Dungeons & Dragons Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Legalábbis a szabálykönyv szerint, aztán hogy ebbõl mennyit valósítanak meg...

A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.

A wizard alacsony szinten mindig is szopinyali volt, a magas szintû képességei viszont bõven kárpótolják az odáig vezetõ úton való gyengeségét.

Clericnek is kell néhol cha (általában a cha módosító a spell idõtartamának növelésére szolgál, ha van rá lehetõség az adott spellnél), de nem az alapján castol.

Ja, nyomtam egyet, rögtön ellküldtek egy templomba, amit nem találtam, aztán ott is hagytam. 😄

Egyébként tudom mit jelent 10 szint az (a)d&d-ben, nem most kezdtem, de pl. a mágusnak magas szinten jön ki az ereje (project image, wail, power word és hasonlók), alacsony szinten csicska, karaktert meg ugye azért nevelget az ember hogy meglegyen az eredménye. Mondjuk az NWN-ben az epic szinteket már hülyeségnek tartom, agyatlan tápolás volt az egész, ráadásul az epic dolgok lényegét, legjavát ki is hagyták a gémbõl, de sztem alap kéne hogy legyen a lvl20-ig tartó "életút". Nagyon helyes hogy sokáig tart elérni, nem is kell lerövidíteni, csak lehessen.

Avenger
Hali! Mikor lesz bent valaki aki feltud venni a klánba? Avelor a nevem, írjatok ingame 😊

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Shiwo
plusszos greataxe/maul -od van esetleg ? 😊 vagy egy masterwork/plusszos full palte 😛

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

MrStokes
Na ha annyi cuccod van, akkor majd in-game megkereslek. 😄

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
Nalam Breastplate +1, Heal +1 kesztyu gazdara var.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

[Jakuza]
Elofordulhat, meg szvsz az is hozzajarulhat, hogy ezer eve nem jatszottam vele. 😛
Amugy tolvajoknak is lehet jelentkezni nalam, mert van egy +1es borpancel nalam meg egy cloak ami reflex savehez ad hozza.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

azt krédeztem..., ugy kezdtem hogy 3. ? 😊)))

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Akkor azt kérdezd 😛 A harmadik, ami nincs itt az ajánlóba 😊 A betûvel kezdõdik. Fene tudja mi pontosan 😊
Laza
Ezekrol a House teruletekrol erdemes vmit tudni (Marketplacerol nyilnak)

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

semo1
megy mar a server?

hm, még mindig nem mennek a szerverek?

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Jakuza: egy kis segitség cleave témában, a pajzshoz nincsen köze... lehet kevered a dolgokat dalakora óta ? 😊

cleave
greater cleave

DDO - Cleave
Laza
Dolgozom.
Utoljara hetfon jatszottam este, elotte meg szombat delutan.
Mond ki, ugyes vagyok <#beka3>
Egyebkent ma is megyek, remelem vannak mar lvl3-asok es mehet az osztas Marketplacen. Akar Shan-To-Kor leveresere is lehet nevezni.

Sot, szetosztottam egy rakas cuccot, es meg van mit adomanyozni, de hiaba kajabalok, senkinek nem kell.. az en tarolokapacitasom meg kimeruloben, igy el kell adjam lassan 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

MrStokes
Laza te napkozben dolgozol ? Csak mert eszmeletlen utemben haladsz.

Laza
Ezeket tuti csak Marketplacen nyomja, es csak akkor torik, eg el, marja szet a sav, ha mar egyebkent is elfogy a HP-je... Ez ilyen halal effekt 😊

Egyebkent pl nekem esett egy +3 Banded Mail, kicsit anaztak a tobbiek hogy mekkora makom van 😊 Ez mar min lvl-hez van kotve, dif 12-es, es req Elf + a tobbi tulajdonsag.

Shiwo
harcosnak minek ? megfélemlítést kihagyom, máshoz nem kell...drágább a cucc a boltba ? majd megkérem vmely leendõ guild-társam, akinek magas a karizmája, hogy legyen má szíves megvenni ezt meg ezt..

Shiwo
jah..érdekes, hogy gonosz jellemmel nem enged jáccani a game...

6os karizma?😛 az mar sebez ha radneznek is 😛

May the force serve you well!

Shiwo
estefele nem leszek, viszont most jó volna találni emberkéket questelni..azt meg mégis könnyebb lenne guild-chaten...

[Jakuza]
Ja es elfelejtettem mondani, van egy +1es perform kesztyum es nyaklancom bard szamara.
Ha esetleg kellene valakinek a guildbol privizzen ram.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

MrStokes
Hat ha mas nem, delutan-este fele megteheted, akkor mar a jomunkasemberek is otthon lesznek. 😄

elõzmény tis ovlasd el..., nem én mondtma hogy köze van... 😊

Shiwo
mondjuk engem is meginviteolhatna vki, mert Laza írta, hogy sokaknak van joguk hozzá és keressem õket ingame, csak akiknek tudtam a nevét, azokat nem tudtam elérni...

[Jakuza]
Na megy a Lyrandar szerver.
A Clericemnek a neve Tirael Greenleaf, keretik behivni a guildba.

Shiwo
sztem hogy ne legyen az az érzésed, hogy letoltál 30 questet, és még mindig lópikulát fejlõdött a karaktered...

MrStokes
Azt en is eszrevettem a wizardommal, h a cleric sokkal eletkepesebb.Igaz, h van lvl1-en 160manam, de HP-m csak25, azt meg 2-3 mob akar 1xre leveri 😄 Hat igen, a wizard nem egy solozos kari 😄 Itt meg foleg nem. 😄

Shiwo
lehet mindkettõ nagy, csak akkor más lesz kicsi..mondjuk mérlegelni kell, kinek mi kell..én warriorral simán bevállaltam a 6os karizmát...és lehet ,hogy még sokat is raktam rá 😊

[Jakuza]
Mert kellett a feat a BroadSwordra.
Viszont nem +8 az attackom, hanem +11 ha benyomom a fighter enchantment. 😛

Shiwo
?!? cleave-nek hol volt köze a pajzshoz ? sztem az NWN-be se volt, se a BG-be, se a többi DnD-sbe..

Bevesztek a Guild-ba? a nevem Grandlang a Feher 😄

Bentvagyok Lyrandar-on

Dungeon & Dragon Online - Grandlang a Feher - lvl1 Rank4 Dwarf Cleric

MrStokes
Hat gondolom vmi kuldi reward lehet. Nem kerdeztem tole, mert nem lehetett vmi tul ertelmes ember, vegigrohant vagy 5 csapdan, meg is halt, pedig lvl 1-es kuldiben segedkezett lvl 4-en 😄

Shiwo
nem onnan vették át..lsd elõzõ hozzászólást 😊

Laza
TAB, es maris celpontot valt

Shiwo
de, alapból az...ezek szerint itt átvette a whirlwind attack szerepét...

gondolom azért hogy ne legyen mindeki két nap alatt lvl10en... 😊

Shiwo
ezekez ilyen hamar adja a gép, vagy jószokás szerint már csalnak a delikvensek ?

tudom, ezuért nem füllöt hozzá anyira a fogam 😊

Shiwo
mé nem vetté fel fegyverfókuszt ? akkor má +9 lenne...amúgy nekem eddig csak +1-es half plate-em van...

[Jakuza]
Amugy amilyen hasznalhatatlan az Ijasz, olyan tul tapolt a Cleric.
A paladinommal, a Hosszu uton kuldetesnel mar elhalaloztam egyedul, addig a Clericcel siman csinaltam olyan kuldeteseket, hogy Sewer Rescue.

[Jakuza]
Ja eleg erdekes az XP rendszere is (1000pont helyett 10000 azelos szint) raadasul 4 enchantment lehet mindossze rajtad ezert erthetetlen, hogy miert van szetosztva a szintlepesek kozott kulon szintekre a fejlodes.Legalabbis a Clericemnek van 3 elhasznalatlan power pontja, mert nincs semmijen hasznalhato enchantment lvl2n.

MrStokes
palanak kell a charisma is a turn Undead-hez ha jol emlekszem 😊

MrStokes
Bard az vegyes kaszt, van magiaja is meg loni, harcolni is tud, de 1ikben sem jeleskedik kiemelkedoen, es ugye a dalaival tamogatja a csapatot, meg gyengiti az ellent.

sorcina char kell a varázsláshoz mint a bárdnak, a paladinnak kell a wis meg a papnak, meg asszem a druidának is de az itt nincs 😊

te jtászottál már vele? kcisit sok idõ akár 1rõl a 2re is eljutni nem hogy 10ig 😊

[Jakuza]
Esetleg Sorcerer ?
Ugyanis annak is Wis kell a varazslathoz.
Viszont ugye D4 a sorcerer eletoro dobasa, mig a Bardnak D6 (Ha itt egyaltalan szamit)

10.-ig? Az száksz. Akkor ezt is csak a kiegnél lesz értelme elkezdeni.

jaja
alt/shift/ctrl-es es módszer elég jó szvsz