3757
  • Acidlich
    na itt szepen felsoroltad azokat a dolgokat amikert tobbek kozott en is utaltam dalakorat, DE mindezektol fuggetlenul qrvajo volt ha az egeszet nezzuk, gyonyoru terkepek, jo npc nevek, jol kitalalt vilag stb stb...egy a lenyeg: nagyon sok embernek nagyon sok kellemes percet szerzett ez a modul- barki barhogy is szidja-mar onmagaban is, de ha belekeveredtel egy jo dm mesejebe, akkor igazi felejthetetlen elmeny kerekedett a dologbol
  • [Jakuza]
    Probald ki barhol,barmilyen NWN szerveren, ha a varazslo cast-tol, akkor automatikusan kozbe utsz es bizony ha a karakter rendelkezik a sneakattackkal akkor bizony azokkat a mosoditokat is megkapod.
    Amugy a Dalakora azert nem jott be , mert nagyon le volt nerfelve.
    Szinte mindenki trueseeingel rendelkezett, gyakorlatilag egy roguenak senkivel szemben nem volt eselye.
    Nem veletlenul szaladgalt annyi cleric a szerveren.
    Csomo osztallyal szinte jatszhatatlan volt az a PW.
    A masik ami nem tetszett benne, hogy bevezettek a targyszorast.
    Ez meg nem is lett volna baj, de akkor abbahagytam Dalakoran a jatekot, amikor egyik ilyen alkalommal szerver reset miatt tobb mint 2millios cuccot vesztettem es a GM-eket nem akartak visszaadni a cuccaimat, pedig sok-sok honapig kinlodtam ertuk.
    Amugy nem az a szerver volt a LOTR amiben nehany ora alatt 40es lett az ember, volt nagyon sok LOTR PW es en messzirol elkerultem az ilyen gagyi szervereket.
    Amugy a masik PW ami nagyon tetszett meg a Lands of Lore - Horn of the Fox. Olyan modositott Ambrosia tradingskillel rendelkezett, amivel meg a HCR sem versenyezhet.Raadasul nagyon jo kis RPG jatekosokbol allo jatekosok voltak rajta.
    Jo kis szerepjatszas zajlott rajta.
    http://www.nwnlol.com/
  • QuippeR
    nekem bent van kedvencekben az rpg-s topik. (ahogy ez a topik is, bár nem tudom miért.)
  • Shiwo
    lehet nem is lenne gáz..ahogy Lnézem, ez az 1edüli topic, ahol azért szó van a dnd-ről és még írnak is hozzá kommentet..a szerepjátékos topicok 3 éve lecsengtek..és nem tom hányan nézik még meg hébe-hóba, hogy írt-e valaki oda...
  • Acidlich
    Ha igy folytatjuk at lehet majd nevezni a topicot, elhagyva azt az online szocskat:)
  • Chris
    Jaja én is sokat játszottam, készítő srác kapott hideget-meleget a szórakoztató újításaiért, de csak a szépre emlékezünk... mondjuk ezt kellene itt is foganatosítani. :D
  • Acidlich
    dalakora rulez:) bar annak idejen nem hittem volna h ezt fogom mondani, de igy van, ez volt a legjobb nwn pw mod.( pedig egy parat megneztem en is)
    annyira jo volt h tobb minr egy evig jaccottam vele, amig el nem kopott minden szinte minden jo fej plejer
  • Acidlich
    jaja ezt en is le akartam irni csak nem akartam mar folytatni ezt az eleg ertelmetlennek tuno vitat...
    ...egy okos wiz barkit legyoz, vita lezarva:P
  • Chris
    Jah lol.
    Így már mindent értek. :D
    Lord of the Rings közröhej tárgya volt, dalakora viszont tényleg nagyon eltalált.
  • GodBadka
    És miért? Az hozzá tartozik a varázslóhoz. Akkor a tolvajt is le kellett volna gyengíteni, és állj ki úgy, hogy nincs 9 támadásod körönként, vagy nincs stealth attack szemből. Ezek legalább akkora hülyeségek, ha nem nagyobbak.
  • GodBadka
    A pvp az ami elbassza sok játékos kedvét. És itt nem arról van szó, hogy rosszul játszom és kikapok és nem bírom elviselni, hanem mert nincsenek erkölcsi gátak, így beszabadulnak a nyomik, akik élvezik hogy másokat kinyírhatnak. Nekem ez nem hiányzik sem ebből a játékból, sem bárhonnan.
  • Acidlich
    ez az a server volt ahol egy ora alatt lvl 40 lettel?:)
    nekem az nwnrol mindig dalakora jut eszembe, az volt a legjobb megha sokat is szidtam meg szidta mindenki:)
  • cipo666
    egyébként a jellemekhez hozzászólva, nem kell görcsösen ragaszkodni a szabályokhoz, elég ha csak a saját fantáziánkat használjuk a jó és a gonosz jellem ellentéteinek kihatására, vagy épp megfigyeljük Drizzt Do' Urden és Artemis Entreri ellentétét:)ezáltal a pvp egy elhanyagolhatatlan résznek kéne h legyen a DDO-ban. kivétel persze ( mivel ez Eberron, nem FR) ha Eberronon písz 4 all uralkodok:)
  • [Jakuza]
    Nem Lord of the Rings server mi mas. :P
    De mas szervereken is ugyanez volt a helyzet.
    Ha akarod megkaphatod a rogue szintfejlodesenek lepeseit.
    Mondom brutal volt egy vorpalos kessel a kezeben meg egyszeruen halalos. Ugyebar 2kezes harcra volt kepezve igy egy korben tamadott lvl40en parat. :P
    De szintszivo vagy egyeb erdekes dolgok is kellemetlenul erintik az embert.
    Arrol nem is beszelve, ha nincs az emberen True Seeing nem is igazan lattak s mivel ShadowDancer barmikor vissza is vonulhatott az arnyekba, tehat nem volt az a modosito, ha egyszer eszrevettek nem tudott Hide-zni.
  • Acidlich
    thieves
  • Acidlich
    kingdom of thiefs vagy valami ilyesmi?:)
  • Acidlich
    ez mifele server volt?
  • Powerbob
    yo,

figyi, a már játékosokat kérdezem, a szakértelmek mennyire köszönnek vissza a DDO-ban? Működik pl., hogy a mob bossnál használom a diplomacy-t és vihetem a szüzeket hajcihő nélkül, vagy nem kifejezetten ez a járható út? Illetve egyéb példák?

Kösz
  • [Jakuza]
    Mivel kivolt nem veletlenul szedve a szerverrol, mert minden majom azt hasznalta, es megallt timestopnal mindenki barhol is volt, mivel akkor meg nem voltak csak a palyareszre kiterjedo varazslat modok igy kb sokat. :P
    Aztan bevezettek de csak 1 korre volt lenerfelve igy hat sokat nem ert.
  • Acidlich
    es a wizard timestopja alatt ugyan mennyit tamadnal?:)
  • Shiwo
    gyakorlatilag ismerek olyan hülye mesélőket, akik engednék..bár a legérdekesebb az volt, mikor a mesélő megengedte az 1ik srácnak a fél-aranysárkány - fél unikornis -t játszható fajnak...
  • [Jakuza]
    Hidd el sokan jatszottak az ilyen pajzsot hamarabb meghalnak, mint amennyit en sebzodok, bar en ugy emlekeztem, hogy van ellene mento, de akkor az masik spell volt.
    Ez nem az a spell amivel meglehet olni igy.
  • Chris
    Nézd meg miféle az acid sheath és játszd újra magadban. :D
  • [Jakuza]
    Ja a trailer meg lemaradt :P

Innen szedheto
  • [Jakuza]
    El sem talalnal vele.Es ha kozeledbe kerulok akkor minden korben 9szer vagok rajtad megszakitot, raadasul olyankor ha szemben allok veled akkor is kapom a Sneak Attackot, ami nalam ebben az esetben az Improved Sneak Attack X volt, szamold ki az mennyisebzesben. :P
    Egy kor es a labam elott fexel verbefagyva. :P
  • [Jakuza]
    Abban sem lehetne elmeletileg, olyan party.
    De hogy ne unatkozzatok, nezzetek meg ezt a trailert.
    Bar nem tartozik a temahoz azert erdemes.
  • Chris
    Acid Sheath? ;D
  • [Jakuza]
    Csak az lehet.
  • Shiwo
    miért ? tapasztaltál bármit is, hogy a jellemed kihat bármire ? én az alatt a kevéske idő alatt, míg bétáztam, semmit..szvsz DDO-ban tök mind1, mi a jellemed, sztem csak azért rakták be, mert lincselés lett volna, ha nem..1általán palának kötelező a törvényes jó (nem prócáltam) ?
  • GodBadka
    Az óriásit idézőjelben értettem.
  • [Jakuza]
    Tudod, hogy mennyira szivattam a Wizardokat a Shadowdancer thiefemmel ?
    Eselyuk nem volt.
    Meg a Bigbyjuk is 0t ert.

Ebben a jatekban szvsz meg kevesbe lenne akkor elteres PvPnel, mert nagyon sok skill inkabb az ugyessegen mulik.
    Raadasul nem egy varazslat elol, ha tavolrol sutik el kilehet terni.
    Inkabb csak a gyogyitas miatt lennenek azok a karakterek elonyben.
    Ha olcsobbak lennenek a heal potionok megszunne ez az elony is, de sajnos akkor nagyon felboritana a PvPn kivuli jatekmodokat.
  • GodBadka
    Itt sem engedi, mert nem választhatsz gonosz jellemet. Ami óriási megszorítás.
  • Shiwo
    ott nem..de "rendes játék" alatt én a normál RPG-t értem, amit kockákkal jáccunk haveri körben...

amúgy sztem a legjobb DnD MMORPG-t Planescape-re lehetne kihozni..mert ott végtelen lenne a helyszinek és fajok bővítésének lehetősége... és alapból lehetne hozni vagy 10 játszható fajt + egy csomó templatet, amivel egyedi karaktereket lehetne készíteni..
  • [Jakuza]
    Nem lehet.
    Probald ki pl a TOEE-ben, meg csak nem is engedi a program, hogy gonosz legyen jo partyban.
  • Chris
    Alignment elég alapvető kritérium kellene hogy legyen.
    Az a baj, hogy a valószínűleg beletehettek volna vmilyen pvpt, de mint a tűztől úgy féltek előre a későbbi sírásrívásoktól emiatt. Egyensúly nem lett volna az tény, de szerintem nem kizárólag csak wizardok meg clericek mászkáltak volna a világban... Ékesen bizonyítja ezt az összes nwn pw is, olyan színes volt ott a játékos kasztok színskálája, hogy öröm volt nézni, pedig wizard jobb esetben ott is be tudta alázni egy spellel a legtöbb karaktert.
    Csakhát ugye tehetetlenség.
  • Shiwo
    lehet, csak hamar pvp lesz belőle :D

• [Jakuza]
    Csak egy peldat hoztam fel.
    Meg arra sem emlekszem, hogy teljesen ellenkezo jellemu karakter korlatozasok nelkul lett volna e felveheto egy partyba.
    Legalabb leprogramoztak volna azt, hogy szitkozodik egy kaotikus gonosz, amikor latja, hogy a jo paladin gyogyit valakit csupan jo indulatbol.
    (Az mas kerdes, hogy rendes jatekban nem is lehetnenek egy partyban sem)
  • Shiwo
    amúgy lehet a Middle Earth Online -ban hasonló elvet követnek, mint a legutóbb kiadott Gyűgyűk Ura RPG-ben ..miszerint ne jáccál gonoszt, hős-fantasy..és a hősök jók...

pedig jól tudjuk : "Good to be bad"
  • Shiwo
    ennyi erővel a törvényesek sem szeretik a kaotikusokat...
  • [Jakuza]
    Amugy emiatt a keszzitok kezet eltordelnem.
    D&D jatekban alap a karakterek alignja.
    Egyertelmuen nem szeretik a jo jellemuek, a gonosz karaktereket.
    Legalabb itt elhatarolodtak volna.
    S az meg jobban duhito, hogy ugyanez a csapat kapta meg a Middle Earth Online elkesziteset es ott sem lesz PvP, ami aztan veglek elkeserito egy olyan vilagban, amiben a jok es gonoszok harca zajlik.