Dungeons & Dragons Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shiwo
charisma mehet lejjebb is sztem, me minek, a bölcsesség 8 még belefér, de az amúgy is szar akarat-mentõ miatt, háát....elf akkor legyél sztem, ha ügyességre gyúrsz..(igaz, nehézvért gátol, de pl egy +1-es breastplate-ben már elvileg kitod használni a +4 ügyességet, és fegyverre meg csak egy weapon finesse-t kell felvenni..nagy erõvel sztem a 2kezes fegyver a nyerõ, mert az 1,5szeres erõbónuszt ad a sebzésre...ember harcos azért jó, mert 3 ! feattel indít, és +1 képzettségponttal..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Shiwo
nálam csak enné..helyette 256-tal szaggatok...

Shiwo
amúgy nekem is ez az egy bajjom..ha van is fent 3-4 magyar, a szintkülönbség miatt gyakran már nem segítenek..(tisztelet a kivételeknek, pl Tiarel)

s0n1c
nekem nem a szürkeséggel van bajom, imo nagyon szép a játék (bár vannak hiányosággok, pl. egy mai mmoban nem értem miért nincs weapon sheath (gy.k.: ellehet rakni a fegyvert, aztán nem látszik a köpeny...), a fizikán is lenne még mit javítani de alapvetõen azzal sincs baj, egyszerûen csak nem tetszik, hogy a playa ennyire le van korlátozva
Moyko
jó lenne mert a hõsiesség nem a tolvaj erõssége..

There is only one Boss!

Moyko
Partiba is lehet sinálni a küldiket?

There is only one Boss!

hát döntsd el te hogy a +2 dex ér többet és igy conra kell többet kötlened , meg pár immunitás, vagy pedig minden ugyanannyi és csak +1featet kapsz ember miatt (ami már +2 fighterel együtt) és +akármennyi skillpontot...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

s0n1c
najo csak érted, a városon kívüli területekre se te mész oda a partyddal, hanem betölti a városból... ez nekem eléggé leredukálja a hangulatot, btw a guild wars is pont ezért nem tetszik 😊 de gw-nek legalább van egy fõ alappillére, a pvp, ebben a gameban ilyet nem véltem felfedezni, endgame az egy jó kérdés, pvp ugye nincs atm legalábbis nagyon nem foglalkoznak vele, lvl10 a cap, hát nemtom, 3-4 hetes kocka gammel bõven ellehet érni a lvl10-et
Laza
Azert a kesobbi teruletek nem lesznek olyan szurkek es unottak mint a Harbor meg Marketplace. En mar jarkaltam House Jerkin (v nemtoom mar mi a neve), es ott zoldovezet van, kertek, fak, stb. Es persze nagyon durva kuldik (egy lvl6-osban voltunk, persze nem tudtunk vegigmenni 😊

Egyszeruen mas. Guild Warsban meg csak a varosok kozott tudsz maszkalni (a Missionok is oda korlatozodnak)
Egyebkent a Danger Area kuldetesek mar nem a varosban vannak, hanem alt kulso teruletek (haromszog a terkepen), a varostol tavolabb. Pl egy erdoben voltunk vmelyk nap.
En inkabb arra lennek kivancsi, hogy milyen az endgame, egyaltalan van e.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Meg annyi, hogy pl az is fejtorest okoz, melyk skillekre toljam a pontokat.
Mert ugy Ilyen pontelosztasokkal minuszbol indul az Intimidate, talan meg a Diplomacy is.
Nyomjam csak az uszas/ugrasra, esetleg Ballance (bar ez dupla pontert megy)?! 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

s0n1c
túlságosan levan szûkítve a mozgástér, instanceba be instanceból ki kocsmába be... ez egy ideig jó de utána uncsi lesz, ráadásul ahogy olvastam off fórumon a városok közötti utazás is le lesz korlátozva egy egyszerû töltõképernyõvel... szal nemtom, hiába party orientáltság azért ettõl egy picit több szabadságot kellett volna beleépíteni a gameba
Laza
A pontokban csak az a kulonbseg, hogy az Elf +2 Dex, -2 Con indul?!
Fighternel az a 2 pont nem szamit olyan sokat, nem?!
+10 Dex-el meg jo vagyok 0 Dex Bonus pancelra is.

Laza
Kinek mi 😊
Szerintem meg azert jo, mert nem olyan mint a WoW (azt mar 1 eve tolom, es unom... mert unalmas ... pl mert all ugyanazok az instancek vannak)
Itt az elmeselo kuldetesek, a dungeonok hangulata, stb nekem jobban bejon.
Csapatot meg alt mindig talalni.

QuippeR
pnp dnd-ben az ember +1 featet kap alapból, de különben jó az elf is.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Laza
Vki plz, aki a DnD szabalyokkal jobban tisztaban van 😊
Mint eszrevettem, meg utananeztem, meg hallottam sokaktol, itt a kulonbozo pl pancelo, stb hasznalatahoz sokat szamit hogy melyk alapertekem es annak modositoja milyen ertekeket vesz fel.

Szoval, Fightert szeretnek, 1h kard + pajzs hasznalot.

Probalgattam, csinaltam egy uj rarit, es nagyjabol igy osztottam a pontokat (ELF):
Str 18(+4 mod), Dex 10(+0 mod), Con 14(+2 mod), Int 10(+0 mod), Wis 8(-1), Cha 8(-1) ... Toltam az Str-re, Con-ra, es az Int-re egyet hogy ne legyen -1 modon (es ha jol olvastam kell a skillekhez is).
Featot ugye kettot lehet valasztani, Power Attack es Quick Draw ...

Ez igy jo lesz a kesobbiekben? Vagy legyek Humannal?! (Elf jobban lennek 😛)

Danke

QuippeR
ja, és még mindig úgy eszi meg az 1giga RAMot, mintha ott se lenne.

QuippeR
fõ bajom a játékkal, hogy egyedül semmit nem lehet benne csinálni. tudom, ez egy mmorpg, és a dnd valóban a csapatokat támogatja, de akkor is. nem szeretem a PuGokat a minimális kommunikáció miatt; általában valaki megy elõre mint a vaddisznó, és a chat ablak fél órán át üres. de ha nem PuGozol, akkor meg mit csinálsz? öt percig bámulod a monitort, aztán kilépsz a játékból és elindítod a WoWot...

CattiBrie
szóval akkor kiiratkozom a suliból, illetve otthagyom a melóhelyet.. szakítok a barátommal... hümm, hümm csinálok idõt a gém-re 😊😊😊

[/spam]™

Shiwo
<#worship><#taps>

CattiBrie
server: Lyrandar
name: Catti

😊

egész aranyos a game 😊

[/spam]&#8482;

Shiwo

ezt a Prestige Class-t majd betehetnék...ill sztem be is fogják...

Shiwo
nahja..az is ütõs 😊

amugy ha egyedit csinálsz akkor ilyen erõvel csinálhatsz halfling barbárt is 😄DDD

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

hát akkor félig csakeltaláltam 😄

Shiwo
elvielg wisdomra kap minuszt..

intre nem kap minuszt asszem, csak char-ra meg wisdomra ha jól tévedek
vagy lehet wisdom helyet dext van má nemtom 😄

Shiwo
nem lenne annyira hatékony..de 1edi 😊 wizard ? vagy int-re is kap ? (tom, tom , 5% mágia rontása van alapbó 😊

hát mivel -2-t kap a char-ra..., és mivel druida nicns ddo-ban... 😊

Shiwo
oksi ;-)

Shiwo
ok ,kössz..akko má csak azt kell bemesélnem nekik, mé jó, ha Lmegy velük 1 olyan, aki 2percel késöbb ér be az instance-be 😊

CattiBrie
na maj' jövök, aszt nyomjuk együtt 😊

[/spam]&#8482;

Shiwo
elvetemült lenne egy warforged sorc vagy druida ? esetleg bárd ? 😊

semo1
Barbarian warforged nem hasznalhat semmilyen ruhát?
hol lehet neki ruhat szerezni?

rezes
lehivod azt az ablakot ahol a klantagoknak is latod a nevet nos ott az elso fulecske a partyra vonatkozik.
Latsz egy csomo ikont egy nevet meg azt hogy melyik kuldibe keresnek embert.Rakattintasz aztan a joinnal kersz egy felveteli kerelmet ha kellesz bevesznek onnan meg mar partychat😄

Fonok.Ki az a corporation?

Használd felül az opciókat,ott írja,hogyha valaki partyt keres és azt is,hogy milyen küldihez.

Shiwo
jó a játék, csak zavar, hogy 1edül nem lehet még rohadt 70 xp-t se összeszedni 1 idõ után...külföldiekkel meg nem szeretek császkáni, me nm 1szerü Lmagyarázni, hogy szar a gépem, és ezé lépek be egy instance-be 2 perccel késöbb...meg nagyon még azt se vágom, hogy tok csapatot keresni...kiállok a fõtérre kiabálni vagy mi ?

Shiwo
Jay Henorex

Shiwo
az..

rezes
fuu tenyleg ki is irta az a konyvet?

Gnome
OFF

Shiwo a holtak ura?

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

rezes
na Shiwo hogy tetszik?

Pont butcher quest legutolsó boss 1 cm életénél dob ki :-(

rezes
most loginszerver fekudt meg

Shiwo
megint lehalt..most nagyon ...

Itt most hogy van, ranger nem kapja meg alapból a two-weapon fighting featet, ráadásul mégcsak nem is választható neki...
Szakítottak volna ezzel a régi dologgal?

Shiwo
engem kidobott...

"InvalidOperationException"-je volt vkinek?
Ezt a hibaüzenetet dobja ki mikor indítani akarom, újrainstalláltam de megmaradt.
Tud vki segíteni?

Csinálj egy dndonline.hu-t, és hajrá! 😊

A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.

MrStokes
inkabb vmi 1xu oldal kene, amit idokozonkent lehetne boviteni, akar a karbantartoja altal, akar vmi webform v mi az isten altal 😄

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

hu lehet össze kéne megint írni a magyar játékosokat... nem gondoljátok? 😊

Dungeon & Dragon Online - Grandlang a Feher - lvl1 Rank4 Dwarf Cleric