Dungeons & Dragons Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ami nagyon zavart: nem látom a csapattagokat a minimapon csak ha szagló, halló, látótávoságon belül van. Ez miért jó, nem tom...
Ha tolvajként van valakinek tapasztalata az megoszthatná itt, mert 1 komolyabb csapdát találtunk de sehol nem találtam a "controll box"-ot, van más módja is a hatástalanításnak?
Teljesen olyan, mint papíron, nagyon sok mindent sikerült átmenteniük, egyáltalán nem hiányolok semmit. Rendkívül hangulatos lett az egész, de azt tudom, hogy nem sûrûn fogom a dungeon-öket látogatni, ha mindegyikben legalább egy zselatinkocka (ooze) lesz, azokat naggyon utálom!😊
Talán az UI-n finomítanék még, lehetne ezt még rendezetebbé alakítani, de úgyis változni fog még.
Szal most nagyon ráakadtam a játékra, aki csak teheti, szánjon rá egy kis idõt, MEGÉRI az a másfél giga!!!
Gogogirl lvl60 UD mage (Twisting Nether) ---------- GogoHUN lvl51 Gladiator(RIP)
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
A guild neve pedig: Dragoon Hunters
Most megyek fel, jelentkezzetek /tell Laza uzenet, es maris megy az inv 😊
Mar ketten vagyunk 😛
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Dehogy nehezkes, eppenhogy sokkal jobb mint kiallni a foterre es ordibalni hogy LFG 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
"...T-Online, Szhely...."
Mivel szhelyi vagyok, ez nem is olyan biztos 😊
Amugy egy ami zavar a lagg. Az bazze mar oruletbe kergetett.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Bar vannak hianyossagok, de vegre lehet szerepjatszani, nem pedig kimegyek hentelni a falu melletti retre ahol, egymas hatan teremnek a szornyek csak bekell oket takaritani.
Jo lesz ez csak a nehany hianyossagot kell potolni.
170 /539
Estimated Wait
4 minutes
hümm <#pardon1>#pardon1>
Fonok.Ki az a corporation?
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!
Rég élveztem valamit ennyire - mármint PC-n😛 -!!! Igazi D&D hangulat! Kedvencem a KALANDMESTER, aki meséli az adventure-öket! És ott van a karaktergeneráló!! Órákat élvezkedtem ott😊) ISTENI!!!
Azért persze van még mit csiszolni, a csapat-keresõ rendszer kissé nehézkes, a 2 fajta kamera-mozgás kezelés pedig hasznosnak tûnik!
Asszem új kedvencem lett! - persze szigorûan csak a GW után😛
SCREENSHOTS!!!
Ha engedélyezted a startmenü jobb sarkában a system tray ikont, és ha arra jobbklikkelsz, akkor van egy olyan lehetõség, hogy open screenshots folder...próbáld ott..
Utaltam vmire erre te már a második hozzászólásban harmatgyenge módon személyeskedsz, méltatni próbálsz? Figyelmetlenséged amire utaltam simán palástolni lehetett volna egy "ja tényleg..." hozzászólással és nem ilyen ostoba módon vagdalkozni.
A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Mert akkor lehet, h a jatekban nincs kulon screenshot mentes opcio, es a windows alap printscreen funkcioja mukodik. Az meg a vagolapra teszi a kepet.
Sztem 1 printscreen-t kovetoen a Windows-ban probalj meg 1 beillesztest vegezni a Paint-ben.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
OFF
Amugy tudja vki h mekkora mennyisegu kep fer el az ember galeriajaban?
ON
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Fél 9-kor konstatálta, hogy lesznek még magyarok, azóta nem hiszem, hogy telerakta volna külföldivel. 😄
Most meg egyedul vagyok benne 😊)"
További információkért fordulj Laza aláírásához... Olvas, értelmez...