenek szivesek lecserélni a mottót erre:
"Tíz betyárból kilenc ezt fütyüli!"
Elõre is köszönöm.
igyekszem továbbra is ékes tagjaként viselkedni a közösségnek 😊
u dont have to listen anybody else but me
tudom mik a szabályok igen.
fél éve nem történik semmi az ügyben. szomorú...
Leszögezvén, több levelet is szélnek eresztettem már a [email protected], mindhiába.
Kérem szépen a magasztosan tisztelt illetékest, a drum and bass topikban lennék házigazda.
Az oda járók is szeretnék, énis szeretném.
Köszönöm, szép nyarat :*
have a nice day<#integet2>#integet2>
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
ha ráértek, alkalomadtán betehetnétek bannernek
ezt 😊
mondjuk
ide 😊
remélem, attól a totyik még maradhat, hogy a kolléga
átnevezte a totyikját
erre!
közel 21500 hozzászólással még én se tudok mit tenni<#hehe>#hehe>
ilyenkor mi van? ez ugyanis most nem rám vonatkozik:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
have nice day gyerekek.
tegyetek már rendet, ne nekem kelljen<#eplus2>#eplus2>
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Nem akarok ám itt fura dolgokat kérni tõle(tek)d állandóan.
Azt szeretném, hogy a "Mashups & Remixes (80as, 90-es évek) / World Music" topik ezen túl újra csak simán "World Music" néven fusson.
A mashup és a remix dolgok az újra aktív New Wave topikban lesznek majd elérhetõek.
Köszönök szépen.
Szép Napot!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Vinyl lemez örök... Mindörökké pörög :-))))
Vinyl lemez örök... Mindörökké pörög :-))))
Ha igazából a karakter mennyiség a gond, azt megértem...
Tehát, ha ezokból nem megoldható az alant kért
"Mashup -"zenék" és Remixek a '80-as és '90-es évek tájáról" rövid cím akkor erre módosíttatnám:
Mashups & Remixes (80-as, 90-es évek) / World Music
...ez csak három karakterrel hosszabb, mint a jelenleg mûködõ, de számomra nem elfogadható rövid cím.
Köszönöm türelmeteket.
Én úgy vagyok, hogy ha már valamit csinálunk, akkor azt csináljuk már jól...
-Mashup -"zenék" és Remixek a '80-as és '90-es évek tájáról-
Van ott egy halom hely...
Olyan fura a jóváhagyott.
Még mindig a rövid címrõl beszélek.
Ha nem megoldható akkor vissza az erdetei "World Music" topic címhez, mert az összeollózott címek nem tetszenek....legfeljebb nyitok egy új cuccot...
Ez egy speciális terület mind a mashup, mind a remixek területén.
Nem akarnám, hogy mindenféle nem oda való korból is érkezzenek dolgok, az esetleges hosszú cím el nem olvasása okán.
Köszönöm.