3757
  • Hypo #2597
    Uhh koszike most egyenlore a trialt nyomom de eddig tetszik a dolog, kozosseg milyen? vagy sokan mennek egyedul?
    AMugy a game tetszik most hogy vegig toltam nwn2-t ez nagyon bejon egy csomo dolog van benne amit elneztem volna az nwn be is
  • azirafael
    MIkor megcsinálod az acc-odat a regisztráció eléggé egyértelmű. A lényeg, hogy game cardos fizetést válassz az elején ha nem vagy benne biztos, hogy be fogod fizetni később is, vagy még nincsen netes fizetésre is alkalmas kártyád.

Én speciel 3 igyen trialt nyomtam végig mielőtt átáltam "éles" játékra, így ingyen kitapasztaltam a rendszert, kipróbáltam egy csomó fajta karaktert... az összeszedett cuccoakt meg át lehet küldeni belső postán az új kariknak.
  • Hypo #2595
    Tehat megveszem valamelyik plazaba dobozosba azerrt kapok 30 napot es utana hogy lehet meghosszabbitani?
  • azirafael
    Westend, Media Markt... stb.
  • Hypo #2593
    Es hogy tudom megvenni ha lejar a trial?
  • Hypo #2592
    köszi az infot
  • csopszon
    Hello. A 10 napos trial az csak 7 nap (csak akkor 10 nap ha USA lakos vagy, az öreg kontinens gémereinek be kell érniük 1 héttel). A teljes game 10 rongy ami tartalmaz egy 30 napos acc-ot is. Havonta meg 15 dolcsiba fáj, kb 3200 forint. A hol érdemes kezdeni kérdést nem értem :-). Mindenképp a Boldrei szerverre gyere! A legtöbb karakterem könnyen felismerhető a nevéről (Hétszűnyű Koponyányi Monyó, Fényeskardú Sturm, Bazsi a Vazsi aki Pali), a maredékot meg Paithan illetve Sylvania Thunderstorm néven kell keresni (utóbbival nem sokat játszok).
  • Hypo #2590
    Sziasztok erdekel a jatek most toltom es van 10 napos trial, egyebkent milyen koltsegei vannak a jateknak es hol erdemes kezdeni?
  • Shiwo
    ilyenkor jönne jól Balduran shield-je, mi ? :P
  • SubBassman

Az en clericem is nekiall csepelni az ellent, ha a szukseg ugy hozza, sot ert is hozza, de altalaban hatul meghuzom magam es a health bart nezegetem. Foleg elite questekben a pap ne ugraljon szerintem. :)
  • OculusDei
    bármilyen hihetetlen de én is "harci papot" alakítok. felböffölöm a partit meg magamat is és amíg a helyzet engedi addig én is szeretem szeletelni az ellent. de ha a helyzet azt kívánja akkor wand a kézbe balkéz az f-billentyűkön... (level 11 kell a 30-as resisthez egyébként. én adtam nektek amíg volt spm. aztán nem kaptam dvt hanem a wizard kapta)
    igen southern threnal volt.
  • SubBassman

Melyik questről van szó egyébként? Threnal?

A harci papokat picsán kell rúgni. :) (nem kell velük összeállni és mindenhol terjeszteni, hogy ők nem alkalmasak arra, amire valók)

Egyébként voltam én már minusz 14000-ben is, de hallottam minusz 50000-rol is :)

• azirafael
    Én azt is megértem, ha egy pap harci papnak van kialakítva, de akkor ezt előre közölje a partyval "skacok én nem fogok gyógyítani, mert az űber pusztító mágiámra kell a mana". A pap gyerek tényleg gáz volt... lvl 9 papként 30-as (fire, acid) resistens-t tudodtt volna ránk dzsalni, de én egyet sem láttam a fire mephitek tharak hound-ok esetében sem... Végül -677 exp-vel fejeztem be az estét (jobb lett volna aludni)

Holnap-holnapután off leszek, mert a balatonnál lesz céges buli (ma még benézek azért).
  • OculusDei
    vágom. de a velünk levő wizard az... igazából azt se tudom mit csinált. paladin nem volt velünk. én meg miközben próbáltam elbújni akkor kaptam egy kósza desintegratet. a másik papnak meg írtam, hogy bújjon el. lévén geyetlen raise dead képes cleric. de ő az összes manát flame strikera zúzta el... miközben én - papként - full manán voltam halott egy sarokban. no comment.
  • SubBassman

Ha deathblock ruhat, itemet viseltek, legalabb a finger of death-et meguszhatjatok. A disintegrate ellen csak a mentodobas szamit. Ennek megfeleloen beholderek ellen a paladinok a legjobbak.

En a wizardommal ugy intezem el oket, hogy web, aztan vagy cloud kill vagy phantasmal killer. A web mindenkeppen kell, hogy ne jojjon rad. :)

• OculusDei
    mégegyszer nocs hogy csak úgy otthagytalak. dragonheartként még a charter is tiltja. de annyira felidegesített... a két tharak hounddal még megkűzdöttem egyedül. ott csattantam el, hogy a ellőttem minden manám, ellőttem az összas nálam levő wandot - 2 critical, 1 serious - ő még egy pontot nem gyógyított. beholdertől full manán megkaptam a desingretétet. mondom neki hozz vissza és összeszedjük a partit. erre mit csinál? felböfföli magát és nekiáll egyedül harcolni úgy a beholderrel, hogy rajta kívül mindenki halott... na itt fogyott el a legendás türelmem. még egyszer bocs, ha elrontotam a játékodat. (evvie az végig ott kérdezgette hogy darkstorm minek van velünk...)
  • azirafael
    Tegnap megvolt első kettő hivatalos találkozásom a Beholderekkel... egy kicsit heroikusabbra vágytan volna....

1 harc, 1 kör:
    - Beholder Finger of Death
    - Bemapo saving roll 4
    - Beampo Death

2. harc 1 kör:
    - Beholder desintegrate
    - Bemapo saving roll 1
    - Bemapo death

Tudom, hogy régen rossz ha a csapat papját hibáztatjuk a party wipe miatt, de a srác akkor is egy köcsög volt!
  • azirafael
    Egy kérdés amit a hivatalos fórumon olvastam...

Igaz az, ha két fegyverrel harcolsz és Stun attack-ot vagy Trip-et használsz akkor azt mind a két fegyverrel letámadja, így tulajdonképpen 2x próbálkozik a normális 1x lehetőség helyett?

Második kérdés...

Van valamilyen mód a Vicios fegyverek rád mért 1d6 sebzésének a felfogására? (Armor of Giants, Armor of invulnerability)Mert azért 20 monsta legyakása közben min 20d6 sebzés azért kicsit sok...
  • azirafael
    Igen csak online játszható. És nincsen tört verzió mindeképpen meg kell venni 9990 HUF.
  • watto
    ezzel csak neten lehet játszani?
  • OculusDei
    amásik wizard a glitterdusttal vakította az ellent, nyomta a hastet és a heroism + blur buff az őz ő műve volt. tényleg jóvolt az összjáték kivéve amikor te meg wf tank előreszaladtatok... na azt helix meg én is utáltam. menetközben buffolni a legszarabb. még egy szót helix védelmében, azon nagyon kevés wizardok közé tartozk akivel meg tudtam beszélni - csak ti nem láttátok mert /tell-el ment - hogy mit memorizáljunk. ezért volt "kimaxolva" a varázsló szerepe. egyébként élveztem nagyon.
  • azirafael
    Tegnap végre egy jó kis izgalmas party volt! Talán nem is fordult még olyan elő velem, hogy úgy vágtunk bele egy kalandba, hogy tudtuk szinte biztos, hogy belehalunk, aztán mégis wipe nélkül megcsináltuk! Splinterskull Eliten (ami lvl 9-nek felel meg) lvl 5-6 csapattal (az utolsó két részre léptem én fel lvl 7-re). Érdekes volt a csapat összetétele is: 2 WF wizard 1 WF barb, 1 Bard 1 Rogue és én a törpe Fighter. A FG-ok egész jól el voltak együtt a bárdnak meg csak minket kellett gyógyítani, így nem kelett cleric. a legnehezebb rész mindíg a köcsög pókok voltak az elején, de a végén már egész könnyen vertük le őket.

Egyszóval jó volt! OculusDei a wizardod tényleg frankó, igazán nem is tudom, hogy a másik wizard gyerek mit csinált (szerintem csak a sebzést osztotta), mert én jóformán csak téged láttalak buffolni... Tök szívesen nyomnám most a sorci-mat meg a tolvajomat is, de nincsen időm....grrrr.

Este nem biztos, hogy online leszek, de ha mégis akkor küldök egy PM-et, csináljunk megint valamit!
  • OculusDei
    splinterskull az 5ös wizardommal engem is érdekel. majd rád szólok ha bent leszünk mindketen.
  • Shiwo
    időbe :P
  • azirafael
    Izé... hello mi?

Tegnap, tegnap előtt nem igazán volt időm játszani, meg rákatantam a HEROES sorozatra g*ci jó :) nézzétek meg!

Ma viszont online leszek! Ha nem lesz party leszólózok pár alacsonyabb szintű kvesztet a favor pontért, meg a Splinterskull normalon a lootért...
  • OculusDei
    izé
  • azirafael
    A törpe paladinos részek nagyon betegek :)
  • Shiwo
    lál :D ez qrva nagy :D
  • azirafael

jópofa képregény
  • azirafael
    Tegnap nem nagyon volt party ezért úgy gondoltam kicsit kitapasztalom az aukciós ház előnyeit... Hááát elég durva dolgok folynak ott kéremszépen. Volt egy kard ami egészen az utolsó óráig 200.000 körüli áron állt (egyébként 50.000 a bolti ár) aztán az utolsó órában felment egészen 700.000 aranyra... No comment. ja igen és csak maximum 20 dologra licitálhatsz. Szerintem kicsit buggos a rendszer, mert ha kitelik a 20 licited akkor olyan folymatban lévő licitedre sem licitálhatsz amin esetleg übereltek, amíg nem üresedik meg egy hely... be is szoptam ezt amikor 6 db +3, +5 tolvaj felszerelésre volt licitem és más értelmesebb dologra már nem tudtam licitálni.
  • SubBassman

En semmilyen targyert nem adnek 3 milliot.

Amugy van kb 1-1.2 milliom, de szo sem lehet, hogy ilyen sokat adjak akarmiert. A farmolas olcsobb. :)

Ezek a targyak magas szintu (lvl 12-14) instakban esnek es ott is nagyon ritkan.

A Command tipusu targyak termeszetesen novelik az UMD-t is, tehat hasznosak.
  • OculusDei
    tárgyaknál kell hogy minimum akkora legyen amikor felrakod. egyébként meg az aktiválást igénylő tárgyaknál - wand, scroll - dob csak rá d20-at. de ez asszem a dc-kből ki is következtethető...
  • azirafael

Szombat délután leszek legközelebb online! Próbálom befűzni egyik haveromat, hátha sikerül a hétvégén berántani a játékba :D

Pofátlanság miylen pénzeket kérnek el egy Mithral full plate-ért... ki a f*sznak van 3 millája egy +4-es vagy +5 páncélra? Pedig dejól jönne egy +4 Mithrall Full plate... nem tudja valaki hol esnek ilyen cuccok, nincs esetleg static rewardban ilyen?

Nem tudjátok, hogy a Command típusú páncélok adnak az UMD-re is (az is CHA alapú skill)? Mivel nem próbáltam még soha az UMD használatát gyakorlatban leírná valaki, pontosan hogyan működik, mikor "dob d20-al" a játék? elég egyszer megdobni, és utánna végig a kezemben maradhat, vagy minden egyes használatkor dob a játék? Azért kérdezem, mert van az aukción egy +1 Holy Dwarven axe of pur good only halfling DC14 lvl 4... namost, ha legalább 1 pontot adok az UMD-re akkor d20 dobással előbb -utóbb kézbe tudom venni, és használni tudom, és csak akkor kell újradobni, ha fegyvert akarok cserélni?
  • OculusDei
    igen. ráadásul ha hiszed ha nem, nem volt jó a csapat. nem volt semmi kohézió... mutatta az is hogy a végén azt se tudtam hol vagytok. sajnálom hogy ilyen dragonheartokkal hozott ösze a sors... nem ilyen többnyire. majd szólok ha lesz még valami jófajta kaland.
  • azirafael
    A tegnapi nap termése: Splinterskull normal-on, Necropolis hard-on. Megvan a 400 favor! Vége a favor farmolásnak, mostmár bármilyen kveszt jöhet :)

Mind a két party nagyon jó volt! Nem is tudtam, hogy Splinterskull-ban ennyi kifosztható láda van... csak egy jó tolvaj kell hozzá (azért remélem eliten jobb cuccok esnek belőlük)

Kár, hogy a Necropolis ennyire monoton, eddig az Irestone Inlet és a Stormcleave viszi nálam a pálmát...
  • OculusDei
    szinte minden karakterem 8as szintű. ha ven kedved akkor majd kereslek jól. dragonheartsba meg vittem be másokat is tehát valszeg menni fog.
    priviben elküldtem a szabályokat.
  • csopszon
    Nem emléxem h mindenki qrvájaként emlegettem volna a papokat, sztem az vki más volt :-). Jahh Stormcleave Outpost jó kis hely, nekem is volt ott pár halálom. Bár én blokkoltam az óriást, de utána a varázsló majdhogynem lebaszott, h ez a taktikám baromság volt, hisz ő jól levarázslövedékezte volna az arcane csontikat. Nem szálltam vele vitába, elég meddőnek tűnt a dolog, meg annyira nem is vok jó angolból. Ami meg eszembe jutott az túl vulgáris lett volna ;-). Fényeskardú majdnem lv6, Bazsi lv4, szal tudunk partyzni Bemapo-val, csak nem Dragonhearts "lobogó" alatt, mert csak Paithan Dragonhearts tag, de ő lv10.
  • SubBassman

"ha elfogy a manája kapja elő a wandokat és azzal szórj az áldást"

Ez magasabb szinten meg jobban kihangsulyozodik.

A papok foleg wanddal gyogyitanak, es a buffhoz meg a debuffhoz hasznaljak a manajukat. Na meg a feltamasztashoz. :)

• azirafael
    Egyre jobban gondolkodom azon, hogy folytatom Gyógypuszival a játékot (de csak az után, hogy megvan Bemapoval a 400 favor)... papként szinte tuti, hogy mindíg lenne partym (akárhányszor beléptem vele rögtön jött a PM). Csak valahogy nem tetszett csopszon korábbi kommentje, amit egyébként jómagam is tapasztalok a játékban, miszerint egy pap mindneki kurvája: elvárják tőle, hogy gyógyítson, ha elfogy a manája kapja elő a wandokat és azzal szórj az áldást (PUG esetén ez ritkán fog megtérülni), ha meg wipe van akkor tuti a pap volt a hibás mert nem gyógyított... (mondjuk ez gyakran igaz is).

Mindenesetre a sok csapkodás után egy kis felüdülés lenne a party support szerep...
  • SubBassman

Stormcleave-et valamiert nagyon szeretik csinalni az alacsonyabb szintu partyk. :) Egy baratom olyan partyban volt 4. (!) szintu fighterkent, ahol a legmagasabb egy 7es wizard volt es a tobbiek is kb 5-6 osok voltak. Ok is sokat szenvedtek, de megcsinaltak. Altalaban az arcane-oknal szoktak kiwipe-olodni az emberek (eloszor).

Elite-en a 10-es partyt is meg tudjak lepni.