Dungeons & Dragons Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na a videók alapján igen jó lesz a játék!!!

Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,

Ferro
Sajnos nem...

Ottto
Igen, én kaptam. Legalábbis kérték hogy töltsek ki egy adatlapot, de hogy a játék letölthetõ-e arról még semmi hír.

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

MrStokes
Es meg mindg semmi hir az alfarol...
Kapott mar vki esetleg valaszlevelet?

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

QuippeR
de legalább nem lesz imba a pszionika...

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Shiwo
nahja..meg ha neadjisten valamikor betennék a pszionikát a játékba (ahogy elnéztem, Eberronon van pár alapból pszionikus lény) akkor túl sok különbség nem lesz így a mágia és a pszionika között, mert mindkettõ pontból megy ...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Ferro
Lehet én is begyepesedett vok... sõt! ;P De nekem mindmáig a memorizálós rendszer tetszik a legjobban. Lehet mert azt ismertem meg legelõször. 😊 Ráadásul ez kényszerít rá a legkeményebben, hogy tervezz és gondolkozz! 😊

Wizards and clerics must memorize a limited selection of their known spells; they can cast a memorized spell as many times as they want, as long as they have the spellpoints to do so.
Hát nem az igazi, de mindenképp jobb a begyepesedett memorizálgatós módszernél, legalább annyi szabadságot ad hogy helyzetfüggõen válogathatsz a memózott spelljeidbõl (kicsit sorci stílusban), nem akkora szopás ha olyan spellt kéne használnod amibõl már elfogytak a bemagoltak. Az igazi az lenne ha végre egyesítenék a sorcit meg a wizardot, és amit megtanultál azt használhasd is amikor csak akarod. Milyen lenne már ha kocsival is minden jobbkanyar után újra el kéne menni KRESZ vizsgára...
akko ennek annyi,nov5 d&l...hacsak nem toljak aztis😊
QuippeR
ha jól emlékszem valami október vagy november volt kiírva a honlapra, pedig még csak most kezdõdött az alfa, szóval ez várható volt

Ferro
Nos... ahogy az lenni szokott, eltolták a megjelenést a jövõ év elsõ negyedére! Miért is okoznának meglepetést! Lehet be kell még építeni a EQII újdonságait. ;DDD

Ferro
Már csak abból ítélve ki adta el a licencét! 😄DD

QuippeR
A FAQ-ból:

"Q: Will there be a monthly subscription fee?
A: Yes. The exact amount of the subscription fee has not yet been determined."

Mighty
Az MMORPG-k általában fizetõsek.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

IlluminatoR
Biztosan fizetõs lesz?

Ottto
feladom....ott a link

Ottto
Bazz. [url=http://www.ddo.com/index.php?page_id=66&pagebuilder=article&pagebuilder=84]Szal itt[/url]

( http://www.ddo.com/index.php?page_id=66&pagebuilder=article&pagebuilder=84 )

Ottto
Jó, el van nézve. Lényeg hogy iratkozzatok felfelé [url=http://www.ddo.com/index.php?page_id=66&pagebuilder=article&pagebuilder=84]ITT[/url]

Nem figyeltem a fórumot, de elnézést kérek....

Ottto
Igen? Még jó hogy egyeseknek van eszük és szólnak >😞
thnx Mayday

Már egy hete lehet, de eddig tudtommal még senkinek sem küldtek választ, aki Mo-ról jelentkezett😞(( Azért reménykedjünk...

Mayday
Lehet jelentkezni nyilt alpha tesztre!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Ferro
Ebben sokkal bõvebben le van írva! <#vigyor3>

A többit meg tudod... 😊))

QuippeR
a lényeg, hogy gólemszerû lények, akiket a legutóbbi háborúban intelligenciával ruháztak fel és "úgy maradtak", tehát a világ egy faja lettek.

Shiwo
hmm..a Warforgedekrõl nem is annyira bõ a leírás 😛 Vagy csak luusta voltam jól körülnézni ...

Ferro
Hi! <#vigyor3>

A harcról, alatta pedig a mágiáról ami engem személy szerint egy kissé elkeserített!

A Warforged? Nem 😊 Ez egy tchno/mágikus kreatúra... Bõvebben itt olvashatsz róla! 😊

A monk az én bánatomra is kimarad az alapból de késõbb tervezik! <#eljen>

Shiwo
Hiho all! Ha jól látom Eberron 😞 FS-nek én is jobban örültem volna (de ha ló nincs szamár is jó..)

Ha jól látom nincs szerzetes 😞 Ez Eberroni sajátosság ,vagy szimplán nem rakták bele ?

Warforged < ez a félork helyett van ?

Meg hogy lesz megoldva a harc ? Körökre osztott vagy real-time ? Gondolom hasnoló, mint a BG-ben vagy NWN-ben csak nincs "pause"..

Ferro
És kép...

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

Ferro
Néhány múvi!

Ferro
A kettes kép nagyon lol! A bátor félork harcos hátulról csapkodja a Scorpion Man-t kétkezes csatabárdjával, míg a "gyáva" tolvaj frontból támad két nyúl nyúzó késével! 😄DDDD

Ferro
Néhány újabb kép:

Jó lesz! ;D

sohrking
régebben fent volt az rpg.hu-n, de akkor nem kellett, mert megvolt, most viszont nem találom...

Asus A7N8X, AmdBarton2500@(192*11,5), 2*512DDR400 Club3d Ati Radeon 9500@9700 128Mb

sohrking
thnx, megvan.... megvolt, csak "eltûnt".... nem venném meg még1x

Asus A7N8X, AmdBarton2500@(192*11,5), 2*512DDR400 Club3d Ati Radeon 9500@9700 128Mb

Mayday
Hat Pesten, Ferenc koruton kaphato az Excaliburben, en is ottan vettem.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

sohrking
Hi emberek, játszik itt valaki sz.g. nélkül ADND-t? Keresek már több mint 1 hete egy MAGYAR 3.kiadású PHB-t, de nem lelem seholsem....
Nincs meg valakinek pdf-ben vagy wordben, van oly jószívû Mber aki megosztaná ezt velem???
Kösz

Ferro
Ha az elsõ körben nem is, de erre azért jobb várni mint a bizonytalan megjelenésre! <#nyes>

EndreMan
Én is feliratkoztam.
Majdcsak összejön valakinek......<#nyes>

ok kösz szorry<#zavart1>

Ferro
Kicsit lehetnél kreatívabb! >>>

holl lehet erre feliratkozni?

Ferro
Thank You

Congratulations!

You have successfully registered for the D&D Online Beta.

We appreciate you taking the time to apply for a position in our player pool. If you are selected to participate you will be notified via e-mail at the address you used when signing up with this site. If you are not selected for this round you do not need to re-apply for future rounds. We will keep your application on file and will notify you if or when you become eligible to join one of our programs.

Information will also be provided to members of the www.ddo.com forum community, so be sure to register!

Thank you,
The D&D Online Beta Team

Ferro
Rohattul sajnálom, hoty nem REALMS és nem is értem, miért nem... <#shakehead>

Ferro
Én elõzör egy vándort, majd természetesen egy sorcerert!

mellesleg feliratkoztam az alfára... majd megláttyuk mi lex?!

jó lovag
vmi paladin 😊

Ferro
Ki, milyen karaktert szeretne indítani elõször?

Ferro
Én is! 😊))

Mayday
Orulok, hogy kiprobalhato, kivancsi vagyok ra nagyon.

Ferro
Reméljük meg fogja érni!!!4 ... <#nyes>

Laky
😞(((((((

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Ferro
Biztosan!!! A wizards sohasem volt a nagylelkûségérõl híres!