3757
DnD 3.5 szabaly ismerteto (magyar),
DnD 3.5 szabalyok (angol), DnD 3.5 szabalyok update (angol)
Eberron világleírás I. (Fajok, Kasztok, Karakterisztikák)
Eberron világleírás II. (Kiemelt kasztok, Felszerelés, Élet a világban)
Eberron világleírás III. (Szervezetek, Varazstárgyak, Szörnyek)
-
#754 regeltem, de levelet azt nem küldtek.. es ennyi :( itt megállt a tudomány -
csetione #753 Sziasztok!
Van rajtam kívül valaki még az Aureon szerveren? Az én nevem AnFath DuArdo. Jó lenne kicsit magyarul is kommunikálni már :) -
Thanatos #752 fileplaneten már nincs? -
#751 van valakinek feles beta kulcsa? .) -
Thanatos #750 jézusmária.... -
Cat 02 #749 előbb még azt modntátok nicns játék erre meg msot már nincs login vayg ez más ? -
#748 ridvor -
Des #747 na hazértem, belogg aztán clerictápolás:)
milyen néven vagy? -
#746 En meg bent vagyok de minek:) -
#745 Szuper! A kobold assault közepén kivágott és nem tudok visszalépni! -
Dns5000 #744 na fasza login server megint nics -
#743 Hazaértem erre látom stress test van... mintha a melóban nem stresseltek volna eleget! :S -
Thanatos #742 last stop: detroit :) volt egy iylen tábla a nézőknél :DDD jó volt amugy, nekem teccet még igyis hogy nem licitáltam rá a 7100dolláros első soros jegyre az ebay-en :DDD -
Thanatos #741 bah, aki nem élőben nézi azt nem is érdekli igazán :DDD
énis fentvoltam fél 5ig ugy gogy negyed hétkor kelni kellett :D
és mellesleg msotanra értem haza, szal bőven emberi időpont volt azis :D -
Chris #740 "Bettis the Bus..." LoL
Pittsburg ftw? ;D
-
Des #739 cső, Des néven van egy Clericem, Vitargo néven egy wiz, Bettis the Bus néven meg egy barbár:) mind lev1, de ma igyekszem őket feltápolni, főleg a papot:) -
#738 Connection failed: Client timed out the connecion
most megint WTF van... -
#737 nah végre..csináltam 1 újat ,oszt összejött... -
#736 Your account has already been activated
"Login Error: The username entered does not have an active "DDOBETA" subscription. Please try another username."
most akko WTF van ?? aktíváltam acc-ot..beloginolni má nem tok vele -
#735 tower shield sajátossága, 3,5-ös rendszerben benne van, akkora batár állat pajzs, hogy zavar a mozgásban ,így a támadásaidat is... -
#734 Valaki meg tudja mondani miert van az h ha tower shield van a harcosom kezeben, 2vel kisebb az attakja/kozepes pajzzsal normalis/? hozzateszem, van tower shield prof-om, epp ezert nem ertem, bar a 3.5 rendszerrel ebben a jatekban talalkoztam eloszor, nem ismerek meg minden uj szabalyt:) -
#733 Azt hiszem, rajtam kivul meg jonehanyan vannak, akik nem sokat tudnak Eberron vilagarol, hisz nem annyira elterjedt (vagyis inkabb csak meg "uj"), mint pl. a Forgotten Realms.
Talaltam egy aranylag rovid, atfogo leirast a vilagrol (tkp. az Eberron vilagleiras konyvrol) a Rejtett Uradalom oldalan.
Akinek nem mutatok ujat, vagy nem erdekli, ne foglalkozzon vele, akit meg erdekel, es tobbet szeretne tudni a vilagrol, remelem, hasznosnak talalja majd.
Eberron világleírás I. (Fajok, Kasztok, Karakterisztikák)
Eberron világleírás II. (Kiemelt kasztok, Felszerelés, Élet a világban)
Eberron világleírás III. (Szervezetek, Varazstárgyak, Szörnyek) -
#732 En mar marketben vagyok de most megyek remelem jatszani is tudok
/Tell ridvor -
#731 Csa Des, mi van veled?! :) -
#730 Sracok a Lyandaron... Hol tartotok?! Remelem lassan beartek es mehetunk egyutt :)
Ratok varok mar par napja, remelem eleritek hamar a lvl3-at, es akkor mehet a zuzas Marketplacen. -
Chris #729 Miért spoilerezel erről egy mmo topikban bakker?? Lehet, hogy vki végig akarná nézni az ismétlést emberibb időpontban, némi meglepetéssel a végén...
-
#728 Szvsz closed mar nem lesz tobbet. Erosen a szerverkapacitasokat kell tesztelniuk, a tomegjatekot.
En pl mar nem megyek sosem Harbor elejehez a tarinerek fele, mert ott alt ugy szaggat, hogy mozdulni alig birok. Es szvsz ez pl nem a tomegek miatt van, mert closednel is erosen akadt arrafele... -
#727 Lehet tudni, h kb meddig fog tartani az open beta?
Csak mert bevalasztottak betatesternek is a closed beta-ba... :D -
#726 Udv
Eleg lett volna csak 1 oldalt visszaolvasni, de tudom, ez nem szokas :)
Vagyunk joparan Lyrandar-on. Azt hogy pontosan mennyien mentek masik szerverre nemtoom. -
#725 Szia neked is... "a visszaolvasás a boldogság titka" -Thanatos -
ZsakosFrodo #724 Melyik szerveren vannak a magyarok? -
#723 Lol míg vártam a kocsira, a rugómmal is sikerült megcsinálni a grogos quest 2. részét elsőre! :) 6 kobold a 10ből 2 cure light wounds poti és 2 mage armor poti met el. ;D -
#722 Reggelt! :)
Én csak estefele érek haza. Remélem addig Shiwonak is lecsorog. Utána kibekkelem míg átér rookról megcsinálja a solot, majd megcsináljuk a harbor3ast. Utána tulajdonképpen készen állunk mindenre. Ha eljutunk a WWig sikítunk, remélem meghalljátok. :))) Addig is jó napot én lépek dógozni. -
Lyan Kyj #721 ÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ, délután belevetem magam, bár én úgy szoktam, hogy az összes kisebb questet megcsinálom, mielőtt új helyszínre érek, de lehet, hogy ez esetben kivételt teszek:P -
Des #720 Sea Hawk Down :D -
Thanatos #719 hm, jó volt a superbowl :) -
#718 Na gyorsan atutottem magam a waterworkon eleg daralos ugyhogy nagy csapattal kell oda menni:D
Market nagyon allat ugyhogy Lyan,Raina bele kell huzni:D -
#717 "laknak" - ez tetszik:) h miket nem feltetelezel:) -
#716 bazz lehet egyszerubb lett volna, ha tegnap feladom neked postan:) -
#715 na vegre, sikerult beloggolni