3757
  • Thanatos
    ha nyomvatartod védekezel, ha nem tartod nyomva akkor meg tudsz támadni, jól el kell találni az ütemet :)
  • CattiBrie
    igen, azt tom hogy tartani, de most akkor hogyan kell fájtolni? :)

ha nyomva tartaom shift, akkor védekezem
    de ha elengedem, akkor meg ugye nem

de, amikor folyamtosan nyomtam a shiftet, akkor is leütött a gólem

és ha nyomom a shiftet, akkor attól még tudok támadni?

"bal clickel vagy tabbal ki tod jelölni a gólemet és mutatja menyi élete van még"
    sztem én valami mást néztem
    amit szintén nem értettem, hogy jött a küzdelem és a kép kellős közepén megjelent egy hit meg egy mittómén milyen kis bigyusz izé .. :):)

otthon vagyok témában, szakszavak rulez :D
  • Thanatos
    hold = tartsd nyomva...
    amugy aza védekezés...
    bal clickel vagy tabbal ki tod jelölni a gólemet és mutatja menyi élete van még
  • CattiBrie
    megcsináltam egy másik küldetésféélét

valami 15 xp-t kaptam

nem értettem - még mosse - hogy hogyan kellett volna
    majdnem megpusztultam

félig van az életem

a gólemek elbántak velem

- nem láttam azt, hogy a gólemnek mennyi van még hátra
    - valami hold shift volt, de most akkor mit is csinál a shift?
    nyomogattam, de mindig lecsapott a gólem

egyébként a nevem: Hisztis
    ezen a Boldrei szerveren
    egy félszerzet (az a halfling, ugye?) paladin vagyok
  • MrStokes
    Lesz ez meg igy se!
  • CattiBrie
    3 pókot nyírtam ki :)
  • CattiBrie
    jajjdejó

megcsináltam egy egész kvesztet egyedül :)
  • rezes
    Csakis azert
    Bar legkozelebb az elso sorba ulj es a colas es popcornos zacsit tedd le harc kozben
  • [Jakuza]
    Na igen mert megerkeztem abba a partyba en is a Tirael Greanleaf nevezetu clericemmel. :P
  • MrStokes
    Vagy hasznalod a use esemenyhez hozzarendelt billentyut, ami alapesetben az U.
  • Laza
    dupla klikk, vagy raalsz es jobb alul az orb szelen a fogaskerekekre nyulsz (use)
  • Thanatos
    közelmész npc-hez és dupla bal click
  • CattiBrie
    hogyan ekll bezélni NPCkkel? :)
  • [Jakuza]
    Mivel az is a legerosebb. :P
  • Laza
    Ez csak egy tesztkarakter :)
    Egyebkent mostani karimnal felvettem a exotic weapok kozul a Bastard swordot, az tunik az egykezesek kozul a legerosebbnek. Meg jok is :)
  • rezes
    Shiwo azert en nem ertek mindenben veled egyet.En is eleg sokat mentem random partyban es azert hala az egnek eleg jol mukodott a banda idaig.A kobold assaultos kuldiben azert ugraltunk elore a masik lvl3 harcossal hogy a tamado koboldok ne ratok menjenek.Te jo voltal ott hatul a testorseg parancsnokakent.Szerintem maximalisan kihoztad a karakterbol amit lehetett(Lvl1 kent egy lvl 3 kuldiben)
    Mellesleg lenyegesen kevesebb gyoker jatekossal talalkoztam itt mint mashol talan 2-3 olyan ember volt akinek legnagyobb hibakent elmondhato volt hogy koszones nelkul lelepett quest vegen,szerencsere mas jatekokbol ismeros veresre tapolom a szam tipusu jatekosok egyenlore nem talaltak meg.
  • flipi
    le fog vonni egy szint utan ha halsz...
  • [Jakuza]
    Most meg. Lvl2es szinten mar van XP bukta.
  • Thanatos
    a fagyás nem a stresstest következménye..., amugy nekem is elég sürün fagyik :/
  • CattiBrie
    stressz-teszt van
  • Lord Zax
    No bent vagyok én is. Zaraquer néven, még most kezdtem. Paladin vok.
    Az elején eddig tetszik, bár az hogy simán lehet halni minden levonás nélkül kicsit fura. Meg 5 percenként kifagyott a játék, most ujrarakom, hátha megoldja.
  • Shiwo
    Bulldozer
  • CattiBrie
    holnaptól lehet újra minden szerveren ugrálni?
  • Thanatos
    1es szitnen nekem egy Thanatoss nevü tovlajom van asszem
    meg egy 2es rank 4es pap de aki msot kezdi annak az nem jó, mert nem hiszem hogy vissza akarok menni alapküldiket cisnálni vele :)
  • Thanatos
    szerintem se :D
  • Thanatos
    tény, nem is azt modntam hogy ez baj csak azt hogy bármelyik karakternek lehet olyat mesélni amiben labdába se rughat :D
  • flipi
    na jakuza Gadzsi neven vagyok... irtam de nem nezted. masok akik vannak irjanak mert ma csak ez az 1 server lesz...
  • [Jakuza]
    Shiwo a Boldreien mi a neved ?
  • [Jakuza]
    Csak +8 base attack.
  • Shiwo
    a weapon specialization kell az iprowed criticalhoz ??
  • [Jakuza]
    Daro Cardes a becses nevem a Boldrei szerveren. Es egy uberbrutal human fighter.
    Es valoszinuleg nem is lesz dual-class.
  • MacrosTheBlack
    Naja, meg a weapon spec amúgy is kell majd a criticalhoz.
  • flipi
    Na mivel csak boldrei megy es ugye azt kell le stresszelnunk :) igy hat aki kezdene partyban uj karit az irjon ide nevet szintet.
  • [Jakuza]
    Szerintem sem, ez egy tok felesleges feat.
    Inkabb specializalodj valami fegyverre, hogy +1 attackot kapjal es ne uss annyiszor melle a tamadasnal.
  • Des
    erre sztem marhára nem éri meg elbszni 1 fítet:)
  • Laza
    "Quick draw az nyilazáshoz kell, harcosnak minek? :)"

A leirasa szerint (ha jol emlekszem) ahhoz kell, hogy gyorsan tudj pancelt/fegyvert valltani. A pancelt meg eleg gyakran le kell venni uszasnal, fegyver valtogatas ijj/kard/blunt, stb.
    De megnezem majd, mert lehet mellenyomtam, es nem azt valasztottam aminek a leirasat megneztem :)))))
    (bar sargaval irta)
  • Laza
    Az a + nem modosito, csak gondolom azert raktam oda mert nem minusz :D
  • [Jakuza]
    Na igen a Rogueim ketkezes harcosok voltak mindig.
    Ket tor, a ket kezben igy a magasabb szinteken jo sokszor snakelt egy korben.
    Arrol nem is beszelve, hogy minnel tobbet utsz annal nagyobb a valoszinusege, hogy a magikus sebzesu (pl benitas,szintszivas,mergezes, kockavetes halal ellen stb) fegyvereid elobb utobb csunyan megkarcolnak, ami komoly kovetkezmenyekkel jar.Marpedig ha valaki komoly ellenfel ellen negativ modositokat kap, akkor igazan mar nincs eselye.
  • Shiwo

elkék mennem boltba, pedig kezdtem belemelegedni a társalgásba....majd re..
  • Shiwo
    PVP-s tapasztalataim nem nagyon vannak..mint már mondtam, nem szeretem...de tény, hogy normál RPG-be is nagyon köcsög tudott lenni a tolvaj..ha a mesélő hagyta...