3757
  • GodBadka
    Kedves Valázsló (á és ó helyett a és o) :)
  • MrStokes
    Na varjatok. A cleave nem az, amikor megolsz 1 ellenfelet, es utana uthetsz meg 1-et plusszba, ha van utestavolsagban ellenfel? Es az improved cleave pedig az, ha jol emlekszem, h mindahanyszor megolsz 1 ellent, ha van kozel masik, akkor uthetsz meg 1-et abban a korben? Persze tudom, itt nem lehet korokrol beszelni...
  • Chris
    Vmit nagyon benézhettél íjászattal kapcsolatban... kijelölöd és nyomsz egy auto attackot... 180ÿ-os látómeződben kell lennie a mobnak.
  • [Jakuza]
    megcsinalva
  • [Jakuza]
    Hat en mashogy latom.
    Szerintem ez rosszul van megcsinalni, mert a skillek hasznalatahoz le kell allnod brusztolni.
    Ilyen pl a Paladin Smite Evilje is.
    Egyszeruen ha nem allsz meg a mellett, akit meg akarsz utni hasznalhatatlan, mert mig az NWNben a kovetkezo utes lett az, itt nem, hanem a gombnyomasra ut egyet. Marpedig eleg nehez igy akciozni, ez inkabb kozelebb van igy egy FPShez mint RPGhez.
  • QuippeR
    a Darkfire nem FR-es spell?
  • MrStokes
    Akkor abban az idopontban inkabb mar ment. :)
    Bar tudotmmal nem mindenkinel jelentkezett ez a problema. Pl tegnap nalam 1-2 relogot kovetoen nem mukodott, Des-nek meg ment. Aztan o is relogolt es lass csodat, mar nala sem volt jo :D Masok is irtak, h nem teljesen ok a chat.
    Neked szerencsed volt! :D
  • Thanatos
    hát cleave full máshogy megy itt meg nwn-ben, nwnben ölés után auto támadott +1et it meg egy iylen körkörös csapaást cisnál amivel egyszerre több enemy-t tud sebezni :)
    mongyuk nwn-ben kicsit hamarabb hullotak enemy-k szal ott tényleg az votl a jobb de itt gyk hazsnálhatatlan lenne ugy szvsz :)
  • Thanatos
    nemtom tegnap éjjel, aza inkább ma hajnalban mgé ment a chat is :)
  • [Jakuza]
    Kulonben csinaltam egy Ijaszt is, de teljesen hasznalhatatlan szvsz ezzel a jatekmoddal, pedig direkt 18as DEX-el inditottam.
    Tobbet mentem vele Rapierral, mint az ijjal, mert olyan hulyen van megoldva az ijaszat, hogy a kamera kozepen kell lennie a targetnek kulonben melle losz.
    A masik ami nem tetszett, hogy csomo skillt, amit NWN-ben automatikusan hasznal a karakter, mint pl a Cleave a harcosnal, kulon kell kezelni, es ez eleg gaz, foleg ugy, hogy nemelyiknel megkell allni, kulonben hiaba nyom ra a quickslotra az ember futas kozben nem tortenik semmi.
  • MrStokes
    Remelem azert zartak le, h valamit kijavitsanak rajta (pl a chat szerver-t :D) es nemsokara ujra menni fog.

Amugy nekem errol a Boldrei nevrol mindig a Fekete Vipera jut eszembe az o orokon hu, de nem tul ertelmes kovetojevel, Boldrick-kal :D
  • Thanatos
    nem , a boldrei-s re :) lyrandaron lévő karikrol mrá votl vlaahol egy lsita asszem :)
  • [Jakuza]
    Marmint melyik karira gondolsz, ami a Lyandaron van ?
    Abbol az egyik fel van veve.
    De majd leirom oket, kesobb.

• Thanatos
    lyrandar msot se megy..., legalábbis closedet ir vagy valami iylesmit rá (piros X :P)
    de kari nevet ettől mgé irhatsz, itt is van magyar guild majd orditok hogy vegyenek be
  • Thanatos
    jah hogy késöbb...., hát az mgé sokráa van, de majd kiderül :)
  • [Jakuza]
    Nem engem sem enged most be, ugyanugy logon szervert keres, mint ahogy leirtad.
    Amugy ma csinaltam pont ezen a szerveren ezt a karit, mert nem ment delelott nekem a Lyandar.
  • [Jakuza]
    Kesobb lesz.
    Legalabbis D&D szabalyok szerint lennie kell a Clericnek ilyen spelljenek.
  • Thanatos
    "most" ? ezt konkrétan épp msot vagy csak ugy általában? mert engem baszik beengedni... :(
  • Thanatos
    darkfire? alapbol van az a spell? mert még nem néztem
  • Thanatos
    énis ott vagyok inkább, milyen néven vagy? :)
    én thanatos..., mily meglepő :)
  • MrStokes
    Tegnapi warriornak ice kardja volt, nagyon brutal a procc-ja, szinte minden mob, amit megutott megfagyott es amikor meg1x megutotte, apro darabokra tort. Kicsit sem volt tap.
  • [Jakuza]
    csak=csap
  • [Jakuza]
    Az lesz a crlericnek.
    Pontosabban Darkfire spellje, amit ratehet a kardra, ezert nem olyan nagy gond ha nem talal magices fegyvert valaki.
    Viszont itt meg pluszban megno az alapsebzes, valaki ratesz egy darkfiret es maris 40eket csak vele mar lvl1-en az ember.
  • Laza
    Majd kapsz :)
  • [Jakuza]
    En most nem is a Lyandaron jatszom, hanem a Boldrein.
    Nincs lag mert sokkal kevesebb jatekos van rajta.
    Na persze ez azzal jart, hogy a masik karakteremet nem lehet importalni ide es lehet ujra kezdeni elorol a dolgokat.
  • Thanatos
    hát én még +1est se kaptam egyet se nem hogy ilyet... :(
  • Laza
    En itt speciel mint avarzsfegyver alatt nem a sima +1 es tsa-t ertettem volna, hanem a kulonbozo addokkal megaldottakat (fire, ice, acid, stb).

Pl multkor egyik gyerek acidos karddal jott, es azok a mobok, amiket megutott ugy haltak meg, hogy 'elolvadtak' (szetmarta oket a sav :)
  • Thanatos
    akkor nem csak nekem :D
  • Thanatos
    celrciet tartalamazo csapatot, ez itt a reklám helye... :D
  • semo1
    +int leált a server
  • Thanatos
    bah, mákosguba :)
    amugy lyrandar megint áll boldreinél emg ha belépnék akkor a logonnál behal (márr a gamen belül) és közli 20 próba után hogy timed out...
  • MrStokes
    Healer Kit-nek mas a rendeltetese, nem lehet belole potit csinalni.

Potit lehet venni amint atjutsz a varos elso reszebol a kapun keresztul a masodikba. Igaz nem olcso, 60g korul van darabja. Es ez Lesser Healing poti csak.

Idovel rajossz, h ez es meg mas dolgok miatt mindenkeppen csapatot kell keresned magadnak.
  • MrStokes
    Ehhez erdemes lenne minden forumozonak, aki jatszik a jatekkel, az alairasaban megadni a karaktere(i) nevet. Te mar az elejetol koveted ezt a jo szokast, most en is megtettem. Ajanlom a tobbieknek is, akik meg nem tettek meg.

Mas. Nektek nem szorakozott a chat szerver? Kicsit vicces volt h nem mukodott general, meg a party chat. Minden party tagra ratellelni moka volt tegnap.
  • [Jakuza]
    En olyat kaptam fighternek, hogy lvl2es kuldetest elso szinten siman megcsinalom. :P

Battleaxe of Reptilian Bane
    Nagyon kiraly a 2d6os es +2es sebzesevel.
    A koboldok 3asaval hullanak, raadasul 18as STRel indult a harcos igy a hullok ellen mar +8 az attack igy eleg keves utes megy melle.
  • semo1
    Healer kit-böl hogyan lehet potit csinalni?
    Mer quest kozben nem regeneralodik a HP
    És nem lehet potit venni hogy használd a ques alatt
  • Thanatos
    most léptem második szintre celric-el de még midnig egy darab varázsfegyvert nem kaptam..., bah ... :P
  • GothiK Aesh
    figy
    link dnd setup letöltés 200k
    én inenn szedem és no wait time
  • Thanatos
    3. ? mi a neve?
  • Thanatos
    én ugytom az alap gameban 10 a max szint...
  • Strahd_
    én már nem tudom tegnap melyik linknál vártam kia fél órát de sak 20k val jött.. :(