Dungeons & Dragons Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zaraquer néven vagyok, keress meg ha kell egy erös lovag a csapatba. 😊
Amugy lehet irtátok már, de nekem nagyon ultra táp feelingje van. A dnd mundjuk amugy is erröl szol, de nem kellene szerintem ennyire, játszuttunk jopárszor szerepjátékot, de probáltuk elkerülni az ilyeneket.
Még elsö szintü vagyok, de már full plate mail, meg +2-es kard, meg sokezer aranyam van. Mi lessz magasabb szinteken? 5. szint itt már demigodnak számit? 😊
Meg ami gyorsan leesett hogy a küldik nagy része repeatable, beszaladok, keresek gyorsan egy ládát, kinyitom kiszedem a drága cuccokat, abort, ujrakezd, ujra beszaladok. Szal pénzzel nincs baj, meg cuccokkal se.

GothiK Aesh
csak nekem gagyi ez a dnd online harcrendszer?
egy hack and slash egybeépitve kockás dnd vel? waddafack?
azthittem olyan raj lesz mint a BG vagy az icewindale csak multiba 😞((

Blood Elf Paladin Project \"BEPP\"

semo1
Ki milyen néven játszik a Boldrei serveren?
Lehetne 1 jo kis party<#vigyor2>

Ezt is ki lehetne linkelni:

DND 3.5 teljes szabályrendszer Természetesen angol, viszont nagyon official. 😊 És legfõképp teljes, nemcsak update. Aki jobban szereti letölteni az egészet egyben: DND v3.5 egybezipelve.

Sztem hasznos.

A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.

jön a kliens ezerrel,reszkessetek mobok! :-))

Zolika/Babel/lvl42/Penge+Pajzs+Fire Kisvihar/Rome/lvl 41/Glavie+Fire

Csekkold le a tükörben! 😛

na gyertek mán😄 vitargo vár😊

Debob - Lvl 2 Wizard

rezes
na akkor bekaphatjak
el is megyek lineagezni csinalok egy pk tourt.

Fonok.Ki az a corporation?

Laza
"Guys, thanks for the help so far today but we really need to stress our systems. Could you all get into Boldrei tonight and have a go. We are going to leave the other worlds down until we get a big enough load."

Ma mar nem lesz Lyrandar ...

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

rezes
elvileg 10 tol visszakapcsoljak a masik ket szervert is nem?

Stresszelt szerveren lev1es, rohamos ütemben fejlõdõ frissen sütött harcos karakteremmel(Str18, Con17) ha vki társulni akar, akkor /invite Vitargo 😊 büntetek.

Debob - Lvl 2 Wizard

Me0w
Sziasztok!
A beta key mar izemnel van.

Together we'll fly someday...

várj, kitalálom, visszaolvasni luxus...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Üdv!
Meg tudnátok dobni egy acc.-al a betahoz? Szeretném megvizsgálni a játékot... klines megvan, meg regeltem is... csak nem kaptam eddig semmiféle visszaigazolást.
Légyszi! nagyon érdekel a játék.
Laza
A bannerben megtalalod

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

lamer kérdés:a klienset hol tudom leszedni?

Zolika/Babel/lvl42/Penge+Pajzs+Fire Kisvihar/Rome/lvl 41/Glavie+Fire

Laza
Sokan vagyunk, de nem vagyunk meg elegen... ahogy Orban battyank mondana 😄

"We need more People!
Guys, thanks for the help so far today but we really need to stress our systems. Could you all get into Boldrei tonight and have a go. We are going to leave the other worlds down until 10PM GMT tonight (10th Feb)."

[Jakuza]
Mi van senki se jatszik a Boldrei szerveren ?

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

rezes
Hat meg nem

rezes
Megy mar a Lyandar?

ja az, az semmi 😛
varazsloket ha meglegyint egy kobold meghalsz 😛
10 ac 😛 tok minde1 hogy blokkolsz vagy nem,inkabb fussal 😊

May the force serve you well!

3 darab egyszerre egesz partit

Laza
Szvsz a Fighting room 3 golemere gondol.

mindenki ugyanannyit kap, -20% minden kilepeskor az instancbol, es ha van magasabb szintu mint a quest szintja az -10% szintenket. Van vandal bonus sok osszetort, hordoert, van titkosajtok megtalalasart meg csapda hatastlanitasert.

10. szintu? lvl 1es golemet ?
Mert normalis 1,2 szintel magasaabb large eart golemek siman megfektetnek egy harcost

CattiBrie
mim*

[/spam]&#8482;

CattiBrie
asse tom, hogy mi van 😄

[/spam]&#8482;

A mágusom 1 szál bottal nyomta le a 3 gólemet spell nélkül. 😊

rezes
Ki errol Ki arrol de En mar birtoklom az almaikat😄

miért mirõl álmodnak sokan? 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

rezes
valaki inviteljen ha van kedve Soriala neven pls.

Me0w
Ha valakinek kell esetleg meg egy beta 3.1/3.2 EU key, az irjon PM-et.

Together we'll fly someday...

CattiBrie
az, hogy egy kvesztért menniy xp-t kapok, az függ attól, hogy hogyan csinálom meg, vagy mindenki ugyanannyi xp-t kap?

[/spam]&#8482;

rezes
Soriala neven megcsinaltam azt amirol sokan csak almodnak😄

CattiBrie
én az I-re telepítettem 😊

[/spam]&#8482;

Shiwo
utólag is meglehet nézni ? me akko majd megnézem...nah tényleg bye

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Shiwo
nah én mentem L itthonról..esetleg szombat éccaka felnézek..de inkább vasárnap este..bye all, good hunting..

[Jakuza]
Kiirja a kuldetespanelen, ha ranyomsz az XP gombra.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Shiwo
ott kerestem..de nincs ott..szval vmi nem stimmel..

Shiwo
én nem számoltam mennyit csaptam le...azé sztem kéttucatot biztos 😊

[Jakuza]
Amugy a screenshotok helye:
C:\Documents and Settings\*Usernev*\Dokumentumok\Dungeons and Dragons Online

[Jakuza]
Es mondjad a karakternevedet a Boldrei szerveren.

[Jakuza]
Igen te voltal az.
Amugy hianyzik a harmadik nagy K betu a zarojelbol. <#hehe>

rezes
Kerlek mondd hogy en oltem a legtobbet(Kulonben Kuldom a Szent Inkvizitor Atyat)

[Jakuza]
Hat szo se volt ott mozizasrol. 😛
Cleric letemre a 2. legtobb koboldot oltem meg a 200-bol, raadasul ugy, hogy 3 tank volt a partyban es meg gyogyitottam is titeket, ami nem volt egyszeru dolog, mert elfutottatok fel kilometerre es allandoan vagy kiszaladtatok a hatotavolsagbol, vagy pedig blokkolva voltatok.
Meg meg a varazslokra is vigyaznom kellett hatul.

CattiBrie
hja, akkor én ezt az ütemet nem találtam 😊

"sebzést csökkenti"
szabályosan leütött 😊
minden második körben a földön hevertem

[/spam]&#8482;

Shiwo
elvileg ctrl+p a printscreen, a billentyûzet-beállítások szerint..hova ment, vagy müxik 1általán ??

Shiwo
én úgy szoktam, hogy nyomva tartom a bal egérgombot, és akkor átmegy harci-marciba..ha ekkor jobb klikket nyomok, csapdos a kari...a shift elvileg védekezésre jó (ahogy a többiek is emlíettték), csak én vhogy még sose használtam azt a gombot 😊

és a bigyuszizét msot nem tom hogy micsoda, szal erre nem tok 5letet modnani 😄

jah s a shift nem védi ki midnene setben 100%osan a táamdást hanem van hogy csak a sebzést csökkenti