Dungeons & Dragons Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amugy lehet irtátok már, de nekem nagyon ultra táp feelingje van. A dnd mundjuk amugy is erröl szol, de nem kellene szerintem ennyire, játszuttunk jopárszor szerepjátékot, de probáltuk elkerülni az ilyeneket.
Még elsö szintü vagyok, de már full plate mail, meg +2-es kard, meg sokezer aranyam van. Mi lessz magasabb szinteken? 5. szint itt már demigodnak számit? 😊
Meg ami gyorsan leesett hogy a küldik nagy része repeatable, beszaladok, keresek gyorsan egy ládát, kinyitom kiszedem a drága cuccokat, abort, ujrakezd, ujra beszaladok. Szal pénzzel nincs baj, meg cuccokkal se.
egy hack and slash egybeépitve kockás dnd vel? waddafack?
azthittem olyan raj lesz mint a BG vagy az icewindale csak multiba 😞((
Blood Elf Paladin Project \"BEPP\"
DND 3.5 teljes szabályrendszer Természetesen angol, viszont nagyon official. 😊 És legfõképp teljes, nemcsak update. Aki jobban szereti letölteni az egészet egyben: DND v3.5 egybezipelve.
Sztem hasznos.
A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
Zolika/Babel/lvl42/Penge+Pajzs+Fire Kisvihar/Rome/lvl 41/Glavie+Fire
Debob - Lvl 2 Wizard
Ma mar nem lesz Lyrandar ...
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Debob - Lvl 2 Wizard
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Meg tudnátok dobni egy acc.-al a betahoz? Szeretném megvizsgálni a játékot... klines megvan, meg regeltem is... csak nem kaptam eddig semmiféle visszaigazolást.
Légyszi! nagyon érdekel a játék.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Zolika/Babel/lvl42/Penge+Pajzs+Fire Kisvihar/Rome/lvl 41/Glavie+Fire
"We need more People!
Guys, thanks for the help so far today but we really need to stress our systems. Could you all get into Boldrei tonight and have a go. We are going to leave the other worlds down until 10PM GMT tonight (10th Feb)."
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
varazsloket ha meglegyint egy kobold meghalsz 😛
10 ac 😛 tok minde1 hogy blokkolsz vagy nem,inkabb fussal 😊
May the force serve you well!
Mert normalis 1,2 szintel magasaabb large eart golemek siman megfektetnek egy harcost
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Together we'll fly someday...
[/spam]™
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
C:\Documents and Settings\*Usernev*\Dokumentumok\Dungeons and Dragons Online
Amugy hianyzik a harmadik nagy K betu a zarojelbol. <#hehe>#hehe>
Fonok.Ki az a corporation?
Cleric letemre a 2. legtobb koboldot oltem meg a 200-bol, raadasul ugy, hogy 3 tank volt a partyban es meg gyogyitottam is titeket, ami nem volt egyszeru dolog, mert elfutottatok fel kilometerre es allandoan vagy kiszaladtatok a hatotavolsagbol, vagy pedig blokkolva voltatok.
Meg meg a varazslokra is vigyaznom kellett hatul.
"sebzést csökkenti"
szabályosan leütött 😊
minden második körben a földön hevertem
[/spam]™