3757
DnD 3.5 szabaly ismerteto (magyar),
DnD 3.5 szabalyok (angol), DnD 3.5 szabalyok update (angol)
Eberron világleírás I. (Fajok, Kasztok, Karakterisztikák)
Eberron világleírás II. (Kiemelt kasztok, Felszerelés, Élet a világban)
Eberron világleírás III. (Szervezetek, Varazstárgyak, Szörnyek)
-
ezt a Prestige Class-t majd betehetnék...ill sztem be is fogják... -
#1034 nahja..az is ütős :) -
Thanatos #1033 amugy ha egyedit csinálsz akkor ilyen erővel csinálhatsz halfling barbárt is :DDDD -
Thanatos #1032 hát akkor félig csakeltaláltam :D -
#1031 elvielg wisdomra kap minuszt.. -
Thanatos #1030 intre nem kap minuszt asszem, csak char-ra meg wisdomra ha jól tévedek
vagy lehet wisdom helyet dext van má nemtom :D -
#1029 nem lenne annyira hatékony..de 1edi :) wizard ? vagy int-re is kap ? (tom, tom , 5% mágia rontása van alapbó :) -
Thanatos #1028 hát mivel -2-t kap a char-ra..., és mivel druida nicns ddo-ban... :) -
#1027 oksi ;-) -
#1026 ok ,kössz..akko má csak azt kell bemesélnem nekik, mé jó, ha Lmegy velük 1 olyan, aki 2percel késöbb ér be az instance-be :) -
#1025 na maj' jövök, aszt nyomjuk együtt :) -
#1024 elvetemült lenne egy warforged sorc vagy druida ? esetleg bárd ? :) -
#1023 Barbarian warforged nem hasznalhat semmilyen ruhát?
hol lehet neki ruhat szerezni? -
#1022 lehivod azt az ablakot ahol a klantagoknak is latod a nevet nos ott az elso fulecske a partyra vonatkozik.
Latsz egy csomo ikont egy nevet meg azt hogy melyik kuldibe keresnek embert.Rakattintasz aztan a joinnal kersz egy felveteli kerelmet ha kellesz bevesznek onnan meg mar partychat:D
-
Kiado #1021 Használd felül az opciókat,ott írja,hogyha valaki partyt keres és azt is,hogy milyen küldihez. -
#1020 jó a játék, csak zavar, hogy 1edül nem lehet még rohadt 70 xp-t se összeszedni 1 idő után...külföldiekkel meg nem szeretek császkáni, me nm 1szerü Lmagyarázni, hogy szar a gépem, és ezé lépek be egy instance-be 2 perccel késöbb...meg nagyon még azt se vágom, hogy tok csapatot keresni...kiállok a főtérre kiabálni vagy mi ? -
#1019 Jay Henorex -
#1018 az.. -
#1017 fuu tenyleg ki is irta az a konyvet? -
#1016 OFF
Shiwo a holtak ura? -
#1015 na Shiwo hogy tetszik?
-
Kiado #1014 Pont butcher quest legutolsó boss 1 cm életénél dob ki :-( -
#1013 most loginszerver fekudt meg
-
#1012 megint lehalt..most nagyon ... -
Chris #1011 Itt most hogy van, ranger nem kapja meg alapból a two-weapon fighting featet, ráadásul mégcsak nem is választható neki...
Szakítottak volna ezzel a régi dologgal?
-
#1010 engem kidobott... -
Chris #1009 "InvalidOperationException"-je volt vkinek?
Ezt a hibaüzenetet dobja ki mikor indítani akarom, újrainstalláltam de megmaradt.
Tud vki segíteni?
-
MacrosTheBlack #1008 Csinálj egy dndonline.hu-t, és hajrá! :) -
#1007 inkabb vmi 1xu oldal kene, amit idokozonkent lehetne boviteni, akar a karbantartoja altal, akar vmi webform v mi az isten altal :D -
csetione #1006 hu lehet össze kéne megint írni a magyar játékosokat... nem gondoljátok? :) -
#1005 Az +10 manát ad -
#1004 A +os sebzeseket rendesen irja ki pl acid arrow: 6+5 dmg
Szvsz akkor ir ilyen 120, stb ertekeket, ha ket csapas/sebzes textje egymasba er. -
Thanatos #1003 a brutális erő mit jelent? mert én tolvajomnak amit inditottam 16os az ereje :D -
Thanatos #1002 mindkehol? nekem már igyis van ittis meg lyrandaron is akrim, bár eddig inkább boldrein mentem mert ekvesebb aze mber és a kocsmázás nem fél óra algból áll amig a kocsmárostol elérek az ajtóig :) -
MacrosTheBlack #1001 Egyedül a minimális alvási lehetőség a gond, amúgy sztem semmi baj a wizarddal. -
MacrosTheBlack #1000 Dejó, lehet mindenhol karit csinálni... -
MacrosTheBlack #999 Miben más? Nem ugyanaz van mindenkinek? -
MacrosTheBlack #998 Inkább videokártya kell neki, bár sztem egy geforce4 már elég lehet, prociból bőven elég az 1.3-as tualatin. -
MacrosTheBlack #997 Az of power mit tud? -
Thanatos #996 hát akkor várunk mindketi szerettel :P
van magyar guild itt is igaz nem tul sokan vagyunk még