Moderátor figyelmébe !!!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Flórika
Kérhetném, hogy a Type O Negative topicba tegyétek be a #345125 színt a háttérbe? 😊

Elõre is köszönöm. ^^

A kínai maffia figyel téged! (-_-(-_-(-_-)-_-)-_-)

toysoldier

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

toysoldier

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

prezi
😉

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

tep
köszi

\"SLICE of LIFE\"

tep
szeretnék én is egy banner-cserét , ezt kérném ide rakni....köszi

\"SLICE of LIFE\"

redbull0304
Sztem is jó lett, ügyes gyerek ez a PJack! 😊 És neked is köszi, hogy betetted! 😊

prezi
zsír banner <#eljen>

redbull0304
T. Moderátor!

Kérném ezt a bannert IDE berakni. KÖSZÖNÖM! 😊

BONO
Leszûrtem ember egyébként neked miért volna olyan fájó hogyha törölnéd és fél év múlva vki megnyitná? Sztem te leszarnád mert nem ugytünik, hogy olyan kedves vagy az emberekkel, hogy most pl. azért nem törölöd a U2 topicot, hogy nekik nehogy fáradniuk keljen új topic nyitásán késöbb nah neee! Ha normálisan kérdeztem te meg normálisan válaszoltál akkor most mi a fasért balhézunk én tudom a választ vajon te is!?

prezi
és kit a **** érdekel hogy nem írnak bele ? kb ezer topic van amibe nem írnak már 2003 óta. és ? ottvan még. senki nem lázad hogy töröljék ki. hidd el ha értelmetlen topicot nyitsz, akkor az törölve lesz. másfelõl nincs U2 topic és hogy ne kelljen újat nyitni ott lesz majd a tiéd. nemértem miért lázadsz de viselkedjél, normálisan kérdeztél, normálisan válaszoltam. ha te ebbõl nem szûrod le a lényeget és a végeredményt (#1538) akkor továbbiakban nincs mirõl beszélni!
Kellemes fórumozást!

BONO
Felölem veszekedhetünk a modi topigban ilyen nagy qrvaságról... ha téged sem zavar oké de azért töröld köhmB.U.köhm.ZI...<#kuss>

BONO
És miért nem kiváncsi volnék? Ember nem látod, hogy nem írt bele senki ápr. 10.-e óta felesleges ide vki törölje!!!<#help>

prezi
nyugodj meg, nem lesz törölve.

BONO
Senki nem fog bele írni és szeretném töröltettni én inditottam és mivel nem nagyon nagy a téma íránti érdeklõdés ezáltal sztem annyi jogom már van , hogy töröltessem persze ehez kelletek ti is ugyhogy töröljétek légyszives!

prezi
ha majd érdekel valakit majd ír bele és nem kell újat nyitnia 😊

BONO
kérlek töröld! Nem érdekel senkit akkor minek legyen!?

prezi
miért?! elfér. töröltünk már értelmetlenebb topikokat is -.-

BONO
Pls. töröljétek lécci!<#nemtudom>

BONO
Üdv!

szeretnék megkérni vkit, hogy törölje a U2 topicot én csináltam anno és már jó rég nem volt hozzászólása senkinek sem a témában pls. deleteljétek!

köszi!<#worship>

Breki33
már megoldódott köszi
prezi
Egyszerûen ne vedd észre, ne válaszolj neki, fórumozz nyugodtan a 80as évek zenéirõl... felnõtt emberek vagytok és gyerekesen viselkedtek. Nézz át rajta, ne szólj hozzá, Õ sem fog írkálni.
Másrészrõl ez nem kívánságmûsor, Õ is ugyanolyan fórumozó mint Te!
ha házigazda akarsz lenni írj a [email protected] egy mailt és beállítanak !

Breki33
És a kötekedõs emberkét kitiltani?
ugyanott folytatja megint

Szeretnénk végre nyugodtan fórumozni
prezi
írjatok gz8-nak privit, csak õ tudja levenni !

Szuszidi
Kedves Moderátorok!
Kérném gz8 kollégájuk megrovását illetve esetleges felfüggesztését!
Szerény véleményem hogy az illetõ nem való moderátornak! (Ha kérik a tisztelt moderátorok priviben elmagyarázom hogy mért kérem! Csak nem szeretnék a tisztelt moderátornak kellemetlen perceket szerezni a nyilvánosság elõtt)
Az eset alant olvasható 1523-1526. S kérném Bigivan fórum társunk büntetõ pontjait törölni!
Köszönettel: Szuszidi

Hallgasd a MegaDanceRádiót 70-80-90 évek zenéivel!

Breki33
A fórum ugye ez konkrétan

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561

Kérnénk végre a renitens úriember ismételt reméljük végleges kizárását

És szeretnénk végre egy moderátort vagy házigazdát a topicba.

Köszi elõre is
Breki33
Hozzátenném, hogy a korábban pont ilyenért kitiltott úriember kezdte az egészet ugyanott folytatja ahol korábban abbahagyta

lásd pl #48338-es hozzászólása

Énis kérném bigivan büntetésének eltörlését, hisz õ vétlen az ügyben.

Szerintem a fórum többsége szerint Italo forever is az, mindnyájan tudjuk ki csinálja mindig a církuszt.

Italo forever
Ja igen és a 80's évek topicról van szó! (ez lemaradt..)<#falbav>

Italo forever
Megkérném valamelyik modit, hogy amit tegnap Bigivan-nak kiosztott büntijelet azt inkább nekem tegye át!
Õ nem tehet semmirõl, csak kommentálni akarta a mi kis mûsorunkat diókával.
Köszi!

NessieGraf
Csatlakozom az elõttem szólóhoz, de kritikáról szó sem eshet ebben az esetben. Ízléstelen a stílusuk.

http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info

Shiwo
szeretném jelezni, hogy barnie1990 és bakvarnyu az ossian topicba jóformán csak fikázódni jár be, legalábbis eddig csak negatív jellegü kritikát bírtak írni

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Geeryy
toroljetek thx.

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

toysoldier

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

prezi
htx

hogy mennyi gond van veled ^_^

prezi
béka :|

nekem is törlõdött közben, remélem innen már jó lesz

prezi
nekem be se hozza a bannnert :|

prezi
ok

Brolly28
hagyjuk!

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

ezt a képet kérném SHM topicban a régi helyére betenni! htx

Brolly28
hello!
ezt a képet kérném ide berakni

elõre is köszönöm

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

biomage
már nem fontos 😞 és kösz

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Szuszidi
Egyetértek az elõttem szólóval már nagyón sokan el mentek az állandó balhéi végett! Köszönjük a gyors intézkedést! THX!

Hallgasd a MegaDanceRádiót 70-80-90 évek zenéivel!

Breki33
Hello

Ki lehetne végre tiltani ezt az önértékelési zavarban köszködõ mindenbe belekötõ forgómûvész hogy ez a fórum újra normális lehessen?

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561

#47666 és a többi, állandó balhézásai kissé már unalmasak

köszi

biomage
Hali

Lene egy problémám, van egy felvételem ami Wavként van korvertálva, hogy tudnám a saját hangomat kivenni belöle vagy legalább tompitani?
ilyen kérdést hol tudnák fel tenni?

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

artschi

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

shaba23
tárgytalan😊, csak egy óráig tartott mire komment lett benne
shaba23
MCL topik nagyon hasznos így üresen😊
prezi
nem tudok áthelyezni, szvsz jo lesz az ott...