Dungeons & Dragons Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
mert pl volt egy harcosom mindkét kezében egy egy kard ami 3at vagy 4et támadott körönként, azért az se votl olyan rossz 😊
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
A sneak attackokkal, szinte ketszer akkorakat sebeztem mint egy egy harcos, es akin nem volt trueseeing az halalra volt itelve a varazslokkal egyutt, ha kozelukbe ferkoztem (mivel a varazslatkor lesneakeli oket).Csak a Bigby volt amivel gondot lehetett okozni neki.
Ha mar magas lesz a hide es move silently akkor szerintem itt is ugyanez lesz a helyzet csak nem szabad leallni szemtol szembe harcolni senkivel.
Utes es be az arnyekba sneak modba, kulonben nem segit a magas reflex es evasion.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
amúgy az igazat megvalva fingom nincs, hogy pontosan milyen képességek és képzettségek vannak a játékban...amikor a karit csináltam, konkrét Lképzelésem volt, és csak gyorsan átfutottam a többin 1szer...alapvetõen a DnD 3.5-ös könyv-változatban gondolkodok, és remélem, hogy 90+ %-ban átvették a dolgokat..
Additional Skill Points: 2 + INT modifier (at each additional level)
Mágusnak és harcosnak egyaránt. Csak épp a mágusnak "kicsit" nagyobb az int bónusza. 😊
Itt a DDO-ban kicsit kevésnek érzem a mágus skilleket, szinte mind harconak, tóvajnak meg papnak való. Hol a spellcraft, meg a craft skillek? Hogy csak a már más játékokban megvalósítottakat nézzük.
Kezdo kardal es ertekekkel, te ugyan nem sebezhettel az alvo goblinra 125-t. 😛
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
12h után benézek... ja nem, mert nem megy ma a L szerver
namindegy 😊
[/spam]™
mármint ez a Lyrandar szerver
még nem próbáltam belelõni a másikba 😊
[/spam]™
"elkell dönteni, hogy olyan karit akarunk csinálni ,ami szerintünk feelinges, vagy ami maximálisan hatékony"
ha õ most elfet akar csinálni, legyen elf, max nem lesz annyira hatékony..de sztem a játékosok jó része hozzá se lõ a dnd szabályrendszeréhez, ezért elég sok "kevésbé hatékony" kari van a játékban..így nem jelentene túl nagy hátrányt neki sem.. erre írtam példát, hogy érdekes lenne egy warforged sorcerer..igaz, hogy -2 cha, ergó csak 16-os neki, de ha felveszi a spellfocus-t ,akkor ugyanolyan nehéz lesz ellene megdobni a mentõt, mint egy olyannak, aki 18as karizmával rohangál, de nem vette fel, mert vmi tök más tetszett meg neki...
jó ez ahogy van, csak sztem bekéne rakni jópár 1személyes küldit is, ami mondjuk kevesebb xp-t ad, de nem kötelez arra, hogy party-ba menj..
amúgy nekem ami abszolute nem hiányzik , az a PVP..sajnos egyre gyakoribb ,hogy az ilyen netes játékban cheatelnek, itt legalább nem fenyeget az a veszély, hogy egy 20 szinttel kisebb csíter bedarál...meg amúgy se ragadott meg vhogy a PVP..esetleg marhulni lehet vele, pl capture the flag, csak mondjuk legyakósdi nélkül jobban bejön (pl Inscane-be imádtam... 😊
Vannak featek amelyhet kell elõfeltétel, pl. dodge, mobility, ambidex, és hasonlók 13-as dextõl elérhetõk. Ugyanígy van amihez int kell! Pl. improved disram, improved parry 13-as int.
Ki kell találni mit akarsz. Azt is figyelembe kell venni hogy mennyi elkölthetõ pontod lesz, és azt mire akarod pakolni a késõbbiekben. Pl. harcossal alapesetben str-re gyurmázol, legyen sok AR, meg +dmg. 13-as dex és int meggondolandó, mert hasznos featekhez kell, de efelett felesleges. pl. improved whirlwindet fighterrel úgysem fogsz összeszedni, 25 dex túl nagy áldozat lenne str helyett. Az ilyen featek a dex-el harcolóknak (thief, ranger) való, akiknek amúgy is az az elsõdleges tulajdonságuk.
Quick draw az nyilazáshoz kell, harcosnak minek? 😊
meg sztem a WoW -nak úgy ült neki a Blizzard, hogy minden más MMORPG-t lemosson..ennél meg sztem azért ültek neki, hogy legyen egy DnD-s MMORPG is a piacon, mert az jó reklám...
meg sztem itt azé van töltögetés, me nem tudták vagy nem akarták olyan ügyesen megoldani mint a wow-ba...
én amúgy a heal-re pakoltam, ha esetleg én maradok talpon, akkor tudjak mit kezdeni a többiekkel..meg 1-1 pontot adtam úszásra és ugrásra, hogy mégse legyen képzetlen..de sztem a keresést fogom még tuningolni, törpeként most ugyis már +7 ! et kapok rá...(+2 alap, és +5 akció-pontos képesség)
másik kérdés, hogy a játékban érvényesül-e a roham ? ill. van -e egyáltalán ?
lehet az elsõ mmorpg varázsa volt, de WoW-nál nem éreztem ezt. az ember elkezdett valamit egyedül, meglátta hogy mások is csinálják, és kialakult egy csapat. itt meg elõbb kéne csapatnak alakulnia, és utána elindulni, mert minden instanced. szerintem ez nem mûködik olyan jól. nem rávezet, hogy csapatban menj, hanem rákényszerít.
az összes többi solo content meg hiányzik. gondolok itt az aukciós háztól a pvp-n át a felfedezés öröméig mindenre. SoG-ban több idõt töltöttem el, pedig aki látta azt a "játékot", az azt hiszem egyetért velem abban, hogy egy nagy rakás... de eldöntöttem, hogy elmegyek azokhoz a hegyekhez a horizonton, és ez lekötött másfél órára. itt erre sincs lehetõség.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.