3757
DnD 3.5 szabaly ismerteto (magyar),
DnD 3.5 szabalyok (angol), DnD 3.5 szabalyok update (angol)
Eberron világleírás I. (Fajok, Kasztok, Karakterisztikák)
Eberron világleírás II. (Kiemelt kasztok, Felszerelés, Élet a világban)
Eberron világleírás III. (Szervezetek, Varazstárgyak, Szörnyek)
-
csopszon #2877 Keress bárkit a Csodaszarvas guildből. Jelenleg egy majdnem full partynk van 4-6-os szintre. Én elméletben gyógyítani is tudlak, de van jó gyógyítónk is :D. Kifejezetten szereti a WF-eket :D. Csaták után fel tudlak gyógyítani, de csata közben nem valószínű mert megyek ütni én is ;). -
OculusDei #2876 hol? melyik szerveren? mert ez a csapat - sg fórumlátogatók - a keeperen vannak. -
vbalint01 #2875 köszi
most kezdtem a játékot(2 hete) nehéz gyedül haladni, mert alig van valaki partyzni igy csak 4 es vagyok. egy warforged fighter vagyok így jól jönne egy wizard vagy egy sorcerer gyógyítónak
akinek van kezdő karaktere az lécci szóljon -
OculusDei #2874 mindez változó célszámra. tehát érdemes növelni. a másik haszna pihenésnél van. a karakterek a legmagasabb heal/repair skillnek megfelelő hpt regenerálnak per pihenés. nem rossz harcosnak. (ne röhögj) -
kerek1224 #2873 A heal skill megállítka egy 0 és -9 HP közötti sérült további sebződését(vérézését). Ekkor stabilizálódik az állapota, és várhatja, hogy vki heal varázslattal felgyógyítsa. A repair tök ugyanez, csak a warforged fajú karakterek ez hat (csak ez) -
vbalint01 #2872 helosztok
hogy működik pontosan a healing és a repair skill? mire jók a healer és a repair kitek? -
#2871 2500 ? úgy tudtam több.. -
csopszon #2870 Na azért a havi 2500 forint nem annyira megterhelő, hogy ne tudná egy átlag emberke kifizetni sztem :). A szűrést meg úgy értem, hogy a free mmorpg.k tele vannak gyökerekkel, boldog-boldogtalan azt tolja. Itt legalább van vmi minimális szűrés. -
#2869 jah, szűri..gazdag szülő hülegyereke tud rajt játszani, a kevésbé tehetős ősdnd-s meg nem -.- -
OculusDei #2868 hát haza még nem megyek. ellenben ha minden igaz lesz végre fasza lakás. ha minden ok akkor végre belőhetem rendesen ezt a nyomorult tst és nem kell suttognom se. na akkor lesz tankotok megint. meg fordítok is.
foxxi: üdv a fedélzeten! én bendegúzt jáccom arrafelé ha épp igen
kerek1224: szerintem érdeklődd meg helyi tecsó vagy média márk. -
csopszon #2867 Oculus: Gye' má' haza, nem jó neked ott kint :D. Kell tank az új küldetésekhez :P. Meg nem értem rendesen a crafting rendszert sem, szal egy angol-magyar fordítóemberre is szükség van :D. -
csopszon #2866 Üdv mindenkinek! Rég jártam erre, de ma nagyon unatkozom (dolgozom v mi :D), úgyhogy benéztem. Foxxi-nak sikerült megtalálnia minket, fel is vettük a guild-be :). Ha jól tudom egy Csodaszarvas WW túra is megtörtént, nekem dolgoznom kellett persze akkor is :(.
Kulagep96: Hála az égnek nem ingyenes és tört szervere sem létezik, ez szvsz azért jó mert ez szűri a játékosokat :). -
#2865 én úgy fél éve - éve láttam a helyi metróban.. -
kerek1224 #2864 Sziasztok!
Hol lehet megvenni a játékot? Mert a ddo.com-os digital downloadot nem engedi magyar kártyával. -
foxxi #2863 keeperen vagyok :) -
OculusDei #2862 ha keeperen vagy akkor keresd bármely csodaszarvast. ha devoureren akkor ... ott nemtom kit pontosan. -
foxxi #2861 Csatlakozhatnék valamely guildhez? :) -
OculusDei #2860 sehogy, azaz talán kérd meg anyut hogy fizesse helyetted. -
kulagep96 #2859 halitok!ez ingyenes játék?ha nem hogyan lehet megoldani hogy az legyen? -
Dant0r #2858 Jelenlegi, 171,49Ft-os árfolyammal valamivel több mint 2500Ft a havidíj, nem 3700:P -
csgj #2857 Mondjuk, úgyse valószínű, hogy ki tudom fizetni... túl drága nekem havi 3700 Ft. Ennek miért nincs tört szervere?? -
csgj #2856 Már játszottam vele, és meg kell hogy mondjam, nekem sokkal jobban bejön a WOW-nál :D Le tudnátok írni a fizetés menetét? -
csgj #2855 Már másfél órája tölti a trial a frissítéseket, és 502%-nál tart... 502!!! :O Ez így normális?? -
OculusDei #2854 még igen. az sg-t olvasók a keperen vannak. a devoureren is vannak magyarok. bevallom töredelmesen nekem épp le van zárva az accom de ettől még javaslom a keeperes csapatot. -
#2853 Jatszik meg valaki a jatekkal? Milyen az elet ingame?
Gondolkodtam mostansag, lehet el kene kezdjem megint. Miota abbahagytam a W-betuset csupa shit jelent meg, semmi alternativa, es meg ez tetszett a legjobban mikor a betajat toltam :) -
OculusDei #2852 na akkor pörgetem megint a topikot -
OculusDei #2851 felvettem velük a kapcsolatot. de itt már lehet neked kéne létrehozni a ticketet. a legfontosabb nem szabad engedni hogy lerázzanak. -
Scapolite #2850 Nem lehet újat sem létrehozni.Pontosabban kreálni lehet de utána a töltőképernyőnél semmi.Nem tölti be a játékot.Nem indul meg a töltőcsík a képernyőn majd kb 5 perc után ez a hiba fogad úgy,hogy kidob a kliens-ből:the connection to the server has been lost! -
OculusDei #2849 új karaktert se tudsz létrehozni? -
OculusDei #2848 nem fog. mindjárt adunk nekik egy tiketet. -
Scapolite #2847 Képtelen vagyok megoldani a problémát,teljesen tehetetlen vagyok ez ügyben.Azthiszem feladom.Azért eléggé elkeserítő dolog ez.Főleg,hogy úszik 2 hónap-os gc-m:( -
Scapolite #2846 De rendesek:(Ide navigáltak el,hogy itt oldhatom meg a problémámatlink
Ajjaj,ez így nem lesz jó. -
Scapolite #2845 Azóta sem enged be(kliens már újratelepítve):(
Ami mégjobb,hogy új karaktert sem.Lehet kellene írjak nekik ez miatt 1 mailt,hogy javítsák ki -
OculusDei #2844 a leírásod alapján náluk - ddo - van a hiba. valszeg valami korrumpálodott a karaktered körül. de ne aggódj, többnyire minden problémát megoldanak. -
OculusDei #2843 küldtem neked privit -
Scapolite #2842 Az a gondom-bajom lenne,hogy nem tölti be tegnap délután óta a játékot:(
Launcher elindít karakter kiválaszt majd nem tölt semmit hanem kis idő múlva kiír valami connection lost üzit:(
Kár,nyomultam volna pedig vele akár egész éjjel is de nem jó.Mit tegyek? -
OculusDei #2841 igen mondta iceflame. -
Scapolite #2840 Sry,nem akartam bekeverni kérdésemmel:)
Bevásároltam már a karakteremnek megfelelő holmikat.
Jah,OcolusDei-nek üzenem,hogy bennt vagyok már a klánba de majd úgyis észreveszi ;-) -
#2839 De hogy jon a kepbe a "sima" sword? Mert hogy ezzel kezdodott a dolog.
Mar nem ertek semmit! :D -
mzprox #2838 A paladin használhat minden fegyvert kivéve "exotic" a dwarven axe exotic fegyver (kell hozzá külön feat)