3757
DnD 3.5 szabaly ismerteto (magyar),
DnD 3.5 szabalyok (angol), DnD 3.5 szabalyok update (angol)
Eberron világleírás I. (Fajok, Kasztok, Karakterisztikák)
Eberron világleírás II. (Kiemelt kasztok, Felszerelés, Élet a világban)
Eberron világleírás III. (Szervezetek, Varazstárgyak, Szörnyek)
-
csopszon #2797 Basszus komolyan mondom kiábrándító az egész játék a server merge óta. Rohadtul lagzik, tele van értelmetlen rusholókkal, okostojás kezdő játékosokkal. Egyszerűen esténként nagyon ritka ha olyan partyt találok akikkel befejezem a küldetést. Nem szokásom, de 1xűen feladom. Nincs türelmem ezekhez a játékosokhoz. Útálom ezt az egyesített szerver dolgot! Példának okáért a kedvenceim: Connor (Wizard!) bal kezében nehéz fémpajzs, jobbjában bastard sword (no comment); Bavnor (Cleric) nem buffol, ritkán gyógyít, soxor meghal; Sturmme (harcos v lovag, már nem tom) megy mint a golyó, majd vhol meghal, a csapat egyharmada még be sem lépett az instance-ba, amikor ő már harcol vhol. Zseniális! Ez a servermerge volt a legrohadtabb húzás a készítők részéről. Gratulálok nekik! -
csopszon #2796 Itt vannak a képek a szerencsés nyertesről:
kép1
kép2 -
csopszon #2795 Oculus nem akarom, h még jobban útáld a Turbine-t, DE... a játék 10000 eurós... utánanéztem. Ma hajnalban majdnem qrva gazdagok lettünk... Ha Redwillow-ból kiercézve, nem balra hanem jobbra fordulok az Open Palm felé akkor odaértem volna időben... Én már lassan magamat utálom a bitliszkedés miatt :-). -
mzprox #2794 hogy megy ez a kincsvadászósdi? Nem teljesen világos.. -
OculusDei #2793 ma hajnalban csopszon és én MAJDNEM - úgy értem tényleg nagyon közel voltunk, - megszereztük az egyik 1000 €-s lélekkövet.
ma hajnalban újrakellett telepítenem az egész klienst. egy minőségi csapat volt von 1-4re összeszedve.
ma hajnalban nagyon utáltam a turbinet... -
OculusDei #2792 ahhhhh! lagg! töltőképernyőbámulás! mi lesz itt? és az az új pléjerekről nem is beszélek... -
mzprox #2791 néhány észrevétel:
Skill boostok/bonuszok tovább csökkentek. egy tiszta rogue és egy 1rogue/11 akármi között mindössze 3 pontnyi a különbség enhancementben: kisebb mint egy greater heroism.... valahol megmutatták hogy egy 11 wiz/ 1 rogue mindenben übereli a tiszta tolvajt, nem is kicsit... 7-8 ponttal jobb DD, search és 1 szint híjján fullos varázsló...
A bárdomnak hiányozni fog a devotion enh.
a spellpontjai minden casternek csökkenek... ez azt eredményezi, hogy mégtöbb "recall" lesz mannáért. inkább ezt kéne valahogy megakadályozni.
minden karakterem halfling és a tolvajomat, Zhork-ot rosszul érinti a halfling luck nerfelése (mostantól már csak reflex mentőt kap)
A humán versatilityből nem action boostot kellett volna csinálni... a nerfelés az rendben van de action boostként sztem nem jó.
a stat pont tápolást jól fogják vissza: egyre drágább az extra pont. az első 2 pont a második összesen 6, 3 pont emelkedés pedig összesen 12 action pontba kerül.
(az ember elvileg tápos lehet mert 2-2- pontért minden statjához kap még egyet) -
OculusDei #2790 hmmm. halfling clericek "gyógyítógépek" lesznek...
ez a wandos téma viszont nagyon tetszik. úgy is találsz egy nagy rakással és pillanatnyilag semmire sem jók... -
mzprox #2789 lehet böngészni:
http://community.codemasters.com/forum/showthread.php?t=160155
-
#2788 Én vagyok de utóbbi egy hónapban nem volt időm belépni játszani (egy szombati napot nyomtam csak végig). Be van fizetve az accom, de egynelőre nincs időm leűlni mellé... sok a munka, és így sem érek a végére! -
OculusDei #2787 akiket keresek: gilmoor, azirafael.
mi van veletek? írjatok már valamit. -
OculusDei #2786 ez nem jelenti a játék végét. sőt. szerintem nem lesz ebből baj.
nem is tudtam hogy te is... vagy? (nekem a bf2 már elmúlt. egy időre legalább is) -
#2785 Codemasters Online Gaming recently announced that we were due to undertake a server merge on the current DUNGEONS & DRAGONS ONLINE(tm): Stormreach(tm) service. This will bring together a number of communities onto our two new worlds, Keep and Devourer.
This will give every adventurer in Stormreach(tm) the opportunity to make new friends and new groups, join new guilds and even make new enemies!
These worlds will be constructed using data from the existing servers Lyrandar, Aureon, Boldrei, Dorn and Onatar and will be merged in the way outlined below:
Devourer - will be populated with all the players from Lyrandar, Dorn and Onatar
Keeper - Will be populated with all the players from Boldrei and Aureon
Hat... akkor ennek ennyi :) Megjelenes utan fel evvel server merge :)
-
OculusDei #2784 Csodaszarvas néven megalakult az első olyan guild a boldrein ami csak magyar tagokat fogad be. keressétek Winterliont. én is beugrok legalább egy karakterrel. legyünk sokan. -
OculusDei #2783 jaaaa... ezt mindig elfelejtem... -
csopszon #2782 Hehe én szabin vok ( sajna már nem sokáig :-( ). Majd csippants rám Oculus van pár tárgyam számodra :-). -
#2781 Lehet h jomunkasemberek, es dolgoznak? :D -
OculusDei #2780 megjöttem. benéztem. sehol senki. (csak a pajta) hát hol van mindenki? -
csopszon #2779 Hehe, na jahh meguntam a "komoly" karakterneveket, és eszembe jutott, h anno milyen mókás volt a surranó tolvajom. Akkor még ADnD-ztünk, és a tolvajomat Szurtosképű Griswoldnak neveztem el, a háttértörténet szerint azért lett ez a neve mert édességimádó és mindíg "sütifoltos" az arca :-). Amúgy egy szamáron utazott amit meg Esmeraldának hívtam, sajnos a KM hamar megölte. Nahh mind1 ezzel a karakterrel nagyon mókás volt a játék, rengeteget röhögtem, azt gondoltam, vicces neveket adok a karaktereimnek. Meg ha szintén magyarral találkozok online akkor nem kell szenvedni az angollal, rámnéz és 1ből tudja h privizhet mnagyarul :-). -
OculusDei #2778 no comment.
icemind: gyere a boldreire. ott vagyunk mi.
amugy udv a fedelzeten. -
csopszon #2777 A rerollja Gazsi a Vazsi aki Bazsi lesz :-D. -
#2776 Karakterek: Paithan, Hétszünyű Koponyányi Monyó, Fényeskardú Sturm, Bazsi a Vazsi aki Pali, és Sylvania Thunderstorm.
Ezt akarhanyszor meglatom, mindig elfog a nevetes :) -
csopszon #2775 Úgy tudom Lyrandaron van magyar guild, Boldrei-en nincs, de viszonylag sok magyarral lehet találkozni. Ha kell vmi segítség keress meg online :-). Karakterek: Paithan, Hétszünyű Koponyányi Monyó, Fényeskardú Sturm, Bazsi a Vazsi aki Pali, és Sylvania Thunderstorm. -
Icemind #2774 Sziasztok
2 napja vettem meg ddo-t magyar guildet keresek...tud valaki segiteni? -
csopszon #2773 Nahh ma sikerült megcsinálni az Eastern Excavation 3ik részét eliten, első próbálkozásra :-). Madarat lehetne fogatni velem úgy örülök :-D. Nem sokkal több pp, de azért státuszszimbólumnak elmegy :-D. -
OculusDei #2772 necropolis. ket csajzsi is bevaltja.
(mar csak ket nap! ) -
#2771 Nem. De ha rájössz közöld velünk is :D -
csopszon #2770 Srácok, a Vol Prayer Charm és a Mark of Favor mire jó? Olyanok mint a kollektív cuccok, csak éppen nem ír róluk semmit, h hol lehetne beváltani őket. Másik kérdés, találtam House P-ben egy "szerelőt" aki azt magyarázza, h ha igazán minőségi javítást akarok akkor csakis ő jöhet szóba. Nahh mondom akkor javítgassad a cuccaimat kis barátom, mire közli, h ez csak House P kiváltságosoknak jár, nekem meg kell elégedjek a tanítványai munkájával. Sztem a jelenleginél magasabb rangot nem tok elérni House P-ben, szal nem vágom h mit kéne megcsináljak ahhoz, h megjavítsa a cuccaimat :-). Ti tudjátok a megoldást? -
#2769 Huh most játszok a Lord of The Rings Online-al és ennek a játéknak a motorját használja (mivel az is Turbine) és iszonyat laggos. Hát igen ez a motor inkább dungeonok és városok megjelenitésére van nem pedig cseszett nagy mezők és erdőkre... -
#2768 Ezeken a helyeken néz körül...
kvesztek leírása
DDO wikipedia
A legjobb info forrás amúgy a hivatalos amerikai DDO honlap fórumja. -
#2767 Tud vki olyan questet, mint az elejen amit Goodblade ad, hogy 4 fele cuccosbol lehet valsztani, es van kozte masterpiece,meg +1, meg magic cucc??? es lv2esen megcsinalhato?
Ja most Battle Hamster nevu fighterem futtatom,ha esetleg vki regi felesleges targyaitol meg akar szabadulni:)) -
#2766 thx -
mzprox #2765 armor check penalty: bizonyos skillekhez -7, ezek főelg az akrobatikus skillek, clericnek nem nagy veszteség és az erősebb páncélból kapott nagyobb AC többet ér.
a spell failure csak az arcane castereket érinti, papokat nem zavarja -
#2764 Jaja Boldereien vagyunk...Unholly es Nemetwarr neven...hehe lv2esek...a panceloknal mit jelent egy clericnek,hogy armor penalty check -7 pl...40% spell failure?
mert egyelore meg csak egy +1es chain mailt merek hordani...van olyan quest ami tuti cuccokat ad,vagy egy raklap xp? amit lv2-n duoba meg lehet oldani? Bevallatuk a kill200 goblins questet,de csunyan belefordultunk:))
Van vmi jo oldal questekrol rewardokrol,lootokrol...esetleg tenger melyen eldugott franko targyakrol?:) -
OculusDei #2763 wisdom es charisma. ha szeretsz harcolgatni akkor egy kis ero. a konsti mindig hasznos. a dexet nem eroltetnem, ugyis tele leszel vassal... str 12 dex 10 con 12 iq 10 wis 16 cha 14 szerintem. ha te pontjaidat szorom szet. a divine vitality telleg hasznos, hasznald. igaz nem neked hanem a wizardoknak/sorciknak de attetelesen neked is.
gyertek boldreire! mindenki! amig van...
azi: a muszaJ az muszaJ. hehe. bocs.
mar csak egy het es leszek megint... rettegjetek... -
csopszon #2762 Nahh ezért mondtam h nem vok jó pap építésben mert még nem volt soha papom :-). Ha a DV-hez CHA kell akkor biza osszá rá pontot vastagon ;-D. -
#2761 Azt INT és CON megcserélném mert a papnak nem kell sok skill pont viszont Hp annál inkább ha életben akar maradni (meg a concentration skillhez is ez kell ami harcban muszály).
Én nem értek egyet csopszonnal egy pap ne rohangáljon és csapkodjon csatában (első 6 lvlig még ez elmegy)de utánna maradjon hátul és gyógyítson, buffoljon és töltsön manát a casterekenek. A mana töltéshez, élőhalott űzéshez pedig magas CHA kell! Én találkoztam olyan pappal akinek napi 20 űzése volt lvl 8-on(ez kb 400-600 mana visszatöltése).
A kezdő helyről úgy szabadulsz legegyszerűbben hogy amikor lejössz a stégről beszélsz a félszerzettel, az rögtön stormreach-be teleportál nem kell semmit megcsinálnod. Egyébként meg a Nellys küldetés után beszélned kell a fegyver árussal és utánna enged a kapitány elmenni. -
csopszon #2760 Cleric buildben nem tok segíteni, nem játszottam még papot. De az biztos h a tutorialban nem kell megcsinálnod a combat magic, meg a tolvajos részeket, mert nem tudod őket megcsinálni :-). A combat meg a divine részt kell csak megcsináljad, amúgy mind1ik oktató rész opcionális. Nem tom mi az első 3 skill fejből, de a search intelligencia alapú, általában vazsik, tolvajok jók a keresésben. Mondjuk a 14es charisma-t is magasnak tartom papnál, inkább erőre kéne pakolj. Hasznos skillek sztem: heal, balance, spot, koncentráció. -
#2759 Ok, bizti en vagyok a lama,de vmiert meg a tutorialbol sem jutottam ki:)
Szal ujabb help kene...
Csinaltam egy clericet...human...
str10,agi12,int12,con10,wis16,cha14...velemeny?...aztan a mittomen mikre skillek...az elso 3ra adtam maxot..meg search-re...velemeny? mire adjak stb...aztan a combat magic roomba elsutottem vagy 50 decet scrollt,de nem birtam megtalalni az ajtot es a mark of arcanet...
grrr -
csopszon #2758 Az elején mind1ikkel lehet solozni, lv4-től meg úgyis partyban kell mozogni :-). Szal mind1 ami neked a legjobban megtetszik :-).