Dungeons & Dragons Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shiwo
"The greatwyrm red dragon came, and eated you...you were the weakest link, good bye..."

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

mennyi lesz az ara a stuffnak tudja valaki? + havi gondolom.
csoves1976
Boldrei. Angelo Raven néven. Harmadannyian vannak mint a másik kettõn.

SWTOR - Insomniac Brotherhood (Hidden Beks)

Shiwo
1. Football Manager 2006
2. Dungeons & Dragons Online
3. Chelsea Fan Club
4. TrackMania Nations
5. Logomûhely
6. Battlefield 2
7. World of Warcraft
8. Humoros és aranyos képek
9. S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
10. Partyarcok

jövünk fel ,mint a talajvíz 😊

Ferro
Valmi kultúráltabb üzenetre gondoltam... pld kabbe vége vagy valami ilyesmi. Nem erre: The request failed with HTTP status 503: Service Unavailable

Shiwo
3 óra 40 perc alatt azé csak lejött a gém 15%-a...

na melyik serveren vagytok? mert Lyrandar eleg lagos...
EmThor
<#worship>

nincs baj csak para van a login serverrel csinaljak ... beengedett server menuhoz a luncher, es ott lathato hogy ki be lovik a servereket 5 percenkent... 😊
EmThor
Utolsó mondás:Megiszom a MEREG feliratú üveget, mivel van némi csekély valósínüsége, hogy az az extra gyógyital.

<#vigyor3>

ne terjesszetek már rémhíreket. ennyi erõvel azt is mondhatnátok hogy a seahawks nyerni fog. 😄

nincs vége a bétának csak lámáznak. feb. elsején volt egy olyan hír, hogy a fileplanet több ezer kulcsot fog kiosztani az elkövetkezõ hetekben.. no para. csak mindenki superbowlt néz, nem hiszem h ma megcsinálják😄

Debob - Lvl 2 Wizard

Shiwo
dobott..😛 többen is írták..error vmi...

EmThor
2 hét volt wow is asszem, ez mióta megy? mert remélem még 2 napig tart 😊

Ferro
Még ne temessük el szerintem! 😊 Valami kis üzenetet csak dobna, hogy csókolom?!

Shiwo
nekem se...de amilyen szerencsém van, tényleg ennyi volt...

rezes
Varjal ez csak fikcio de el vagyok keseredve mert nem tudok belepni<#rinya>

Fonok.Ki az a corporation?

Shiwo
csak mindkettõnk más okból nem azzal...

EmThor
b+ vége? kva élet, hát idõm se volt leszedni 😞

az zsir remelem ha lesznek serveerk nem adja majd be.
rezes
Nem tudjuk mi van Egszer csak kidobott mindenkit a server es azota a login server is all.Lehet hogy ennyi volt a nyilt beta?Na mindegy szerintem kapcsold a sport1 es nezd ahogy Shawn Alexander megkajalja a steelers vedelmet.

Ferro
Jelen pillanatban rajtam és Shiwon kívül mindenki ezzel a problémával küzd! 😛

Ferro
Majd megyek én papnak!! 😉) Csak végeznék ezzel a nyüves munkával! 😊 Meg Shiwonak is össze kell tolni majd a kezdõ questeket, hogy csatlakozhasson! 😊

jah es melyik serveren vagytok?
nem talalkoztal meg ezzel a problemaval? meddig allnak a serverek? te biztos nagy jatekos vagy segits mar legyszi... 😊
rezes
Okes nem panaszkodni akarok tenyleg azt az ominozus egy orat kiveve en is eleg jo, majdhogynem fix partyval kalandozok akiket itt ismertem meg es ugy erzem eleg jol tudunk egyutmukodni.(Azert egy pap meg hianyozna<#vigyor3>)Na mindegy feleledhetne a login server mert akkor talan meg a waterworkot is megcsinalhatnank<#wink>

Ferro
Sztem nézd a TV-t mint azt mások is teszik! ^^

csa sracok tud valaki valami megoldast az 503 as http erroros messagere?
Ferro
Remélem ez eltolódik egy kicsit... nem akarok a saját és mások beteljesülése ellen beszélni de ráférne a programra még 1-2 hónap munka a finomhangolásokra...

Ferro
A tegnapi partyval ami ugyan ad hoc volt bármikor bevállalnám a játékot... ugyan volt egy kevés Leeroy fx az elején de megbeszéltük és nem vold gond (egy +1-es staff orvosolta még a sértõdést is a liroyozás miatt ^^) azt akarom mondani, h van esélye annak is, hogy véletlenül kialakuljon egy jó csapat. Persze majd a végleges megjelenése után okosabbak leszünk, lehetünk. De mûködõképes a rendszer, én legalábbis úgy vélem.

😄DDD

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Ferro
Pedig reggelre lent lenne! 😛

rezes
Az a baj hogy viszont AZ a defense Polemanoval megfogja allitani AZT a tamadosort.
AAt akarok menni mar a market districtbe!!!!!!

Az a defense nem állíthatja meg a BUSZT!!!😄 se rötyliszbergert😊

csak tudjak már beloggolni ebbe a gaméba, kipróbálnám már... rohadék login szerver

Debob - Lvl 2 Wizard

rezes
igen de jelenleg cs ad hoc jelleggel alakulunk illetve jovunk ossze.mellesleg jatek megjelenesi datum februar 28.

Jajam, mi is már kicsit összeszoktunk, úgy vélem.

Shiwo
már csak 20 óra és lejön....remélem ha megszakad, legalább a flashget folytatja..me ha nem, nem tom miko jáccom..de éccakára nem hagyom itt zörögni a pléhkasznit..

Ferro
Sztem hamar ki fognak alakulni fix magos kalandozócsapatok. Mivel mást egyenlõre nem lehet csinálni (solo, craft)...

rezes
Jo dolog a partyra kenyszerites de amikor 1 oran keresztul bamulom a monitort arra varva hogy valaki megjelenjen akkor azert annyira nem tetszik😄

rezes
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!
Csakis a Seahawksban eszelj😄

na talat valaki valami infot hogy meddig tart ez az leallas?

May the force serve you well!

Acidlich
hihetetlen😊

Shiwo
én is..tán olyan 1-2 napon bellül sikerülni is fog végre...

uhuhm 😞 jatszani akarok

May the force serve you well!

hajrá steelers!😄

Debob - Lvl 2 Wizard

Acidlich
bazz egyre gondoltunk😊

ui.: tényleg kéne már az a banner 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Acidlich
hehe<#eljen>

amugy meg a visszaolvasás a boldogság titka 😊

nemlehet leszedni és képek még nem készültek róla...

le lehet szedni vhonna ???
és képek merre vannak ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;