Dungeons & Dragons Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mindjárt megyek én is játszani, most telepitem 😊
Melyik szerverre mennyek? Lyrandar vagy Boldrei-re?

Shiwo
hát ráfér a gémre a bugmentesítés..de ha ilyen jó ütemben haladnak, akkor még 3-4 hétig eltesztelgetünk itt <#papakacsint>

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

[Jakuza]
Servers down for upgrade - Friday16-Feb-2006

We will be bring the servers down, one at a time for an hour or so on Friday morning in order to apply a few hotfixes to repair the debug bugs introduced in the last patch. The work will start around 10AM GMT, beginning with Lyrandar.

Remelem az elso az lesz, hogy a meselo szovege ismet hallhato lesz. 😛

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Nemtudom,hogy ez olyan fura-e,de én a wizardommal amikor partyban használtam a tûzlabdát,akkor a csodájára jártak 😄 Ennyire ritka lenne,hogy ezt varázsolják?

Acidlich
hat kb du 5-6tol 10-11ig van a legtobb ember benn, legalabbis a guildbol, bar vannak akik egesz nap nyomjak😊 most 2-3 korul vannak a karik amivel jaccunk, de vannak elvetemultek, akiknek mar lassan 8 lesz😊

hali

a bolderei-en kb mikor szoktatok jatszani? hanyas szinten vagytok kb.?
Acidlich
kedves toled de mar itt a boldrei-en eleg nagy guildunk van

Acidlich
minden kasztnak kulonfele komponens kell a spellekhez

raziel.
béta meddig tart? mert ma fogom kiprobálni

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

Missing material component
Ezt írja ki,hogy szeretnék castolni egy spellt,kell hozzá valami tárgy,vagy mi ez?

azirafael
Nah végre el tudtam indítani a letöltést... viszont az acc key-t még nem küldték meg e-mailben... nektek mikor jött meg? Nincs véletlenül valakinek egy feles acc-ja amivel be tudnék lépni?

rezes
loggolok de marha lassu

Fonok.Ki az a corporation?

rezes
Az egyszemelyes mi?😄

[Jakuza]
Na nem jottok be ? Megint egyedul vagyok a Guildban, mindjart megunom es csinalok egy olyan Guildot, amiben allandoan ott van mindenki. 😛

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Lehet loginolni.

[Jakuza]
Ha ta fene se tudja, bar az elejen meg volt harbornal, hogy 10 district volt, most meg 3-4 max.

rezes
Egyebkent csak nekem tunik ugy hogy sokkal kevesebben jatszanak vagy tenyleg kevesebb jatekos van?

[Jakuza]
Nalam ugyanugy login error van.

rezes
Hat nekem meg mindig login server down van

Az ingyeneset próbáltad? Lehet,hogy sokat kell várni,de hátha az mûxik.

azirafael
Tudnátok adni negy helyet ahonnan le lehet húzni a DDO kliensét mert a file planet nekem nem megy. Hiába rakom fel a download managert, subscrubed user vagyok náluk, és mégis mikor nyomom a download-ot egy reklám oldalra dob és nem történik semmi... mia faszért lehet ez?

[Jakuza]
Na.
Nem csinalsz egy karit a Lyrandar-ra ?
Gyere es segitek Tirael Greenleaf neven megtalalsz.

[Jakuza]
HM erdekes az oldaluk szerint megy a harom szerver.

Acidlich
na most be tudtam lepni

[Jakuza]
Igen, az elso ketto kell a Marketplacehoz jutasra.
A masik ketto, keleti iranyban van egy lejaronal,ott ahol egy or all egy kor alaku pallon es negyiranyba lehet menni, ott kell keletre menni.

Acidlich
Quick Server Reboot16-Feb-2006
As part of a rolling fix for some issues reported last night we need to reboot the worlds, they will go down at 6:45pm GMT and only be down for 10 - 15 minutes. Thanks for your patience.

Nekem fájt a szívem a water breathing-es itemért is,de a 3 charges bot jobban megérte szvsz 😊

Acidlich
amugy ott vannak goblinok is?😛

Acidlich
aha addig ertettem h ww, csak azt nem tudtam h 4 kuldi is van ott, mivel en csak az elso 2t csinaltam meg h atjussak a marketra, de kosz, mostmar meg fogom nezni a veget

[Jakuza]
Bizony, ha tolvaj lettem volna tuti a +1es 1d4 Bleedinges tort valasztom.
Egy dofes, elszaladsz az aldozat meg elverzik, amig kerget. 😛

[Jakuza]
WW=WaterWorks
A goblinok ide feszkeltek be magukat.
A varos csatornaiban.
Ott kell egy tobbszintes kuldetest megcsinalni.Pontosan 4 szintes kuldetes es a legvegen adja a cuccokat a csatornakban levo Guard Tempest.

én WW questért kaptam baromi jó staffot,asszem pont Jakuza (:-O) segített benne,de szinte minden cucc durva volt,alig lehetett választani

rezes
azokat dobald el nyugodtan

óó nem azokra gondolok,hanem amik a quest elvégzéséhez kellenek és megmaradnak miután végigcsináltad

Acidlich
telleg azt akartam en kerdezni toled h mi annak a questnek a neve pontosan, amiert ilyen jo cuccokbol lehet valasztani

rezes
olvastam de egy jo paladin nem a treasure -ert jatszik...........................................................................................................(fuj de piszok makos itt valaki...)

[Jakuza]
A gyujtoknek lehet adni oket.
Altalaban amibol egy kell nekik az a legritkabb, de azert adjak a legertekesebb dolgokat.

Acidlich
azokat destroy-old, ja

[Jakuza]
Amugy olvastad Ridvor baratom, hogy kaptam ma egy +4AC-t ado csuklovedot ?
Igaz sajnos a Bodrei-en levo kosza karakterem kapta. 😛

Acidlich
hu igen a collektorok dobnak durva cuccokat, azokert a cuccokert amibol csak 1 db kell nekik, igaz azt az 1et 10x nehezebb talalni mint a tobbifelet😊

jajj,amit kérdezni akartma,hogy inventorym fele quest itemekkel van tele,amiket dungeonben szerzek,azokat el lehet dobálni,vagy mit csináljak velük?

[Jakuza]
Nekem azert van rajta, ket lvl3as karim. 😛

Acidlich
milyen erdekes serverleallaskor h felporog a topic😛

rezes
igen
Probalkoztam bolderein anno leallasnal de hiaba ordibaltam magyarul vagy irogattam priviket snki nem valaszolt ugyhogy inkabb a lyandaros karimat folytattam

[Jakuza]
Acidlich gyere mar at te is a Lyrandar-ra.
Pillanat alatt felhuzlak lvl3-ra.
Amugy valamilyen gyujtonek talaltam cuccot es o adta.
Amugy pont ettol a gyujtogetestol van tele a hocipom.
Legalabb egy nyomorult zsak lenne hozza,amibe bele lehet oket tenni.
Csak az inventorymat telittik.

Acidlich
te is lyrandaron vagy?

rezes
nekem 4 k kene lvl5-hoz immar 3 napja de egy partyba sem vesznek be.Ha meg inditok egyet oda a kutya sem jon.Lepras vagyok vagy mifene?

[Jakuza]
Megijedtem, hogy mar megint a rossz emlekezotehetsegem jatszik velem. 😛

Acidlich
hol a fenebe talaltal ilyen tap cuccot te?😊

Acidlich
hehe nekem is 2ezer xp kell a 3hoz, csak a boldreien. de ugy tunik ma mar nem lesz meg