Dungeons & Dragons Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van rajtam kívül valaki még az Aureon szerveren? Az én nevem AnFath DuArdo. Jó lenne kicsit magyarul is kommunikálni már 😊
Dungeon & Dragon Online - Grandlang a Feher - lvl1 Rank4 Dwarf Cleric
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
milyen néven vagy?
Debob - Lvl 2 Wizard
May the force serve you well!
énis fentvoltam fél 5ig ugy gogy negyed hétkor kelni kellett 😄
és mellesleg msotanra értem haza, szal bõven emberi idõpont volt azis 😄
Pittsburg ftw? ;D
Debob - Lvl 2 Wizard
most megint WTF van...
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
"Login Error: The username entered does not have an active "DDOBETA" subscription. Please try another username."
most akko WTF van ?? aktíváltam acc-ot..beloginolni má nem tok vele
Talaltam egy aranylag rovid, atfogo leirast a vilagrol (tkp. az Eberron vilagleiras konyvrol) a Rejtett Uradalom oldalan.
Akinek nem mutatok ujat, vagy nem erdekli, ne foglalkozzon vele, akit meg erdekel, es tobbet szeretne tudni a vilagrol, remelem, hasznosnak talalja majd.
Eberron világleírás I. (Fajok, Kasztok, Karakterisztikák)
Eberron világleírás II. (Kiemelt kasztok, Felszerelés, Élet a világban)
Eberron világleírás III. (Szervezetek, Varazstárgyak, Szörnyek)
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
/Tell ridvor
Fonok.Ki az a corporation?
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Ratok varok mar par napja, remelem eleritek hamar a lvl3-at, es akkor mehet a zuzas Marketplacen.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
En pl mar nem megyek sosem Harbor elejehez a tarinerek fele, mert ott alt ugy szaggat, hogy mozdulni alig birok. Es szvsz ez pl nem a tomegek miatt van, mert closednel is erosen akadt arrafele...
Csak mert bevalasztottak betatesternek is a closed beta-ba... 😄
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Eleg lett volna csak 1 oldalt visszaolvasni, de tudom, ez nem szokas 😊
Vagyunk joparan Lyrandar-on. Azt hogy pontosan mennyien mentek masik szerverre nemtoom.
Én csak estefele érek haza. Remélem addig Shiwonak is lecsorog. Utána kibekkelem míg átér rookról megcsinálja a solot, majd megcsináljuk a harbor3ast. Utána tulajdonképpen készen állunk mindenre. Ha eljutunk a WWig sikítunk, remélem meghalljátok. 😊)) Addig is jó napot én lépek dógozni. <#wave>#wave>
Debob - Lvl 2 Wizard
Market nagyon allat ugyhogy Lyan,Raina bele kell huzni😄