NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO


banner


  • amaximus
    #22802
    tucatnyi kérdésen merengek, de az lenne a legjobb, ha csak simán lehuppannál rólam és keresnél egy másik játszópajtit a címzetes ökörségeidhez.
    azt nem értem, hogy mi a fenéért nem osztogatod a hatalmasan jó zenéidet máshol mások boldogsáságra?
    ha magadon kívül itt mindennel elégedetlen vagy,akkor nem értem,minek jársz ide? elégedetlenkedni?
    b+ és ezt remélem már úgy érted,ahogy gondolom, a te általad idehányt zenei korcsok és kornyikációk, néha az alkalmadtán nekem is bejövő zenék szerinted nincsenek meg az ún. előadók hivatalos oldalán vagy akárhol máshol még egymillió másik helyen??? akkor te minek rakod ide? a magad kedvéért? vagy mert azt csak te tudod belinkelni és felfedezni,mert másnak lassú a nete hozzá? vagy miért??? talán te vagy direktben mindegyik általad hozott link kizárólagos kiadója és promótőre? ezt hiszed magadról? te most komolyan ennyire huppant vagy, vagy csak a kedvemért játszod el ezt totál hitelesen?
    egy 128as mp3 az warez ízű? ezt a téma melyik oldaláról sikerült így megközelítended? egyedül ment vagy segített valaki?
    tudom, hogy ezt viccnek szántad,mert épelméjű ember ilyet már le se merne írni és rajtad érzem, hogy százas vagy, igaz csak egészen pici százalékban, ezt már bizonyítottad.
    az általad említett valamennyi hiperszuper oldalon a zenék 99%-ban 128-as mp3-ban vagy annak megfelelő minőségben vannak előhallgatásra!ez már évek óta sztenderd! nem warez és nem warez ízű! jó reggelt Reynaud papi, 2015-ben járunk már!
    tudom, hogy ezt nem vagy képes agyilag feldolgozni, de kérlek, ne engem fárassz a rendkívül erőltetet és szerencsétlenül esetlen gondolataiddal.

    a többire nem reagálok már én sem, hisz nehéz beszélgetésbe elegyedni a saját kis zárt világában élő és gondolkodó hiperérzékeny emberkével.
    pont ezért lenne jó, ha elkezdenél mással beszélgetni, ha tudsz, és közben hozz valami olyat is,ami nem kell hátradőlve röhögnöm fél órát. mostanában elég sokszor megnevetettél.
    semmivel sem csinálok másabbat,mint te, csak én másként! ezen már ne is kezdj el gondolkodni,mert egy hétre le fogja foglalni a teljes kapacitásodat a szövegtartalom megértése.a megfejtésedre meg igazából tényleg nem vagyok kíváncsi!