3757
  • rezes
    de csak hozzank kepest.Egyebkent a mai nap kivetelevel eddig mindig talaltam normalis partyt.
  • Thanatos
    hát azért ha ddoban kihagysz egy vagy két napot akkor ált azért ugy lemaradsz itt is mint a borravaló... :)
  • Des
    nekem pont ez tetszik DDO-ban hogy nem csak időmilliomosok tudnak vele haladni.. nem kell összevissza rohangálni órákat egy q miatt, nem kell robot módjára irtani az összes spawnoló mobot h meglegyen a 25. quest item is.. ez idiótaság csak. nekem kevés időm van jáccani pont ezért jön be az, h felveszem a q-t, és jobbára 2-3 méterre onnan ott a dungeon bejárata. nincs annyi off-time.
  • Des
    aye, lad!:D
  • Lord Zax
    Szerintem Jo kis játék. Biztos lessz jopár ember rajta. Persze a nagyok nyomába se érhet de a top10-ben sztem benne lessz. Én ugy vettem észre hogy a nagy mmo-kbol "lopkodták" össze az ötleteket. Lényegében semmi uj nincs benne. Sztem GW és Coh keveréke leginkább. Amugy a dnd szerepjátékhoz nagyon kevés köze van, talán csak a neve, és pár megnevezés...
  • Laza
    Barki barmit mond, a Guild Wars is csak csapatban jatszhato (mondjuk ott tudsz felvenni gepi jatekosokat, de azok benak), es a PvP-je is csak csapatban jatszhato, raadasul randommal gagyi.

WoW-ban lehet szolozgatni, de max annyit ersz el vele hogy felgrindeled magad maxra, aztan szevasz. Ott is kell a csapat, raadasul a gagyi random csapatok ott sem ernek semmit instakban. A PvP is csapatjatek, es randommal szvsz eselytelen (pl CTF).

Itt nehezen lehet solozni, viszont eppen ezert mindig talalsz csapatot, es a normal kuldiket 2-3 ember is siman viszi. A csapatkereso felulete pedig pont ezert sokkal jobb mint eddig barmi masban. Raadasul a kuldetesek hangulata sokkal RP-sebb mint barmi masban, es az embernek kedve is van RP-zni. Bar nincsennek felfedezheto hatalmas teruletek, ehelyett vannak iszonyat jo dungeononk, amik meg mas jatekban nincsennek. Ugyhogy szvsz mas mint az elozo ketto, de eppen ezert jo is.

Es meg mielott vki megszolalna, igen, mindharom jatekkal jatszottam, WoW-ot megjelenes napjan megvettem es toltam 10 honapig mint a guzu (utana lightosabban), GW is megvan, azt is toltam szepen, es most pedig ezt.
  • Lord Zax
    SZia!
    Valoszinü akkor fagytam éppen amikor hivtál. ma is folyton ezt csinálja, max 5 percig birja. tegnap este 2 után birta orákig. Most nem...
    Nem tudok egy questet végigcsinálni rendesen hogy ne fagyna ki közben.
    Majd keress párszor, hátha sikerül elkapni, két fagyás közt. :) Vagy ha megadod a neved, majd én is kereslek, amugy a Boldrei szerveren vok
  • MrStokes
    Boldrei-en van magyar klan? Mi a neve?
  • MrStokes
    Elejen Des elkezdett szerepjatszani kicsit, es beindultak a sracok elegge :D Nagyon mokas volt!
  • MrStokes
    Pontosan. Random csapattal talan nem haaldsz olyan gyorsan, de ugyan olyan elvezetes tud lenni. Eddig nagyon tetszik, csak meg 1enlore nem tudom ott hagyni a WoW-ot az ott kialakul tarsasag miatt. Parhuzamosan tolom a 2-.t :D
  • MrStokes
    Kova neven tegnap este 11-kor inditottam torp fightert. Hat ez az ejszaka nem volt piskota. Felkerestem Des-t ingame, es egy szuper random team-et talat maganak. Toltuk reggel fel 6-ig. En kesobb csatlakoztam csak hozzajuk, igy en lvl 2 rank 1 lettem, o meg lvl 3. Szal jo csapattal nagyon fun a jatek es jol is lehet haladni.
  • Shiwo
    jah remélem nem rossz karit privizgetsz...Shiwordon az L betüs szerveren van, Bulldi meg a B-sen :)
  • [Jakuza]
    Mindjart megyek.
  • Shiwo
    sorry..menek normál RPG-zni .) azé az jobban bejön bármi számgépes game-nél..:)
  • Shiwo
    akko vki meghackelt, me nem vagyok, ma nem is voltam, és éccakáig valszeg nem is leszek ingame..vagy meghibbant a friend-list...remélem utóbbi...nah mentem is ,bye
  • rezes
    Na most Lyrandar serverre nem jon mar senki jatszani?
    Itt allok es ket emberen kivul nincs benn senki.Gyerteeeeeeek
  • Shiwo
    rank 4-ig én is rohamosan fejlődtem...aztán má nem volt egyedül megoldható küldi...
  • [Jakuza]
    Nekem megy.
    Viszont a chat az nem hiaba latom, hogy online Shiwo, de sem privizni, sem pedig invitezni nem tudom.A Guild channel sem mukodik.
  • Laza
    Nem is kotelezo vele jatszni :)
    En random csapattal is siman toltam eddig, es barmikor lehet csapatot talani, csak tudni kell normalisan hasznalni az LFG/LFM feluletet. Meg mindig jobb mint orakat ordibalni Ogrimar foteren, es arra varni, hogy jojjon mar oeesz egy nyomi csapat vhova.
  • izem
    miért nem tudok belépni? :-((((((
    kiirja hogy:' searching of logon server' ....
    aztán probálkozik és kidob:-((((
  • [Jakuza]
    Nem tudom, de ez a robe csak semlegesnek jo.
  • kisbel32
    Szerintem is nevetségesen gagyi ez a DDO Eberron szabályrendszer, ez a játék tuti bukó lesz. Aki NWN-hez hasonló RPGre számit azzal a szabályokkal annak azért nem fog tetszeni, mert köze nincs hozzá a DDOnak, aki pedig WoW féle MMOra annak sem fog tetszeni az instance-os megoldás miatt.
    Ezt a játékot a D&D névvel akarják eladni, de nekem abszolut nem tetszik. Egyértelmüen csak ugy lehet ezt játszani, ahogy azt korábban leirta valaki, hogy fix csapat játszik mindig, jól kitalált csapatösszetétellel.
  • Laza
    Tenyleg, lesznek kesobb cuccok amelyek figyelik hogy melyk aligmentet valasztottam?!
    Miben fognak ezek elterni?
  • Laza
    A +1es cuccok okesak, azokkal en is televoltam Harborbol :)
    Egy rakast el is ajandekoztam.
  • izem
    ha megprobálok belépni....keresés indul aztán 20/20-nál kidob
  • [Jakuza]
    Hat nekem azt irja, hogy megy mar mind a 3 szerver.
  • [Jakuza]
    Hehe en egy Robe-t talaltam elso szinten, ami +2ACt ad a varazslonak es minden mentodobasra +2t. (Csak az a gaz hogy neutralnak jo csak) Tolvajnak mar van vagy 4 cuccom, de senki nincs magyar akinek odaadhatnam, move silently cipotol +1es search szemuveg , +1es tor es stb.Ugyanez a helyzet a scrollokal, van nalam varazslonak vagy 14 kulonbozo scroll, de azt sem tudom senkinek odaadni.
    Viszont mar lvl3as a Boldrei-n a harcosom.
    Bekerultem meg az elejen 2 jo partyba es eleg turheto jatekosok voltak benne.
    Viszont az utobbi 2-rol jobb nem beszelni.
  • izem
    miért nem tudok egyik szervere sem fellépni?
  • Laza
    Az hogy sima full plate mail nem nagy szam, a boltban is meg lehet venni. Majd amikor +3ast talalsz, az igen :)
    Es hol talaltal 1-es szinten +2wa fwgyvwer?! Mert az talan meg Harborban sincsen (max +1es).
    Es mi takar a sokezer arany?! Nekem lvl4-esen van kb 20k aranyam ugy, hogy nem koltottem semmire eddig, es az olcsobb varazsfegyverek 10k, a nagyjabol jobbak 22k-ba kerulnek ezen a szinten.
  • [Jakuza]
    En mar haromszor radpriviztem, 2szer invitaltalak magyar partyba, de nem nagyon reagaltal.
    Pontosabban az elso invitet szepen lenyomtad, hogy nem csatlakozol.
  • Lord Zax
    Zaraquer néven vagyok, keress meg ha kell egy erös lovag a csapatba. :)
    Amugy lehet irtátok már, de nekem nagyon ultra táp feelingje van. A dnd mundjuk amugy is erröl szol, de nem kellene szerintem ennyire, játszuttunk jopárszor szerepjátékot, de probáltuk elkerülni az ilyeneket.
    Még elsö szintü vagyok, de már full plate mail, meg +2-es kard, meg sokezer aranyam van. Mi lessz magasabb szinteken? 5. szint itt már demigodnak számit? :)
    Meg ami gyorsan leesett hogy a küldik nagy része repeatable, beszaladok, keresek gyorsan egy ládát, kinyitom kiszedem a drága cuccokat, abort, ujrakezd, ujra beszaladok. Szal pénzzel nincs baj, meg cuccokkal se.
  • GothiK Aesh
    csak nekem gagyi ez a dnd online harcrendszer?
    egy hack and slash egybeépitve kockás dnd vel? waddafack?
    azthittem olyan raj lesz mint a BG vagy az icewindale csak multiba :(((
  • semo1
    Ki milyen néven játszik a Boldrei serveren?
    Lehetne 1 jo kis party
  • MacrosTheBlack
    Ezt is ki lehetne linkelni:

DND 3.5 teljes szabályrendszer Természetesen angol, viszont nagyon official. :) És legfőképp teljes, nemcsak update. Aki jobban szereti letölteni az egészet egyben: DND v3.5 egybezipelve.

Sztem hasznos.
  • izem
    jön a kliens ezerrel,reszkessetek mobok! :-))
  • MacrosTheBlack
    Csekkold le a tükörben! :P
  • Des
    na gyertek mán:D vitargo vár:)
  • rezes
    na akkor bekaphatjak
    el is megyek lineagezni csinalok egy pk tourt.
  • Laza
    "Guys, thanks for the help so far today but we really need to stress our systems. Could you all get into Boldrei tonight and have a go. We are going to leave the other worlds down until we get a big enough load."

Ma mar nem lesz Lyrandar ...
  • rezes
    elvileg 10 tol visszakapcsoljak a masik ket szervert is nem?