Dungeons & Dragons Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ha nyomvatartod védekezel, ha nem tartod nyomva akkor meg tudsz támadni, jól el kell találni az ütemet 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

CattiBrie
igen, azt tom hogy tartani, de most akkor hogyan kell fájtolni? 😊

ha nyomva tartaom shift, akkor védekezem
de ha elengedem, akkor meg ugye nem

de, amikor folyamtosan nyomtam a shiftet, akkor is leütött a gólem

és ha nyomom a shiftet, akkor attól még tudok támadni?

"bal clickel vagy tabbal ki tod jelölni a gólemet és mutatja menyi élete van még"
sztem én valami mást néztem
amit szintén nem értettem, hogy jött a küzdelem és a kép kellõs közepén megjelent egy hit meg egy mittómén milyen kis bigyusz izé .. 😊😊

otthon vagyok témában, szakszavak rulez 😄

[/spam]™

hold = tartsd nyomva...
amugy aza védekezés...
bal clickel vagy tabbal ki tod jelölni a gólemet és mutatja menyi élete van még

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

CattiBrie
megcsináltam egy másik küldetésféélét

valami 15 xp-t kaptam

nem értettem - még mosse - hogy hogyan kellett volna
majdnem megpusztultam

félig van az életem

a gólemek elbántak velem

- nem láttam azt, hogy a gólemnek mennyi van még hátra
- valami hold shift volt, de most akkor mit is csinál a shift?
nyomogattam, de mindig lecsapott a gólem

egyébként a nevem: Hisztis
ezen a Boldrei szerveren
egy félszerzet (az a halfling, ugye?) paladin vagyok

[/spam]™

MrStokes
Lesz ez meg igy se! <#eplus2>

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

CattiBrie
3 pókot nyírtam ki 😊

[/spam]&#8482;

CattiBrie
jajjdejó

megcsináltam egy egész kvesztet egyedül 😊

[/spam]&#8482;

rezes
Csakis azert<#worship>
Bar legkozelebb az elso sorba ulj es a colas es popcornos zacsit tedd le harc kozben<#vigyor3><#wave>

Fonok.Ki az a corporation?

[Jakuza]
Na igen mert megerkeztem abba a partyba en is a Tirael Greanleaf nevezetu clericemmel. 😛

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

MrStokes
Vagy hasznalod a use esemenyhez hozzarendelt billentyut, ami alapesetben az U.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Laza
dupla klikk, vagy raalsz es jobb alul az orb szelen a fogaskerekekre nyulsz (use)

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

közelmész npc-hez és dupla bal click

CattiBrie
hogyan ekll bezélni NPCkkel? 😊

[/spam]&#8482;

[Jakuza]
Mivel az is a legerosebb. 😛

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Laza
Ez csak egy tesztkarakter 😊
Egyebkent mostani karimnal felvettem a exotic weapok kozul a Bastard swordot, az tunik az egykezesek kozul a legerosebbnek. Meg jok is 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

rezes
Shiwo azert en nem ertek mindenben veled egyet.En is eleg sokat mentem random partyban es azert hala az egnek eleg jol mukodott a banda idaig.A kobold assaultos kuldiben azert ugraltunk elore a masik lvl3 harcossal hogy a tamado koboldok ne ratok menjenek.Te jo voltal ott hatul a testorseg parancsnokakent.Szerintem maximalisan kihoztad a karakterbol amit lehetett(Lvl1 kent egy lvl 3 kuldiben)
Mellesleg lenyegesen kevesebb gyoker jatekossal talalkoztam itt mint mashol talan 2-3 olyan ember volt akinek legnagyobb hibakent elmondhato volt hogy koszones nelkul lelepett quest vegen,szerencsere mas jatekokbol ismeros veresre tapolom a szam tipusu jatekosok egyenlore nem talaltak meg.

Fonok.Ki az a corporation?

le fog vonni egy szint utan ha halsz...
[Jakuza]
Most meg. Lvl2es szinten mar van XP bukta.

a fagyás nem a stresstest következménye..., amugy nekem is elég sürün fagyik :/

CattiBrie
stressz-teszt van

[/spam]&#8482;

No bent vagyok én is. Zaraquer néven, még most kezdtem. Paladin vok.
Az elején eddig tetszik, bár az hogy simán lehet halni minden levonás nélkül kicsit fura. Meg 5 percenként kifagyott a játék, most ujrarakom, hátha megoldja.

Shiwo
Bulldozer

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

CattiBrie
holnaptól lehet újra minden szerveren ugrálni?

[/spam]&#8482;

1es szitnen nekem egy Thanatoss nevü tovlajom van asszem
meg egy 2es rank 4es pap de aki msot kezdi annak az nem jó, mert nem hiszem hogy vissza akarok menni alapküldiket cisnálni vele 😊

szerintem se 😄

tény, nem is azt modntam hogy ez baj csak azt hogy bármelyik karakternek lehet olyat mesélni amiben labdába se rughat 😄

na jakuza Gadzsi neven vagyok... irtam de nem nezted. masok akik vannak irjanak mert ma csak ez az 1 server lesz...
[Jakuza]
Shiwo a Boldreien mi a neved ?

[Jakuza]
Csak +8 base attack.

Shiwo
a weapon specialization kell az iprowed criticalhoz ??

[Jakuza]
Daro Cardes a becses nevem a Boldrei szerveren. Es egy uberbrutal human fighter.
Es valoszinuleg nem is lesz dual-class.

Naja, meg a weapon spec amúgy is kell majd a criticalhoz.

A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.

Na mivel csak boldrei megy es ugye azt kell le stresszelnunk 😊 igy hat aki kezdene partyban uj karit az irjon ide nevet szintet.
[Jakuza]
Szerintem sem, ez egy tok felesleges feat.
Inkabb specializalodj valami fegyverre, hogy +1 attackot kapjal es ne uss annyiszor melle a tamadasnal.

erre sztem marhára nem éri meg elbszni 1 fítet😊

Debob - Lvl 2 Wizard

Laza
"Quick draw az nyilazáshoz kell, harcosnak minek? 😊"

A leirasa szerint (ha jol emlekszem) ahhoz kell, hogy gyorsan tudj pancelt/fegyvert valltani. A pancelt meg eleg gyakran le kell venni uszasnal, fegyver valtogatas ijj/kard/blunt, stb.
De megnezem majd, mert lehet mellenyomtam, es nem azt valasztottam aminek a leirasat megneztem 😊))))
(bar sargaval irta)

Laza
Az a + nem modosito, csak gondolom azert raktam oda mert nem minusz 😄

[Jakuza]
Na igen a Rogueim ketkezes harcosok voltak mindig.
Ket tor, a ket kezben igy a magasabb szinteken jo sokszor snakelt egy korben.
Arrol nem is beszelve, hogy minnel tobbet utsz annal nagyobb a valoszinusege, hogy a magikus sebzesu (pl benitas,szintszivas,mergezes, kockavetes halal ellen stb) fegyvereid elobb utobb csunyan megkarcolnak, ami komoly kovetkezmenyekkel jar.Marpedig ha valaki komoly ellenfel ellen negativ modositokat kap, akkor igazan mar nincs eselye.

Shiwo

elkék mennem boltba, pedig kezdtem belemelegedni a társalgásba....majd re..

Shiwo
PVP-s tapasztalataim nem nagyon vannak..mint már mondtam, nem szeretem...de tény, hogy normál RPG-be is nagyon köcsög tudott lenni a tolvaj..ha a mesélõ hagyta...

Viszont a pálinkamester szintjei nem adódtak hozzá a máguséhoz, és mindig kevés volt a DC-je.

Shiwo
2kezes fegyer powa 😊 jah, ha vki talál mestermunka vagy plusszos greataxeot vagy mault (esetleg greatswordot) és nem használja, érdekelne a dolog és megvenném (tán elég pénzem is lesz rá 😊

[Jakuza]
Na igen, viszont ezek a karakterek inkabb PvP-re voltak nekem. 😛
Ott meg csak a Palemaster, ami kritikusra immunis volt, semmi mas (No meg a trueseeing ami segithetett).

Shiwo
ezt mondom...ha vki maximálisan tápolni akar, akkor szinte adott, hogy melyik kaszthoz melyik fajt választja..csak ez megöli a játékot...amúgy nem tom ki hogy van vele, de én DDO-ban is próbálom hozni a törpe feelinget..akik küldiztek már velem, azok tudhatják..jól meg is tréfáltak utána, és felnyitották alattam a hidat, hogy a vízbe essek.. 😊 brrr..Moradin szakállára mondom, még 1szer megfizetnek érte...

NWN-es tapasztalat. 😛

2 fegyvernél a dmg reduce a szopás. hiába sebzel 2*5-öt, ha egy 5-ös reduce (ugye darabonként) mindkettõt benyeli. Viszont egy 10-es ütésbõl max a felét tudja levenni, a másik fele mindenképp talál. Ezért inkább 2 kezes kard.

[Jakuza]
Na igen, de sosem lesz olyan jo harcos, mint egy Ork peldaul.
Ugy ott a BAB amitol nem igazan vehet nagy fegyvereket a kezebe, igaz ugyan emiatt sokkal nehezebben is talaljak el.
A felszerzetnek a legidealisabb a Rogue.
Viszont ugy konyortelen es brutalis gyilkologeppe valik, ha nem a pickpocket kepessegekre gyur valaki.
Felve tekintget allandoan mindenki hatra moge a sotet arnyokokra, ha ilyen ellensege van valahol.

Shiwo
egy full intrikás kalanddal se tudott volna mit kezdeni, csak azt nem tok olyan jól mesélni..amúgy legalább szélesedett az általa használt karakterek repertoálja..

Egyszerûbb ha prizma sárkányok közt kell harcolni. 😊

Shiwo
+15 ? hol éltek ti ? sztem a játékban a +10-ez eléred mágikus cuccokkal, már hálát adhatsz a teremtõnek.. amúgy pont ezért érdemes közelharcban csak 2kezes harchoz...sok kicsit sebzel..amúgy nem tom, hogy itt ha dexbõ forgatod, megkapod-e az erõbónuszt, mert asszem 3.0-ba megkaptad, Mágus-ban nem kaptad meg, vagy csak a felét...

Improved 2 weapon fighthoz ezek kellenek: Two-Weapon Fighting, Ambidexterity, Base Attack Bonus +9. Ebbõl az ambidexhez kell 15-ös dex. Viszont 2 kezes kardnál nincs offhand, amit növelni kéne. 😊