3757
DnD 3.5 szabaly ismerteto (magyar),
DnD 3.5 szabalyok (angol), DnD 3.5 szabalyok update (angol)
Eberron világleírás I. (Fajok, Kasztok, Karakterisztikák)
Eberron világleírás II. (Kiemelt kasztok, Felszerelés, Élet a világban)
Eberron világleírás III. (Szervezetek, Varazstárgyak, Szörnyek)
-
#3437 Melyik szerveren vagy? lol :D -
#3436 nagyon köszönöm!:) -
DragonKnight #3435 Pl VoN3 normál jó bandában (arra vigyázz hogy ne legyen 12 felett senki) 15 perc és kapsz majdnem 30k XP-t, és még loot is eshet valami értékes.
A Wizard King még 13-14 szinten is 10-15k xp-t hoz bár nem 15 perc az is igaz. De jó a loot.
-
DragonKnight #3434 Nem szoktam senkit se elküldeni.
BB - Blade Barrier
VoN- Vault of the Night (Az első RAID-nek nevezhető raid, (A Tempest Spine nem az))
VoN3 - The Jungle of Khyber (A VoN prequestek közül a harmadik, ma már nincs jelentősége hogy hogyan csinálod régen sorba voltak állítva ezért ez a 3.)
VoN4 - Haywire Foundry.
Egy questet XP bünti nélkül 8x tudsz megcsinálni. Ezért kell 8x normálon lefutni utánna van meg 2 dobásod a Hard meg EZ Elite ha ezeket először csinálod akkor nincs XP bünti másodjára viszont már igen.
Akkor érdemes így csinálni ha a hard és az elite jó eséllyel megy, és akkor a szóló/casual szintnek nincs értelme, mert normalon gyorsan lefutod és jobb xp-t kapsz.
Ha a hard és elite nem megy vagy izzadsz akkor keress kisebb szintű questeket amiket így tudsz farmolni. Pl. Tangleroot. Bár mivel az egy több lépcsős quest oda el kell menni sokan és mindig másnak kell megnyitni a questet, így tudtok egy szintet sokszor lefutni.
-
#3433 ne küldj el a picsbe ,de mi az a
BB?
VoN3-4?
tudom mi mit jelent spelleknél meg az angol is megy,de a szakkifejezésekre még noob vagyok:)
8normal 1 hard 1 elite? ezt azért így ,mert nincs XP bünti?/solo nincs benne arotációban?/
amúgy a karaván solóban is viszonylag nehézkes....nemtudom menne-e normal/hard-ban....
és köszönöm a linket! azt majd átolvasgatom!:)
-
DragonKnight #3432 Egy nagoyn jó forum thread levelling kérdéskörben.
Best XP Quests for levelling
Ebben a fórum guide-ba igen jól össze vannak szedve a dolgok, és külön linkben elérhetőek az Arcane, Divine meg a Melee karik számára készült szintező naplók is.
Amikor éppen nem tudsz sehova se menni akkor a slayer questek a barátaid, szóval azokat se hanyagold el. -
DragonKnight #3431 Hát ha szólózni akarsz akkor elég nehéz a dolog, bár ez attól is függ hogy hogyan tudod kezelni a wizardot. Neked igazából egy zesbpapra van szükséged (feltéve ha nem WF a kari).
Karaván: disco gömb + tűzfal meg egy kis web ide oda hogy ne egyszerre jöjjenek. És olyan papot hozz aminek van BB-je hogy nyugodtan tudj shrine-olni.
Ha nem szóló akkor a VoN3, VoN4-et ajánlom melegen, esetleg egy kis Wizard Kinget. Ezekre a helyekre mindig van run. Elég jó zsíros XP-t kapsz semmi perc alatt megvan 1-2 szint.
Ha viszont van olyan küldi amit már nagy biztonsággal meg tudsz csinálni szólózva és jó xp-t is ad, akkor a jól bevált 8 normal 1 hard 1 elite stratégiát tudom ajánlani. Ha meg a Von3-VoN4-et is ezzel a stratégiával tudod csapatban farmolni, akkor igen hamar szintet fogsz lépni.
-
#3430 nemtud valaki valami jó farm helyet ahol 13-14. szintre feltudnám magam pattintani gyorsban 11-ről?
House P-nél találtam azt a karavánvédős küldit ami nem rossz 4-5000 xp 10 perc alatt,de wizarddal elég húzós...és a hirelingek AI-ja hulladék kínszenvedek,hogy támadjanak:S
szóval valami gyors szintező hely kéne.... -
#3429 Ok:)
amúgy pont szar szinten vagyok,mert 10 és háromnegyed....és a jobb csapatok 14+ osak....nehéz fejlődni wizardal -
#3428 hát a kínaiak alapbol ugye én csak kamikazéknak hivom őket meg alapvetően a kis szintü questekben de minél magasabb szintü a karid annál kevesebb zerger partival találkozol.Ha mégis akad köztük egy két egyén azt a parti ugyis kipattintja.Ne csüggedj,játssz -
DragonKnight #3427 Van egy EU guild a Thelanis-on. Arról hiresek hogy lassan szeretik :D
Talán megfelelnek neked is.
Friends Of Nice and Slow -
#3426 jaj kicsit játszottam megint,mert imádom az add-t ,de annyira lehangol,hogy úgy sprintel mindenki az instákban mint a gép...én meg folyamatosan lemaradok:):P oké én sem "várostnézni" vagyok ott,de nagyon nagy sprint van.... -
#3425 normal,premium meg vip is van? jaj jó kis kavarodás:) -
Probatbicol #3424 ha egyszer is fizettél bármiért, premium user leszel és az is maradsz -
#3423 nem vágja valaki,miért vagyok még mindíg premium pedig már nem fizetek havidíjat..... -
#3422 Felvettelek friend list-be -
#3421 Köszi, meglesem :) -
Jacky #3420 Cannithon van tudomásom szerint a legnagyobb magyar guild, lvl 38-as, Hungary.
Dorong néven játszok ott, kölcsönösen keressük egymást és bevetetlek egy officerrel. -
#3419 megoldodott -
#3418 valki pls segitsen, hogy a pek pocsebe lehet a rego lotro-s turbine accommal elernem a DDO-t is? -
#3417 A Cannith szerveren játszogatok Csonttoro néven. Még csak lvl 4 vagyok, ha van hazai játékos a szerveren, annak örülnék. -
anonymus0211 #3416 Hello all! Én is most kezdtem a DDO-t van egy 3 lvl-es fighterem karim.
Anonymus a neve és a Thelanison van általában online szoktam lenni, de inkább este szoktam játszani. -
Roró #3415 Ha vki nyomul Thelanison és nem akar pubolni = földiekkel akar xp-zni akkor írjon ránk. 2en általában mindig fent vagyunk: Gazsi/Ketamina őket keressétek 8-9 lvl-esek vagyunk. Még 2en szoktak hozzánk csatlakozni. -
SewerRat #3414 Miért van az, hogy ha belogolok alig tölti be a játék a karaktereket, és nem bírok megmozdulni? Több időpontban próbáltam, más gépen megy.
Mi a gond már megint? -
#3413 Sarlonán és engem pl -
Vincentcloud #3412 Sziasztok! Per pillanat melyik szerveren találhatok magya guildet, és ott kit kell keresni? (már ha egyáltalán van felvétel) -
Jacky #3411 Mar latom, karbantartas van, kb. este 8-ig. -
Jacky #3410 Van a Thelanison is karim, kicsi. Írd meg milyen néven játszol és hányas szintű. -
Jacky #3409 Nekem is ezt a hibat irja. Mi a fene ez és hogy lehet javítani?
-
#3408 Titeket se engedbe olyan hibával hogy "value cannot be null. Parameter name:stream" ? -
lordbalu #3407 Megoldottam. -
lordbalu #3406 Link amit nem szúrtam be. -
lordbalu #3405 Sziasztok
Olyan hiba lépet fel nálam, ami ezt írja ki.
Launcher error
System.Reflection.TargetInvocationException: Exception has been thrown by the target of an invocation. ---> System.NullReferenceException: Object reference not set to an in stance of an object.at System.Drawing.SafeNativeMethods.GdipGetGenericFon tFamilySanaSerif(IntPt&fontfamily)at System.Drawing.FontFamily.get_GenericSansSerif()at SYstem.Drawing.Font.CreateFontFamilyWithFallback(S tringFamilyName)at SYstem.Drawing.Font.Initialize(String familyName, SIngle emSize, FontStyle, GraphicsUnit unit)at System.Drawing.Font..ctor(SerializationInfo info, StreamingContext context)--- End of inner exception stack trace ---
Stb.stb
Windows XP SP2 esem van.
Mi lehet a hiba? Mit kéne csinálnom?
U.I:Lord of the ring online is hasonló hiba üzenetet adott ki.
(Nem olvasni jól english, de mintha itt erről lenne szó http://forums.ddo.com/showthread.php?t=200574)
Előre is köszönöm segítség.
-
Roró #3404 Van itt esetleg valaki aki a Thelanis-on nyomul? Februárba ddo-ztam utoljára. Most megint nyomulhatnékom támadt. ^^ -
#3403 bocs bena kerdesert, de hogy tudok accot csinalni?
elvileg meg van regi turbine accom min lotro volt, de nemtudom honnan tudnek kulcsot szerezni, mert uj reget ker uj accotmeg nem aklarnek csinlani... -
SewerRat #3402 Van lehetőség Druida stílusú karakter játszására? -
andrue #3401 hello kezdő vagyok, és kéne egy kis segitség aki már régebb óta játszik ezzel feltudna venni xfire re vagy msn re?(inkább xfire)
xfire: kistompi
msn:[email protected] -
Jacky #3400 Úgy hallottam - mivel én magam még nem értem el a 20. szintet - hogy a max. 20. szint elérése után újrakezdheted a kariddal az egész játékot, sőt akár classt vagy fajt is válthatsz vele.
Az újrekezdés nagy előnye, hogy 28 pont helyett 34-et oszthatsz el a statokra! Szoval lesz egy igen jo kezdokarid. -
Jacky #3399 Most éppen karbantartás van 12-től 4-ig. -
#3398 Most jött le a játék, telepítettem, de amikor elindítom ugye bejön az az ablak ami az mmoknál szok lenni, és ott valamiket számolgat majd kiírja, hogy "A connection attempt failed" azt elkezd 1perctől visszaszámolni és próbálja megint, de semmi.