Dungeons & Dragons Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ferro
Nah megvolt az elsõ komolyabb party élményem is... az elején azt hittem a büdös életbe nem fogom megszokni az irányítást és a harcot de a végére már elég jól tudtam használni a dolgokat.

Ami nagyon zavart: nem látom a csapattagokat a minimapon csak ha szagló, halló, látótávoságon belül van. Ez miért jó, nem tom...

Ha tolvajként van valakinek tapasztalata az megoszthatná itt, mert 1 komolyabb csapdát találtunk de sehol nem találtam a "controll box"-ot, van más módja is a hatástalanításnak?

Dr4gonlord
Ááám lol, akarom mondani 2 óra 30 perc, csak mikor odanéztem, még nem állt be 😄.

Dr4gonlord
Na, 265k val jön lefelé. 10 óra mire lejön 😄, akkor majd holnap tesztelés.

Dr4gonlord
Alakul, már nincs sok hátra 😊.

Hát, negyed napnyi játék után, úgy döntöttem, ez lesz az elsõ MMO, amiért hajlandó lennék havidíjat is fizetni - na persze az EVE Online-t szándékosan nem próbálom ki, márcsak a sci-fi mûfaj miatt is ráakadnék😛 -! Visszatérve D&D-re:
Teljesen olyan, mint papíron, nagyon sok mindent sikerült átmenteniük, egyáltalán nem hiányolok semmit. Rendkívül hangulatos lett az egész, de azt tudom, hogy nem sûrûn fogom a dungeon-öket látogatni, ha mindegyikben legalább egy zselatinkocka (ooze) lesz, azokat naggyon utálom!😊

Talán az UI-n finomítanék még, lehetne ezt még rendezetebbé alakítani, de úgyis változni fog még.
Szal most nagyon ráakadtam a játékra, aki csak teheti, szánjon rá egy kis idõt, MEGÉRI az a másfél giga!!!

Dr4gonlord
Nnna, sorban állok a fileplanetre, csak 40 perc 😄, letöltöm, és megnézem, eddig jónak ígérkezik.

rezes
MEG 20 PERC AZTAN MEGLATJUK😄

Fonok.Ki az a corporation?

Gogo27
Ugylatom ez a fogorvosos cucc nem tartott tul sokaig 😉

Gogogirl lvl60 UD mage (Twisting Nether) ---------- GogoHUN lvl51 Gladiator(RIP)

Shiwo
ki mivel szedte le ? IE ? mozilla firefox ? 1éb ? én FF-fel szedem..lehet ezé lassú ? (közbe ráállítottam az ie-t is egy másik szerverre, hogy álljon sorba, hátha gyorsabb lesz...)

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Acidlich
ehh..mindjart vegez az install..na kivancsi leszek en erre...

Shiwo
akko csak én szívok a chellommal :S

Acidlich
fura..nekem most is maxon jon

Shiwo
defasza...én vmi nagyon sz@r slotot foghattam ki...beállt tartós 22k-ra a letöltés..már csak 20 óra 23 perc van hátra a letöltésbõl...

Shiwo
fúú...brutális 30k-val jön lefele...

[Jakuza]
Hogy lehet ilyen hosszu a neved, mikor beleirtam a karakterkeresobe az M-beut utan nem lehetett semmilyen betut mar beirni.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Laza
A felreertesek elkerulese vegett a 'Laza of the Crying Moon' a NEVEM 😊
A guild neve pedig: Dragoon Hunters

Most megyek fel, jelentkezzetek /tell Laza uzenet, es maris megy az inv 😊
Mar ketten vagyunk 😛

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
"csapat-keresõ rendszer kissé nehézkes"

Dehogy nehezkes, eppenhogy sokkal jobb mint kiallni a foterre es ordibalni hogy LFG 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Szvsz nincs keprogzites funkcio, legalabbis en nem talaltam. Ettol fuggetlenul ha megnyomod az ora melle kerult Launcher ikont, van rajta 'open sreenshot folder' opcio.

Shiwo
aham, értem, köszi az infót

Shiwo
"...T-Online, Szhely...."

Mivel szhelyi vagyok, ez nem is olyan biztos 😊

[Jakuza]
Lehet hogy sokat kene autokaznod. 😛
Amugy egy ami zavar a lagg. Az bazze mar oruletbe kergetett.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Jah, amúgy Lyana Kyja néven futkározok Lyrandaron...

Annyi a különbség, hogy wiznek elõkell készítenie a varázslatokat használat elõtt, sorcnak nem...viszont sorc. kevesebb varázslatot ismer. Én sorcererrek vok, mert nem kell scrollokat böngészni, és egyebek

Shiwo
hümm..lehet gyorsabban meglenne,ha átugornék Jakuzához a winyómmal <#hehe>

[Jakuza]
Vegre egy nem agyatlan hent MMORPG.
Bar vannak hianyossagok, de vegre lehet szerepjatszani, nem pedig kimegyek hentelni a falu melletti retre ahol, egymas hatan teremnek a szornyek csak bekell oket takaritani.
Jo lesz ez csak a nehany hianyossagot kell potolni.

Shiwo
Place in Line
170 /539
Estimated Wait
4 minutes

hümm <#pardon1>

Lyrandaron vagy ugye? Másik két szerver azt írják csak ma indult...

Ferro
/off
Volt loot? ^^
/on

Oksa! Az Aureon-on indítottam egy rugót, Tass néven...

Shiwo
izébigyó..manarendszer...akkor most mi különbség is van a sorc és a wizard között ?

Shiwo
most lõttem be újra...

dragiztam Doával meg lePK-ztam 1 thief-et

j0nNyKa
letiltottam, de megnezem, koce

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Friczy
Hali Kris!
Hi mind!

keep walking... www.artum-inferniti.net

rezes
Ja mellesleg en is a fileplanetes letoltire varok aztan meg az 1.7 gb ugyhogy szerintem ebbol csak holnap lesz jatek😄(ha sikerul bele eletet lehellni)

Na, elindult:

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!
Rég élveztem valamit ennyire - mármint PC-n😛 -!!! Igazi D&D hangulat! Kedvencem a KALANDMESTER, aki meséli az adventure-öket! És ott van a karaktergeneráló!! Órákat élvezkedtem ott😊) ISTENI!!!

Azért persze van még mit csiszolni, a csapat-keresõ rendszer kissé nehézkes, a 2 fajta kamera-mozgás kezelés pedig hasznosnak tûnik!
Asszem új kedvencem lett! - persze szigorûan csak a GW után😛

SCREENSHOTS!!!
Ha engedélyezted a startmenü jobb sarkában a system tray ikont, és ha arra jobbklikkelsz, akkor van egy olyan lehetõség, hogy open screenshots folder...próbáld ott..

rezes
Nahat meg nem is indult a jatek es maris flame van<#wow1>

Hagyd abba kérlek önmagad nyilvános alázását, senki sem kíváncsi rá.
Utaltam vmire erre te már a második hozzászólásban harmatgyenge módon személyeskedsz, méltatni próbálsz? Figyelmetlenséged amire utaltam simán palástolni lehetett volna egy "ja tényleg..." hozzászólással és nem ilyen ostoba módon vagdalkozni.

Aludni (spelleket memorizálni) csak az 1-2 kijelölt helyen lehet? Az elég suxx, kifogy az a néhány spell amire elég a mana, aztán már csak spectator üzemmód?

A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.

Ferro
Azt hiszem ha nem mûködik ez a funkció megszakítom a letöltést... <#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>

j0nNyKa
erdekes, se a jatek mappajaban, se a dokumentumokban.. hm

QuippeR
Ctrl+P van elvileg alapból beállítva a játékban. azzal próbálom.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

MrStokes
De fel-egy ora mulva megvizsgalom a problemat, most mar szemelyesen is.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
A screenshot-ot a printscreen-nel keszited?

Mert akkor lehet, h a jatekban nincs kulon screenshot mentes opcio, es a windows alap printscreen funkcioja mukodik. Az meg a vagolapra teszi a kepet.

Sztem 1 printscreen-t kovetoen a Windows-ban probalj meg 1 beillesztest vegezni a Paint-ben.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
De igen, csak kotozkodtem es a szmajlik meg lemaradtak. <#vigyor3>

QuippeR
nem, csak megáll egy pillanatra a kép, jelezvén hogy valamit csinál. aztán ennyi. se a játék könyvtárában, se a dokumentumok között nincs kép. lehet hogy azért mert máshova installáltam, vagy mert még nem indítottam újra a gépet, pedig install után azt mondta újra kéne.

MrStokes
Amikor keszitesz 1 shot-ot, akkor nem irja ki h milyen neven menti le? Esetleg rakereshetsz a jatek mappan belul a fajlra.

OFF
Amugy tudja vki h mekkora mennyisegu kep fer el az ember galeriajaban?
ON

QuippeR
komolyan nem tudom. biztos bennem van a hiba, de mintha nem is mentené el õket...

j0nNyKa
nagyon ugyes vagy, akkor nem is kell megemliteni, bizonyara mindenki meg fogja talalni magatol ! neked van igazad... sztem mindenesetre a sarokban jobb helyed lenne mint 1 forumon

Ferro
Shiwo!? Neked már jön lefele?

Ha egy tagja van aki õ, mellékesen magyar akkor hozzá csatlakozva nem lehet a guildjébõl magyar guild? 😄
Fél 9-kor konstatálta, hogy lesznek még magyarok, azóta nem hiszem, hogy telerakta volna külföldivel. 😄

"Jah, igen, es csinaltam guildet meg a jomultkoraban, akar lehet ahhoz is csapodni 😊
Most meg egyedul vagyok benne 😊)"

További információkért fordulj Laza aláírásához... Olvas, értelmez...