3757
DnD 3.5 szabaly ismerteto (magyar),
DnD 3.5 szabalyok (angol), DnD 3.5 szabalyok update (angol)
Eberron világleírás I. (Fajok, Kasztok, Karakterisztikák)
Eberron világleírás II. (Kiemelt kasztok, Felszerelés, Élet a világban)
Eberron világleírás III. (Szervezetek, Varazstárgyak, Szörnyek)
-
#1474 "...1d8 kockaval fog dobni tamadasra?.."
pluszba vagy a d20 helyett ? -
#1473 Szerintem az osszetevesztette a szintlepesnel torteno eletero dobassal. -
GodBadka #1472 Nem tudom milyen D8 kockáról beszélsz :)) Ugyanúgy D20-szal dob támadásra :)
Miket kap? Annyi HP-t kap, mint egy harcos, a harcos szintje után kap featet skill pontot. Ha a harcos magasabb szintű lesz a papnál, akkor a harcos támadóértéke szerint fog támadni, addig meg a pap támadóértéke szerint, meg mittoménmár. Régen csináltam kétkasztú karit. Nekem annyira nem jött be. Az AD&D-be ott simán a többkasztúak voltak az übertápok, itt nem annyira :) -
#1471 Mindig az elsodleges osztalye szamit. -
#1470 Jol an akkor Cleric. Es most tessek a kerdesre is valaszolni. -
#1469 ?_? -
GodBadka #1468 A varid mennyi manát kapott szintlépéskor? CSak érdeklődés képpen. :) -
GodBadka #1467 Végül is van :) A cleric egy olyan priest ami nem egy istent "imád", hanem az egész panteont kiszolgálja :) Ha lennének istenek és azok papjai, akkor a cleric az priest lenne :)
Ez az okfejtés csak D&D-re vonatkozik. Nekem legalábbis így mesélték anno :) -
#1466 Priest ?
Van itt olyan class ? :P
Fighter,Cleric,Paladin,Rogue,Ranger,Mage,Wizard remelem nem hagytam ki semmit. -
#1465 Amugy F/P az Fighter/Priest, ugye? Amugy miket ad az, ha felveszed pap melle mondjuk 1-2 lvl erejeig a Fighter kasztot? 1d8 kockaval fog dobni tamadasra? BAB is megemelkedik? D&D-ben jartasok, gyerunk, eljott a ti idotok! :D -
#1464 Waterworks, 4 reszes, 4 insta, sok XP es megtobb cucc :D -
#1463 Es tud mar lathatatlanna valni? :D -
#1462 mi ennek a questnek a neve?:) ugy erzem en messze elkerultem ezt sajnos -
#1461 igen egy joparan igy velekednek, tehat elvileg nincs ok aggodalomra, persze aztan ki tudja... -
#1460 hehe csak szarnyai meg nincsenek sajnos:) -
GodBadka #1459 jam, de az lehet, hogy csak az amcsi bétára vonatkozik remélem. Ez meg EU béta tudtommal. Remélem ez még tart egy darabig, ha már később jelenik meg egy hónappal nálunk. -
Chris #1458 Jól láttam, hogy már csak 20-áig azaz hétfőig megy a béta?
-
#1457 Jah az nem a WoW-os, hanem a DnD-s, na mind1, ettol meg funny ! :D -
#1456 Haha, most latom a WoW-os karaktered nevet! Aludemon WTF! :D -
#1455 Tenyleg nem megy a chat szerver a Boldrei-en.
Nos mig nem tudok belepni a Lyandarra, gondoltam itt inditok egy Rangert.
Talaltam is egy eleg jo partyt vegig is toltuk az egesz WW questeket es bizony a vegen kikerekedett a szemem.
Megtalaltuk Venn testet, majd visszamentunk az orhoz, olyan cuccokat adott be jutalomkent, hogy csak neztem.
pl +1es tor, ami talalatkor 1d4el vereztet, +1es ij kisebb emberek ellen, +5os spot szemuveg, es sorolhatnam.
Megse tudtam jegyezni annyi targy volt. (kb 20 kozul lehetett valasztani)
Es mind ilyen tulajdonsagu, 1db masterwork vagy szimpla targy nem volt koztuk.
Vegulis egy +4AC-t ado bracer mellett dontottem, mert semmi dexes cucc nem volt.
-
GodBadka #1454 Ühüm. Valószínűleg megyek. Megcsináltam a lopakodós küldit reggel. Kicsit gáz volt, hogy állandóan kidobott a lopakodásból, ha kinyitottam egy ajtót, vagy kapcsolót átkapcsoltam. Vagy kétszer lett is nagy futás belőle lopakodás helyett :) -
#1453 Este remelem jossz jaccani:) -
#1452 En ugy tudom egy update arra hivatott h kijavitsa a hibakat, nem pedig meg tobbet tegyen bele, asszem most negativ rekord szuletett, hihetetlen h volt pofajuk ezt csinalni, inkabb hozza se nyultak volna a jatekhoz mar akkor jobban jartunk volna. Ha ez a jelenlegi legfejletteb verziojuk a jatekbol, akkor nagy szarban vannak, ekkora bughalmazra meg a hulyek se fognak elofizetni. Raadasul akkora alapdolgok mint a chatpanel, amit ugy mar mindenki szidott, meg most se jo, gyakorlatilag a nullahoz kozelire redukalja a kommunikacio szintjet a partyban...es meg egy csomo minden rossz vagy rosszabb lett, de ezt mar leirtak masok elottem, talan azt emelnem meg ki, mikor is a hullabol ki lehetne szedni egy collector itemet: update elott csak neha fordult elo h nem lehetett kiszedni, most mar soha..ez aztan a fejlodes
ja es amit meg nagyon hianyolok, ami mar a baldurs gateben!! is benne volt, az a bag of holding vagy tekercstarto, egyszeruen nem lehet ferni az inventoriban, hacsak ki nem dobalom a sok collector itemet(mer ugye amibol 3 vagy 2 kene h adjon valamit azokbol 2 vagy 1 van csak), de akkor meg azoknak mi ertelme? -
#1451 nah, most jó..csak kiköllött lőnöm updateig a tűzfalat o_O -
#1450 Update óta még nem léptem fel...most WTF van ?
Update Error
A problem was encountered while attempting to update the game.
The service may be down for maintenance. Please try again later.
If you continue to experience problems, please check the support web site. -
#1449 tiltsam le én is ? :P -
#1448 Bolderei-n nincs chat server, csak a say és a tell megy. Eddig letiltottam a windows virtuális memóját és lag nélkül ment, na javítás után úgy is lagos. Mér akar ez állandóan a swappba írni ha van szabad memó bőven? -
GodBadka #1447 Nem tudom nekem tegnap is ma is chat halott volt. Csak a privi üzenetek mentek. És nem csak nekem. Lehete hogy attól is függ melyik szerveren vagy. Ezt a Boldreinen tapasztaltam. A másik kettőn nem néztem meg. -
#1446 Amugy ugy tunik valami adatbazis hiba lehet azon szerveren azert nem lep be.
A masik karakter a Boldrei-n mukodik. -
#1445 ;) Tenyleg, ezeket el is felejtettem, ujra elo kell szednem a konyvet! :DD Hogy en hogyan imadtam azt a ket "kisembert" <3 -
#1444 Eddig mukodott, de a patch utan nem probaltuk.
Chatserver nekem tokeletes volt tegnap. -
GodBadka #1443 Hát Én csak hibákat látok javulást nem vettem észre :) Chatserver behalt, a hullákat nem lehet lootolni viszont a Tab szépen kijelöli őket célpontnak. De jó. Meg "kicsit" nehezítettek a lopakodáson. Ha kinyitsz egy ajtót, vagy átkapcsolsz egy kapcsolót, azonnal kivesz a lopakodó módból. Meg is szívtam vele. A fél dungeon rámszabadult, amikor kinyitottam egy ajtót.
Ennél azért jobban sikerülhetett volna a 400 hiba javítása :)
A játékban levő voice kommunikációt használta már valaki? Működik egyáltalán? -
#1442 Nalam ugyanez a helyzet.
Tegnap ejjel, nem toltott be egy palyat, s miutan meguntam a varakozast az eppen futo taskot lelottem.
Na azota nem tudok belepni, elindul a toltokepernyo, majd alul megall a "cleaning up old connection" feliratnal.
Amugy valoban lett egy csomo uj hiba.
Ilyen pl, hogy a meselo sarga szovege nem hallhato a dungeonokban.
Viszont azt megfigyeltem, hogy a palyak betoltese is sokkal gyorsabb lett.Na persze ha betolti egyaltalan. -
Dns5000 #1441 ize 12ember -
Dns5000 #1440 Na ma kirprobaltuk a raidet, max 10 ember, milli tuzelemental, fire giant, fire menfith, a boss meg szep nagydarab vagy 2-3 orias meretu, par Ice flasheater mellet, eleg szep gyiorsan ut meg nagyot is, nem tul jo melle alni. -
Thanatos #1439 elvileg elment privibe, és nm :) -
#1438 Akkor kérnék szépen... magánba ;) és köszönöm! -
Thanatos #1437 ha kell egy jelszó adok, én már nem nyomom -
#1436 Asszem, hogy nekem már a zárás előtt nem fog megjönni a jelszavam. Hát evvan.. várok a megjelenésig - amugyis berendeltem a játékot ;) -
#1435 most tesztelik az új hibákat..rájöttek, hogy a régiek tökéletesen működnek...