Moderátor figyelmébe !!!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zakika
peace till next war

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

prezi
most lehet kicsit azért tûntem sértõnek, mert erõsen kategorizáltad személyemet, ami elég rosszul érintett. peace 😛

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

prezi
én most is próbálom normális mederbe szorítani a beszélgetéseket, de már nem tudom orvosolni csupán kommentek törlésével, mert néhány notórius visszatérõ miatt állandoan megy a flém... zene beállítottság nélkül mondom.

zakika
itt a flem, meg elektronikan belul is

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

zakika
olvasol is vagy csak topikokat zarsz le? kellene ide ket moderator hogy ne billenjen a merleg nagyon egy oldalra. ha erdekel eppen elektronika megy nalam, csak a valtozatossag kedveert kb 20 eves, ami kialta az idot.

bocs prezi, edig csodaltalak, hogy meg tudod teremteni az egyensulyt, de most ez valahogy felborult

prezi
-.-

Dying Soul
újreg

valaki írta hogy az elektronikus zenével nem lehet érzésvilágot kifejezni
annak ajánlom:gabba front berlin-bloodstorm vagy a klipp is durva:http://mad.gabbafront.com/

vagy ezek:http://www.qualkommando.de.vu/

SPEEDCORE 4 EVA, I HATE TRANCE, WWW.HAMBURG-CITY-HARDCORE.DE
prezi
csak szolok, hogy nem kellene kategorizálni az embereket, 3 éve hallgatok elektronikus zenéket elõtte pedig bõven a gitárnyúzást... míg én objektív képet is tudok alkotni a dolgokrol addig te beszûkûlt látásmódodat erõszakolod a másikra... ezért vannak flémek, ezért nem lehet normálisan fórumozni.

szoval pár társaddal egyetemben én azt tanácsolom kicsit járj utánna a dolgoknak, ne tegyél hirtelen kijelentéseket <#wink>

king13
Nem jöttünk ide kisírni magunkat, megnyugtathatlak, csak szerettem volna még valamit hozzáfûzni de mire ideértem már bezárták. A többire meg inkább nem válaszolok, mert mintha lett volna oka annak hogy azt a másik topikot zárták.

őőő

king13
te meg milyen önsajnáltatásról beszélsz
csak azt mondom hogy talán nem kéne azt mondani hogy én indítottam flémet - mikor olvasd el hogy a végén milyen stílusban beszélt ott egy-két ember.

őőő

Dying Soul
fikázás=/=flém
nem kell az önsajnáltató duma

zakika
mi az, elektrosok, ide jottetek kisirni magatokat. mert a moderator iz kozuletek valo. nem szep toletek, hogy nem meritek valalni a sajat zenetekhez fuzodo eloiteleteket.
masik nem szep dolog flemnek tekinteni minden velemenynyilvanitast. Semmi bajom vele, ki mit halgat, es is sok mindent halgatok. ha valakinek a precizen kiszamolt atmenet kell, akkor arra porog be, ha valakinek a egy gitarhur rezdulese, akkor azt halgat es ha valakinek a nagyzenekari hangzas akkor azt, de mondhatnak a blackmetal es a satanimadok zenejet is, felolem halgassak es elovasom azt is, miert szeretik. de merjek valalni a kritikat, ha masnak mas a velemenye

PS: letoltottem Ludmilat hogy meghalgatom. Kb felebe jott a felesegem (akit igazan mondhatok partatlannak mert nem tudta mia a helyzet) es azt mondta tegyek valami normalisat.

tehat most ha kapok egy bant van sarga felkiattojelen nekem mindegy, eddid probaltam toleralni ki mit halgat, de ezentul kemeny kritika lesz ha valaki ilyen topicot nyit vagy fikazza az izlesemet

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

báttyó02
Egyébként már tényleg rettentõ idegesítõ néhány rokker állandó fikázása...
Akár hányszor nyílik egy rap vagy lejebb emlitett topik,rögtön jönnek ugatni :\
Nemtom,de én érdekes módon nemláttam még rappert/eket menni fikázni az akármilyen pánk vagy mittomén milyen rokker topikba...talán azért mert nincsenek sokan? lehet,de akkorsem ok az,hogy rokkerek megmondják egy bizonyos emberre hogy ez márpdig szar,azért mert nem egyezik az õ zenei izlésükkel
Ottvan pl. az Ogli g topik,aminek a 98%a fikázás...vagy a 50cent topik,amit azért tettetek a gumiba(jogosan)mert csak fikázás ment..ezt nem így kéne megoldani,hanem szvsz úgy,hogy a topiknyitó kap egy házigazda jogot,és szépen törölje azokat a flémkeltõ kommenteket amik elindítanak egy iylen 100-200hsz-es fikázást
De visszatérve 50cent-re még most sem értem miért kelett rögtön gumiba tenni,õ ugyanúgy ide tartozik mint mondjuk Eminem vagy Rokkerzsolti ...

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

báttyó02
<#puszis>

king13
#347-re még válaszoltam volna én is, de addigra zárták.
Õszintén szólva nem értem mirõl beszélsz. 350 hozzászólás nagy része arról szólt hogy néhány rettentõ okos fikázott minket (a vége felé már nem is akármilyen hangnemben...). Ennek ellenére én voltam az aki egyetlen hozzászólással flémet kezdett, ugye? (mellesleg ott volt a "😛" a végén) Te most viccelsz velem.
A gond persze biztos velem van, mert egy taplóparaszt vagyok, ja meg igénytelen is, mert nem zene az amit hallgatok? Néha tükörbe kéne nektek is nézni.

Ennyit akartam még a végére, ott is befejeztem volna, itt is befejezem.

őőő

prezi
étem

Dying Soul
#13, #16, #17
Metálsarokba betéved EGYvalaki és elkezdi fikázni, természetes, hogy a metálosok rögtön ugranak.

Érdekes, én úgy látom, hogy az említett topikban, a #20-ban megint a rokker/metál tábor kezdte a fikázást.

Ugye, Dying Soul, te írtad a következõket?

Részemrõl sosem arról szólt közvetlenül a téma, hogy az elektronikus zene miért zene, meg miért nem, hanem az elektronikus zenét hallgatókhoz társult magatartás formáról, ami hihetetlenül irritáló. Persze vannak kivételek, de amerre a szem ellát (nem itt a neten) a 95%-uk taplóparaszt és lenézi a másikat, aki nem azt hallgatja.

Ideje lenne már szembenézned a rideg valósággal annak kapcsán, hogy az általad kifogásolt jellemhibák valójában mely zene hallgatóságában találhatók meg. (Amelyet amúgy nagyszerûen alátámaszt az elmúlt hetekben eddig bezárt két fikatopik az elektronikus zenérõl.)

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

báttyó02
Hello

kérném ezt a bannert ide

köszi 😊

Dying Soul
példa volt

báttyó02

akkormeg :<

Dying Soul
:|
Mindegy, engem nem zavar

báttyó02
vélemény
rokkerek is jönnek ugatni rap topikba,akkor én mértne :}

Dying Soul
Akkor most nézz be, rögtön a legfelsõ hsz

VinylToy
pfff egy évvel ezelõtti dolgokról beszélünk?! Van értelme?

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

prezi
így jártál :|

Dying Soul
Menj be a Children of Bodom topikba, és olvasd el az elejét a topiknak.

Dying Soul
Egy kommentet még beírtam volna oda :/

VinylToy
Azt nem értem, hogy miért nincs zárva egy darab rock/punk/metal topik se, talán azért, mert mi megbírunk maradni a seggünkön, és nem megyünk balhézni.

Ennyit errõl.

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

prezi
esetleg valami gondod van ?

Dying Soul
gratz

apocalypse0
köszi

apocalypse

prezi
ok

apocalypse0
Hello!
A Rob Zombie topicba légyszíves tegyétek be ezt a logo-t!

köszi elõre is

apocalypse

Busz
Hello

Ebbe a topicba léci tegyétek be ezt a bannert.

kösz

&#65207;&#65209;&#65215;&#65221;&#64407;&#64379;&#64391;&#64413;&#64360;&#64342;&#65260;&#65256;&#65258;

hülyeség amit kérsz, lehet 3 hét mulva újra meg fogja nyitni valaki.

nyaSGem
Légyszíves töröljétek az Apoptygma Berzerk topikomat.
A téma érdektelenségbe süllyedt, valójában azért nyitottam a topikto, hogy felmérjem, mekkora ismeretsége van nálunk az együttesnek.

Szóval radírpók.

Kösz

hello, szeretnék házigazda jogot kapni ebbe a topicba!

köszi

nxfn
htx

kösz!

szerintem a "Hangszereknek leáldozott" topic zárható...szerintem!

prezi
oks

DEXTER92
Ebbe a topikba ezt a bannert kérném elhelyezni. Köszi elõre

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

The FlashBack
A kárpátia topig #96-os hozzászólásáért, egy ban járna nem?
...::méghaigazaisvan::..
nem illik

prezi
<#eljen>

Remélem mostmár nem lesz vele probléme!
Ezt a képet ide
Köce
prezi
túl nagy. max 650x150 pixel lehet!

Ezt mért nem?<#miaz>
prezi
ok