Dungeons & Dragons Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Szvsz akkor ir ilyen 120, stb ertekeket, ha ket csapas/sebzes textje egymasba er.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
van magyar guild itt is igaz nem tul sokan vagyunk még
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
For tomorrow only, we would like you to all login to Boldrei, create new characters if you don't have one and stress the poor thing 😊
Expect heavy traffic and associated issues during this time, thank you.
We will update on the results of our testing as soon as possible.
Figyelem!! Holnap csak a Boldrei szerver fog menni!..stress test...
reggel 9kor kilövik a szervereket, és a Boldrei-t fogják csak indítani 9:30-tó..kb. este 6ig nem is lesz a többi...
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Shiwo segített
csak nem gondoltam volna, hogy másfél gigás
én a 10 megás MMORPGhez vagyok szokva
1300-as procival 512 RAMmal hogy fog ez menni?
[/spam]™
most mr csak a klienssel bajlódom
ott is regeltem, ezen a fileplaneten
anniyra még nem eredményes a dolog
de remélem a vírusaim már megvannak
[/spam]™
Fighter - harcban mész elõre, darálsz, vagy hátulról lövöldözöl...majd a többiek eggyógyítanak...ajtókat te nyitod, ki tudja ki van mögötte...csak elötte a tolvaj keressen rajta csapdát..
Paladin - kb. mint a harcos, csak kevesebb lehetõséged van a harci képességeid terén, cserébe tudsz gyógyítani, varázsolni..palának lõdözni sztem anti-szerepjáték..
Ranger - szintén mész darálni, vagy hátulról lõdözöl..szintén lehetnek késöbb varázslataid
Bard - hátulról lõdözöl a harcban és dalaiddal "tápolod" társaid...zárnyitásban, csapdakeresésben kiegészítheted a tolvajt...több szem többet lát
Barbarian - közelharci húsdaráló...míg a harcos a feat-ekkel tápolja harci képességeit, te örjöngéseddel boostolod erõs és kitartásod...csapdakeresésre jó lehetsz, bár semlegesíteni már nem fogod tudni
Cleric - gyógyítás, csapattápolás és eléggé szívós vagy, mert viselhetsz nehéz vértet..Cleric/Thief kombó sztem eléggé életképes a DDO-ban..
Rouge - feladatod az elõre lopakodás, csapdakeresés és hatástalanítás (komoly csapdákat csak varival vagy veled lehet felfedezni!!!), harcban a hõsi halál helyett alkalmazd a kivárást, és ha a társaid már ütik az ellent, akkor sunyin orvultámadhatod..figyelem ! orvtámadni lõfegyverrel is lehet bizonyos távon bellül (normál RPG-ben 30 láb), és orvtámadásnak az is számít, ha lát az ellen, de "közrefogjátok", azaz más is üti...élõholtak, gólemek, slimeok és hasonló lények írtásába inkább ne kezdj...
Sorcerer/Wizard - Te menj mindig leghátul..ezalol kivétel, ha nincs tolvaj, és neked kell varival csapdát keresni..harcban szintén legyen közted és az ellenfél közt minnél több társad..varázslataid okos megválasztásával sokrétegõ lehetsz..lehets boostoló, tömegoszlató, problémamegoldó, stb...a lényeg, hogy sztem érdemes eldönteni ,hogy mi lesz a feladatod a csapatban és arra rákoncentrálni..
SWTOR - Insomniac Brotherhood (Hidden Beks)
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
amugy nekem se sikerült lyrandaron anno a tovlaj karival emgcisnálni de nemrég kezdtem eg yújat és elsõre megvolt és csak 2 potiont hazsnáltam el 😊
There is only one Boss!
Ja és a Sorcerernek nem wisdom kell a varázsláshoz. LEgalábbis még nem találkoztam olyan implementációval, ahol az kellett volna.
Blood Elf Paladin Project \"BEPP\"
Debob - Lvl 2 Wizard
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**