Moderátor figyelmébe !!!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Figyelj már ember, mi az hogy szétbaszás?
A másik meg Vilmoska mit csinált már az egyik topikomba.....az nem számít? Szánalmas vagy öcsém!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
privibe plz
köcce
A régi TV -ken csak régi műsorokatlehet nézni?
szacsi bezárta
Kuss!-magyarázta.
#150-es hozzászólásom utolsó elõtti két sorát!!!
Érteni fogod miért.
Sorryy!<#vigyor3>#vigyor3>
Köszi!<#worship>#worship>
Chris
kösssz
link #55 #57 nem ide valo az ilyen.
Köszönjük a részvételt...
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
....................................................................................................
Javasolnám a "2004. 04. 12. - Breakbeat címeket kérünk" topik törlését, mer' volt anno kavarodás belõle, átrakták máshova, meg effélék, aztán nyitottunk még egyet. Közben ez is visszakerült eredeti helyére, és már egy éve nincs is használva... ha esetleg az ott lévõ hozzászólások...bár nem fontos...
mehet a levesbe
....................................................................................................
topic törlését.
Már rég meghalt, innentõl max felesleges vitákat gerjeszt.
(Ja és nem illik a zene fórumba amúgy se)
Köszönöm, a többi SG-s nevében is.
chris
htx
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(