Moderátor figyelmébe !!!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kérlek helyezzétek át a gumiszobába vagy töröljétek azt a 2 idióta topikot, pls.Csak azt szeretném, hogy ne látszodjonanak az adatlapomon. 😞
Nem tudtok vagy nem akartok semmit tenni ennek érdekében?Csak hogy tudjam.
Qwerty4
Légyszives ebben a topikban tegnap 12:02 #460 hozzászólásomat töröljétek.
Köszönöm
(Más fórumról vettem át gondoltam megosztom, de inkább törölném, máshol nem volt gond, h "aki meg akarja venni, vegye...")
fõleg hogy már a moderátorok többsége abbahagyta a'hivatását'
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
No komment, nem ide a témához tartozó hsz.
Intézkedjen vki pls és thanks.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Nagyon szépen megkérlek titeket, hogy a tavaly júniusba nyitott két zenei topikomat (Ja Rule, Sean Paul) helyezzétek át a gumiszobába.
Indok:teljesen megváltozott a zenei ízlésem, ez a kettõ elég gáz már számomra és amúgy is gumiszoba színtû beszélgetés folyt ott.
Qwerty4
Yo, Bitch!
"szal ezt a bannert tegyétek be plz.."
bannernak túl nagy ezért írtam hogy mivan -.-
-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-
Légyszi töröljétek innét az utolsó 3 hszt. köszi!
http://epica.nl
INNEN legyen szíves valaki törölni a #3, #4, #5, #7, és esetleg a #8, #9, #12-es hozzászólásokat. Köszönöm!
Chaos Anno Domini
szosszenet 1
szosszenet 2
szerintem nem kell ez a stilus "nekunk"... -.-
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
A "Joyi Biomehanika" topic címében a J és Y betûket felcserélnétek ?
Mert így most helytelenül van írva.
Köszi
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
Downhill!!
gondolom az elsõ post-ban vannak a már elérhetetlen képek
lehetséges azok eltávolítása a szöveg bántása nélkül? magyarul: tudod szerkeszteni az #1 hozzászólást anélkül hogy törlõdne?
köszi
mondjad melyik post csinálja, kitörlöm !
Ezen a fórumon (akár regisztrált vagy/vagy nem) megjelenik frissítéskor 1 új ablak .
Légyszives nézzetek rá (#44514 hozzászólásban mellékeltem) .
köszönöm .
INTERNAZIONALE - Campione 2006/2007 http://xtra99.multiply.com
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."