3757
DnD 3.5 szabaly ismerteto (magyar),
DnD 3.5 szabalyok (angol), DnD 3.5 szabalyok update (angol)
Eberron világleírás I. (Fajok, Kasztok, Karakterisztikák)
Eberron világleírás II. (Kiemelt kasztok, Felszerelés, Élet a világban)
Eberron világleírás III. (Szervezetek, Varazstárgyak, Szörnyek)
-
#795 Vazz nem tudok belepni
-
Thanatos #794 kiváncsi vagyok az ilyenekért miért nem jár pont... -
Lyan Kyj #793 Sztem azért van, mert nem egyezik a windowsban használt, és a játékbeni felbontás. Próbáld ki úgyis, h a kettő egyezik -
#792 adtam neki egy 400-4000 megás swap-et..elég lesz ? :) -
#791 én kb. eccer tudtam ablakot váltani..mikor a karit csináltam...utána már "játékon bellül" nem ment... -
#790 üdv
Laza neked nem esik szét az UI, vagy nem alt+tabolsz? :)
Ha lelockolom akkoris összevissza szétcsúszik amikor ablakot váltok :S -
#789 -
#788 Igen -
#786 Kicsit növelgesd meg a swapod mert a 256Mb-Ram-hoz ez kevés!! -
#785 nah...elindult a game a brutális kapacitású gépemen..az első részen még türhető volt...oszt a 2. részen beszaggattam ,mint disznó..végül is a kocsmába csak kb. 10 percig tartott elszaggatni az ajtótól a kocsmárosig...a dungeonokban viszont jó volt, ott nem volt gond..jah..háttérfájlom (régi swap-file, xp-be pagefile.sys) 650 megásra hízott...
1ébként Shiwordon, törpe harcos.. -
#784 azert vagott le?
-
#783 (Admin): This world is shutting down NOW! Log out!
És nem viccelt, télleg azonnal leállt ... lol -
#782 120 mega JÖTT le nekem és olyan 40k val szedi :( és 3500 k val inditott kb 10 secig ment is ugy jütt le 46 mega :) -
#781 11mega :/ -
#780 Mennyi jott mar le?
-
csetione #779 Ez jó: :DD
"The chat server is temporarily unavailable. Please try again shortly."
csöndbe burkolódzott a szerver... hehe :D -
csetione #778 bent vagyok a nevem Grandlang a Feher ... ti merre? -
#777 nincs egy gyorsabb letöltési link? -
MacrosTheBlack #776 :DD -
#775 nah én most regeltem a bétára és egyböl dobott egy kódót is hozzá már töltöm a klienset -
#774 Én is! :D (bocs ez egy nagyon szemét és gonosz vicc volt!) Ha Shiwo egyszercsak belép, csatlakozhatsz te is hozzánk nyugodtan... gyakorlatilag lvl1 karik feltápolása lesz :)
Majd mond meg a karid nevét! :) -
csetione #773 majd szerintem én is megyek be kicsit... és megkereslek benneteket. Remélem nem zavarok majd :D -
#772 Én most bent vagyok... várom, h Shiwot beegye a fene végre... -
csetione #771 valahogy éreztem, hogy ezt fogod válaszolni :) -
#770 Rengetegen... vagy csak a magyarokra vagy kíváncsi? :D -
csetione #769 mármint magyar :DDD -
csetione #768 van valaki első szintű a Lyrandar-on?? -
#767 -
csetione #766 csak annak van, aki jelentkezett a Beta tesztre, és kapott is kódot -
csetione #765 na indítottam egy karaktert a régi szerveren, csak hogy kicsit beszlhessek magyarul is végre :D -
#764 Mocskos zsido fileplanet
-
#763 amugy most ez a béta mindekinek van vagy csak aki kodot kapott hozzá annó? -
#762 +L :) -
#761 Jah, levertuk mar :) tobb mint 6000xp ;)
En mar 2x voltam itt.
Elsore probaltam letankolni, olyat taposott, hogy kapasbol -63 HPm lett :))) es a fel banda elhulott. Utana persze be volt zarva a racsok moge, de vmi bug miatt a szelenel at tudtunk loni, igy kifekudt egy ido utan.
Masondszorra mar hozza sem ertem, ugyanis az a taktika, hogy futni kell elole (mondjuk a tank csalogatja), addig a tobbiek (wizz, stb) lovik mint a diszno. Jah, van meg 2 addja, ket koelemental. -
#760 Feltudná tenni valaki a client-et valahová?
ez a File planet-röl kurva sokag tart. -
#759 Es sikerult mar legyozni, vagy meg csak most kostolgatjatok? :)
Tegnap inditottam 1 uj karit, egy wizzy-t, de mire oda kerult volna a sor, h a klanba kerjem a felvetelemet, valamiert nem kaptam toled valaszt. Lehet, h mar nem voltal benn, a friend lista meg kicsit bugos. Tegnap osszehaverkodtam vmi kulfoldivel es felvettem a baratok koze, de a listaban offlinekent jelent meg.
Tobbieket meg még nem ismerem nevrol. -
#758 meglehet -
Thanatos #757 hát akkor próbáld urja vagy nemtom, amig nem tudsz beregelni rendesen fileplanetra addig nem tudsz játszani :( -
Chris #756 Olvasni kéne megtanulni akkor előbb... ;D
-
#755 Nah, csinaltam az orias bossrol egy kepet. Pont nem a legjobb pillanataban kaptam el, de azert latszik :) Jah, a hozza vezeto ut 3 reszes, es uberhosszu durva.
Es ha nem lehetne rendesen latni a kicsinyites miatt, igen, lvl8-as :))) (es a vegefele meg 2 koelemental is csatlakozik)
Shan-To-Kor kuldi.