Dungeons & Dragons Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Avenger
Az +10 manát ad

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Laza
A +os sebzeseket rendesen irja ki pl acid arrow: 6+5 dmg
Szvsz akkor ir ilyen 120, stb ertekeket, ha ket csapas/sebzes textje egymasba er.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

a brutális erõ mit jelent? mert én tolvajomnak amit inditottam 16os az ereje 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

mindkehol? nekem már igyis van ittis meg lyrandaron is akrim, bár eddig inkább boldrein mentem mert ekvesebb aze mber és a kocsmázás nem fél óra algból áll amig a kocsmárostol elérek az ajtóig 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Egyedül a minimális alvási lehetõség a gond, amúgy sztem semmi baj a wizarddal.

A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.

Dejó, lehet mindenhol karit csinálni...

Miben más? Nem ugyanaz van mindenkinek?

Inkább videokártya kell neki, bár sztem egy geforce4 már elég lehet, prociból bõven elég az 1.3-as tualatin.

Az of power mit tud?

hát akkor várunk mindketi szerettel 😛
van magyar guild itt is igaz nem tul sokan vagyunk még

MrStokes
Nem baj, mivel holanp ugysem tudok jatszani, legalabb nem huznak el a tobbiek 😄D

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Shiwo
Boldrei Server stress test tomorrow!09-Feb-2006At 9am GMT tomorrow morning we will bring down all the servers. At 9.30am GMT we will bring Boldrei ONLY back online for the rest of the day, (until around 6PM GMT).

For tomorrow only, we would like you to all login to Boldrei, create new characters if you don't have one and stress the poor thing 😊

Expect heavy traffic and associated issues during this time, thank you.

We will update on the results of our testing as soon as possible.

Figyelem!! Holnap csak a Boldrei szerver fog menni!..stress test...
reggel 9kor kilövik a szervereket, és a Boldrei-t fogják csak indítani 9:30-tó..kb. este 6ig nem is lesz a többi...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

MrStokes
A videokartyan is sok mulik, de sztem nem valami fenyesen. 😊

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

CattiBrie
már jön a game lefelé
Shiwo segített

csak nem gondoltam volna, hogy másfél gigás

én a 10 megás MMORPGhez vagyok szokva

1300-as procival 512 RAMmal hogy fog ez menni?

[/spam]™

Nekem onnan nem lett vírusom. Felrak eg saját letöltõ progit az igaz, ami nyomatja orrba szájba a reklámoket, de csak a saját ablakán belül és, nem kötelezõ nézni 😊
CattiBrie
köszik

most mr csak a klienssel bajlódom
ott is regeltem, ezen a fileplaneten

anniyra még nem eredményes a dolog

de remélem a vírusaim már megvannak

[/spam]™

lehet nemtom, ennek ellenére eddig iylennél összes monster egy ütés votl ha betalált sneak attack

Shiwo
Wazze Tirael..nem is a gépem miatt szaggattam má a questen is, hanem tesóm belötte a másik gépen a DC-t...qrva jó..

MrStokes
Ha feliratkoztal az EU betara es kitoltotted helyesen az adatlapot, akkor a megadott e-mail cimre fogsz kapni 1 levelet, amiben leirjak tobbek kozott azt is, hogy honnan toltheto le a kliens. Tovabba megadjak, hogy meg milyen egyeb tennivaloid vannak, hogyha a betaban szeretnel resztvenni. A level, melyet anno meg az otthoni cimemre kaptam es leven nem otton tartozkodom, nem elerheto szamomra, ergo nem tudom megadni a letoltes link-jet sem.

Fireplaneten, ha regisztrálsz, le tudod tölteni.
CattiBrie
a klienstet hol érem el? 😊

[/spam]™

Köszi. Én ezeket tudtam 😄
CattiBrie
köszönöm

[/spam]™

MrStokes

CattiBrie
baromira nem tláltam semmit

mi a hivatalos oldal?
meg hol kell regelni?

[/spam]™

Shiwo
jah ,hát nagyon nem mindegy, hogy 125 hp-t sebzel vagy 1+2+5 = 8at..csak tolvajok azt ne felejtsétek el, hogy orvtámadás elsõ szintem +1d6 sebzés !!...szval orvtámadva fogsz annyit sebezni, mint egy brutális erejü harcos a pallosával..

Shiwo
eztet lekell tölteni..regeltetni magas, stb..nem túl eccerü, bár megoldható..amúgy 1enlõre béta teszt várhatóan pár hétig élvezhetjük és újra jön a gyilkos várakozás...

Shiwo
egyik se életképtelen, csak tudni kell mindenkinek a helyét...

Fighter - harcban mész elõre, darálsz, vagy hátulról lövöldözöl...majd a többiek eggyógyítanak...ajtókat te nyitod, ki tudja ki van mögötte...csak elötte a tolvaj keressen rajta csapdát..

Paladin - kb. mint a harcos, csak kevesebb lehetõséged van a harci képességeid terén, cserébe tudsz gyógyítani, varázsolni..palának lõdözni sztem anti-szerepjáték..

Ranger - szintén mész darálni, vagy hátulról lõdözöl..szintén lehetnek késöbb varázslataid

Bard - hátulról lõdözöl a harcban és dalaiddal "tápolod" társaid...zárnyitásban, csapdakeresésben kiegészítheted a tolvajt...több szem többet lát

Barbarian - közelharci húsdaráló...míg a harcos a feat-ekkel tápolja harci képességeit, te örjöngéseddel boostolod erõs és kitartásod...csapdakeresésre jó lehetsz, bár semlegesíteni már nem fogod tudni

Cleric - gyógyítás, csapattápolás és eléggé szívós vagy, mert viselhetsz nehéz vértet..Cleric/Thief kombó sztem eléggé életképes a DDO-ban..

Rouge - feladatod az elõre lopakodás, csapdakeresés és hatástalanítás (komoly csapdákat csak varival vagy veled lehet felfedezni!!!), harcban a hõsi halál helyett alkalmazd a kivárást, és ha a társaid már ütik az ellent, akkor sunyin orvultámadhatod..figyelem ! orvtámadni lõfegyverrel is lehet bizonyos távon bellül (normál RPG-ben 30 láb), és orvtámadásnak az is számít, ha lát az ellen, de "közrefogjátok", azaz más is üti...élõholtak, gólemek, slimeok és hasonló lények írtásába inkább ne kezdj...

Sorcerer/Wizard - Te menj mindig leghátul..ezalol kivétel, ha nincs tolvaj, és neked kell varival csapdát keresni..harcban szintén legyen közted és az ellenfél közt minnél több társad..varázslataid okos megválasztásával sokrétegõ lehetsz..lehets boostoló, tömegoszlató, problémamegoldó, stb...a lényeg, hogy sztem érdemes eldönteni ,hogy mi lesz a feladatod a csapatban és arra rákoncentrálni..

csoves1976
Az nem 125 damage, hanem 1+2+5... igy irja ki a progi, de remélem korrigálják majd mert elég zavaró. Én is azt hittem elõször, hogy ilyen táp a tolim, de utána megnéztem a combat szövegfül alatt a dolgokat és kiderült az igazság <#shakehead>

SWTOR - Insomniac Brotherhood (Hidden Beks)

CattiBrie
Háj Shiwo!

Ezzel hogyan kell játszani?

[/spam]&#8482;

Shiwo
erre többen panaszkodtak..

Shiwo
papnak/paladinnak/rangernek wisdom, wizardnak int, sorcerernek/bárdnak charismából megy a varázslás, érdemes azt tuningolni...palának karizmábó megy a gonoszra sújtás, meg az után kap pluszt a mentõire is, és neki is és a papnak is abból megy a turn undead..

MrStokes
Akkor ezek szerint megsem a wizard a legeletkeptelenebb kaszt a jatekban. Jol van, megnyugodtam ! 😄DD

MrStokes
O te makos vazze! 😄

Avenger
Hm nemrossz, partyztam ma egy kínai emberkével, két questet megcsináltunk együtt, a másodikért kaptam egy +1es quartestaffot, megkérdeztem kell e neki(varázslóval volt), odaadtam. erre õ cserébe a kezembe nyom egy +1es flaming dagger of powert 😄

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

a védekezés csak a sebzés mrétékét csökenti, sneakattack emg van és tökéeltesen müxik, az alvo goblinra pl egy ütésbõl 125-t sebeztem...
amugy nekem se sikerült lyrandaron anno a tovlaj karival emgcisnálni de nemrég kezdtem eg yújat és elsõre megvolt és csak 2 potiont hazsnáltam el 😊

Moyko
Hali! Tegnap csináltam egy tolvaj karit, de a tavernes küldi második felében nm birom magamat átverekedni azon a nyamvat 10db koboldon.. hiába szníkelek, 1xer se sikerült szníketteket csinálnom, ez kihagyták? alszik a tag oda súnyizok.. rákúrok a hátára a rapierrel, és túléli. (hol van a jó kis "coupe de grece") A védekezésrõl nem is beszélek...

There is only one Boss!

Csak egy megjegyzés. Szerintem teljesen jól használható az íjász. Nem kell jobban becélozni az ellent, mint közelharcban. Egyszerûen felé kell fordulni körülbelülre. Mellé pedig akkor lõ, ha alacsony a támadó dobása.
Ja és a Sorcerernek nem wisdom kell a varázsláshoz. LEgalábbis még nem találkoztam olyan implementációval, ahol az kellett volna.
GothiK Aesh
fasz kivan én a nem eu változatot szedtem le most szedhetem ujra grrr 😄

Blood Elf Paladin Project \"BEPP\"

maggi
muhaha 5 ora alatt lekapta nekem
...is... 😊

data center errorral mit lehet csinalni hogy ne szoljon be?
õõõ, hi 😊

CattiBrie
Sziasztok!

[/spam]&#8482;

Ha jól tudom akkor papnak Charisma a turn undeadhez kell

Debob - Lvl 2 Wizard

Shiwo
pontosan így..

MrStokes
Gondolom ahogy megvan a kello mennyisegu XP-d a szintlepeshez, elmesz a kivant kaszt trainerehez es kered h tanitsa meg az adott kasztot.

semo1
Hogyan lehetsz dual kaszt?

Laza
megyek be

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

semo1
meddig tart a Beta?