Dungeons & Dragons Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak aezert kérdem mert pl WOW-nál kell ami elég kellemeltelün érintett letöltés után..
Asus P5B|C2D E6420 @ 2,56 Ghz|HIS Radeon 2900xt 512ddr3|1x1 GB Kingston DDR2-800 Mhz|Freezer 7pro|160 Gb SATA Maxtor HDD/80GB Seagate|WinXP/Vista|Nem szülői pénzből:P (Ram csere alatt)
Asus P5B|C2D E6420 @ 2,56 Ghz|HIS Radeon 2900xt 512ddr3|1x1 GB Kingston DDR2-800 Mhz|Freezer 7pro|160 Gb SATA Maxtor HDD/80GB Seagate|WinXP/Vista|Nem szülői pénzből:P (Ram csere alatt)
Ha minden jól megy június elsõ hetében leszek szabadságon akkor gyorsan felhúzom bemapot lvl 12-re 😄
Tudom senkit nem érdekel, de azért elmondom: Tegnap tök jót szerepjátékoztunk (pnp) haverokkal, már egy hónapja szerencsétlenkedett a party egy alternatív valóságba ragadva, végre rájöttek a megoldásra, megvolt a végsõ nagy leszámolás is, aztán jött a nagy csattanó, az extra csavar a kaland végén... volt is anyázás rendesen 😄 Most mindenki tûkön ülve várja a következõ játékot 😄 (én is pedig én vagyok a mesélõ)
egyébként meg:
az elkövetkezõ hónapban nem leszek itthon. jáccatok jókat nélkülem is.
amúgy mindenkinek békés, boldog karácsonyt és egy jobb új évet kívánok!
aut viam inveniam aut faciam
All items listed below are Minimum Level 1 to use.
Three Copper Festival Coins gives you a chance to get:
A Lamannia, the Twilight Forest Jelly Cake
Caster Level 12: Rage
A Syrania, the Azure Sky Jelly Cake
Caster Level 12: Featherfall
A Thelanis, the Faerie Court Jelly Cake
Caster Level 3: Eagle's Splendor
A Velah, the Red Dragon Gingerbread Cookie
Caster Level 8: Resist Energy: Fire
A Queen Lailat, the Marilith Gingerbread Cookie
Caster Level 10: Protection from Evil
A Warforged Titan Gingerbread Cookie
Caster Level 6: Shield
A Cupcake
Caster Level 10: Heal Light
A Lump of Coal
1d2 Dart Thrown Weapon
Two Silver Festival Coins gives you a chance to get:
A Daanvi, the perfect Order Jelly cake
Caster Level 5: Good Hope
A Dal Quor, the Region of Dreams Jelly Cake
Caster Level 3: Mnemonic Enhancer (25 - 145 spell points)
A Dolurrh, the Realm of the Dead Jelly Cake
Caster Level 7: Death Ward
A Shavarath, the Battleground Jelly Cake
Caster Level 12: Heroism
A Xoriat, the Realm of Madness Jelly Cake
Caster Level 12: Otto's Sphere of Dancing
A Mabar, the Endless Night Jelly Cake
Caster Level 12: Fear
A Beholder Gingerbread Cookie
Caster Level 3: Telekinesis
A Candy Cane Wand
No UMD required, Min Level 1, 30 Charge Heal Moderate Wand
One Gold Festival Coin gives you the chance to get:
An Irian, the Eternal Day Jelly Cake
Caster Level xx: Raise Dead
A Kythri, the Churning Chaos Jelly Cake
Caster Level 8: Acid Rain
A Fernia, the Sea of Fire Jelly Cake
Caster Level 12: Fire Shield (Fire Version)
A Risia, the Plane of Ice Jelly cake
Caster Level 12: Fire Shield (Cold Version)
(RARE) Sunblade (unconfirmed)
Also have a chance to get a "Festival Twig" -- No value, non-useable item -- description "Apparently you have been very naughty"
A sütik szerintem nagyon durvák... mind lvl 1-en használható tárgyak, és azért good hope, heroism, cure moderate wounds, 20-as energy resist lvl 1-en azért elég táp...
Itt vannak a screenshottok:

Én is fogok egyet csinálni valamikor, csak kár, hogy ilyen kevés idõm van játszani. Elõszõr fel akarom húzni Bemapo-t 1750 Favor-ra (most van 709) aztán 32 pontos Batman karit szeretnék indítani, mert nagyon szimpatikus a koncepció, csak 28 pontból nem lehet életképest összerakni (lehet mire eljutok idáig megszüntetik a heavy armoros evasion-t... akkor felmegy a mithral breast plate ára - ami ugye light armor- 😄)
Tegnap is egy tök jó party összejött (mondjuk 1-2 embert le lehetett volna cserélni) de le kelett lépnem... mindegy. Az ami nagyon tetszik ebben a játékban, hogy nics az emberen fejlõdési kénysze. Úgy is simán lehet élvezni, ha csak napi 3-4 órát tud maximum játszani vele az ember ami mondjuk a Lineage2-rõl nem mondható el...
Most pl (sokan mondják, hogy ahybridek nem jók) nekem a 4R-2P-6F tetszik, amig meg nem lesz a 400Favor a Drow -ra és akkor megcsinálom a master thiefet és a rangert
lehet, hogy nem fogok minden caster vagy tankot megállítani, de bemegyek oda is ahova más nem :-) legalábbis remélem :-)
most 4 karim van (a névfoglalás miatt) de fõleg "Hoshi Sato" val játszom
Steam: [HUN]Feriggno
eshu, aeth, felynmyr, quardax, tehuti és artificer vagyok én. emlékeztetõül.
igen, a fõ hangsúly azon van, hogy élvezd. ne statisztikákat gyûjts - jajj! én hárommal többet öltem meg mint te bübû... -. sajnos van ilyen is.
ajánlom a manual tanulmányozását - varázshasználó esetén a MINIMUM 13-as tulajdonságot -, mert nagyon sok segítséget jelenthet.
szóltam.
melyik build jó a maga nemében?
a rogueot ennyire butának - wis 8 - vétek elindítani. kaptál már holdot? de a legdurvább a paladin és a ranger. ezekkel a tulajdonságokkal nem tudsz velük varázsolni. az hagyján, hogy sp-jük az alig lesz de a ranger csak az elsõ míg a paladin is csak a második szintû varázslatokig jut. szal ez így használhatatlan.
Elkezdtem véranyó néven egy terület sebzõ kétkezes drow karit... a koncepció szerint kétkezes fegyver használat, fockus, spec, melette cleave, gcleave, és whirlwind attack... semmi csûrõs stun/sunder/trip. Egyszerûen odamegy a mobok közé és folymatosan spawn-olja a terület sebzõ támadásokat. A gond vele csak annyi, hogy úgy agrozza a mobokat magára mint a lépesméz a barnamedvéket, és hát pajzs hiányában az AC-ja a béka segge alatt van... Majd meglátjuk hogyan mûködik.
ez egy tímpléj.
tudom-tudom, nincs köztük caster....de arról sajna nem tudok semmi mondani, mert nem igazán játszom velük. így abban más bizti tud segíteni
mani meg majd jön, az elején annyira sok úgysem kell...és ugyis lvl2-3 tól tolhatod WW-t és ott elég jók a rewardok, 4-5 alkalom pár szint ott hard-elite -en és lesz cuccod rendesen...
nos, ha a teljes gamet veszed meg, akkor nem kell külön serialt venni hozzá, mert a teljes-ben benne van a serial. gondolom én itt a teljes gamet úgy érted, h pl bemész bolt és leveszed polcról.
ha már megvan a game, mert lejött a trial-al, akko rkell venned serialt, mert akkor ugye nem vetted le a polcról, hanem letöltötted.
a havidíjat a COD oldalán tudod, pl amikor bejön a bejelentkezõ ablak, középen felül az account -nál
ugyanitt tudod megadni neki a full serialt is, hogy ne kelljen uj accountot kreálnod ha megvetted a gamet VAGY a serialt. így tudod folytatni a trial -os karaktert is akár
ok akkor megveszem a teljes gamet aztan serialt hozza es ezt a 10.57 eurot azt hol tudom fizetni a codemasters oldalan kell venni vagy mashol? igerem tobb hulyeseget mar nem kerdezek:}
ahhoz hogy játszhass, kell a "full game" jelen esetben egy "full game serial"
mert ha megnézed, akkor a full game letöltéssel 44.99EURO, de ha megva a game mert már leszedted, akkor csak egy "full game serial" kell, ami 29.99EURO
az itt kapott serialt be kell regelned az accodhoz, így lesz egy nem trial "full" accod...
ezek után már csak havonta kell a 10.57EURO -t perkálni
maga a game 14.99$ havonta
azirafael: elõfordul. perste befelyeztük. igaz csak négyen maradtunk a végére abból ia a negyedik csak a végén csatlakozott.