3757
DnD 3.5 szabaly ismerteto (magyar),
DnD 3.5 szabalyok (angol), DnD 3.5 szabalyok update (angol)
Eberron világleírás I. (Fajok, Kasztok, Karakterisztikák)
Eberron világleírás II. (Kiemelt kasztok, Felszerelés, Élet a világban)
Eberron világleírás III. (Szervezetek, Varazstárgyak, Szörnyek)
-
Des #1195 Stresszelt szerveren lev1es, rohamos ütemben fejlődő frissen sütött harcos karakteremmel(Str18, Con17) ha vki társulni akar, akkor /invite Vitargo :) büntetek. -
#1194 Sziasztok!
A beta key mar izemnel van. -
Thanatos #1193 várj, kitalálom, visszaolvasni luxus... -
pandaxxx #1192 Üdv!
Meg tudnátok dobni egy acc.-al a betahoz? Szeretném megvizsgálni a játékot... klines megvan, meg regeltem is... csak nem kaptam eddig semmiféle visszaigazolást.
Légyszi! nagyon érdekel a játék. -
#1191 A bannerben megtalalod -
izem #1190 lamer kérdés:a klienset hol tudom leszedni?
-
#1189 Sokan vagyunk, de nem vagyunk meg elegen... ahogy Orban battyank mondana :D
"We need more People!
Guys, thanks for the help so far today but we really need to stress our systems. Could you all get into Boldrei tonight and have a go. We are going to leave the other worlds down until 10PM GMT tonight (10th Feb)."
-
#1188 Mi van senki se jatszik a Boldrei szerveren ? -
#1187 Hat meg nem -
#1186 Megy mar a Lyandar? -
Dns5000 #1185 ja az, az semmi :P
varazsloket ha meglegyint egy kobold meghalsz :P
10 ac :P tok minde1 hogy blokkolsz vagy nem,inkabb fussal :) -
Dns5000 #1184 3 darab egyszerre egesz partit -
#1183 Szvsz a Fighting room 3 golemere gondol. -
Dns5000 #1182 mindenki ugyanannyit kap, -20% minden kilepeskor az instancbol, es ha van magasabb szintu mint a quest szintja az -10% szintenket. Van vandal bonus sok osszetort, hordoert, van titkosajtok megtalalasart meg csapda hatastlanitasert. -
Dns5000 #1181 10. szintu? lvl 1es golemet ?
Mert normalis 1,2 szintel magasaabb large eart golemek siman megfektetnek egy harcost -
#1180 mim* -
#1179 asse tom, hogy mi van :D -
MacrosTheBlack #1178 A mágusom 1 szál bottal nyomta le a 3 gólemet spell nélkül. :) -
#1177 Ki errol Ki arrol de En mar birtoklom az almaikat:D -
Thanatos #1176 miért miről álmodnak sokan? :) -
#1175 valaki inviteljen ha van kedve Soriala neven pls.
-
#1174 Ha valakinek kell esetleg meg egy beta 3.1/3.2 EU key, az irjon PM-et. -
#1173 az, hogy egy kvesztért menniy xp-t kapok, az függ attól, hogy hogyan csinálom meg, vagy mindenki ugyanannyi xp-t kap? -
#1172 Soriala neven megcsinaltam azt amirol sokan csak almodnak:D -
#1171 én az I-re telepítettem :) -
#1170 utólag is meglehet nézni ? me akko majd megnézem...nah tényleg bye -
#1169 nah én mentem L itthonról..esetleg szombat éccaka felnézek..de inkább vasárnap este..bye all, good hunting.. -
#1168 Kiirja a kuldetespanelen, ha ranyomsz az XP gombra. -
#1167 ott kerestem..de nincs ott..szval vmi nem stimmel.. -
#1166 én nem számoltam mennyit csaptam le...azé sztem kéttucatot biztos :) -
#1165 Amugy a screenshotok helye:
C:\Documents and Settings\*Usernev*\Dokumentumok\Dungeons and Dragons Online -
#1164 Es mondjad a karakternevedet a Boldrei szerveren. -
#1163 Igen te voltal az.
Amugy hianyzik a harmadik nagy K betu a zarojelbol. -
#1162 Kerlek mondd hogy en oltem a legtobbet(Kulonben Kuldom a Szent Inkvizitor Atyat) -
#1161 Hat szo se volt ott mozizasrol. :P
Cleric letemre a 2. legtobb koboldot oltem meg a 200-bol, raadasul ugy, hogy 3 tank volt a partyban es meg gyogyitottam is titeket, ami nem volt egyszeru dolog, mert elfutottatok fel kilometerre es allandoan vagy kiszaladtatok a hatotavolsagbol, vagy pedig blokkolva voltatok.
Meg meg a varazslokra is vigyaznom kellett hatul. -
#1160 hja, akkor én ezt az ütemet nem találtam :)
"sebzést csökkenti"
szabályosan leütött :)
minden második körben a földön hevertem -
#1159 elvileg ctrl+p a printscreen, a billentyűzet-beállítások szerint..hova ment, vagy müxik 1általán ?? -
#1158 én úgy szoktam, hogy nyomva tartom a bal egérgombot, és akkor átmegy harci-marciba..ha ekkor jobb klikket nyomok, csapdos a kari...a shift elvileg védekezésre jó (ahogy a többiek is emlíettték), csak én vhogy még sose használtam azt a gombot :) -
Thanatos #1157 és a bigyuszizét msot nem tom hogy micsoda, szal erre nem tok 5letet modnani :D -
Thanatos #1156 jah s a shift nem védi ki midnene setben 100%osan a táamdást hanem van hogy csak a sebzést csökkenti