Dungeons & Dragons Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MrStokes
Tegnapi warriornak ice kardja volt, nagyon brutal a procc-ja, szinte minden mob, amit megutott megfagyott es amikor meg1x megutotte, apro darabokra tort. Kicsit sem volt tap.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

[Jakuza]
csak=csap

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

[Jakuza]
Az lesz a crlericnek.
Pontosabban Darkfire spellje, amit ratehet a kardra, ezert nem olyan nagy gond ha nem talal magices fegyvert valaki.
Viszont itt meg pluszban megno az alapsebzes, valaki ratesz egy darkfiret es maris 40eket csak vele mar lvl1-en az ember.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Laza
Majd kapsz 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

[Jakuza]
En most nem is a Lyandaron jatszom, hanem a Boldrein.
Nincs lag mert sokkal kevesebb jatekos van rajta.
Na persze ez azzal jart, hogy a masik karakteremet nem lehet importalni ide es lehet ujra kezdeni elorol a dolgokat.

hát én még +1est se kaptam egyet se nem hogy ilyet... 😞

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Laza
En itt speciel mint avarzsfegyver alatt nem a sima +1 es tsa-t ertettem volna, hanem a kulonbozo addokkal megaldottakat (fire, ice, acid, stb).

Pl multkor egyik gyerek acidos karddal jott, es azok a mobok, amiket megutott ugy haltak meg, hogy 'elolvadtak' (szetmarta oket a sav 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

akkor nem csak nekem 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

celrciet tartalamazo csapatot, ez itt a reklám helye... 😄

semo1
+int leált a server<#kocsog>

bah, mákosguba 😊
amugy lyrandar megint áll boldreinél emg ha belépnék akkor a logonnál behal (márr a gamen belül) és közli 20 próba után hogy timed out...

MrStokes
Healer Kit-nek mas a rendeltetese, nem lehet belole potit csinalni.

Potit lehet venni amint atjutsz a varos elso reszebol a kapun keresztul a masodikba. Igaz nem olcso, 60g korul van darabja. Es ez Lesser Healing poti csak.

Idovel rajossz, h ez es meg mas dolgok miatt mindenkeppen csapatot kell keresned magadnak.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
Ehhez erdemes lenne minden forumozonak, aki jatszik a jatekkel, az alairasaban megadni a karaktere(i) nevet. Te mar az elejetol koveted ezt a jo szokast, most en is megtettem. Ajanlom a tobbieknek is, akik meg nem tettek meg.

Mas. Nektek nem szorakozott a chat szerver? Kicsit vicces volt h nem mukodott general, meg a party chat. Minden party tagra ratellelni moka volt tegnap.

[Jakuza]
En olyat kaptam fighternek, hogy lvl2es kuldetest elso szinten siman megcsinalom. 😛

Battleaxe of Reptilian Bane
Nagyon kiraly a 2d6os es +2es sebzesevel.
A koboldok 3asaval hullanak, raadasul 18as STRel indult a harcos igy a hullok ellen mar +8 az attack igy eleg keves utes megy melle.

semo1
Healer kit-böl hogyan lehet potit csinalni?
Mer quest kozben nem regeneralodik a HP
És nem lehet potit venni hogy használd a ques alatt

most léptem második szintre celric-el de még midnig egy darab varázsfegyvert nem kaptam..., bah ... 😛

GothiK Aesh
figy
link dnd setup letöltés 200k
én inenn szedem és no wait time

Blood Elf Paladin Project \"BEPP\"

3. ? mi a neve?

én ugytom az alap gameban 10 a max szint...

Strahd_
én már nem tudom tegnap melyik linknál vártam kia fél órát de sak 20k val jött.. 😞

GothiK Aesh
nekem 200k val szedi fileplanetröl asszem a 3 dik linkröl töltöm

Végülis amennyit játszani tudok, édes mindegy 😊
Akár át is mehetek 😊
Ams
krealtam karaktert, de nem enged be... azt mondja áll a server...

&#51648;&#44552;&#51008; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50526;&#51004;&#47196;&#46020; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50689;&#50896;&#55176; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; SONE

Strahd_
valaki a klienst nem tudja feltöltei valami jobb szerverre mint a fileplanet?
mert a 18 órát végigvárni kissé sok... 😊

Laza
Sohasem keso atmenni masik szerverre 😊

Laza
Hum, jol hangzik.
Kiv leszek magasabb szinteken milyen durva helyek lesznek, mert mar Marketplacen olyan dungeonok vannak (folleg a kriptas, csontvazas reszek), hogy izzaszto 😊
Nagy csapatokban rontanak ratok a csontik, es undoritoan ugrallnak ossze-vissza (folleg a pancelosak), kergetni kell oket mindenfele 😊
A Shan-To-Kar kuldisorozat meg olyan hosszu, hogy ha rutinbol futsz rajta vegig akkor is hosszu orak alatt megy csak (wipe nelkul).

Egyebkent bejonnek nagyon a varazsfegyverek, csak egyenlore az a bajom, hogy igazabol csak az effekt uj rajta, a kardok alakja ne valtozik. Remelem kesobb lesznek olyan uber es kulonleges fegyverek, amelyek nemcsak hogy nevesitve, de kinezetuk alapjan egyediek lesznek.

Én vagyok, de csak reggelente tudok lenni. Meg este tudnék, de nekem még estefele soha nem sikerült belépnem 😊
Hm. Elõbb is ide nézhettem volna. Pont a harmadik szerveren csináltam karit 😊 Ma reggel is nemzetközibe nyomultunk (angol, svéd, német, francia társaim voltak ). Pedig jobban szeretem a magyar társaságot 😊
Nem. Elsõkörben. 10-ig szintig lehet majd fejlõdni. Ezt fogják majd bõvíteni 20-ig szintig és a tervek szerint csak ezek után kerülnek bele az epic szintek.
Shiwo
a DnD3.5-ben igen...a DDO-ban sztem majd nagysokára, az X-edik kiegészítõ után lesz benne 😊

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

maggi
oh be hue vagyok irja a fejlecben...
maggi
na es akkor meik szerveren csinaljak karit ? es kivel lepjek kapcsolatba hogy bekerujjek egy klanba ? koszi
Laza
Linkek jok lesznek felul?
Ha kell meg vmi szoljatok.

Laza
Az Epic szintek is benne vannak a jatekban?!

Amúgymeg köszi. ;D

Nem keresek semmit, tisztában vagyok a szabályokkal csak gondoltam lemeózom.

QuippeR
ez csak arra jó, hogy a DnD3-as könyveidet aktualizálhasd 3.5-re

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

s0n1c
Nem tudom pontosan mit keresel de:

dnd 3.5 update, ami a ddo-ban is van
Shiwo
jah..oksi 😊

Laza
Jah, hat ugy ki lehet menni, de az nem olyan mint pl egy WoW-ban 😊

rezes
de ki lehet menni a varosbol en mar ket fele is elhagytam a varost de jobbank lattam visszafordulni😊
Meg mindig nem tudok belepni.Nem leszek 4 szintuuuuuuuuuuuuuuuuu

Fonok.Ki az a corporation?

Laza
A varosbol nem tudsz kimenni 😊
Viszont a kuldetesek helyet a terkep mutatja, sarga kupak. Raallsz az egerrer, kiirja a hely nevet, a kuldiben meg benne van hova kell menni.

semo1
Folvettem az elso questet Bugber kell olni.
De hol lehet kimenni a varosbol?

GothiK Aesh
elöször is nyugalomra intenék mindekit aki dühös, mert
1. ez egy béta
2. még csak nem is kerül pénzbe
3. xal ne is játsz hanem teszteld ha tudod 😛

rezes
Ti be tudtok lepni?
Masik szerverre beenged de a lyandaron a jatek toltese megall.
Vazz megorulok

Fonok.Ki az a corporation?

Na mondom meglesem mennyire használhatóak a bannerben lévõ link alatt a szabályok... Az inkább ilyen ízelítõ mintsem a szabályok leírása nem? Vagy csak én nem találtam meg vmit?

Laza
LOL, most irtam ki, le ne ba..d mar 😄

Shiwo
ki van írva, nédd meg jobban..(kék szöveg alatt)

GothiK Aesh
laza ez gyors volt 😊

GothiK Aesh
ty, érdemes lenne ezt a bannere is kiirni