Dungeons & Dragons Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HI.
Melyik szerveren van a legtöbb magyar?
Melyik szerveren van a legtöbb magyar?
a high resolution-t tökltsd le. Azzal menni fog.
Akkor töltsd le a valamelyik full klienst és installáld azt.
a vicces az hogy se turbine-os se dd-s bejegyzés nincs a registryben:S
Helló a registrybõl takarítsd ki az egészet ami a DnDvel kapcsolatos majd azon a linken töltsd le a gammát amit az accountos e-mailodban adtak nekem igy vált be csak.sok sikert<#wave>#wave>
nincs play gomb, kb 2 mega az egész cucc amit letöltött, és utána nem csinál semmit
A play gomb nem aktív? Ha a letöltési opciók közül az elsõt választottad (turbine download manager), akkor szinte egybõl elindíthatod a játékot, majd a háttérben szedi a többit.
Amíg kreálod a karaktert addig tölti a tutorialt, a tutorial alatt meg a többit, ha elég széles a kapcsolatod akkor szinte semmit nem kell várni.
Amíg kreálod a karaktert addig tölti a tutorialt, a tutorial alatt meg a többit, ha elég széles a kapcsolatod akkor szinte semmit nem kell várni.
üdv
lenne egy olyan problemám, hogy miután leszedtem a turbine download managert, megakadt a folyamat, nem szedi a játékot, azt írja a manager ablakának alján hogy "download manager is being updated", kb fél órája, nincs adatforgalom, 2x ujra raktam de ugyan ez a szitu, valakinek van valami tippje?
lenne egy olyan problemám, hogy miután leszedtem a turbine download managert, megakadt a folyamat, nem szedi a játékot, azt írja a manager ablakának alján hogy "download manager is being updated", kb fél órája, nincs adatforgalom, 2x ujra raktam de ugyan ez a szitu, valakinek van valami tippje?
Jacky. Gyere a Sarlona szerverre. Itt 18-30+-ig vannak játékosok.Keresd a Hungarian's Grace guildet vagy csak pm-elj rám. Viszont ez még kis guild.
Köszi a gyors választ.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Mindenképpen töltsd le a klienst, a Stormreach ugyan az alapjáték, de egyrészt gondolom, az európai kliens van meg neked ami nem hiszem, hogy kompatibilis az amerikaival, másrészt a játék az Eberron Unlimited verzióval lett ingyenes, ennek külön béta tesztje volt és még annak a végén is teljesen új klienst kellett letölteni.
Sziasztok, most olvasom, hogy ingyenes lett a játék. Nekem megvan eredeti DVD-n. D&D Stormreach. Ez a Stormreach, csak egy kiegészítõ, vagy ez az alapjáték alcíme. Ha ezt feltelepítem, akkor frissíti magát a mostani verzióra vagy inkább töltsem le az egészet és ne szórakozzak a DVD-vel ?
A DVD-s megoldás jobban tetszik mert akkor nem kell töltögetnem, csak a kérdésem az, hogy fog-e mûködni.
A DVD-s megoldás jobban tetszik mert akkor nem kell töltögetnem, csak a kérdésem az, hogy fog-e mûködni.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Magas szinten a varázslók milyen spelleket fognak használni fõképp?
Már most úgy akarom elosztani enchantementeket, hogy ne nagyon rontsam el 😄
Már most úgy akarom elosztani enchantementeket, hogy ne nagyon rontsam el 😄
Akkor én is oda megyek. Cannith-en milyen magyar guildek vannak?
Hungary-t már hallottam hogy van.
Szeretnék csatlakozni egy normálisabb (értsd: nem 12 éves vérpistikékbõl álló) guildhez.
Hungary-t már hallottam hogy van.
Szeretnék csatlakozni egy normálisabb (értsd: nem 12 éves vérpistikékbõl álló) guildhez.
Elsõsorban azért, mert az amerikai szervereken ingyen lehet játszani, az európai meg maradt havidíjas.
Én pl csak azért mert az akkori most már ex guild társaim átjöttek amikor inaktív voltam, én + követtem õket mikor vissza tértem. Amiért õk és a legtöbb eu szerveren játszok az azért mert nem volt már akkora élet a szerveren + valószínû, hogy megszûnik az mind 2 szerver. Itt jóval nagyobb élet van...
Visszaolvastam. Jól értem, amcsi szerveren játszotok? Miért nem az európai D and D-n?
Khyber dragonshard fragmenteket az item-ek boundolásához tudod felhasználni, ez után lehet az itemre rakni a különbözõ rituálét (adamantin, force, ac, stb). Ezen felül pedig ha összemixeled õket tiny khyber dragonsharddá akkor abba lehet lelket zárni, amihez kell varázsló. De ez csak az adamantium rituáléhoz kell, ami szart sem ér sztem 😊.
Enchantot trainernél tudsz resetelni pénzért 3 naponta, természetesen ahogy nõ a szinted annál drágább lesz az is. Khyber shradot mob lélek lopáshoz lehet majd felhasználni. Pontosan még nem tom, hogy néz ki a dolog ha +tudom megírom 😊.
Amúgy azért kérdeztem mibõl van a klánban kevés, mert csatlakozni szeretnék majd.. Már megvettem egy adventures pack-ot is. Nem soká Lv 4 paladin dps leszek.
Kyber az elvileg ench resetre lesz jó, nem?
Egyébként Hall of mark q. nekem készen van, completedet ír, nem tudok sajna bemenni és Lockania-val ha beszélek akkor semmit nem tudok csinálni, pedig úgy emlékszem, hogy nem reseteltem ingyen feat-et. Ilyenkor, ha semmit nem lehet vele beszélni, akkor marad a pénzes megoldás?😄
Egyébként Hall of mark q. nekem készen van, completedet ír, nem tudok sajna bemenni és Lockania-val ha beszélek akkor semmit nem tudok csinálni, pedig úgy emlékszem, hogy nem reseteltem ingyen feat-et. Ilyenkor, ha semmit nem lehet vele beszélni, akkor marad a pénzes megoldás?😄
Lol most nézem hülyeséget írtam siberys shardot kell belemixelni nem kybert!
Lockania mellett van Hall of mark vagy ilyesmi a neve oda kell bemenni és ott kell a kérdésekre válaszolni.
Ha beszélek Lockania-val és csak annyit ír, hogy "End conversation" más lehetõséget nem ad, akkor nem lesz ingyen feat csere?😄
Pedig Mark Of The Dragon questem kész és úgy emlékszem nem cseréltettem még le nála soha feat-et.
Pedig Mark Of The Dragon questem kész és úgy emlékszem nem cseréltettem még le nála soha feat-et.
Igen, köszi ezt már nézegettem és asszem igen, az a baj hogy nem jó ösvényt választottam a pajzshoz, tehát.. vagy újra kezdem, vagy adok a kezébe két kezes fegyvert. (Lv 3) amúgy.
H. Phiarlanba a postaláda melletti épületbe van a vendor vagy teleport Portable Hole-ba ott 1 területen belül van az összes arcane scroll vendor + potion vendor és wiz + sorce trainer...
Köszi 😊
Még egy gyors kérdés, lvl 3 as wiz spelleket hol lehet venni?
Market közepén 1-2 ig, House J-ben pedig 4-5 ig lehet venni, nemtaláltuk sehol 😞
Még egy gyors kérdés, lvl 3 as wiz spelleket hol lehet venni?
Market közepén 1-2 ig, House J-ben pedig 4-5 ig lehet venni, nemtaláltuk sehol 😞
Feat cserét 1* lehet csinálni ingyen. Harborbor átkerült Marketra a csajszi akinél lehet Lockania asszem ez a neve, úgy emléxem 6 kérdést fog feltenni ha sikerül +válaszolnod zsinórba mind a 6ot (nem leszel milliomos 😄DD) de ingyen lecserélheted feat-et amit akarsz. Ezek után már csak pénzért és még shardot is kell addni amit kér. Ha szintet lépsz nõ a pénz is + a shard is más lesz amit kér (lvl20 800000 + vmilyen shard). Shardot mindig lehet venni ah-n és találni de a legegyszerûbb ha a kyber dshardot gyûjtögeted 1000 után berakod a marketen a bank mellet a turmix gépbe és lesz flawer shard vagy milyen abból is ha többet össze raksz és mixeled lesz 1 újabb, stb...
Palát még nem nézegettem és nem is volt palám. Szavaidból azt veszem ki, hogy tower shildet veszel kézbe és ha ezt ki írja akkor valószínû nem tudja használni nincs + hozzá a feat-ed. http://compendium.ddo.com/wiki/Class😛aladin nézd + itt leírja a palának milyen szinten miket ad fixre. Mondjuk azt nem írtad milyen faj de ha emberbõl akkor lvl1-en + kaptad a Shield Proficiency-t de az csak large a max amit tudsz használni.
Egy gyors kérdés nekem is, feat cserénél legelõször még csak shard-ot kért, de most le akarok cserélni még1-et, már valami perfect shard ot kér és 50k aranyat. Szintlépés elõtt még csak 30k-t írt, tehát akkor lvl uponként nõ.
Ha mindenképp van olyan feat-em amit le akarok cserélni akkor érdemes minél elõbb ugye?
Illetve a költség akkor is nõ, hogyha minél többször cserélem, vagy csak szintfüggõ az ár?
Ha mindenképp van olyan feat-em amit le akarok cserélni akkor érdemes minél elõbb ugye?
Illetve a költség akkor is nõ, hogyha minél többször cserélem, vagy csak szintfüggõ az ár?
Hali, én is a Cannith-en vagyok de vannak dolgok amik nagyon nem tiszták. Paladin a karim, általában rpg-ben a tank jellemzõ rám, de a palámmal rossz path-t választottam erre, ugyanis a flame of justice-on vagyok. Meg lehet ezt változtatni, vagy érdemes egyáltalán? Elõfordulhat hogy ezért írja ki mikor felveszek egy magasabb pajzsot hogy "you are not efficency with your equipment" asszem valami ilyet ír. Valami 5let?<#confused>#confused>
Értem, köszi.Akkor úgylátom inkább veszek pénzért 😄
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
100 favor után 25 pontot kapsz
küldetéskért kapsz.....nemtudom pontosan mennyit,de minden nehézségen más-más pontot....egy küldi az összes nehézségen megcsinálva 10-15 pont azthiszem
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Ha meg akarom venni mondjuk a warforged fajt 595 pontért, akkor lehet valahogy pontokat szerezni azon kívül hogy veszek pénzért? Mert alapból 125 pontom van, csak nem tudom honnan 😊
Fasza, akkor kezdhetem újra a roguemat..Mennyi magyar van nagyjából?
"Cannith" serveren a magyarok már.
MAGYAROK ITT: >BOLDREI<
ez most egy szerver akar lenni? mert nálam nincsen ilyen
ez most egy szerver akar lenni? mert nálam nincsen ilyen
Sarlona-n is van egy kisebb magyar közösség kb 7-8 fõ. lvl 4- lvl 14-ig oszlanak meg, de igazából mindenkinek több karija/ accja van szóval a parti nem probléma. A kedvencem az volt mikor a 3-as rugónk a 7-es questbe unlockolta tegnap a zárat a shrinehoz Tear of Dhakanba kb úgy a negyedik nekifutásra 😊
A hungary guildben kb 3-4szer káromkodott vki, erre egy idõsebb felhasználó felkapta a vízet és dulvafulva elhagyta a guildet hosszú és felesleges viták után. Ennyi volna a nagy káromkodások története, a guildben azért szólunk azoknak akik 6 soron át káromkodnak... de ez ez is csak ritkán fordult elõ. A guild normális emberekbõl áll, csak ajánlani tudom. 😊
amúgy ez az update 3 ez valami eszméletlen széppé tette a játékot!le a kalappal!
nemtudom én még csak 7 napja játszom nem olvastam fórumot és nagyon nem láttam káromkodást a játék közben....
Arra a rengeteg magyarra , ill. magyar guildre gondolsz, akinek a forumán a káromkodásról vitatkoznak?
Köszönjük abból nemkérünk, gondolom érthetõ.
Elégszer játszottunk már olyan helyen ahol csak mi voltunk normálisak(nem azt jelenti h canithon nincs normális magyar, de a forumon van 1-2 igen érdekes post). Szóval, inkább maradunk a kicsi de baráti guildnél.
Köszönjük abból nemkérünk, gondolom érthetõ.
Elégszer játszottunk már olyan helyen ahol csak mi voltunk normálisak(nem azt jelenti h canithon nincs normális magyar, de a forumon van 1-2 igen érdekes post). Szóval, inkább maradunk a kicsi de baráti guildnél.
Canith-on rengeteg magyar van,sztem fölösleges "új életet kezdenetek" máshol.....
Sziasztok!
Néhány napja pár ismerõsömmel együtt elindítottunk egy-egy karaktert a
Ghallanda szerveren. Eléggé tapasztalt játékosok vagyunk, szinte minden eddigi mmo-val játszott valamelyikünk. Amennyiben megtetszett a játék, keressetek meg minket ingame (Eager,Gavier,Kimbley,Attiladan) és csatlakozzatok a guildünkhöz. Mivel "most" indultunk bármilyen karaktert szívesen fogadunk.
Röviden ennyi lettem volna, köszönöm a figyelmet.
Üdv, Eager
Néhány napja pár ismerõsömmel együtt elindítottunk egy-egy karaktert a
Ghallanda szerveren. Eléggé tapasztalt játékosok vagyunk, szinte minden eddigi mmo-val játszott valamelyikünk. Amennyiben megtetszett a játék, keressetek meg minket ingame (Eager,Gavier,Kimbley,Attiladan) és csatlakozzatok a guildünkhöz. Mivel "most" indultunk bármilyen karaktert szívesen fogadunk.
Röviden ennyi lettem volna, köszönöm a figyelmet.
Üdv, Eager
1,ohhh ez fel sem tûnt eddig😛😊
2,kénytelen leszek😊
3,hmmm CC spellek....a legtöbb partiban a közelharcosok olyan gyorsan vágják szét az ellent,hogy nehéz ellõni bármilyen CC-t idõben😛
4,ezt vágom 5 éve wowozom és tankom meg healerem van😉
2,kénytelen leszek😊
3,hmmm CC spellek....a legtöbb partiban a közelharcosok olyan gyorsan vágják szét az ellent,hogy nehéz ellõni bármilyen CC-t idõben😛
4,ezt vágom 5 éve wowozom és tankom meg healerem van😉