3757
DnD 3.5 szabaly ismerteto (magyar),
DnD 3.5 szabalyok (angol), DnD 3.5 szabalyok update (angol)
Eberron világleírás I. (Fajok, Kasztok, Karakterisztikák)
Eberron világleírás II. (Kiemelt kasztok, Felszerelés, Élet a világban)
Eberron világleírás III. (Szervezetek, Varazstárgyak, Szörnyek)
-
#1594 Elvileg ha 1 kuldit vegigcsinaltal normalon, utana mehet hard-on es ha az is megvan, akkor epic szinten. -
#1593 Boldrei szerveren vagyok lvl 1 fighter Sandokan A Malay Tigris néven! Klánt keresek jó kis partyzásokhoz! Egyébként a questeket mikor lehet megcsinálni durvább fokozaton, mert nekem csak normálon engedi. Az normális, hogy a küldetés megoldása után bead 3-4 jutalom tárgyat anmikből választhatok, de a legelsőt a listán soha nem tudom kijelölni? -
GodBadka #1592 Na ma reggel be tudtam jelentkezni. Úhy néz ki a 20-ai határidő csak a amcsi bétára vonatkozott. Reméljük még 2-3 hét lesz az EU béta. -
Kiado #1591 Végre meglett a bolt,ahol lehet venni enchantolt fegyvereket,elment minden pénzem poisonos staff-re,de azért jól néz ki :)
Shan-to-kor küldit nemtudom mennyire vágjátok,de én kb. 4-szer nyomtam végig az egészet és összeadva 1 full menet majdnem ad 10k xp-t,2 és fél óra alatt egy ismeretlen party-val végig lehet tolni és a rewardok is iszonyat jók. -
Kiado #1590 Wowowo wand of fireball :)
Bár lvl 5 kell hozzá, de már vendor is többet ad érte, mint 1500 gold.
Akinek kell +1 es rapier vagy warhammer, vagy dagger esetleg +3 Intimidate skilles sapka, szóljon ingame. -
#1589 Basszus úgy kipróbálnám a gamet de még mindig nem küldték a key-t :( úgyérzem nem kerül már arra sor h kipróbálhassam =C -
sequator #1588 mar megy! -
sequator #1587 en is csatlakoznek magyar party-k hoz ha lehet karim neve Naonys (wizard lvl2) -
sequator #1586 detto! -
Lord Zax #1585 Gyerekek, nekdtek müködik még a játék?
Nekem nem akar elindulni..
Belépek a kodommal, bejön a játék, reklám, utánna meg a connectingolás. ahol a csik megy végig. na ott leakad. ekzedi tölteni a game data-t. és ilyen 0.06 k-val megy maximum... Vártam 10 percet de megse mozdult a csik...
Mi a fene van már, másnak is van ilyen? -
#1584 hat pedig az oblivion lehet nagyon durva lesz, csak keves gepen fog szepen elmenni:) nwn2bol meg ki tudja mikor lesz valami -
#1583 ok. and whats ur name?:) -
#1582 jaja terjengtek ilyen pletykak, h keszul a baldurs folytatasa, bar en mar reg hallottam hireket felole -
#1581 Hat nekem az Oblivion a nagy remenysegem meg majd az NWN2.De mi ez a BG3?Csinalnak valami folytatast vagy mifene? -
HiYuRei #1580 Ha van valaki a Bolderei szerveren keressen meg ingame csatlakoznek magyarokhoz ha lehet :) -
#1579 Bizony, biszony, en sem az Oblivionra varok, hanem elsosorban az NWN2-re es a Witcherre. -
MacrosTheBlack #1578 Az sok "ezért". Inkább várok a BG3-ra meg NWN2-re. :) -
#1577 nem hagyhatom h ennyire lecsusszon a topic:) up! -
#1576 NIncs valakinek egy felesleges, nem használt kulcsa? Esetleg egy haver kulcsa akinek nem tetszett, és nem használja? Nagyon érdekelne a játék, de ki szeretném próbálni mielőtt megveszem a teljes verziót majd. Nagyon szépen megköszönném a segítséget. -
sequator #1575 basszus nekem feb 8 adikan mar elkudtek de csak tegnap vettem eszre h jott kulcs... -
sequator #1574 ugy tudom marciusba jelenk meg! -
#1573 Tenyleg, mikor van vege? Lehet tudni? -
#1572 Még mindig nem küldték azt a keyt és mindjárt vége a bétának :(:(:(:(:(
-
#1571 Up. -
#1570 regebben nalam is igy volt, hol szamolta azt az 5 percet hol nem -
#1569 hát nekem eddig ecce nem gyütt össze...csak ma ..pedig volt hogy mértem, és 3 perc alatt bent voltam... -
GodBadka #1568 Mármint mi? Ha folytatod és nem várod meg a resetet? Igen. Az levonás. -
#1567 Megjelenés:Március 24-én ára:9900.- HUF
http://www.galaxisnet.hu/elorendel1.php?id=100115
-
#1566 de az viszont xplevonas -
GodBadka #1565 Eddig se kellett. 5 perc míg resetelődik az instance. Ha előtte visszatértél akkor folytathattad onnan, ameddig eljutottál. -
#1564 -
#1563 nyahszóval kiprócáltam a legutóbbi updatttel..(a maival...)
lényegi különbéget csak annyit vettem észre, ha soloba haltam 1 küldin és időbe visszaértem, akkor nem kellett újrakezdenem (eddig mindig...) -
Kiado #1562 Caverns of Shaagh
Ez az a dungeon,amit ugy vittünk végig,hogy nemvolt hozzá questünk :D
hiába léptünk ki partyból,nem teleportál el,semmi nem történt,bossokat leöltük,0 xp,azt sem tudtuk hogy keveredtünk egyáltalán oda. -
GodBadka #1561 Ha valaki még nem tudná:
How much will the monthly subscription be?
(Last updated: 14-01-2006 12:44:45)
The subscription will be equal to £8.99/€14.99 per month.
Azaz 15 euró lezs a havi díj a tervek szerint. Az kb. 3700-3800 pénz. -
#1560 most mar ez is megy:) -
GodBadka #1559 Ja sorban állítják le a szevereket. A Lyandarral kezdtek. -
#1558 a boldrei nem megy csak -
#1557 Bassza meg a jegesmedve! Akartam kérni még egy key-t és azt írják Open beta sign up is closed Szóval ha valaki nem tud megszánni egy accal, akkor soha nem tudok fellépni majd a bétára :( -
#1556 Miért nem küldik a kulcsot, ti mennyi idő után kaptátok meg? Nincs valakinek egy felesleges amivel én is fel tudnék dzsojnolni? -
Daniel #1555 minden szerver down lol :D