3757
![](\'http://bigfootnetworks.com/fragmore/wp-content/uploads/2011/02/dungeons-and-dragons-online-ebberon.jpg-720x540.jpg\')
DnD 3.5 szabaly ismerteto (magyar),
DnD 3.5 szabalyok (angol), DnD 3.5 szabalyok update (angol)
Eberron világleírás I. (Fajok, Kasztok, Karakterisztikák)
Eberron világleírás II. (Kiemelt kasztok, Felszerelés, Élet a világban)
Eberron világleírás III. (Szervezetek, Varazstárgyak, Szörnyek)
-
Daniel #1554 Mindjárt megyek én is játszani, most telepitem :)
Melyik szerverre mennyek? Lyrandar vagy Boldrei-re? -
hát ráfér a gémre a bugmentesítés..de ha ilyen jó ütemben haladnak, akkor még 3-4 hétig eltesztelgetünk itt -
Servers down for upgrade - Friday16-Feb-2006
We will be bring the servers down, one at a time for an hour or so on Friday morning in order to apply a few hotfixes to repair the debug bugs introduced in the last patch. The work will start around 10AM GMT, beginning with Lyrandar.
Remelem az elso az lesz, hogy a meselo szovege ismet hallhato lesz. :P -
Kiado #1551 Nemtudom,hogy ez olyan fura-e,de én a wizardommal amikor partyban használtam a tűzlabdát,akkor a csodájára jártak :D Ennyire ritka lenne,hogy ezt varázsolják? -
hat kb du 5-6tol 10-11ig van a legtobb ember benn, legalabbis a guildbol, bar vannak akik egesz nap nyomjak:) most 2-3 korul vannak a karik amivel jaccunk, de vannak elvetemultek, akiknek mar lassan 8 lesz:) -
sequator #1549 hali
a bolderei-en kb mikor szoktatok jatszani? hanyas szinten vagytok kb.? -
kedves toled de mar itt a boldrei-en eleg nagy guildunk van -
minden kasztnak kulonfele komponens kell a spellekhez -
béta meddig tart? mert ma fogom kiprobálni -
Kiado #1545 Missing material component
Ezt írja ki,hogy szeretnék castolni egy spellt,kell hozzá valami tárgy,vagy mi ez? -
Nah végre el tudtam indítani a letöltést... viszont az acc key-t még nem küldték meg e-mailben... nektek mikor jött meg? Nincs véletlenül valakinek egy feles acc-ja amivel be tudnék lépni? -
loggolok de marha lassu
-
Az egyszemelyes mi?:D -
Na nem jottok be ? Megint egyedul vagyok a Guildban, mindjart megunom es csinalok egy olyan Guildot, amiben allandoan ott van mindenki. :P -
Kiado #1540 Lehet loginolni. -
Ha ta fene se tudja, bar az elejen meg volt harbornal, hogy 10 district volt, most meg 3-4 max. -
Egyebkent csak nekem tunik ugy hogy sokkal kevesebben jatszanak vagy tenyleg kevesebb jatekos van?
-
Nalam ugyanugy login error van. -
Hat nekem meg mindig login server down van
-
Kiado #1535 Az ingyeneset próbáltad? Lehet,hogy sokat kell várni,de hátha az műxik. -
Tudnátok adni negy helyet ahonnan le lehet húzni a DDO kliensét mert a file planet nekem nem megy. Hiába rakom fel a download managert, subscrubed user vagyok náluk, és mégis mikor nyomom a download-ot egy reklám oldalra dob és nem történik semmi... mia faszért lehet ez? -
Na.
Nem csinalsz egy karit a Lyrandar-ra ?
Gyere es segitek Tirael Greenleaf neven megtalalsz. -
HM erdekes az oldaluk szerint megy a harom szerver. -
na most be tudtam lepni -
Igen, az elso ketto kell a Marketplacehoz jutasra.
A masik ketto, keleti iranyban van egy lejaronal,ott ahol egy or all egy kor alaku pallon es negyiranyba lehet menni, ott kell keletre menni. -
Quick Server Reboot16-Feb-2006
As part of a rolling fix for some issues reported last night we need to reboot the worlds, they will go down at 6:45pm GMT and only be down for 10 - 15 minutes. Thanks for your patience.
-
Kiado #1528 Nekem fájt a szívem a water breathing-es itemért is,de a 3 charges bot jobban megérte szvsz :) -
amugy ott vannak goblinok is?:P -
aha addig ertettem h ww, csak azt nem tudtam h 4 kuldi is van ott, mivel en csak az elso 2t csinaltam meg h atjussak a marketra, de kosz, mostmar meg fogom nezni a veget -
Bizony, ha tolvaj lettem volna tuti a +1es 1d4 Bleedinges tort valasztom.
Egy dofes, elszaladsz az aldozat meg elverzik, amig kerget. :P -
WW=WaterWorks
A goblinok ide feszkeltek be magukat.
A varos csatornaiban.
Ott kell egy tobbszintes kuldetest megcsinalni.Pontosan 4 szintes kuldetes es a legvegen adja a cuccokat a csatornakban levo Guard Tempest. -
Kiado #1523 én WW questért kaptam baromi jó staffot,asszem pont Jakuza (:-O) segített benne,de szinte minden cucc durva volt,alig lehetett választani -
azokat dobald el nyugodtan
-
Kiado #1521 óó nem azokra gondolok,hanem amik a quest elvégzéséhez kellenek és megmaradnak miután végigcsináltad -
telleg azt akartam en kerdezni toled h mi annak a questnek a neve pontosan, amiert ilyen jo cuccokbol lehet valasztani -
olvastam de egy jo paladin nem a treasure -ert jatszik...........................................................................................................(fuj de piszok makos itt valaki...)
-
A gyujtoknek lehet adni oket.
Altalaban amibol egy kell nekik az a legritkabb, de azert adjak a legertekesebb dolgokat. -
azokat destroy-old, ja -
Amugy olvastad Ridvor baratom, hogy kaptam ma egy +4AC-t ado csuklovedot ?
Igaz sajnos a Bodrei-en levo kosza karakterem kapta. :P -
hu igen a collektorok dobnak durva cuccokat, azokert a cuccokert amibol csak 1 db kell nekik, igaz azt az 1et 10x nehezebb talalni mint a tobbifelet:)