3757
DnD 3.5 szabaly ismerteto (magyar),
DnD 3.5 szabalyok (angol), DnD 3.5 szabalyok update (angol)
Eberron világleírás I. (Fajok, Kasztok, Karakterisztikák)
Eberron világleírás II. (Kiemelt kasztok, Felszerelés, Élet a világban)
Eberron világleírás III. (Szervezetek, Varazstárgyak, Szörnyek)
-
#3397 Hi
Megtudná valaki mondani hogyan kell regisztrálni a játékra? Mert nemfogad el semmien emailcímet regisztrációnál itt . -
Jacky #3396 20. szint a max. Hp potit meg vendornál lehet venni. Tobb helyen is van. Korthosban, harborban, marketen stb.
Kicsit drága kezdőként, de úgy is meg lehet oldani, hogy bemégy egy alacsonyabb instába többször és szétversz minden ládát, biztos akad majd pár poti. -
Fecoo96 #3395 ja és amugy ha elértem a 15-16-os szintet onnantol nem is játszhatok vagy tolhatom tovább a semmié ? -
Fecoo96 #3394 Üdw Nem tudja valaki hogy hol lehet élet piát venni ha lehet:P..mert ediig minden gémbe lehetett.. -
#3393 Valszeg a router-en be kell állítani a DMZ-t a gépedre. -
#3392 gep ok,net ok(30mbit),kb 10xerre akar csatizni,eredmeny:zero
mi lehet a gond?
zsir uj install,account ok,bar odaig el sem jutok,upgrade megvolt
koszi -
#3391 Közben megoldódott. -
#3390 Gondoltam, kipróbálom ezt a játékot.
Letöltöttem, regisztráltam, feltelepítettem, connectel, javításokat automatikusan letölti.
Felhasználó név, jelszó megadva, elfogadva, bármely szervert jelölöm ki csatlakozásra (sokat felajánl), elszámol 1-20-ig, majd kidob, mert nem tudott csatlakozni. " Client timed out the connection"
Mit kell(ene) máshogy csinálnom?
-
Dyle #3389 Köszönöm, már indítottam is ott egy fighter törpét Magmaroyce néven. :) -
Kiado #3388 Szia!
Cannith-on biztos, hogy van, talán Hungary a neve, nemtudom pontosan. -
Dyle #3387 Hali!
Argonnessen szerveren keresnék magyar guildet! Egyáltalán van ott ilyen (aktív ofc)?
vagy ha ott nincs:
Cannith-on hogy tudnék csatlakozni egyhez?
thx!
Immotus, a pala :) -
Kristof93 #3386 Már megoldódott a probléma. Megyek is játszani. :D -
Kristof93 #3385 Sziasztok. Én is most kezdek el (újra) játszani a DDO-val.
Akadna egy problémám. Felraktam, felpatchelte magát, de mikor elindul a Connect-nél nem enged tovább. Talán az a probléma, hogy nincs szerver vagy nálam van baj?
A válaszokat előre is köszönöm. -
koban #3384 dupplán kattintok az ikonra és semmi nem történik mintha nem is kattintottam volna rá -
#3383 Mennék csak sok arrafelé az ork. -
xxxboyxxx #3382 Bátor Kalandorok !
Mivel ritkán van forum találkozo gondoltam össze kellene hozni egyet :) Szeretettel meghivlak titeket egy kellemes D&D játékra (ha van kedvetek hozzhatok HKK-t is :)) a VIII. kerületben lévö központi helyen elhelyezkedö (Bérkocsis utca) klubunkba. 82 nm-en van lehetöség játszani és eszmétcserélni asztalok-székek-italok kellemes kondicionált berendezés , hangulatos pince klubbarlang ;-) Ha van kedvetek eljönni akkor irjatok egy Mail-t a [email protected] e-mail cimre idöpontal és találkozoval kapcsolatban (gondoltam Blahán vagy errefelé lehetne találkozni és akkor onnan mennék a klubba ) Itt a nyár lehet kalandozni ;-) ha elég sokan öszegyülünk akkor már jövöhétvégén meg is lehetne rendezni a találkozot. Üdv: Alidante -
#3381 de meddig tudsz belépni? neved passod beirod és utána lép ki vagy még odáig se jutsz el? géped milyen? neted mekkora? milyen rendszert használsz? szoktál töredezettségmentesítést csinálni?karaktert csináltál vagy még odáig se enged? -
koban #3380 és mintha elkezdene tölteni a játék de utána leállna -
koban #3379 Lettőltöttem a DDO-t telepítettem közben minden rendben aztán amikor elvileg minden készen van duplán kattintok az ikonra és semmi nem történik. -
#3378 kicsit konkrétabba ha kérhetem. -
koban #3377 Helló, most töltöttem és telepítettem a DDO-t és beindítanám , várok, várok és várok, de nem idul be. Valaki tudna segíteni hogy most mit csináljak? -
#3376 megnyomod a c-t enhancements és ott kikeresed a nagyító ikonját és kihuzod a gyorsmenübe -
farferi #3375 Véletlenül beraktam egy varázslatot a gyorsmenűben a keresés helyére.Most nem tudok keresni még ha jeleznek is hogy van valami titkos ajtó a közelben.Melyik gombbal tudom előhozni vagy hogy kell visszarakni?Az optionsban nem találtam.
-
#3374 Ki mit szeret.Minden kasztnak megvan a maga előnye és hátránya.Az a legegyszerűbb ha eldöntöd hogy mit szeretnél csinálni a legjobban.Inkább a fegyveres harcot kedveled vagy jobban bejön az ilyen varázslós dolog esetleg healerként szeretnéd segíteni a csapatodat.Szólózni nem fogsz sokáig mert ez az egész játék a csapatmunkára épül nagyon kevés a szólós rész benne.Ha harcost építessz erős leszel de véges hp-d lesz igy szükséged lesz olyanra aki támogat és gyógyit,ha clericet csinálsz jól tudsz gyógyitani aránylag sokáig életben maradsz de erőd nem lesz valami sok mivel ez nem egy harcias karakter.Személy szerint nem vagyok híve a kaszt keverésének mert ugy meg nem tudod maximálisan kijátszani a karidat,viszont tiszta karakterrel és egy jó partival igazán élvezetes lehet a játék. -
Jacky #3373 Melyik a legjobb kari szólózásra? Azt hallottam a cleric elég jó lehet ebben. -
Timurka #3372 Vadgalamb a karim neve. -
Timurka #3371 Köszi.
:) -
#3370 felvettelek friendlistre majd figyelem mikor vagy online és küldöm az invitációt -
Timurka #3369 Köszi a válaszokat. Melyik karival, kaszttal lehet solozni? Guild felvétel miatt ki kereshetek meg? -
Kiado #3368 Kis szinten még csak-csak elboldogul egyedül a wizard, de később mindenképp party kell, nem nagyon alkalmas solo-zásra.
Wand-okat is tudsz használni, ha elfogyott a manád. -
#3367 A manát mnemonic potival tudod növelni de ez nem kapható tudtommal a vendornál az egyetlen esélyed a túlélésre az hogy partival mész be a questeket csinálni.A kilépés menet közben nem jó ötlet mert xp büntetést kapsz viszont ha bemész egy partival pl amiben van cleric is akkor tőle tudsz divine vitality-t kérni,ez egyfajta mana visszatöltő opció náluk. -
Timurka #3366 Sziasztok.
Új vagyok a DDO-n, de egy guildot keresek a Sarlonán. Vadgalamb a karim neve és lvl1 wizard vagyok.
Addig egy kérdésem van: mivel tudom a mannámat növelni? Átlag 6-7 mob után elfogy és ki kell jönnöm a barlangból. -
#3365 lehet sőt a túlélés érdekében sokszor muszály is -
#3364 hali azt kérdezném hogy lehet viselni benne köpenyeket meg csuklyákat ? -
Jacky #3363 Előbb-utóbb majd minden szerveren csinalsz egy-egy karit, akivel gyujtod a hírnév pontokat, amikért ddo pontokat kapsz, amiből meg vehetsz kalandokat. Érdemes megvárni, mikor kedvezményes, kevesebb pontba kerülnek a kalandmodulok. -
Royalkrisz #3362 Akkr találkozunk DDO ba emberek s szivesen csatlakoznék Sarlonán lévő klánhoz -
Royalkrisz #3361 Ah értem akkor végülis majdnem egyenlő vagyok velükc sak küzdeni kell érte:D.Az az qusteteket ismételgetem ugyan ugy kapok pontoakt amiből vásárolhatok.Ez jól hangzik.
-
#3360 nem is beszélve a guest passokról amiket a vipjátékosok adnak neked -
#3359 viszont freeként is tudsz ddo pontokat gyüjteni amin fizetős questeket nyithatsz meg
-
Probatbicol #3358 De azt tudod ugye, hogy 20 a max szint a játékban? Szóval a 15-16. egyáltalán nem jelent keveset.