Dungeons & Dragons Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kezdek mérges lenni😞((((( Igencsak addiktív ez a játék, alig bírom idegekkel....mikor indítják már el újra???

Shiwo
háát..ha vki vár 2 órát sorba, majd lejön neki 200k-val 2 óra alatt, akkor szívesebben cserélnék vele, de amúgy köszi szépen, hogy legalább sorba állnom nem kõ...én csak azé morgok, me a netem enné sokkal többet tudna..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Ferro
Ne légy telhetetlen! 😛 Legalább nem kell várakoznod! 😊

Shiwo
de nekem most fizetõs loginnal is ilyen sz@r <#falbav>

nekem spec maxal jött de amugy ez a fileplanet..., hol jó hol nem..., még várakozással együtt is fos sokszor... 😞

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Shiwo
hát..amcsi szerverekrõ vmivel gyorsabb...40k..

Ferro
Költözz át addig egy másik szobába vagy igyál meg lefekvés elõtt egy kétdekást! 😄 Holnap estig szenvedd már le!! Esetleg próbálgasd a többi szervert is hátha jobb lesz... Én is csak este leszek mert apprúvoltatok :S

Shiwo
senki semmit..ezé nem értem mé ilyen tetü...csak tök jó lesz aludni, me kiba hangos a gépem..meg mire lejön ,addigra pont Lkék mennem itthonró, oszt sztem késõ délutánig / estig rohangászhatok a városban ...

Ferro
Más nem tölt le nálatok valamit? Holnapra lejön 30k-val is (<#vigyor4>) addig úgy sem tudok felmenni mert dolgoznom kell! <#zavart1>

Shiwo
35k-val jön...csak azt nem értem, mé ilyen lassú <#falbav> hüle chellonak 2,5 megás letöltése van, azé pöngethetne 100k körül..vagy mindenkinek ilyen lassú volt ? lehet jobban járnék, ha valami Lan T3-mas DC-s megosztaná...

😞(((((((((
Játszani akarok már!!!!

Ferro
Shiwo, nyomj egy postot ha frankó amit küldtem! 😊))

csoves1976
Nálam is ugyanaz... errõl beszéltem <#szomoru1>

SWTOR - Insomniac Brotherhood (Hidden Beks)

Shiwo
mondjuk lehet felnézek, ha nagyon lagzom...meg majd kiderül, hogy lesz idõm jáccani..

rezes
Nem enged beeeeeeeeeeeeeee
Kocka dnd-s beta vagyok tesztelni akaroooook

Fonok.Ki az a corporation?

Shiwo
köszi a felkérést, de a Lyrandar szerveren már vár Ferro cimborám 😊

rezes
nekem data cnter error van neha meg login server error

Acidlich
ha valaha egyszer sikerul feltenned, szivesen latunk a boldrei serveren is😊)

rezes
szerintem ne.Varj ra mert megeri.

Acidlich
tuti nincs korlat, nekem (is) jott lefele szepen

Ferro
Nekem belép...

Ferro
Próbáld Flashgettel vagy vmi más kliensel letölteni... bár az is lehet a public szervereknek sávszél korlátja van, ezt nem tudom! 😞

Shiwo
nem <#rinya>

ecce elkezdte szedni..18-20k-val...valahogy nem volt kedvem kivárni azt a 20-22 órát...most elvileg 65. vagyok..várakozási idõ 25 perc...majd meglássuk, mi sül ki belõle...de lehet marad nekem a papír/ceruza/dobókocka DnD-zés..<#szomoru1>

csoves1976
Nem megy a game 😞 néha még elmegy a loginig de már bejelentkezni nem enged... WTF ...

SWTOR - Insomniac Brotherhood (Hidden Beks)

Ferro
Még mindig nem gyött le? :S

Shiwo
jah, közbe láttam...csak többnyire sorrendbe nézem, nem visszafele 😊

Shiwo
<#wave>
ok..ha lejön valaha végre, és hajlandó futni is...<#vigyor0>

Ferro
Válaszoltak ^^

Shiwo
nem tom válaszoltak -e erre a kérdésre...normál dnd-ben a pala csak késöbb kap varikat, 4. szinttõl elvileg...sztem neked ezé nincs manád...

Ferro
<#vigyor3><#wave>

Ha csinálsz karit ide tedd: Lyrandar 😊)

Shiwo
most prócálom...eddig nem voltam itthon...

Ilyenkor sajnálom, hogy itt nincs Team-Kill<#vigyor2><#nevetes1>

rezes
Mig teged utnek a szornyek mi felkapjuk a kicset es szaladunkEz az igazi paladin mentalitas<#vigyor3><#vigyor3>

akkor megnyugodtam hogy nem csak engem baszott ki 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Köszi^^

rezes
oda nem utolertunk teged questbe mar csak lvl 2 vannak meg a waterworks de megvartunk vele ne aggodj😊

Az szívás...és hogy haladtatok? lementetek a lvl2-es long questre is?

Ferro
Szólj itt mikor megvan a kellõ mennyiségû poti (kb 20 <#lookaround>) akkor belépek. Ideadod és én átadom a rugódnak... most dolgozom ezért nem tudok bentlenni tartósabban 😊

storno... csak most olvasom, h más szerveren vagy 😞

Francba😞((( JÁtszani akarok már!!!!
Nem írták, meddig?

rezes
waterworkoztunk epp amikor kirepultunk mint allat😊

rezes
nem hanem all az egesz

Fiuk, nem akarja elindítani a progit, miért? Ok lehet az, hogy átcipeltem az egész gépet és más az ip-m?

hat segithetel kene kb 5 hp potion de ha tobb az sem baj :p
Boldrei-n vagyok Kizsebellek nevvel

May the force serve you well!

at lehet adni valahogy cuccot masik karakternek akkor csinalok nagycsomo karakters es oda adom ennek a pitonokat

Ferro
Nem sokat kell visszatekerned ezekért az infókért! 😊

rezes
Lefagyott es nem tudok visszamenni.Nalatok?

Ferro
Segítenék neked, de mivel solo quest nem lehet 😞(

Melyik szerveren vannak hun guildek, hol vannak a legtöbben-legkevesebben? most raktam fel a gamét, updatelt rendesen, de nemtok beloggolni, aszongya service not available:\

Debob - Lvl 2 Wizard

Ferro
Én az életben nem játszottam palával, de asszem min 11 wisdom kell a varázsláshoz és csak 4. szinttõl tud varázsolni. 😊 Addig csak a varázslatszerû képességeit tudja használni (gonosz érzékelése stb.)

lehetetlen