Dungeons & Dragons Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szeritnem meg pont az a szerencsés hogy aprt ynélkül nem lehet megmozdulni..., ha nem igy lenne kiadhatták volna akár single gamenek is...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Acidlich
A szerepjatek nem igazan kell h tamogassa az egyszemelyes terminatorokat. Ez csapatjatek, ennyi. 😊

rezes
hat nekem elegge tetszik bar lehet hogy ez a dnd alapok es az ujdonsag miatt van.
Egyenlore elvarazsol de hogy party nelkul nem lehet megmozdulni az nem tul szerencses szvsz.

Fonok.Ki az a corporation?

😄
az elõs az EVE online és nem a WOW !!! 😄
1ébkétn Silrkaod rulez

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Acidlich
Biztosan a sok antiszerepjatekos agyatlan hack&slash fanatikus szavazott...

1ébklént az MMORPG.com on aasezm szar eredménykete kapott

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Shiwo
fenyegetés ? befeszítés ? törpe harcosná az a lényeg ;-)

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Ferro
Hááát kb ugyanazok az emotok vannak mint a wow-ban (kevesebb). Van szebb és rosszabb is. De a példának felhozott tánc kimondottan csódli. Lehet sokallták a mósönkepcsör bérletidíjat vagy nem tom de egy pár mozgás mint pld. az úszás kicsit szegényesre sikeredett...

rezes
tanc integetes alazkodas ugyhogy a fontosabbak itt vannak

Shiwo
jah, ökörködésre milyen lehetõség van ? 😛
pl milyen emotion-ok vannak ? pl ha jól láttam, van vmi tánc talán..az hogy néz ki ?

Ferro
Minden classal szinte gyerekjáték a grogos quest 2. része csak a tolvaj sz0p. Ha nem jön be minden mobra a sneak attack akkor baxhatja! 😞

harcossal nekem ott egy vagy 2 potion volt és azok is csaka biztos ami biztos szisztéma miatt 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Ferro
Van egy def minden classra, de te is beállíthatod teccés szerint elosztással!

csoves1976
Nekem kb 30-ra sikerült a tolival... pfff nem 1xrû... de meglett ez a lényeg <#vigyor2>

SWTOR - Insomniac Brotherhood (Hidden Beks)

Shiwo
1 kérdés...fõértékekre a pont hogy van ? random vagy pontelosztás ?

jo lehet hogy 100 bol 1x bejon , harcossal is megidtam mind a 4 potion utanna viszont nem kellet mar 1 sem

May the force serve you well!

Ferro
Meglehet, én megcsináltam tegnapelõtt... persze tegnap már nem sikerült 😞( Lehet vmit állítottak azon a Bosson...

robotnyk
most tképp COGra, vagy Code Mre kell regisztrálni, esetleg mindkettõre? tudom most per pill tárgytalan, mert a Codemasters honlap is csak kínkeservel jön be, csak úgy általában 😄
pedig mar eppen belejottem bejutottam a varosba megcsinaltam az osszes kultit adig harcossal, sokkal konnyebb mint a tolvas, de a legnehezebb a hulye koboldos volt amit toljvajjal nem is lehet megcsinalni

Ferro
omg omg (leborul földre a felfedett titok roppant súja alatt) 😄

iszonyu titkot fogsz msot megtudni földi halandó: thanatos a lyrandalon meg thanatoss mert a sima foglalt volt 😄

nem maradt meg, visszafejlodott data center errorig

Boldrein milyen magyar guild van es kinek irjak hogy bevegyenek?

rezes
az meg fog maradni nyugi😄

na mar csak login servre error van
alakul

Shiwo
"nem tudtam eldönteni sírjak-e vagy röhögjek! 😉)"

nekem ez az érzés a béta leszedésével kapcsolatban van...jelenlegi állás szerint potom 32 óra múlva lent is lesz...bár ahogy eddig alakultak a dolgok, lesz az több is..sztem kb. akkora jön le, mikor lezárul a bétateszt...

Ferro
A legutóbbi összesítés:

Draccus 'Attaral' (QuippeR)
Jonnyka NiTRouS (j0nNyKa)
Laza 'of the Crying Moon' (Laza)
Lyana 'Kyja' (Lyana Kyj)
Raina 'Green' (kisbel32)
Ridvor (rezes)
Silverwing (Dr4gonlord)
Tasli 'Cameltoe' (Ferro) << ezt hagyom 😛
Uthgar 'Lansdale' (Jakuza)

---

Lyrandar - Salthene Falconhand lvl2 Cleric (Ferro)
Lyrandar - Grim (vmi) lvl0 Warrior (Shiwo)
Lyrandar - Warrior (Thanatos)

Boldrei - Cleric (Thanatos)
Boldrei - Angelo Raven lvl1 Rouge ((csoves1976)sajnos a többit nem értettem :$)

bassze meg lefagyott es data center error van mar nekem is 😞(((

Shiwo

mi bajjod a postommal ?? dalszöveg..ez szól a frozen throne legvégén..

rezes
vagyunk meg tobbet a klanban de tobben nem hasznaljak az sg-t(asszem)

rezes
Szerver: Lyrandar

Draccus 'Attaral' (QuippeR)
Jonnyka NiTRouS (j0nNyKa)
Laza 'of the Crying Moon' (Laza)
Lyana 'Kyja' (Lyana Kyj)
Raina 'Green' (kisbel32)
Ridvor (rezes)
Silverwing (Dr4gonlord)
Tasli 'Cameltoe' (Ferro)
Uthgar 'Lansdale' (Jakuza)

Shiwo
banyeg..csak nekem nem gyün le <#rinya>

flash-gettel 20k-val gyün...de ez legalább folytatja elvileg ,ha megint lehal a gépem..

Lysandar-ban vunk😊 ha elindítják újra a szervereket, akkor felvehetlek, ha gondolod...

Ferro
A postodon elgondolkodtam egy kicsit... nem tudtam eldönteni sírjak-e vagy röhögjek! 😉)

Ferro
Karakternevet is írhatsz! 😊)) Kivéve ha azt akarod elkerülni, h zaklassalak! 😄

Sziasztok,
letöltöttem regisztráltam melyik szerveren mennyien vagytok?
jó lene egy helyre gyülni, hogy könnyebben lehessen csapatot alakitani különbözö küldikre/szintekre.

csoves1976
Angelo Raven lvl1 Rouge - MythRaiders Guild, Acidlich-esl alias Aliisza Arathornnal egyetemben a Boldrei szerveren.

SWTOR - Insomniac Brotherhood (Hidden Beks)

Shiwo
Lyrandar szerver, lvl 0, törpe harcos, Név: Grim vmi.. , várható játékba jutás 2079.

Ferro
Jah! Minden JÓT! 😄

egy esmerõsom felkerült a bétára és azt modnta hogy olyan hogy be lehet álíltna WOW grafikát meg JÓT

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

én lyrandaron egy fighterel boldrein emg egy celric 😊

Ferro
Csináljunk már egy összesítést ki hol játszik...

Én: Lyrandar - Salthene Falconhand lvl2 Cleric (jelen pillanatban független ^^)

Shiwo
gyáááá <#falbav>

resetelt a gépem, és az a #&@{ újrakezdte, nem folytatta...inkább leszedtem és most próca flashgettel...

bár ahogy elnézem, ezze meg méglassabban jön..gyááááá...nem osztaná meg vmi LAn T3-mas DC-n ??

énis a superbowl-t várom 😄DDD

Ferro
<#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>

rezes
Igen
Jatek kozben repultunk azota ez van.Nem baj este SUPERBOWL addig ugyis fenn vagyok holnapra meg szabad napot kertem<#vigyor3> ugyhogy akik napkozben vannak azokat varom partyba<#wave>

nekem is ez van...

máshonnan is ilyen lassu vagy csak a fileplanetrõl? mert ha máshonnan is lehet a nettel vana gáz...

amugy képes voltál ezért elõfizetni vagy pedig amugyis elõvagy? 😊

Ferro
Lecsekkoltam én is. Ez van neked is? :

Ferro
Értelek én! 😊) Nincs gond! Szurkolok neked hidd el, h begyorsuljon! 😊)