3757
  • Kiado
    jajj,amit kérdezni akartma,hogy inventorym fele quest itemekkel van tele,amiket dungeonben szerzek,azokat el lehet dobálni,vagy mit csináljak velük?
  • [Jakuza]
    Nekem azert van rajta, ket lvl3as karim. :P
  • Acidlich
    milyen erdekes serverleallaskor h felporog a topic:P
  • rezes
    igen
    Probalkoztam bolderein anno leallasnal de hiaba ordibaltam magyarul vagy irogattam priviket snki nem valaszolt ugyhogy inkabb a lyandaros karimat folytattam
  • [Jakuza]
    Acidlich gyere mar at te is a Lyrandar-ra.
    Pillanat alatt felhuzlak lvl3-ra.
    Amugy valamilyen gyujtonek talaltam cuccot es o adta.
    Amugy pont ettol a gyujtogetestol van tele a hocipom.
    Legalabb egy nyomorult zsak lenne hozza,amibe bele lehet oket tenni.
    Csak az inventorymat telittik.
  • Acidlich
    te is lyrandaron vagy?
  • rezes
    nekem 4 k kene lvl5-hoz immar 3 napja de egy partyba sem vesznek be.Ha meg inditok egyet oda a kutya sem jon.Lepras vagyok vagy mifene?
  • [Jakuza]
    Megijedtem, hogy mar megint a rossz emlekezotehetsegem jatszik velem. :P
  • Acidlich
    hol a fenebe talaltal ilyen tap cuccot te?:)
  • Acidlich
    hehe nekem is 2ezer xp kell a 3hoz, csak a boldreien. de ugy tunik ma mar nem lesz meg
  • Kiado
    Igen,wizard,apróbb elírás :)
  • [Jakuza]
    Semmi nem kell hozza.
    Nagy szinten uberbrutal lesz. Minnel tobb a manaja annal tobb lesz szazalekosan a +.
  • [Jakuza]
    Mage ? Tudtommal Wizard vagy. :P
  • Acidlich
    az telleg jo ruha,kis szint is eleg hozza?
  • Kiado
    Lyrandaron lesz ma lvl 3-as mage,ha összejön még 2 ezer xp :)
  • [Jakuza]
    Nem jo az, nem kell aggodni. :P
  • Acidlich
    vagy megse? a picsbe szivat ez a kliens, kipipalta a servernel de utana kivagott a loginhoz
  • Dns5000
    bazze mire megcsinaljak a chat servert addigra elbassza a foszervert keszvagyok :(
  • [Jakuza]
    Egy Wizardja van es jo nagy makja, mert tegnap talaltam szamara egy olyan rucit, ami +25% manat ad.
  • Acidlich
    upsz mar jo is:)
  • [Jakuza]
    Gondolom megint javitanak valamit.
    Bar en kisse jobban szeretem, ha valamelyik DM be is jelenti a kozos csatiban, hogy fiukak legyszives lepjetek mar ki, mert serverfrissites lesz vagy valami.
  • rezes
    Engem is kivagot you have benn booted from server uzenettel:D
  • Acidlich
    neked milyen karid van?:) nem jossz velunk?:) mar ha egyszer ujra beinditjak a servert
  • Acidlich
    aha, egy nagy piros x van a boldrei servernel, királyos
  • Kiado
    mindenkit kidobott,pont quest közben :(
  • Acidlich
    Na a boldrei-rol kivagott a server, es nem is tudok visszalepni, fasza. Pedig nar vegre tudtunk hasznalni azt a rohadt chatpanelt:)
  • Kreeder44
    Thanatos: Ha még nem adtad oda senkinek én szívesen elfogadom...
  • Kreeder44
    Thanatos: Ha még nem adtad oda senkinek én szívesen elfogadom...
  • Daniel
    Sziasztok!
    Nincs valakinek egy normálisabb linkje a játékhoz, mert itt várakozni is kell meg nagyon lassan is jön. előre is köszike :D
  • [Jakuza]
    Nem tudom, composite ijam van. :P
  • Shiwo
    akko abszolute Lvan baszva...Lvileg csak a composite bowokná kéne hogy hozzá adódjon..legalább crossbowná is hozzáadja ?!?
  • [Jakuza]
    Pontosabban 12 az erom es a +1 damage adodik a sebzeshez.
  • [Jakuza]
    ???
    En csinaltam egy elfet es a nyilazashoz a +1es ero siman hozzadodik a sebzeshez.
  • sequator
    Köszi!
  • Shiwo
    tégy egy pillantást a bannerre vagy mire..ott vannak a szerverek, hogy melliken vannak magyarok, vmint linkek szabályrendszerhez...miután a game 95%-ban átvette a dnd 3.5-ös szabályrendszert, megbízhacc a leírásban...
  • sequator
    hali kaptam béta kulcsot!
    mejik szerverre erdemes menni?
    itt is van kulombség a szerverek közt mint pl a wow-ban?

Az az igazsag hogy nem sokat tudtam meg hivatalos oldalrol a karaketer alkotasarol, skillekrol és a jatek szerkezetéről nem tudna valaki egy oldalt belinkelni hova mennyek?

elore is koszi.
    udv.
    sequator
  • Shiwo
    jah még vmi..mesélőt ecce nem hallottam pofázni...
  • Shiwo
    nah..észrevételek update után...

csináltam először 1 félszerzet tolvajt..5szö meghaltam a koboldos küldibe...tényleg szívás, hogy ajtónyitásra megjelensz...oszt rágyüttem a trükkjére..csak gondoltam, ha má Lpazaroltam elötte a ife fluidokat, csinálok új tolvajt..az elf lett..azzal beléptem, és kiürült a friendlist-em..(másik karival jó volt)...

egyébként rouge-oknak koboldos küldi:

az első koboldot kikell nyírni...esetleg 1szerüsíthet, ha visszaskerázó előle a pálya legelejére, és ott a ládákon ugrálva kergetőzöl vele, közbe lelövöd...
    második kobold mellett Lkell surranni..ha nem jön össze, akkor se kötekedj, hanem gyorsan nyiss ajtót..köv terembe már ne is lopakodj, fuss jobbra, ahol fönt figyel 1 kobold..van ott 1 létra, meg 1 kő a fal mellett..arról a kőről fellehet ugorni a koboldhoz, nyírd ki..ha ez összejön, innentől már csak lekell lődözni a lent lévő koboldokat, figyelve a dobálózásaikra (érdekes, update elött csak a fenti dobált engem..)..ha lent Lfogytak, kicsit visszafele kell menni, hogy megjelenjen újabb..ekkor belelő, futás fel, lelövöldöz..így kilehet nyírni mind a 10-et..goto a hp-gyógyító kőhöz (az mé van, hogy nem mindig gyógyít fullra ??)..le a létrán, megbizizga oltárt, goto fel...gyün a "neheze", az örült faszi..leállhatsz vele kötekedni és nyomatod magadba a gyógylötyit, vagy fuss L előle..1 idő után lemarad annyira, hogy legyen időd rálőni, majd mikor beér, skera L mellette, és távolságnyerés a másik irányba..így gyógylötyi nélkül megcsináltam a questet...jah, az szemétség, hogyha erőd pluszba van, akko nem megy hozzá az íj sebzéséhez, de a negatív az igen..6os erő nem nyerő..még tolvajnak se..
  • MrStokes
    sztem is
  • Shiwo
    3.5-ös szerint Lvileg alapból lenne d10+áll módosító-nyi HP-d..amire a game ad 20-at...és ha szintet lépsz papként, akkor Lvileg ahhoz kapsz d8+áll módosítót...ha meg nem variáltak vmit ...