3757
  • Shiwo
    pl én is ha beléptem dél fele, gyakran volt, hogy senki nem volt ingame a guildból..
  • GodBadka
    Hát azokból akik azért hagyták abba, mert nincs jó magyar társaság, vagy kevesen vannak, már simán kijönne 2 teljes csapat is lassan. :P

Egy kis szervezés kellene csak, hogy ne külön szervereken mászkáljon mindenki. Meg a bétában elég különböző időpontokban kezdtek el játszani az emberkék. Amikor Én elkezdtem már simán rohangáltak olyanok akik hetek óta nyomták. Így elég nehéz egymásra találni.
  • rezes
    Szerintem bukott.Amikor meghalottam anno a DnD Online -rol szolo hireket akkor megdobbant a szivem.De most igy a beta vegen vegyesek az erzelmeim.Nagy DnD fankent elfogult vagyok de azert realisan latom a jatek hibait amibol akad jocskan.Sajnalom hogy vege van de tudom hogy ezert a tartalomert es jatekert sajnalnek havonta penzt kiadni.Nagyon sok jo dolog volt benne(legalabb is ami nekem tetszett) de ez nem biztos hogy a sok debil amcsi vagy mas hack'n'slash rpg emberkenek bejon.Valoban az elejen azt ereztem hogy oriasi az erdeklodes a jatek irant de aztan hetrol hetre egyre fogytak az emberek a vegen pedig talan ha 2-3 jatszottunk a MAGYAR guildbol es a kulfoldi jatekosok szama is visszaesett.Talan ha egy jo csapattal tudsz kalandozni akkor szorakoztat de egyedul azert eleg szar jatszani plane a grindelos rusholos ad-hoc csapatokban
  • GodBadka
    De tudjuk. Kapsz.
  • cikasz
    Nem tudjátok ezzel is kapsz 1 hó ingyen gémet mint a wow-al??
  • GodBadka
    Pfff. Én meg most kezdtem belejönni, erre mindenki lelép. Szép mondhatom. :PPP
  • Acidlich
    aprilistol mar 12 lesz
  • [Jakuza]
    Leirtam, nem azzal van a baj. (Ez nem MMO, inkabb egy multiban jatszhato Solo kampany)
    A koncepcio jo, a kivitelezesben van a hiba.
    Nincs folyamatossaga a jateknak, allando az ismetlodes s raadasul a jatekosok igy nem tudnak kulon szemelyiseget belevinni a vilagba.
    Ha random generalodnanak a dungeonok, akkor mar egesz mas lenne a helyzet.
    De igy nem eri meg havidijat fizetni.
    Azt meg megertenem, hogy olyan konstrukcioban lehetne megvenni mint a GW-t egyszeri fizetessel es a kiegeszitoket szinten.
    De en azt hiszem ebben a formaban ez a jatek bukasra lesz itelve, ha surgoisen nem talalnak ki valamit a keszitok.
    Meg egy 2 hete 10 Harbor district volt, ma mar csak 2, es meg nem mindig is van ennyi, es ez nem foghato arra, hogy meg egy szervert nyitottak.
  • Dns5000
    hat kivancsi leszek hogy mennek majd az eladasok, mennyi embert szednek ki a wowbol,
    + szep graf, jo jatekmenet
    - csak nagyon keves kuldi, no pvp :/,lvl10 nagyon keves, en mar kiegtem
  • Acidlich
    igy is mondhatjuk:)
  • [Jakuza]
    Lehet most jon a wipe ?
  • Acidlich
    jaja vege a betanak ezennel
  • [Jakuza]
    Na.
    Booted.
  • GodBadka
    Semmennyi értelme nincs, de valamit csak csinálni kell :)) Többek között ezért nem olyan karival játszom, amivel majd élesben akarom. Így legalább játszom is és nem lesz olyan rosszkedvem, hogy törölni kell :)
  • Acidlich
    hat ez nagy kar:( (bar mig suliba jartam engem se vetett fel a zseton, megertelek)
  • Acidlich
    aham leszek, bar mar nemtom mennyi ertelme van szorakozni ezekkel a karikkal, ugyis nemsokara torlik az egeszet, bar jo lenne valami hivatalos allaspont mikor lesz a beta vege, mert lassan ahany ember annyi verzioja van a tortenetnek.
  • Shiwo
    szívesen benne lennék egy ilyen RPG klánban, csak nekem valszeg nem lesz pénzem havi-díjra
  • Shiwo
    nah, akkor mégis jól rémlik :)
  • Shiwo
    hát nem tom..nekünk annó az adnd mesélőnk úgy mesélt, hogy 1 perc volt..hülyeségnek is tartottuk..lehet nem a secound edition alapján nyomtuk..annyira abba nem ástam magam bele, csak az újba..
  • GodBadka
    Vedd meg. Igény lenne rá. Aciddal máris vagyunk ketten hozzá, és biztos vannak mások is. :)
  • GodBadka
    Jössz este? :)
    3500 xp és megvan a 4. szint :) Tegnap meghajtottam kicsit :)
  • Acidlich
    erre en is vevo lennek, eleg kiabrandito egy szerepjatekban , ha a party nagy resze az mmo szleng szavain kivul mast nem ismer...
  • MrStokes
    Velemenyem szerint is, mint azt mar tobben is irtatok, a jatek legnagyobb hianyossaga, hogy nem hagyja kibontakozni a vilagot, nem maszkalhatsz szabadon a vilagban, be vagy korlatozva a varosreszekre es a dungeon-okra. Persze biztos jo h nem kell annyit utazni, de nagyon sokan szeretnek barangolni, felfedezni.
  • azirafael
    Pedig olyan szívesen megvenném... Az igazság az, hogy ha lenne egy full magyar RPG klán akkor gondolkodás nélkül megvenném. RPG klán azt értem, hogy, teljesen szerepjátékként veszi a dolgot mindenki a karakterének megfelelően beszél, viselkedik, nem pedig "kurva beholder, pedig +10-es az akarat mentőm, mégis le holdolt basszod" outganme viselkedik.

Úgy tutira fílinges lehetne, mert a küldetések nekem tényleg hangulatosnak tűnnek, minden kasztnak megvan a feladata, és egy jó társasággal jó móka lenne.
  • PiR8
    A kocsmában sem járt jól az ember, oda is giantokat löktek be... 3 volt meg vmi skorpió hátú félig ember szerzemény. Monnyuk voltunk annyian a kocsmában, hogy 10-15 perc alatt darabokra szedtük. Igaz, elhullottam vagy 3-4x, de adtam nekik :P Élveztem, h épp 'szintet' léptem Paladinnal rank1-ról 2-re :P De ez nekem vmiért kicsit furcsa volt, hogy rank2-höz 4000XP kelljen.
    Mindenesetre a közelben lévő küldiket megcsináltam és élveztem, hogy nem órákig kellett barangolni, hanem ottvan a közelben. De amúgy tényleg gáz, hogy be van az ember szorítva egy városba...
  • GodBadka
    Nem. Volt az egy kör (round) ami 1 perc volt és volt a turn(forduló) ami 10 kör azaz 10 perc volt. Legalábbis a 3.0-ás D&D-ig így volt :)
  • Voltan
    "sztem az ADND rendszere nem volt olyan jó, mert kevés képzettséged lehetett, és sztem hülyén mutatott, hogy egy kör egy perc"

Nem, egy harci kör (Turn) 10 sec volt. És volt a Round, ami hat körből állt, tehát egy perc volt. Ennek főleg varázslatoknál volt jelentősége. Hangsúlyozom, ez is csak AD&D second edition-re vonatkozik, ezt a felújított szabályrendszert nem ismerem.
  • GodBadka
    Valaki mondja már meg nekem, hogy hol olvasta, hogy leáll az EU béta 24-én azaz ma, és mondja már meg hogy mi köze az EU Preordernek az amerikai starthoz?
  • [Jakuza]
    Mit olhetsz 4. szinten ?
    Baratom orulhetsz, ha nem talalkozol egy sima barnamedvevel, nem hogy egy sarkannyal.
    +3as cuccot a targylimit miatt kezedbe se vehetsz.
    Szoval ezek nagyon marhasagok, amit leirsz.
  • [Jakuza]
    En ezt nem hiszem, hiszen annyi bug van a jatekban, hogy az hihetetlen.
    Ketlem, hogy ilyen sok hibat kilehet javitani 4 nap alatt.
  • Shiwo
    vmit akko jól elbsztak...menekülj be a kocsmába ;)
  • Shiwo
    dnd VS magus szabályrendszer-vita...

sztem az ADND rendszere nem volt olyan jó, mert kevés képzettséged lehetett, és sztem hülyén mutatott, hogy egy kör egy perc...a magus szabályrendszernek is megvoltak a maga hüleségei..a d20 rendszer sztem jól sikerült dnd-be és magus-ba is...tápolni 3 féle képp lehet: 1) mesélő hagyja/adja a táp cuccokat 2) a játékos tudatosan rákombózik dolgokra, ezáltal bizonyos dolgokban "táp" lesz..bár másban nem 3) a kettő együtt

én mondjuk a 2. táborba tartozom leginkább de volt dolgom a másik két kategóriával is... de alapvetően tényleg a mesélőn múlik...mert magus-ban is találkoztam már lvl 1-es ember !!! karakterrel, akinek 50 od-pontja volt és nemes nyelven beszélte az aquirt..hogy miért ? mert a mesélő megengedte..vagy dnd-ben mikor lvl 5-ön a mesélő +10-es páncélt adott...
  • Laza
    1-3 szintig +1 cuccokat, 4.-tol lehet mar +2 cuccokat is szerezni v. +1 es vmi extra tulajdonsag (pl Frost a fegyon, v minor Acid res a ruhan, stb). Es annyira nem nagy szamok ezek a cuccok, ugyanugy bekrepalhatsz sec-pec alatt
  • Lord Zax
    Ezen most ne vitázzunk melyik a jobb, ugyse tudlak meggyozni. Nekem a magus tetszett eddig a legjobban, amig el nem rontották azt is. Dnd-ben meg eredeti bolti questeket csináltunk olyat amiket végig röhögtünk meg sirtunk mennyire béna. pl fárol leugro oriási békák meg hasonloak, és tényleg +2es cuccokat irt jutalomnak.(1-4es szintüeknek). 4szinten meg egy kis jégsárkány volt a föellenség, meg sárkánygyikok. MIndkettöben van jo. Mi pl most saját szerepjátékot csinálunk, és azzal játszunk. Saját világ saját szabályok.
    A játék meg elég nagy kritikákat kapott, és a top 10-ben sincs benne.
    HA olyan lenne mint a gw, hogy nincs havidija akkor talán megvenném, de igy biztos nem, ez a 2 hét tudott lekötni és ez elég is volt hogy megunjam.. :( Nincs benne elég kihivás, és változatosság. Amugy kérdezgettem utolso pár napban partyban ki veszi meg, és nemsokan akarták.
  • Voltan
    Abban viszont igazad van, hogy sokkal többet ki lehetett volna hozni ebből a játékból. Én nag D&D fan vagyok, de ez a játék nemigen fog labdába rúgni a WoW mellett. Elkapkodták picit. Kár.
    A béta pedig tényleg véget ér holnap? Még csak ma kaptam meg a kulcsot :D
  • Voltan
    Így van.
  • Voltan
    "4. szinten már sárkányt ölhetsz, meg +3as minden cuccod. "
    Hát ezt a marhaságot honnan veszed? Rengeteg AD&D-t játszottam évekig. 4. szinten még egy nyomorult varázstárgya sem volt senkinek. Sárkányt még csak nem is lttunk, nemhogy harcoltunk volna vele. Már egy ogre is nagy szám volt. Mondjuk minden a mesélőn múlik, a mienk nagyon jó volt. A MAGUS rendszer kidolgozottabb, mint az AD&D? Na ne. Ezt az új D&D-t nem ismerem, de a second edition, néhány kiegészítő könyvvel kenterbe verte az egész MAGUS rendszert. Arról nem is szólva, hogy szerintem Ynev egy rakás sz*r, míg AD&D-ben nagyon jól kidolgozott, izgalmas világok vannak, pl Dark Sun. De végül is ízlések és pofonok...
  • rezes
    mi szetvertuk oket beholderek storm giantok...Bar ha ezek most a top ellenfelek akkor itt valami baj van..
  • Kiado
    Most van elegem :(
    -500 xp-n állok,mert Harbort betámadták lvl 14-17-es mobok és ugye kinnt nem lehet varázsolni,de ők meg szétkapnak minden arrajárót,beszarás...
  • Arwenke
    En csak azt nem eretem, hogy en most megrendeltem pre-ordert es azzal elvileg hamrabb tudok jatszani, de a dobozt csak marc. 3. szallitjak az oldal szerint.
    Na most a feb 28. headstartban hogy fogok igy jatszani, honan lesz kulcsom?
    Valaki tud ezzel kapcsolatban valamit?