3757
  • Shiwo
    hát sztem elöbb próbáld ki a bétát, fölöslegesen ne dobj ki annyi pénzt az ablakon ha nem teccik...bár aki megteheti...
  • Kreeder44
    Oks tölti na ma eldöl megveszem vagy nem :D addigis megyek farmolok kicsit a Rangeremmel Gw-ben
  • Strahd_
    elviekben engedélyezve van :o) este megnézem megint
  • Shiwo
    az elején jelzi pipával, hogy megy-e a szerver..amúgy nédd meg a tűzfalad beállításait, engem azzal szívatott a legelején...
  • Shiwo
    nem feltétlenül kell fizetni (regelni mindenképp), csak akkor sorba kell állni a letöltésért...
  • Strahd_
    Mi lehet nálam a kliens gyikja? a karakter kreálsá megvan de miután ENTER tnyomok kiirja szépen hogy loading aztáén semmi... egyik szerverre se enged be 3-4 napja... néha kiirja hogy nem éri el a szervert... valamt még be kell állítanom hogy elérjem? vagy csak peches vagyok és akkor probálkozok amikor nem megy a szerver?
  • Kreeder44
    De az fizetős nem?....
  • Shiwo
    hát én onnan szedtem le..
  • Kreeder44
    Hmm ez sajnálatos :( akkor lehet inkább a GW Factiont veszem meg. még gondolkodom. A bétát csak a file planet ről lehet letölteni?
  • Shiwo
    lehet azé írt 8 főt, me annyi úgyse lesz mindig ingame, marad belőle eccerre 4 :)
  • Thanatos
    jah :P
  • Thanatos
    csak ő 4-8 fős fix aprty-t irt ami kicsit furcsa volt nekem :D
  • Shiwo
    elvileg mint a GW-ben, csak a városba látod a többieket...
  • Kreeder44
    Aham köszi. Én szerintem akkor még ma megrendelem a gamet :D szóval én szívesen partyzok veled :D.Én most GW-zek. Igazán az érdekelne még , h itt is úgy van ,h csak a városban lehet látni a többieket és küldikre úgy mész h összeáltok páran? Vagy olyan mint a WoW vagy a Lineage 2 az egész területen összefuthatsz bárkivel??
  • Shiwo
    jah hogy ezé mondod "...x party 4-8 fő..."

sry, nem szótam akkor :-X
  • Shiwo
    attól még 4-5 fős csapatokkal jól lehet boldogulni :)
  • Thanatos
    izé, nem 6 a max party létszám? :)
  • GodBadka
    Nem tudom, hogy mennyi lesz a havidíj, de erősen gyanítom, hogy mint általában a 3000 Ft körüli euro lesz. Játékmenet. Csapatorientált kalandozás. 4-5 fős csapatokkal jól lehet boldogulni. Nincsenek nagy külső helyszínek, szinte minden kaland valami dungeonben van. Amúgy lesznek külső helyszínes instance-ok is, de nem ez lesz a jellemző. Tudtommal. Neem tudom. Nekem tetszett eddig, amit láttam belőle, de előfizetni hosszabb távon csak akkor fogok, ha lesz egy megközelítőleg fix party 4-8 fő, akikkel meglehetős folyamatossággal együtt tudok majd játszani :)
  • Kreeder44
    Sziasztok!Bocs lehet ez már elhangzott de meg tudnátok mondani mennyi lesz a havi díjja?? És a játékmenet melyik mmorpg-hez hasonló?Előre is köszi
  • Shiwo
    lásd #1251

• [Jakuza]
    Szerintem ilyet ugyan nem fogsz sehol talalni.
    Szerintem a jatszhatosag miatt kiegeszitettek egy-par olyan fejlodesi plusszal, ami egy original D&Dben nincsen csak ezen a jatekon belul.
  • GodBadka
    Lehet. Nem követem a D20 fejlődését :)
  • Shiwo
    hát DnD-nél is asszem opcionálisan van vhol, de az ilyen d20 alapú rgp-knél többnél is volt már, mint pl a d20 modern-nél...
  • GodBadka
    Jam. De az nem D&D, vagy rosszul gondolom?
  • Shiwo
    néhány papír rpg-ben is van, csak máshogy használják...pl elhasználsz 1 akció-pontot és kapsz +d6 -ot a támadásodra, meg ilyesmi....
  • GodBadka
    Nem hinném, mert az action pont rendszert direkt erre a játékra találták ki. Bár lehet, hogy belekerül később a papír szerepjátékba is.
  • Des
    énis:)
  • Shiwo
    ha bennelenne a szabálykönyvbe ,valszeg tudnék róla, mivel évek óta DnD-zem..

amúgy a törpe alapbó kap óriások ellen AC-t, meg gobók ellen plusszt,DE ez azon fellül adódik hozzá ! pl törpe alapból kap a kövi rokonság miatt +2 -t..de mivel felvettem azt, ami még +5-öt ad rá, így helyből +7-tel dobom a keresést!

• Des
    sztem ezeket megtalálod bármelyik dnd szabálykönyvben..:P
  • Shiwo
    amúgy vhá levan írva, hogy milyen spéci képességeket lehet venni akció-pontból a különböző fajoknak és kasztoknak a különböző szinteken ? vagy párat összegyűjthetnénk..

így fejből ami rémlik, törpe harcosnak

lvl1-en

+5 keresés
    +4 AC óriások ellen
    +1 támadás goblinoidok ellen

meg volt vmi támadás/védekezés/sebesség boostolós, méreg elleni mentőt növelős, meg ilyesmi...

lvl 2-n jött a +1 str, meg a +1 sebéz axe-okkal, ami rémlik.. persze ha rangot lépek, meg tom nézi pontosan, hogy mik vannak..
  • Dns5000
    Boldrein van magyar guild irjatok Angelo,Aliisza vagy ByBynak
  • Drilla
    Boldrei szerveren lvl 3 bard karival keresek partyt, a neve Microbee
  • rezes
    Ja az a gaz hogy ha olyan csapattal mesz aki rohan akkor huz magaval hogy ne maradj le semmirol.Na altalaban ebbol lesznek a nagyon szep partyhalalok.
  • GodBadka
    Amugy a nagy rohanasokat En is tulzasnak erzem neha. Taktikusan jatszva sokkal oknnyebben meg lehetne csinalni a kuldiket. Remelem ez a kesobbiekben azert valtozni fog. Bar ez fugg a csapattol is.
  • GodBadka
    Ha van aki koran kell holnap reggel es a Boldrei szerveren jatszana 1. szintu karival irja meg :) Kicsit unom, hogy nem igen talalok magyar partnert pedig ugy azert kellemesebb :)
  • Thanatos
    hát nemtom , aprtyban nekem még egyszer nem votl időm a narrátort halgatni ugy rohan mindenki :P
  • Thanatos
    ott a pont :)
  • Laza
    "Hát GZ és hol marad a kaland a kalandjátékból?"

Ott van az... pont a kuldetesek RP jellege adja a iszonyatosan jo kaland erzest, es nem grind jellegu, mint mashol. A dungeonok kaland jellegu 'elmeselese', a narrator, stb mind adnak szvsz a hangulathoz :)

Persze kerdes, hogy milyen EndGame lesz benne. Olyan mint a WoW-ban, ami full a item farm es honor grind, vagy kaland jelelgu lesz :P
  • Des
    az MMO nem kalandjáték hanem a nagy kiadók 21. századi eszköze arra h milliókat fogjanak szinte robotmunkára úgy, h még annak örülnek is és fizetnek érte. grindgrindlútlút. ha kalandjáték kell arra ott a baldur's gate pl, vagy tessék élőben rpgzni, sokkal jobb mint ezek:)
  • GothiK Aesh
    Hát GZ és hol marad a kaland a kalandjátékból? nahmiindegy itt vitatkozni van aki a heroes 4 et is isteniti pedig az évszázad bukása volt de öt akkor se lehet meggyözni:)