2204
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#1273 meg csinálod az extreme metal topikot? -
#1272 van netem woohooo... -.- -
#1271 Itt a #8-as hsz miatt kérem az egész topicot törölni. Nem bezárni, törölni.
THX! -
#1270 ilyen kínaiul ne beszélj:D -
#1269 jah vágom, ha kell hozzá beilleszteni való kódsor akkor megcsinálom, nehogy ez legyen a probléma -
#1268 meg lehetne valósítani a kérésem? -
#1267 megkérhetnék egy modit , hogy ebben a topikbanállítsa be ezt a képet háttérnek és rakaja be ezt bannernek
köcce -
#1266 Rendben -
#1265 Elküldtem oda is, de hibaüzenettel visszaírt, hogy nem ment el. Később próbálom megint. -
#1264 [email protected]
És talán jobb lenne, ha a topik linkjét írnád bele, mert addigra lehet átírják a címet. -
#1263 Sziasztok!
A Black Death Gothic Metal topikban közös megállapodással az lett a döntés, hogy én legyek a házigazda. Meg tudnátok adni nekem a jogot? -
#1262 valszeg a flash plugin le, új fel megoldja a problémád -
pipeppers #1261 BOBO!
Mióta új benner van a Queen topikba, nem tudok bemenni. leáll az explorer -
#1260 amúgy köcce annak, aki végre megcsinálta.. -
#1259 feltünt, írtam, nem csinálták meg.. -
#1258 ha nem tünt még fel nem vagyok net közelben és nem tudok moderálni ugyhogy az általánosba írjatok...
HAHÓ! -
#1257 miért van az, hogy amit én kértem a #1244 -ben és a #1243-ban, az nem lett betéve, a többieké, akik utánam kértek, meg igen ?
most valaki rosszat csináltam, vagy csak nem teccik a nevem vagy mi ? -
#1256 Tegye már be valaki pls EZT IDE -
Wolfsnack #1255 kicsit fura, hogy nyitok egy témát, szétoffolják és ráadásul még a mod bezárja ahelyett hogy valami retorziója lenne az egésznek a többiekre nézve, másrészt a zárás indoákt se tudom -
#1254 köszönjük -
#1253 én írtam oda...semmi hatás... -
#1252 Ahogy mondod. -
#1251 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=993723969
ide irjak? -
#1250 HAHÓ #1234 -
#1249 HAHÓ #1242 -
#1248 sry srácok akkor
szomorú hogy épp miattam lett bezárva ugyanis én linkeltem ki azt a zenét
csak egy szó lett volna egy moditól és eltűntettem volna...
bár még mindíg nem értem miért kellett ezért bezárni a topicot és azt atw-s tárhelyemet ahova a covereket tettem
ha valaki illetékes olvassa a postomat legyen olyan kedves és nyissa ki újból ha lehetséges
ígérem többször nem töltök fel ill. linkelek illegális zenét, csak rádiómixeket!
üdv
-
#1247 Ebbe a topicba szeretném ezt: a bannert ezzel a linkkel: http://www.redhotchilipeppers.com ,alá pedig egy linket: http://redhot.extra.hu/ előre is köszi! -
#1246 Fel lett töltve Dandy - JustMusic002 albuma ami elég új.
A vicc az,hogy minden figyelmeztetés nélkül lett bezárva...
Kellene reklamálni,hogy nyissák ki!
Itt hiába reklamálunk Prezi nincs netközelben. lásd - #1234 -
#1245 prog house/trance topic???
volt, nincs? elkapkodták? mégis miért lett bezárva csak úgy? -
#1244 ismét én :)
Légyszi ezt meg ide tegyétek be :)
Thx! -
#1243 ill bocsi, véletlen a nagyobbikat töltöttem fel..nahszval akkor ezt ide -
#1242 Sziasztok mod-őrök!
A QUEEN topicba szeretném ha betennétek ezt
Előre is köszi! -
#1241 Hali!
A Rhapsody topicban problémák vannak a bannerrel.
Szval léci írjátok át a banner linkjét erre, úgy , hogy alatta a hivatalos honlap linkje megmaradjon.
Előre is thx! -
#1240 Miért lett zárolva Progressive House topic??? -
#1239 Így van!
Open pls! -
#1238 prog house/trancet talán nem kellett volna figyelmeztetés nélkül bezárni. -
Garfield #1237 mesti15 büntipontot kér hrdetésért. -
#1236 de! :D
majd nemtudom mikor lesz netem, majd felnézek néha-néha. -
#1235 felváltalak -
#1234 közlemény: az a helyzet hogy nem lesz netem egy darabig szoval amit modosítani kell, legyetek szivesek az általános mod-topicba írni!