Moderátor figyelmébe !!!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet enyémmel is kéne vmit kezdeni
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
Szeretnék segítséget kérni prodigy cd boritók letöltéséhez. nem találok ilyen címet!
ha zavar, csinálj jo méretben és akkor az lesz a banner 😊
http://epica.nl
és gyanús, hogy phall és báttyó ugyanaz a személy 😊
Kuss!-magyarázta.
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
DOWNLOADS
A KÖCSÖG ROCKEREKNEK
NEM BÍRJÁTOK KI!!!
VÍGED LENNE EGY TERROR PARTIN
TE SZAR
EZT HALLLGASSÁTROK: HELLZ ARMY
NOIZETRAUMA 1-2
NEM BÍRJÁTOK KI!!!!
CSAK ELBASSZÁK A KULTÚRÁT
I HATE TRANCE
WWW.HAMBURG-CITY-HARDCORE.DE
SPLITTERCORE 4 EVA
BUZI FASSZOPÓ NÉPSÉG
KIÍRTANI MINDET
:C
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Ha objektívan megnézed a topikot láthatod, hogy Goth a legnagyobb flémer ott a topikban, tudja mindenki, hogy õ nagy flémer és én ezt leszrom. Ilyenekkel ne vitatkozz velem, ne kend a metáloldal bûneit rám.
Mondod ezt azok után, hogy minden fikatopikban a zene lenézése kapcsán, ki tudja honnan és mi alapján az elektronikus zenét hallgatók viselkedésére hivatkozol, mint a fikázási alapra?
Mellesleg a #29-ben nem Goth kezdte a fikázást, szóval nézd meg jobban...
Tudod, mit? Maradjunk abban, hogy az egyik rockos/metálos/stb. (nem kívánt törlendõ, illetve szabadon behelyettesítendõ) nekiugrott a másiknak, és persze megint a jól ismert fikázás jött elõ, csak azt nehéz belemagyarázni, hogyan jött a képbe. Ja bocs, az egyik hozzászóló írta, hogy õ azért hallgat azt is. Ez már tényleg elég ok a fikázáshoz, ugye?
"Kíváncsi lennék, hogy szerinted a #29-ben megfogalmazott véleménynek mi köze a topikhoz?"
Kíváncsi lennék neked mi közöd egy metáltopikhoz?
1. A #904-ben te hoztad elõ, mint példát, ahol bántják szegény punk/rock/metálosokat, nemdebár? Akkor meg?...
2. Annyi, mint neked az Armin van Buuren topikhoz. Leszámítva az apróságot, hogy én nem éreztem ingerenciát hozzászólni ahhoz, amihez nem értek.
Na mindegy. Nem OFF-olok tovább, befejeztem a moderátoros topikban.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
\"Az SG-n a fórumozóknak joguk van befogni a pofájukat! Ha mégis beszólnak valamit azt a Moderátorok felhasználják büntipont indokként...\" -DIRECTORIUS-
de ha durvul a helyzet akkor marad a szokásos 😄
Ebbõl is látszik, hogy krvára nem vagy benne a témában, hasonlóképpen úgy, mint én az Armin topikban. Felesleges volna ecsetelni neked, mert fogalmad sincs róla, de azért megteszem. Mostanság (úgy az elmúlt éveket is beleszámítva) egyre jobban elkülönül a rock és a metal, így aztán a határon állók ide, vagy oda hullanak. Nos ugyebár ki dönti el azt, hogy egy zenekar milyen zenét játszik?! Õk maguk többek között, de fõkent "kritikusok", akik sokszor a zenekar célközönsége, ennek köszönhetõen sokszor keletkeznek hibás besorolások. Másrészt (errõl sincs fogalmad, mert ha volna, nem írnál ilyesmiket nekem) metál és metál - ég és föld. A Linkin Parknak hiába adták a nu-metal mûfajt, sosem lesz köze "A Metál"-hoz. Aki kicsit is bennevan a metálmûfajban, az nem állít olyanokat, hogy a COB egy idióta zenekar. Mivel nem olvasott interjúkat sem az illetõ (ha olvasott, akkor nem használta fel taktikai lépésként, ez lett a veszte) megpróbálta külsõ alapján megítélni a zenekart. Grat neki utólag is. Most téged kérlek meg, hogy hasonlíts össze két zenekart. Az egyik a Cradle of Filth, a másik az említett Children Of Bodom. Nos azért kíváncsi vagyok szerinted melyik az idiótább zenekar kinézetre.
Ezen kívül a delikvens csak lefikázott pár kult-együttest, arról viszont nem szólt egy szót se, hogy õ mit hallgat, csak annyit, hogy "metált". Talán ezt sem tapasztalod, de manapság a Green Dayt is rocknak állítják be, punk-rocknak. Hát az biztos, hogy ezeknek elemeit tartalmazza, de mint popzene. Hasonlóképpen az LP sem lesz sosem igazi metálzenekar.
"Szóval legközelebb talán olvasd végig az egészet, amelybõl kiderül, hogy az általad említett topikban metálos fikáz metálosat, majd az egyiköjük szépen nekimegy az elektronikus zenének."
Ha objektívan megnézed a topikot láthatod, hogy Goth a legnagyobb flémer ott a topikban, tudja mindenki, hogy õ nagy flémer és én ezt leszrom. Ilyenekkel ne vitatkozz velem, ne kend a metáloldal bûneit rám.
"Kíváncsi lennék, hogy szerinted a #29-ben megfogalmazott véleménynek mi köze a topikhoz?"
Kíváncsi lennék neked mi közöd egy metáltopikhoz?
Kuss!-magyarázta.
Ugyan mutasd már meg, hol kezdték el fikázni az elektronikust hallgatók a többieket? Hol szólták le azokat, akik nem elektronikus zenét hallgatnak?
ha ezt hallgatják akkor vállalják is fel. a metalosok felvállalják a gitárzúzást, a rockerek felvállalják a szólókat, a discosok vállalják fel, hogy, ok, õk elektronikus zenét hallgatnak, és ne oltsák le rögtön azt aki esetleg sértõ megjegyzéssel illeti a disco zenét. mi igyekeztünk kifejteni, hogy mit miért gondolunk. tegyék õk is ezt, akkor esetleg elkerülhetõ az egymás (és zenéje) anyázása.
Tehát a fenti véleményed alapján a "metalosok felvállalják a gitárzúzást, a rockerek felvállalják a szólókat", a discosok (??? - azt sem tudod, mirõl beszélsz...) meg vállalják fel a "sértõ megjegyzéseket"??? Milyen alapon kellene felvállalni a fikázást? Nem vagy egy kicsit eltévedve?
Tudod, anyázás akkor nem lenne, ha mindenki szépen kussban maradna, hallgatná a saját ízlésének megfelelõ zenét, beírogatna az ízlésének megfelelõ topikba, és egyáltalán nem tenne sértõ megjegyzéseket (idézet tõled) a másik által hallgatott zenére. De úgy látom, hogy ez utóbbit egyesek nem képesek megállni...
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
tehat most ha kapok egy bant van sarga felkiattojelen nekem mindegy, eddid probaltam toleralni ki mit halgat, de ezentul kemeny kritika lesz ha valaki ilyen topicot nyit vagy fikazza az izlesemet
Nem érzed úgy, hogy üti egymást a kettõ? Hová lett a fent említett tolerancia?
Nem gondolod, hogy nevetséges a kirohanásod az elektronikus zenét hallgatók ellen, amikor eddig két topikot zártak be, mely semmi másról nem szólt, mint az elektronikus zene fikázásáról? Rossznak címzed a hozzászólásod...
Metálsarokba betéved EGYvalaki és elkezdi fikázni, természetes, hogy a metálosok rögtön ugranak.
Szövegértés, általános iskola, kedves Dying Soul...
#13:
idióta zenekar. . .
#14:
a tagokra értem
A #23-at miért nem idézed be? Amibõl is látszik, hogy a fikázó hozzászóló közületek való.
Vajon a #24-et miért nem idézed be?
Szóval legközelebb talán olvasd végig az egészet, amelybõl kiderül, hogy az általad említett topikban metálos fikáz metálosat, majd az egyiköjük szépen nekimegy az elektronikus zenének.
Kíváncsi lennék, hogy szerinted a #29-ben megfogalmazott véleménynek mi köze a topikhoz?
Szóval, kedves Dying Soul, keresd a kifogásolt jellemhibákat másutt.
ha ezt hallgatják akkor vállalják is fel. a metalosok felvállalják a gitárzúzást, a rockerek felvállalják a szólókat, a discosok vállalják fel, hogy, ok, õk elektronikus zenét hallgatnak, és ne oltsák le rögtön azt aki esetleg sértõ megjegyzéssel illeti a disco zenét. mi igyekeztünk kifejteni, hogy mit miért gondolunk. tegyék õk is ezt, akkor esetleg elkerülhetõ az egymás (és zenéje) anyázása.
tudom, hogy mindkettõ fél hibás ebben, próbáljunk meg kultúráltan vitázni 😊
ennyi
Kuss!-magyarázta.