Dungeons & Dragons Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Strahd_
regeltem, de levelet azt nem küldtek.. es ennyi 😞 itt megállt a tudomány

Sziasztok!

Van rajtam kívül valaki még az Aureon szerveren? Az én nevem AnFath DuArdo. Jó lenne kicsit magyarul is kommunikálni már 😊

Dungeon & Dragon Online - Grandlang a Feher - lvl1 Rank4 Dwarf Cleric

fileplaneten már nincs?

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Strahd_
van valakinek feles beta kulcsa? .)

jézusmária.... <#wilting>

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

elõbb még azt modntátok nicns játék erre meg msot már nincs login vayg ez más ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

rezes
ridvor

Fonok.Ki az a corporation?

na hazértem, belogg aztán clerictápolás😊

milyen néven vagy?

Debob - Lvl 2 Wizard

rezes
En meg bent vagyok de minek😊

Ferro
Szuper! A kobold assault közepén kivágott és nem tudok visszalépni! <#wow3><#wilting><#bdead>

na fasza login server megint nics

May the force serve you well!

Ferro
Hazaértem erre látom stress test van... mintha a melóban nem stresseltek volna eleget! :S

last stop: detroit 😊 volt egy iylen tábla a nézõknél 😄DD jó volt amugy, nekem teccet még igyis hogy nem licitáltam rá a 7100dolláros elsõ soros jegyre az ebay-en 😄DD

bah, aki nem élõben nézi azt nem is érdekli igazán 😄DD
énis fentvoltam fél 5ig ugy gogy negyed hétkor kelni kellett 😄
és mellesleg msotanra értem haza, szal bõven emberi idõpont volt azis 😄

"Bettis the Bus..." LoL
Pittsburg ftw? ;D

csõ, Des néven van egy Clericem, Vitargo néven egy wiz, Bettis the Bus néven meg egy barbár😊 mind lev1, de ma igyekszem õket feltápolni, fõleg a papot😊

Debob - Lvl 2 Wizard

Shiwo
Connection failed: Client timed out the connecion

most megint WTF van...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Shiwo
nah végre..csináltam 1 újat ,oszt összejött...

Shiwo
Your account has already been activated

"Login Error: The username entered does not have an active "DDOBETA" subscription. Please try another username."

most akko WTF van ?? aktíváltam acc-ot..beloginolni má nem tok vele

Shiwo
tower shield sajátossága, 3,5-ös rendszerben benne van, akkora batár állat pajzs, hogy zavar a mozgásban ,így a támadásaidat is...

Acidlich
Valaki meg tudja mondani miert van az h ha tower shield van a harcosom kezeben, 2vel kisebb az attakja/kozepes pajzzsal normalis/? hozzateszem, van tower shield prof-om, epp ezert nem ertem, bar a 3.5 rendszerrel ebben a jatekban talalkoztam eloszor, nem ismerek meg minden uj szabalyt😊

Mayday
Azt hiszem, rajtam kivul meg jonehanyan vannak, akik nem sokat tudnak Eberron vilagarol, hisz nem annyira elterjedt (vagyis inkabb csak meg "uj"), mint pl. a Forgotten Realms.
Talaltam egy aranylag rovid, atfogo leirast a vilagrol (tkp. az Eberron vilagleiras konyvrol) a Rejtett Uradalom oldalan.
Akinek nem mutatok ujat, vagy nem erdekli, ne foglalkozzon vele, akit meg erdekel, es tobbet szeretne tudni a vilagrol, remelem, hasznosnak talalja majd.

Eberron világleírás I. (Fajok, Kasztok, Karakterisztikák)

Eberron világleírás II. (Kiemelt kasztok, Felszerelés, Élet a világban)

Eberron világleírás III. (Szervezetek, Varazstárgyak, Szörnyek)

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

rezes
En mar marketben vagyok de most megyek remelem jatszani is tudok
/Tell ridvor

Laza
Csa Des, mi van veled?! 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Sracok a Lyandaron... Hol tartotok?! Remelem lassan beartek es mehetunk egyutt 😊
Ratok varok mar par napja, remelem eleritek hamar a lvl3-at, es akkor mehet a zuzas Marketplacen.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Miért spoilerezel errõl egy mmo topikban bakker?? Lehet, hogy vki végig akarná nézni az ismétlést emberibb idõpontban, némi meglepetéssel a végén...

Laza
Szvsz closed mar nem lesz tobbet. Erosen a szerverkapacitasokat kell tesztelniuk, a tomegjatekot.
En pl mar nem megyek sosem Harbor elejehez a tarinerek fele, mert ott alt ugy szaggat, hogy mozdulni alig birok. Es szvsz ez pl nem a tomegek miatt van, mert closednel is erosen akadt arrafele...

MrStokes
Lehet tudni, h kb meddig fog tartani az open beta?
Csak mert bevalasztottak betatesternek is a closed beta-ba... 😄

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Laza
Udv
Eleg lett volna csak 1 oldalt visszaolvasni, de tudom, ez nem szokas 😊
Vagyunk joparan Lyrandar-on. Azt hogy pontosan mennyien mentek masik szerverre nemtoom.

Ferro
Szia neked is... "a visszaolvasás a boldogság titka" -Thanatos

Melyik szerveren vannak a magyarok?
Ferro
Lol míg vártam a kocsira, a rugómmal is sikerült megcsinálni a grogos quest 2. részét elsõre! 😊 6 kobold a 10bõl 2 cure light wounds poti és 2 mage armor poti met el. ;D

Ferro
Reggelt! 😊

Én csak estefele érek haza. Remélem addig Shiwonak is lecsorog. Utána kibekkelem míg átér rookról megcsinálja a solot, majd megcsináljuk a harbor3ast. Utána tulajdonképpen készen állunk mindenre. Ha eljutunk a WWig sikítunk, remélem meghalljátok. 😊)) Addig is jó napot én lépek dógozni. <#wave>

ÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ, délután belevetem magam, bár én úgy szoktam, hogy az összes kisebb questet megcsinálom, mielõtt új helyszínre érek, de lehet, hogy ez esetben kivételt teszek😛

Sea Hawk Down 😄

Debob - Lvl 2 Wizard

hm, jó volt a superbowl 😊

rezes
Na gyorsan atutottem magam a waterworkon eleg daralos ugyhogy nagy csapattal kell oda menni😄
Market nagyon allat ugyhogy Lyan,Raina bele kell huzni😄

Acidlich
"laknak" - ez tetszik😊 h miket nem feltetelezel😊

Acidlich
bazz lehet egyszerubb lett volna, ha tegnap feladom neked postan😊

Acidlich
na vegre, sikerult beloggolni

rezes
Na a hibauzenetgeneralas megszunt a loginolasnal mar csak szimplan kifagy

Ferro
Bízom benne new version upgrade van, mint 31.-én.

Ferro
Én próbálgatom, a szerverlistig beenged, de utána visszadob és error...

vajon kapunk hozza 1 honap ingyent?
probalja amugy valaki beenged mast is?
rezes
valmi elorendelo oldalon 9k -ert lattam +havidij

jolvan lvl2 es vagyok csak wizardal nevem Vagany clanunk is van csak a nevet nem tudom 😊 ... ha kell ember hivjatok batran.
http://lotro.turbine.com 😊
Ferro
<#vigyor1>

Ferro
Többen az általad említett szerveren vagyunk, mert ez volt az elsõ szerver de páran laknak a másik kettõn is de a Boldrei a 2. favorit. 😊