2204
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#2124 Bírom, hogy még ezekben a kétszemélyes topikokban is össze tudtok verekedni...:D -
#2123 te is fiam brutus?
örökre másfél órára? -
#2122 -
#2121 Én a magam részéről ilyen moderátori hozzáállás után úgy oldom meg,elköszönök a sg-ről,ennek így semmi értelme!
-
#2120 beleolvasva a topicba egyik kutya másik eb, bicskanyitogató a stílusod
felteszem neked is a szokásos kérdést:
avatkozzunk be mi modik, és akkor kezdhetitek mindannyian fogalmazni a hiszti leveleket, vagy megoldjátok inhouse?
javaslat: az elsőnek semmi értelme, mert abból ti nem tanultok semmit, nekünk plusz munka, ráadásul a pontok is gyűlni fognak "fölöslegesen" - a másodikból akár még tanulhattok is, ha visztek bele egy picike tudatosságot, nekünk nincs vele dolgunk, tehát boldogok vagyunk, és még büntipont osztás sem lesz
szóóóval én a második megoldást javaslom -
#2119 Tisztelt moderátor urak !
Kérem használni a moderátori jogokat,ebben a topicban.
Amaximus nevű tag a mai ténykedésével,folyamatosan minősít,gyalázkodó hozzászólásaival teljesen szét trollkodja ezt a topicot is!
Egy általam törölt hsz-t idéz vissza,ehhez vajon milyen joga van?
Érdemes lenne a fent linkelt topicban néhány lapot vissza nézni,a HG teljesen passzív,miközben néhány tag hozzászólása gyalázatos ,nem egy zene fórumba való.
Köszi. -
#2118 Maradjon mégis:) -
#2117 Tessék szíves eme topik 100776 számú hsz-t törölni!
Köszönöm szépen! -
#2116 Kérem törölni e topicból
Ezt a hsz-t
Köszönöm ! -
#2115 -
#2114 Tisztelt Moderátor uraim !
Tyia kolléga és az "Oldies Music cimű topik házigazda ügyében fogtam a plajbászt, illetve ütöm a billentyűzetet ! Javaslom Tyia kolléga házigazdai minőségének visszaállítását, akkor is, ha arról önként mondott le, nyilván OK miatt !! Támogatom ez irányú törekvésében !
Lemondása óta ez a topik is dögledezik, nincsen aki összefogná az arculatot, az egész szomorú képet mutat ! Úgy vélem, miután Ő az alapító is, és egyéb jelentkező sem mutatkozik ezirányban, nyugodtan kaphat még egy esélyt a házigazdaságra, biztosan élni fog vele. Nem beszélve arról, hogy a topiknak is szüksége van reá !!
Megismétlem, javaslom Tyia HG poziciójának visszaállítását és támogatom ebben !
Jó éjt, tisztelt Moderátorok : Nagy Iván sk. -
Aenar #2113 Én is támogatom "Tyia"-t házigazdi ügyben! -
#2112 Kedves Modik!
Tudom, hogy alig ismertek:)))
Bizony, szeretnék Házi Gazdi lenni.
Jelenleg a New Wave 2.0 topikot igazgatom.
Az Oldies Music Házi Gazda címre pályázom.
Ez az Én adatlapom.
Jelenleg Musachy kolléga támogat, már csak azért is, mert szinte ketten, ill. egyedül viszem a dolgot, de többen is követik "munkásságomat".
Akik még valószínűleg támogatnának, sajnos már nem jönnek/jöhetnek erre.
Régebben már voltam itt HG (akkor még nem ez volt a topik címe), de különböző okok miatt lemondtam, most úgy látom nincs zavaró tényező.
Köszönettel és Üdvözlettel:
Tyia
Utoljára szerkesztette: Tyia, 2015.10.03. 10:39:52 -
#2111 Dehogy!Arra meg már tegnap jelentkeztem,mert előre kitaláltam,hogy ma erről is fogsz kérdezni és amit jövőhéten megtanulok,azt ma már meg fogom tudni osztani a nagyérdeművel.Remélem tudtál követni.Ha nem,akkor majd 13 perccel ezelőtt leírom előre. -
#2110 Nem felejtettél el utána egy időutazóra is beiratkozni, különben problémák adódhatnak a paradoxonokkal. -
#2109 -
#2108 Tudtam,hogy ezt fogod írni,így én már jelentkeztem is.Jövőhéten kezdek. -
#2107 Igazán beiratkozhatna az összes moderátor egy gondolatolvasó tanfolyamra... a fizetésből telik. -
#2106 dehát ez pont egy komment
wtf -
#2105 No Comment! -
#2104 Tőled kérdeztem?
Nem hinném. -
ItaloMucsacso70 #2103 Ismered az előzményeket Decemberre visszanyúlva?
Nem hinném. -
#2102 Ha ezt így gondolod,akkor miért nem keresel magadnak egy olyan fórumot ahol nem ez a helyzet és hagyod ezt itt?
Vádaskodni baromi könnyű,de kifejteni ahogy Dzsini is kérdezte már nem megy. -
#2101 mert korrupció van, értsed -
#2100 Tudnám ki kinek a barátja, és miért nem utalják már megint a moderátori fizetésem... -
#2099 Semmi értelme a panasztevésnek. Egy öntörvényű oldal amit háttérben pár jó barát írányit. Magyarországra is jellemző nem korrekt, hanem korrupt emberkék írányítják az egészet. Dobd a kukába! -
#2098 látja mindenki akinek kell
siess vele -
ItaloMucsacso70 #2097 Rendben, megteszem amit meg kell tennem.
Azért remélem hogy nem csak hozzátok jut el az email, és nem ti bíráljátok el, mert akkor olyan mint ha máris beledobnám a kukába.
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2015.08.21. 12:40:37 -
#2096 tökre el van rejtve a moderálás menüpontba, hogy a magadfajta kémek ne találják meg!
mesélj még kérlek -
#2095 [email protected] -
ItaloMucsacso70 #2094 Kedves Moderátorok!
Már csak egy kérdésem lenne akkor.
Hol lehet rátok moderátorokra hivatalosan panaszt tenni?
Mert hogy erről mélyen hallgattok.
Az sg-nek még egy elérhetősége sincs mert hogy csak béreli az oldalt.
Ha adtok egy elérhetőséget ahol feltehetek pár kérdést az illetékeseknek elhiszem hogy pártatlanok vagytok .
-
#2093 Szép estét kívánok moderátor urak !
Elnézést hogy újra itt vagyok egy kéréssel!
90-es évek zenéi topic
stellay fórumtárs hsz , újra akcióban !
Moderátor igérete .
Köszönöm.
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.08.20. 21:50:30 -
#2092 A házigazda írta az utolsó 2 hozzászólást. Nála panaszkodj, én most nem látok ott fórumszabályzatot sértő dolgot. -
ItaloMucsacso70 #2091 Úgy látszik ebben a topikban akkor is megy tovább a sértegetés amikor a volt házigazda már réges régen be sem néz oda.
Talán nem ártana egy komolyabb retorzió a tagnak mondjuk a 22945-ös kis hozzászólásáért és spoileréért.
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2015.08.18. 17:35:45 -
#2090 Üdv moderátor urak !
Az alábbiakban linkelt hsz írója úgy gondolom túllép azon a határon amit egy zenei fórumon véleményként leírhat egy tag!
Talán hirtelen fellépő elmezavarban szenved,egy büntetőpont, esetleg kitiltás kijózanító hatású lehet számára,miként kellene viselkedni illetve megnyilvánulni egy fórumon.
90-es évek zenéi topic - stellay hsz
Köszönöm.
-
#2089 Tisztelt moderátor urak!
New Italo Disco topic
Amaximus személyemet súlyosan sértő egyik hozzászólása
Az volna a kérésem figyelmeztessék a tagot,folyamatosan hetek óta sértő ,kötekedő ,gyalázkodó, egy zenei fórumon nem megengedhető stílusban nyilvánul meg,eddig türelmesen eltűrtem neki,de ez nem megy így tovább,elég volt!
Köszönöm.
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.07.18. 20:53:15 -
#2088 Helló!
Szeretném kérni töröljétek ezt a hsz-t!
Köszi!
Üdv. -
#2087 Nekem "én" kellek.....csak. -
#2086 nem spamelni velük a mod topicot, más teendő nincsen -
#2085 A TYIA-2 meg a tyia-1-gyel mit lehet tenni?