3757
  • MrStokes
    Elvileg ha 1 kuldit vegigcsinaltal normalon, utana mehet hard-on es ha az is megvan, akkor epic szinten.
  • azirafael
    Boldrei szerveren vagyok lvl 1 fighter Sandokan A Malay Tigris néven! Klánt keresek jó kis partyzásokhoz! Egyébként a questeket mikor lehet megcsinálni durvább fokozaton, mert nekem csak normálon engedi. Az normális, hogy a küldetés megoldása után bead 3-4 jutalom tárgyat anmikből választhatok, de a legelsőt a listán soha nem tudom kijelölni?
  • GodBadka
    Na ma reggel be tudtam jelentkezni. Úhy néz ki a 20-ai határidő csak a amcsi bétára vonatkozott. Reméljük még 2-3 hét lesz az EU béta.
  • Kiado
    Végre meglett a bolt,ahol lehet venni enchantolt fegyvereket,elment minden pénzem poisonos staff-re,de azért jól néz ki :)
    Shan-to-kor küldit nemtudom mennyire vágjátok,de én kb. 4-szer nyomtam végig az egészet és összeadva 1 full menet majdnem ad 10k xp-t,2 és fél óra alatt egy ismeretlen party-val végig lehet tolni és a rewardok is iszonyat jók.
  • Kiado
    Wowowo wand of fireball :)
    Bár lvl 5 kell hozzá, de már vendor is többet ad érte, mint 1500 gold.
    Akinek kell +1 es rapier vagy warhammer, vagy dagger esetleg +3 Intimidate skilles sapka, szóljon ingame.
  • Kreeder44
    Basszus úgy kipróbálnám a gamet de még mindig nem küldték a key-t :( úgyérzem nem kerül már arra sor h kipróbálhassam =C
  • sequator
    mar megy!
  • sequator
    en is csatlakoznek magyar party-k hoz ha lehet karim neve Naonys (wizard lvl2)
  • sequator
    detto!
  • Lord Zax
    Gyerekek, nekdtek müködik még a játék?
    Nekem nem akar elindulni..
    Belépek a kodommal, bejön a játék, reklám, utánna meg a connectingolás. ahol a csik megy végig. na ott leakad. ekzedi tölteni a game data-t. és ilyen 0.06 k-val megy maximum... Vártam 10 percet de megse mozdult a csik...
    Mi a fene van már, másnak is van ilyen?
  • Acidlich
    hat pedig az oblivion lehet nagyon durva lesz, csak keves gepen fog szepen elmenni:) nwn2bol meg ki tudja mikor lesz valami
  • Acidlich
    ok. and whats ur name?:)
  • Acidlich
    jaja terjengtek ilyen pletykak, h keszul a baldurs folytatasa, bar en mar reg hallottam hireket felole
  • rezes
    Hat nekem az Oblivion a nagy remenysegem meg majd az NWN2.De mi ez a BG3?Csinalnak valami folytatast vagy mifene?
  • HiYuRei
    Ha van valaki a Bolderei szerveren keressen meg ingame csatlakoznek magyarokhoz ha lehet :)
  • [Jakuza]
    Bizony, biszony, en sem az Oblivionra varok, hanem elsosorban az NWN2-re es a Witcherre.
  • MacrosTheBlack
    Az sok "ezért". Inkább várok a BG3-ra meg NWN2-re. :)
  • Acidlich
    nem hagyhatom h ennyire lecsusszon a topic:) up!
  • azirafael
    NIncs valakinek egy felesleges, nem használt kulcsa? Esetleg egy haver kulcsa akinek nem tetszett, és nem használja? Nagyon érdekelne a játék, de ki szeretném próbálni mielőtt megveszem a teljes verziót majd. Nagyon szépen megköszönném a segítséget.
  • sequator
    basszus nekem feb 8 adikan mar elkudtek de csak tegnap vettem eszre h jott kulcs...
  • sequator
    ugy tudom marciusba jelenk meg!
  • Mayday
    Tenyleg, mikor van vege? Lehet tudni?
  • Kreeder44
    Még mindig nem küldték azt a keyt és mindjárt vége a bétának :(:(:(:(:(
  • [Jakuza]
    Up.
  • Acidlich
    regebben nalam is igy volt, hol szamolta azt az 5 percet hol nem
  • Shiwo
    hát nekem eddig ecce nem gyütt össze...csak ma ..pedig volt hogy mértem, és 3 perc alatt bent voltam...
  • GodBadka
    Mármint mi? Ha folytatod és nem várod meg a resetet? Igen. Az levonás.
  • azirafael
    Megjelenés:Március 24-én ára:9900.- HUF

http://www.galaxisnet.hu/elorendel1.php?id=100115

• Acidlich
    de az viszont xplevonas
  • GodBadka
    Eddig se kellett. 5 perc míg resetelődik az instance. Ha előtte visszatértél akkor folytathattad onnan, ameddig eljutottál.
  • Shiwo
  • Shiwo
    nyahszóval kiprócáltam a legutóbbi updatttel..(a maival...)

lényegi különbéget csak annyit vettem észre, ha soloba haltam 1 küldin és időbe visszaértem, akkor nem kellett újrakezdenem (eddig mindig...)
  • Kiado
    Caverns of Shaagh
    Ez az a dungeon,amit ugy vittünk végig,hogy nemvolt hozzá questünk :D
    hiába léptünk ki partyból,nem teleportál el,semmi nem történt,bossokat leöltük,0 xp,azt sem tudtuk hogy keveredtünk egyáltalán oda.
  • GodBadka
    Ha valaki még nem tudná:
    How much will the monthly subscription be?
    (Last updated: 14-01-2006 12:44:45)
    The subscription will be equal to £8.99/€14.99 per month.

Azaz 15 euró lezs a havi díj a tervek szerint. Az kb. 3700-3800 pénz.
  • Acidlich
    most mar ez is megy:)
  • GodBadka
    Ja sorban állítják le a szevereket. A Lyandarral kezdtek.
  • Acidlich
    a boldrei nem megy csak
  • azirafael
    Bassza meg a jegesmedve! Akartam kérni még egy key-t és azt írják Open beta sign up is closed Szóval ha valaki nem tud megszánni egy accal, akkor soha nem tudok fellépni majd a bétára :(
  • azirafael
    Miért nem küldik a kulcsot, ti mennyi idő után kaptátok meg? Nincs valakinek egy felesleges amivel én is fel tudnék dzsojnolni?
  • Daniel
    minden szerver down lol :D