Dungeons & Dragons Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A Wayfinder (vagy valmi) serveren vagyok Pap néven. Ha valaki szeretne partyzni üzenjen.
cya
Prion - LoTRO inactive Ragály - WoW inactive Dashi - EVE online inactive
A D&D szabalyrendszer miatt lehet nem lesz 'annyira' nepszeru.
Az emberek tobbsege az egyszeru dolgokat kedveli 😊))
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Nem egyedi megoldas, masok is csinaltak mar ezt.
A kerdes inkabb az, hogy Euban is az USA szerverparkon fog a jatek folyni, vagy itt kulon lesz (ala WoW), mert a most elorendelheto game az USA.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
EU megjelenés március.
Erő Izom,Viszkit Iszom!
azért ezt a világot rakták, mert a WotC-nak most ez az új brandje, és gondolom csak azzal a feltétellel engedték a dnd mmorpg-t, ha ebben a világban játszódik. egyébként nem olyan rosz eberron sem, szóval nem lesz vele nagy baj.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
WOW: Lenoil, lvl60 NE warrior Cruentus AO: ex Hentmester, lvl170 enforcer, presidente of HunoK
Samyr- lvl70 shaman- EU Argent Dawn Vattacukor- lvl70 priest Vakarcs- lvl60 huntard
112: Szabályrendszertõl függ általában, hogy van-e monk, de függetlenül ettõl van monk Eberronon, csak a játékból hagyják ki.
114: pedig valami ilyesmit mondtak, de csak questeknél, ha csak járkálsz, akkor nincs teleport, lehet bejárni a világot, de ha mondjuk egy kocsmában felveszel egy questet, hogy tisztíts ki egy dungeont, akkor ott teleport.
127: Azért nem az FR-ben játszódik, mert most Eberron a flash, hogy miért, azt nem tudom, mondjuk valahogy el kell terjeszteni, meg új játékosok, stb. FR szerintem istencsászár lett volna, dehát ez van.
129: Én se, és így a gyógyítás is más, mert warforgedre nem hat a heal (hiszen nem organikusak ugye), oda Repair Damage kell, na mindegy, az biztos, hogy nem fogok warforgeddel játszani, bár az biztos, hogy baromi erõsek.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Na de ez miatt pl solozni nem tudtam pl Barbarommal, mert bemesz 1 kuldi-instaba es ha szerencsed van, akkor van rest shrine es 1x tudsz pihenni vele valamennyit, de nem viszi meg maxra sem a HP es mana csikot.
Szoval nekem a stressteszt alapjan eddig az jott le, h vagy nincs meg optimalizalva a kello egyensuly, jelenleg nekem tul neheznek tunt solozni, vagy pedig mar lvl 2 kornyeken arra akarjak kenyszeriteni az embert h csaptosan kuldizzen. Csapatot persze valamiert nem nagyon sikerult szerezni, mondjuk lattam tobb embert is mar csapatban.
Meg attol felek kicsit, h mivel 10 szint a max, nem fognak az alatt a 10 szint alatt annyira elkulonulni a kulonbozo kasztok, mivel aki jatszott mar D&D-t az tudja h lv 10 felett kezd el kulonosen elvezetesse valni a dolog. Pl lvl 1-en nem volt meg palanak Lay on Hands-je, se turn Undead, de ugye alapvetoen harcilag gyengebb mint a harcos, de gyogyitani maga, ud-kat paralizalni meg nem tudott, szal elegge lehetetlennek tun szamomra vele a kuldizes az elejen. Bar azt mondtak az emberkek, h a meele karikkal jobban lehetett boldogulni es h a caserekkel meg nagy szivasok voltak. En wizzard-ot/sorc-ot nem is probaltam, volt 1 pala, 1 barbar es 2 pap. Ezek kozul talan a pappal volt a lekonnyebb es legszorakoztatobb a jatek.
Szoval tetszik is meg nem is, majd meglatjuk mi sul ki belole, remelem meg lesz alkalmam a megjelenes elott kiprobalni, kicsit alaposabban, mint most sikerult.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Remelem ez az uj betajelentkezes egy fokkal kozelebb visz a bekeruleshez.
Egyebkent miert nem Forgotten Realms vilagban jatszodik?! Ugy neztem hogy nem az, pedig azt jobban szeretem.
Triathlon for life
Samyr- lvl70 shaman- EU Argent Dawn Vattacukor- lvl70 priest Vakarcs- lvl60 huntard
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Egyszer mar kitoltottem egy beta teszter lapot, most meg a link alapjan ugyanazt kellene kitoltenem.
Pedig mar azt hittem, hogy kuldok a betaaccot. 😞
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
As you may be aware, the Dungeons & Dragons™ Online: Stormreach™ (DDO) European beta is being run by Codemasters Online Gaming (COG), and will be starting shortly. In order to facilitate the migration of European beta applicants over to COG’s database, we kindly request that you fill out their beta application form here: http://www.codemasters.co.uk/generic/ddo-beta.php.
Because you already signed up with Turbine, special accommodations have been made to move your application to the top of the pile. There is a field in the COG form to provide the beta account name that you chose when you signed up with Turbine at www.ddo.com. Filling out this field helps us identify you as a previous Turbine beta applicant. It also ensures that you receive all the latest up to date information about the European beta and launch of DDO.
The beta account names submitted will then be cross-referenced and checked for validity. A special beta application status will be given to all of the accounts that check out.
For your reference, your beta account name is: ***
If you have already submitted a beta application form at Codemasters Online Gaming you may re-enter your profile via the same link: http://www.codemasters.co.uk/generic/ddo-beta.php and update your details with your Turbine beta account name.
bár így érdekes lesz..annyiból áll majd a játék, hogy felveszek 1 questet, odateleportál..végigverem magam az aktuális dungeonon és begyüjtöm az xp-t meg a kincset ?
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu