Moderátor figyelmébe !!!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
2. kopizd be ide a képet, és egy mod berakja
1.Hogy kaphatok saját témámban(Tupac Amaru Shakur) moderátori jogokat?
2.Hogy tehetek be olyan képet a témámba,mint példáúl itt a zenészek?
Köszi!
=
http://www.sg.hu/forumuserinfo.php?uuserid=1120217736
<#banplz>#banplz>
Resurrection!
sazl : c
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
Utálom Brogot!!!
Utálom Brogot!!!
Köszi szépen!
lenyegeben nem is nagyon indult be az anyazas 😊 idejeben lekapcsoltad. csak valaki kocsogolt...
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
nem minth sajnalnam, de meg egy kicsit olvasgattam volt, hogy fikazzak az emberek a zenez
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség