3757
DnD 3.5 szabaly ismerteto (magyar),
DnD 3.5 szabalyok (angol), DnD 3.5 szabalyok update (angol)
Eberron világleírás I. (Fajok, Kasztok, Karakterisztikák)
Eberron világleírás II. (Kiemelt kasztok, Felszerelés, Élet a világban)
Eberron világleírás III. (Szervezetek, Varazstárgyak, Szörnyek)
-
Scapolite #2837 Simple weapon listában nem szerepel sem sword sem axe.Martial-ban benne van mind.Most pl 1 +1-es dvarwen axe nem martial hanem simple?Nemigazán értem.Egy Palának simán kellene használnia az ilyen fegyókat nem?Vagy ezt majd csak további szinteknél fogom elérni? -
#2836 Sima alatt long sword-ot ertesz?
Milyen weapon proficiency -d van?
Nem nagyon emlekszem, de mintha simple fegyver jartassagban nem lenne benne a long sword, de lehet h hulye vagyok es rosszul emlekszem :D -
Scapolite #2835 Miért kapok felkiátójelet"not proficient"felirattal 1 sima sword használatáért? -
OculusDei #2834 bocs, kicsit későn fejeztük be. aztán meg nem találtalak a who list-ben. holnap megejtjük a találkozót. -
OculusDei #2833 azt indíts amit akarsz. minden kaszt jó, a lényeg meg, hogy te élvezd a játékot -
Scapolite #2832 Keeper-e mentem de most nem megy a server.Karbantartás van netán ma?
Paladin jó lesz a csapatba?Azt indítottam:) -
OculusDei #2831 bocsi, nem voltam itt tegnap. szóval, két szerver maradt. keeper és devourer. mi a keeperen vagyunk. a devoureren is vannak magyarok. dönts ahogy gondolod. mi mot 7 aktív taggal vagyunk jelen. a devoureren nem tudon hányan maradtak. ha a keeperre jössz, keresd a csodaszarvas guildet. azok vagyunk mi. én bendeguz, felynmyr, quardax, eshu, artificer, aethele és scavenger néven 'élek' odabent. -
Scapolite #2830 Mondjuk nem is jó oldalon próbálgattam
Már müxik:) -
Scapolite #2829 Na akkor kérdeznék mivel nem egyértelmü az Acc létrehozás(hosszabítás).
Szal:van 1 gc-m(új) van 1 product key ugye amit anno aktiváltam és elhasználtam az akkori ingyenes hónapot.
Hogyan aktiváljam gc-mat?
Az eredeti product key-t nem fogadja el sőt a régi adataimmal be sem tudok lépni az account oldalon.
-
Scapolite #2828 Thx;)
Ingame kereshetlek majd?
Régebben rajtavoltam a játékon de nem sokat(időm 0 volt).Annyira nem lesz új nekem viszont a szabályismertetőt azért átfutom:)
Boldrei-re mennyek majd ugyi?
-
OculusDei #2827 igen ez jónak tűnik.
hát akkor, üdv a fedélzten! -
Scapolite #2826 Ja de nekem az eredeti német van meg.Azt nem teszem fel.Inkább angol kliens-t installálnék.Honnan lehetne ezt letölteni?
Ez jó lesz?
Link -
Scapolite #2825 Megtaláltam a külföldről hazahozott gamecard-omat!Azthittem már,hogy rég elveszett.Be is aktiválom(2 hónap:)
Kiváncsi vagyok elvileg működnie kell. -
OculusDei #2824 igen. nyomulunk is növekszünk is. végre van 6 aktív as még vagy 3-4 kevésbé aktív tagunk. -
#2823 Rápörgetek én is... Él még a játék egyébként? -
OculusDei #2822 izé. pörgetem a topikot... -
#2821 sziasztok van játszahtó demoja a játéknak? vagy trial?
közben talaltam is. -
mzprox #2820 Nekem még mindig bejön a játék a hibái ellenére. (bár szemezgetek az age of conan-nal, talán váltok, ha megjeelnik és normális harcrendszer lesz benne)
Mostanában én is hanyagolom a loot runokat és az első karakterem újraépítésével foglalatoskodok. Az "új" Zerthul is már 10. szintű (lehetne 11, de visszatartom kicsit) -
csgj #2819 akkor kösz nem veszem meg :D xD Egyénként is csak kíváncsi voltam rá, hogy mennyibe kerül. Sajnos még csak 17 vok, hogy fizetésem nincs, és más pénzét kéne felhasználnom (speciel a szüleimét :D)..... De biztos naon cool game, a Dungeons & Dragons mindig is jó volt mindenben :) Mmo terén viszont nem vok nagy ész -
csopszon #2818 Ne aggódj, most kezdem el kitörölgetni a karaktereimet azt építeni újakat :-). Meg Winterlion is fp-t gyűjt mostanság ;-). Jahh igen és még a jómultkorjában kaptam egy gyűrűt a Királynőtől :-). 99-et dobtam d100-al :-P. -
OculusDei #2817 mehh. mar megint jol lemaradtam mindenrol... soha sem lesz meg az 1750 felynnel... -
OculusDei #2816 szerintem probalkozz itt. mert ez egy lenyegesen mas jatek mint a dungeon siege.
-
davesz007 #2815 Ha valaki tud hozá magyarositást akkor küldje már el a [email protected]. fontos lene nagyon!!!!!!!!!! ElQre is köszi -
davesz007 #2814 Hello valaki jártas a dungeon siege 2-ben?
-
csopszon #2813 Hehe, nahh igen lesz mit behozni ;-). Már a bárdom is 12ik szintű :-P. -
OculusDei #2812 tudod a bolcs ember azt is tudja mikor kell csendben maradni...
mar hianyoznak azert az ilyen rassolos hujek is neha. ugye nekem most epp semmilyen party sem jut...
na de egy het es megint ott tolom en is a port magam elott hogy utolerjelek titeket. -
csopszon #2811 10 rongy a teljes és havi 15 dollár (kb 3e huf). -
csgj #2810 mennyibe kerül a game? és havonta fizetős? -
csopszon #2809 Köszönöm szépen, sajnálom, h nem akarod folytatni, de ha nem jön be akkor tényleg kár erőltetni. Vannak itt azért olyan srácok akikkel érdemes 1ütt játszani, és nem számít nekik a killboard. Sajna akadnak olyanok is akiknek ez a mindenük, meg olyanok is akik mindenáron a nehezebb utat akarják választani, ezért folyamatos a party wipe. De azokkal nem játszom 1ütt 1nél többször :-). Múltkor az 1ik überrush-olós hülyegyereket seggfejnek neveztem, kiléptem a partyból, aztán miután befejezték feljelentett a gm-nél csúnya szavak használata miatt. A gm felkínált 1 olyan opciót, h ha bocsánatot kérek az illetőtől, akkor nem lesz semmi, de ha nem akkor "official warning"-ot kapok, ha még párszor előfordul ilyen akkor meg bant. Nyilván nem kértem bocsánatot :-D. -
#2808 Ha még megy az accountom akkor ma belépek vele és elküldöm neked postán. -
csopszon #2807 Gilmoor ezesetben nem loggolnál be még1x és adnál nekem némi supportot? :-) Néhány feltámasztás tekercs, gyógyító pálcák, wis nyaklánc stb. Mert bár vannak akiknek kijutott jópár félisteni cucc, de nem tartozom közéjük :-D. -
#2806 Srácok a mai frissítés óta engem nem enged be a program. A Launcher valami olyasmit ír, hogy a távoli szerver konfigurációjával gond van, az RFV nincs jól beállítva. Megy valakinek ? -
#2805 Én is abbahagytam alighanem örökre. Szerintem a fejlesztők a felelősek azért, hogy ennyire elfajult ez a játék.
Csak egy példa longsword aminek Sirocco a neve: hanyattlöki az ellenfelét és még meg is vakítja. Az ostoba killboard, a time bonus, a hétvégenkénti 50% XP bonus, a tömérdek tápos drop. RPG nek ez a halála.
ráadásul a bárd nem tud zenélni kocsmában (buffolhat persze az oylan mintha zenélne de nem erről beszélek), egyszerűen nem játszhat csak úgy (szívfájdalom).
a lényeg hogy minél hamarabb meg legyen az 1750 favor pontod mert akkor indíthatsz egy újabb félistent ahol már nem 28-at hanem 32 pontot oszthatsz el a tulajdonságaidra. Köszönöm nem kérem... -
#2804 Mikor anno indult az open beta, mar akkor ossze-vissza futkosas volt pugokkal jatszani ... komolyan, ugy rohantak egyesek elore, meg sem vartak tobbieket, esetleg a healert, szaladt be egyedul a tomegbe, korul sem tudtal nezni.
Pedig nekem pont amiatt jott be a jatek anno, hogy olyen offline rpg hangulata van a meselos dungenokkal es eventekkel.
Nem is toltam tovabb :) -
OculusDei #2803 hmmm. a zene télleg lehetne dinamikusabb és nem is álln asokból ezen javítani. a desert loot run meg úgy általában a loot runok, mint a nevében is bene van futások. mondtam is, hogy ez ilyen lesz. nekem is hasonló volt az első benyomásom. de ezeket ellensúlyozzák az rp sessionös küldetések. csak ahhoz meg olyan brigád kell. én nem húznám rá a hekkenszless vödröt, mert már tudom, hogy olyan ez a játék amilyennek játszod. neked tény, hogy egy kicsit vissza kell rázódnod de hidd el megint megtalálhatod azt amit régen annyira bírtál/bírtunk benne régen. csak meg kell tanulni különbséget tenni a kettő stílus között.
szerintem.
garyt szerintem mi ketten szeretjük az egész ddo világon, az tuti! hehe. mindenki ott tiltakozik amint megszólal... pedig hogy érezni a hangjában azt a többezer órányi elmesélt tökéletes sztorik alatt leülepedett patinát... -
#2802 nem tudom ti hogy vagytok ezzel, de én azt fájlalom ebben a játékban, hogy túlságosan sok a félisteni hatalmú dropp. Egyszerűen egy +4-es fegyver már szemét, és olyan cuccokkal mászkál mindenki hogy lassan már nem is kell használni a karakter skilljeit hiszen a fegyó megold mindent. A játékosok zöme nem is használja a skilleket. Afféle hack &slash játékká vált ez az egész. Versenyt futnak stb.. múltkor amikor desert-et csináltuk, megkérdeztélk tőlem "na hogy tetszett?" mivel akkor voltam először. Hát elmondom semmit nem láttam az egészből, csak a nagy rohanást. Nem éreztem jól magam és annakidején pont emiatt hagytam abba, mert engem nem érdekel az xp, se a loot különösebben, egyserűen jól akarnám érezni magam de mindíg van valaki aki rohan mint egy ámokfutó. Az már eszébe sem jut, hogy esetleg más nem ismeri a pályát stb.. végtelen önzésre ösztönzi a játékosokat a játék. Csodálkozom, hogy nem látják ezt a fejlesztők. A zene egy rakás sz...r. semmiféle hangulatot nem kölcsönöz az adott szituációnak, a játék egyik legjobb küldi szériája a Delera's Tomb. Gary mint narrátor tökéletes választás volt, de zenében atmoszférában az észrevehetőt sem üti meg a játék. Pedig olyan szupi kis vérfagyaztó zenét lehetne csempészni oda, dinamikusan vezérelve helyszíntől függően. Biztos vagyok benne, hogy nagyságrendekkel fokozná a játékélményt. Másik, amikor küldizel az xp reward táblán ott látod ki mennyi lényt csavart ki. Ez megint egy nagy baromság, mert így ösztönzik egy ostoba verengésre a játékosokat ezzel is rontva a játékélményen. Papként nyilván nekem ez a szám szinte 0-a, de ha nem gyógyítanám a harcost akkor asszem neki is közel lenne a 0-hoz. Ez csapat munka nem értem miért kell külömbséget tenni. Szóval én továbbra is csalódott vagyok ezzel a játékkal kapcsolatban. ha valaki tud esetleg egy olyan weboldalt ahol a különfélke suggestionokat le lehetne írni, tegye már meg hogy berak ide egy linket. Előre is kösz. -
OculusDei #2801 vannak sokan ez jó. vannak sokan ez rossz - néha lagzik. javítgattak valamit a motoron tehát most telehányja a virtuális memót minden szirrel. van egy csomó új fícsör amit imádni fogsz. van egy csomó új amit nem. néha az agyadra mennek majd az aureonosok. de remélem megszereted a csodaszarvasokat. ja! eshu visszament a klánjához. többet nem találkozhatsz vele stormreachben...
röviden -
#2800 HÉÉ valaki mondjon már valamit mi lett a nagy egybesülés után? Lagzik? tömegnyomor? mivanmost? -
#2799 Én leszek, nemsokára visszatérek csak még van egy kis elintézni valóm. :) -
OculusDei #2798 #2792. de ne add fel. én azért begyüjtöttem egy két új jó havert is.
subbassman: bocs. minden altoddal még mindig nem találkoztam. de lassan már megismerlek...