3757
DnD 3.5 szabaly ismerteto (magyar),
DnD 3.5 szabalyok (angol), DnD 3.5 szabalyok update (angol)
Eberron világleírás I. (Fajok, Kasztok, Karakterisztikák)
Eberron világleírás II. (Kiemelt kasztok, Felszerelés, Élet a világban)
Eberron világleírás III. (Szervezetek, Varazstárgyak, Szörnyek)
-
GodBadka #1634 Ezt tudtul. Én legalábbis tudtam. Viszont szerintem van egy csomó dolog amit nem. Pl hogy kell beállítani, hogy a party/guild chatben is látszódjanak a tell és a rendszeradmin üzenetek? :) -
#1633 Nem tudhatod, hogy volt e Empower skillje. -
#1632 Belehet allitani, hogy kiirja a /tell-t a perty chatba is.
Amugy a valasznal legegyszerubb a /r parancsot hasznalni, igy a legutolso kapott /tell szovegre fog automatikusan valaszolni es igy nem kell beirni a /tell *nev* szoveget. -
GodBadka #1631 jam. Ezért használom Én már mindig a globált és inkább írogatom a /p, /g utasításokat a szöveg elé, ha szükséges :)
-
#1630 ez is azert van mert a party chatben nem irja ki a tell-eket, de este leszek en is, majd nyomjuk -
#1629 Tok igazad van, en is ezt erzem elore, hianyzik az a nagy szabadsag, amit megkaptam az altalam eddig ismert ket MMO-ban! :( -
#1628 Nekem is az a véleményem, hogy a küldetések jók, élvezetes akciódús az egész, de ez így nem MMORPG...
Inkább nevezném egy multi stratégiai Rpg-nek... nekem attól lesz MMO valami, hogy szinte másik életedként ténykedhetsz a világban, ha akarod nem csinálsz semmit csak utazgatsz, györködsz a tájban, megmászol hegyeket, felderítesz völgyeket (ami ugye itt kizárt). vagy alapítasz egy klánt, amivel várat foglalsz, klánházat hozol létre, más klánokkal háborúzol. Itt ez nincs meg, csak egyik városból a másikba, ahol küldit felvesz, dungeonba lemegy, monster-xp-trezsör, városba vissza, tápolás ... és ez újra és újra és újra. Igazából nem tudsz semmi mást csinálni. Ez egy darabig élvezetes, de egy idő után unalmas.
Szóval kevés a tartalom a gaméban ahhoz, hogy MMO-nak nevezzük (igaz nincs is a nevében, hogy az lenne)
Még nem tudom megveszem-e a fizetőset, majd még elválik, ha a haverokat is rá tudom venni akkor igen, egyébként felejtős... -
GodBadka #1627 Tegnap már nem :P Voltam meg is priviztelek, de kiléptél :PP
Ma leszek 6-9-ig kb (nem tovább mert BL-t kell nézni :) ) -
#1626 ma jossz meg jaccani? -
#1625 Nem véletlenül keresnek kalandmestereket ;) szerintem mire odajut a játék, lesz benne annyi küldi. -
nagypite #1624 Játszottam a bétával napi 4-5 órát, van egy lvl 5-s fő karim és egy lvl 4-es meg több kicsi. A kezdet egész jó volt, jó grafika, jól megszerkesztett dungeonok, élvezetes játékmenet. De most kicsit tanácstalan vagyok, sajnos kevés a tartalom, lvl 5-vagyok de már lvl 7-es küldiket ismétlem 3-4-szer és a map-ot nézve már nem sok hely van ahová még lehetne menni, ez a további 5 szintre kevésnek tünik... Nincs befejezve a játék, a magasabb szintekre legalább kétszer ennyi küldi kéne. -
#1623 Akik nem kapnak beta kulcsot - mint ahogy énsem kaptam meg - azoknak pliz vágjatok már be 1-2 szkrinsotot... Akár harc közbeni állapotról is :o) -
GodBadka #1622 1 hét és lesz amcsiban. Meg van hozzá manual most is csak kb semmit se ér :) -
#1621 Talan azert, mert ez meg csak beta teszt... :))) -
GodBadka #1620 Most nézem. Valóban 3. szintű vari. Akkor már csak az kell hogy bent legyen a papcsi pajti :) -
GodBadka #1619 Amúgy jó volt egnap. lvl5 kobold sámán belémnyomja a villámot. Sebzett 16-ot úgy,hogy megdobtam a mentőt. Ezek szerint neki sikerült 5D6-tal 32-őt dobnia. Kedves dolog. :) -
GodBadka #1618 vl5 elég? A Remove Curse nem 4. szintű vari? Vagy varázslónak 4. szintű? Papnak 3.? Faszom, miért nincs egy normális doksi a játékhoz? -
#1617 Mar poti se kell, ott a lvl 5 pap a guildban, majd megkerjuk ra h vegye le:) -
GodBadka #1616 Most már ne visszakozz. Gyüssz játszani és kész. :P És nem a szintedre, hanem a szint/felszerelés arányra gondoltam :)
Tegnap merre csamangtál? Sikerült begyűjtenem jó kis átkot. Pénzem meg nincs piára :) Majd kisegíthetnél :) -
#1615 hmmhmmhmm...igaz a kezdeti lelkesedes sokat csappant, de azert megfontolando.
barcsak forgotten realms alapu lenne a vilag... -
#1614 hehe neztel te valaha a guildlistadra? ha igen, nem illetnel jogtalan vadakkal:P -
#1613 Ez jo hir, koszi -
GodBadka #1612 Ha valaki nem nézneé az EU honlapot. Tehát a játék megvásárlásával jár 30 nap játékidő is és a havi díj olcsóbb lesz, mint amit eredetileg mondtak. Ugye 15 euró volt a terv, most meg 13. Valamint, ha 3 vagy 6 hónapra fizetsz elő, akkor még olcsóbb. Wow árban lesz tehát. -
GodBadka #1611 DUNGEONS & DRAGONS ONLINE™: Stormreach™ will be available at a suggested retail price of £34.99 / €49.99 and includes thirty days of subscription time. After the first month, players will be charged a monthly subscription fee of £8.99 / €12.99 per month.
Players can purchase multiple months of subscription time in advance at a discounted rate.*
· Purchase a one month subscription for £8.99 / €12.99 per month
· Purchase a three month subscription for £25.47 / €35.97 (£8.49 / €11.99 per month)
· Purchase a six month subscription for £47.94 / €65.94 (£7.99 / €10.99 per month)
-
#1610 Bocsi off de hatha valaki tud segiteni.Keresem megvetelre A NIGHT BELOW c. boxed setet. -
GodBadka #1609 10 a valtoszam a penznemek kozott.
-
Kiado #1608 1pp=10 gp lehet,hogy hülyén hangzik,de eddig még nem igazán tudta megmondani senki?! :) -
Kiado #1607 Redwillow küldit ajánlani tudom mindenkinek,megvan max fél óra alatt,4k xp és olyan tárgyak rewardként,hogy gúvadtak a szemeim. Választottam 18 ezer base value-s daggert,de nagyon jó cuccok vannak. -
#1606 köszönöm a tanácsokat ma este megprbálom hasznosítani az olvasottakat... -
GodBadka #1605 Táposoknak hallgass a neve :) -
#1604 szval Azirafael ezé nem kő "ugra-bugrálni" harc közbe... -
#1603 Azaz hivatalos neven spring attack:) -
Dns5000 #1602 -4 ha mozgas kozben tamad, jump attack al lehet rohangelni ahogy akarsz -
pandaxxx #1601 Üdv!
Én is szeretném kipróbálni, de 2 hete nem kapom meg a beta kulcsot. Esetleg van valaki aki adnak egy beta acc.-ot vagy kulcsot? nagyon hálás lennék -
#1600 hogy jó legyél a harcban, jól kell "taktikáznod", jól kell kiválasztanod a karaktered képességeit..tréningelni teljesen felesleges, attól nem fejlődsz..pörgés/forgás/futkosás.. mozgás közben levonásokat kapsz a harcban, szval lehetőleg maradj 1helyben ha ütsz..(van vmi feat, amivel nem kapsz minuszt mozgás közben se..)...sztem hogy forogsz utána, az nem ad negatív módosítót...gyengébb karikkal, pl rouge, vagy távolsági harcossal, íjásszal érdemes futni, de csak annyire, hogy összeszedj kellő távolságot az ellenféltől, hogy 1et beletudj lőni, mielött odaér..ezt spec belehet gyakoroloni, hogy kb. mekkora ez a táv... -
#1599 rank tudtommal klasszikus rpg-ben nincs, és nem rémlik olyan számítógépes rpg sem, amiben lett volna... -
#1598 Rank-leirasrol nincs tudomasom, nem vagyok benne annyira a szablyrendszer vilagaban, de gyanitom, h ezek a rankok nem a szbalyrendszer reszei es csak a jatek fejlesztoi talatak ki oket. De majd a D&D profik megmondjak a tutit.
Tudomasom szerint 2 fele keppen harcolhatsz.
1.: Van autoattack, ami automatikusan uti/lovi az ellenfelet, de a speckokat nem hasznalja. Pl ijasznak jo lehet az autoattack, ha nem akar szenvedni a kezi celzassal.
2. Haszalhatod az egergombjat az utesek kivitelezesere es a celzasra.
Viszont mindkettore igaz, h nem koveti a celpontot, a pozicionalast neked kell elvegezned, nem fog a celponttal egyutt fordulni. Ha egy teruletre hato varazslatot elnyomsz, akkor hiaba van kijelolve az ellenfel, nem fog a varazslat hatotavjaba gyalogolni magatol a karakter es utan elnyomni a varazslatot, hanem azonnal elsuti, attol fuggetlenul, h eppen hol tartozkodik az ellenfel. -
#1597 Ez kafa. Olyan enchantmentem már nekem is van... van valahol valamilyen leírás ezekről, melyiket érdemes felvenni, használni stb...
Más
A harc nekem egy kicsit furcsa. Akkor most inkább kezdjek eddzeni olyan mortal kombatos módon, hogy jó legyek a harcban, vagy inkább tanuljak jó feat-eket? Mert pl. megtanultam a stun attack-ot de nem láttam eddig tul sok értelmét (betehettek volna valmi effektet mert így azt se tudom használta-e vagy sem). Egyáltalán van olyan lehetőség, hogy rá lock-ol a célpontra, és nem kell agyament módon ugrálnom pörögnöm klikkelgetnem, hanem fordul a célponttal együtt, követi és üti magától, én meg csak a védekezést meg a spec támadásokat nyomom?
Köszönöm eddig is a válaszokat.. üdv -
#1596 Igen, 1 kuldit tobbszor is vegig lehet csinalni, csak talan nem ad mar annyi XP-t, mint az elso alkalommal. De az is lehet, h 1re kevesebbet ad, nem tudom.
A nehezsegi fokozatokat majd probald ki magad, majd rajossz! ;D
Vannak kuldik, ill. kuldisorozatok, amiket az XP es a jo reward-ok miatt erdemes tobbszor vegigcsinalni. Ezt sokan meg is teszik. Ezekre peldat mar mondtak es fognak is mondani a tobbiek.
rank: egyre tobb XP kell a kovetkezo szint elereseig, vagyis egyre tobb idot fogsz adott szinten tolteni. Hogy ne tunjon unalmasnak a kovektezo szint eleresig eltelt ido, ill. h a jatekos erezze, h a kovetkezo szint elereseig is fejlodik, bevezetesre kerult a rank fogaloma. A rank a karakter szinten beluli statuszat jelzi. Egy szinten belul 4 rank van. A kovetkezo szinthez szukseges XP mennyisege fel van osztva 4 reszre. Ha elered az elso reszhez szukseges XP mennyiseget, akkor rank1-es leszel, ha a masodik reszhez szuksegs XP mennyiseget is elerted, akkor lezel rank2, es igy tovabb. Minden rank eleresenel valaszthatsz 1 enchantment skill-t . Ezek olyan skillek, amik tovabb erositik a karaktert, de osszesen maximum 4 ilyen enchantment skill lehet egyszerre. Ezek lehetnek passziv hatasuak, vagy altalad 2 pihenes kozott valahanyszor aktivalhatoak. Ezek az enchantment skillek faj es kasztfuggoek. Pl. a torpe valaszthaja a +5 Search skill bonuszt, es ha harcos, akkor valaszthat olyat, ami rovid idore megnovelo az armor-jat, sebzeset, tamadasanak gyorsasagat. -
#1595 Egy küldit akárhányszor végig lehet tolni, akár ugyanazon a szinten is? mennyivel durvább a hard illetve epic szint? Megéri többször végigcsinálni?
Mit jelent az aláírásodban a rank1 kifejezés?
Bocs a sok kérdésért...