3757
  • csopszon
    Keress bárkit a Csodaszarvas guildből. Jelenleg egy majdnem full partynk van 4-6-os szintre. Én elméletben gyógyítani is tudlak, de van jó gyógyítónk is :D. Kifejezetten szereti a WF-eket :D. Csaták után fel tudlak gyógyítani, de csata közben nem valószínű mert megyek ütni én is ;).
  • OculusDei
    hol? melyik szerveren? mert ez a csapat - sg fórumlátogatók - a keeperen vannak.
  • vbalint01
    köszi
    most kezdtem a játékot(2 hete) nehéz gyedül haladni, mert alig van valaki partyzni igy csak 4 es vagyok. egy warforged fighter vagyok így jól jönne egy wizard vagy egy sorcerer gyógyítónak
    akinek van kezdő karaktere az lécci szóljon
  • OculusDei
    mindez változó célszámra. tehát érdemes növelni. a másik haszna pihenésnél van. a karakterek a legmagasabb heal/repair skillnek megfelelő hpt regenerálnak per pihenés. nem rossz harcosnak. (ne röhögj)
  • kerek1224
    A heal skill megállítka egy 0 és -9 HP közötti sérült további sebződését(vérézését). Ekkor stabilizálódik az állapota, és várhatja, hogy vki heal varázslattal felgyógyítsa. A repair tök ugyanez, csak a warforged fajú karakterek ez hat (csak ez)
  • vbalint01
    helosztok
    hogy működik pontosan a healing és a repair skill? mire jók a healer és a repair kitek?
  • Shiwo
    2500 ? úgy tudtam több..
  • csopszon
    Na azért a havi 2500 forint nem annyira megterhelő, hogy ne tudná egy átlag emberke kifizetni sztem :). A szűrést meg úgy értem, hogy a free mmorpg.k tele vannak gyökerekkel, boldog-boldogtalan azt tolja. Itt legalább van vmi minimális szűrés.
  • Shiwo
    jah, szűri..gazdag szülő hülegyereke tud rajt játszani, a kevésbé tehetős ősdnd-s meg nem -.-
  • OculusDei
    hát haza még nem megyek. ellenben ha minden igaz lesz végre fasza lakás. ha minden ok akkor végre belőhetem rendesen ezt a nyomorult tst és nem kell suttognom se. na akkor lesz tankotok megint. meg fordítok is.

foxxi: üdv a fedélzeten! én bendegúzt jáccom arrafelé ha épp igen
    kerek1224: szerintem érdeklődd meg helyi tecsó vagy média márk.
  • csopszon
    Oculus: Gye' má' haza, nem jó neked ott kint :D. Kell tank az új küldetésekhez :P. Meg nem értem rendesen a crafting rendszert sem, szal egy angol-magyar fordítóemberre is szükség van :D.
  • csopszon
    Üdv mindenkinek! Rég jártam erre, de ma nagyon unatkozom (dolgozom v mi :D), úgyhogy benéztem. Foxxi-nak sikerült megtalálnia minket, fel is vettük a guild-be :). Ha jól tudom egy Csodaszarvas WW túra is megtörtént, nekem dolgoznom kellett persze akkor is :(.

Kulagep96: Hála az égnek nem ingyenes és tört szervere sem létezik, ez szvsz azért jó mert ez szűri a játékosokat :).
  • Shiwo
    én úgy fél éve - éve láttam a helyi metróban..
  • kerek1224
    Sziasztok!
    Hol lehet megvenni a játékot? Mert a ddo.com-os digital downloadot nem engedi magyar kártyával.
  • foxxi
    keeperen vagyok :)
  • OculusDei
    ha keeperen vagy akkor keresd bármely csodaszarvast. ha devoureren akkor ... ott nemtom kit pontosan.
  • foxxi
    Csatlakozhatnék valamely guildhez? :)
  • OculusDei
    sehogy, azaz talán kérd meg anyut hogy fizesse helyetted.
  • kulagep96
    halitok!ez ingyenes játék?ha nem hogyan lehet megoldani hogy az legyen?
  • Dant0r
    Jelenlegi, 171,49Ft-os árfolyammal valamivel több mint 2500Ft a havidíj, nem 3700:P
  • csgj
    Mondjuk, úgyse valószínű, hogy ki tudom fizetni... túl drága nekem havi 3700 Ft. Ennek miért nincs tört szervere??
  • csgj
    Már játszottam vele, és meg kell hogy mondjam, nekem sokkal jobban bejön a WOW-nál :D Le tudnátok írni a fizetés menetét?
  • csgj
    Már másfél órája tölti a trial a frissítéseket, és 502%-nál tart... 502!!! :O Ez így normális??
  • OculusDei
    még igen. az sg-t olvasók a keperen vannak. a devoureren is vannak magyarok. bevallom töredelmesen nekem épp le van zárva az accom de ettől még javaslom a keeperes csapatot.
  • Laza
    Jatszik meg valaki a jatekkal? Milyen az elet ingame?
    Gondolkodtam mostansag, lehet el kene kezdjem megint. Miota abbahagytam a W-betuset csupa shit jelent meg, semmi alternativa, es meg ez tetszett a legjobban mikor a betajat toltam :)
  • OculusDei
    na akkor pörgetem megint a topikot
  • OculusDei
    felvettem velük a kapcsolatot. de itt már lehet neked kéne létrehozni a ticketet. a legfontosabb nem szabad engedni hogy lerázzanak.
  • Scapolite
    Nem lehet újat sem létrehozni.Pontosabban kreálni lehet de utána a töltőképernyőnél semmi.Nem tölti be a játékot.Nem indul meg a töltőcsík a képernyőn majd kb 5 perc után ez a hiba fogad úgy,hogy kidob a kliens-ből:the connection to the server has been lost!
  • OculusDei
    új karaktert se tudsz létrehozni?
  • OculusDei
    nem fog. mindjárt adunk nekik egy tiketet.
  • Scapolite
    Képtelen vagyok megoldani a problémát,teljesen tehetetlen vagyok ez ügyben.Azthiszem feladom.Azért eléggé elkeserítő dolog ez.Főleg,hogy úszik 2 hónap-os gc-m:(
  • Scapolite
    De rendesek:(Ide navigáltak el,hogy itt oldhatom meg a problémámatlink
    Ajjaj,ez így nem lesz jó.
  • Scapolite
    Azóta sem enged be(kliens már újratelepítve):(
    Ami mégjobb,hogy új karaktert sem.Lehet kellene írjak nekik ez miatt 1 mailt,hogy javítsák ki
  • OculusDei
    a leírásod alapján náluk - ddo - van a hiba. valszeg valami korrumpálodott a karaktered körül. de ne aggódj, többnyire minden problémát megoldanak.
  • OculusDei
    küldtem neked privit
  • Scapolite
    Az a gondom-bajom lenne,hogy nem tölti be tegnap délután óta a játékot:(
    Launcher elindít karakter kiválaszt majd nem tölt semmit hanem kis idő múlva kiír valami connection lost üzit:(
    Kár,nyomultam volna pedig vele akár egész éjjel is de nem jó.Mit tegyek?
  • OculusDei
    igen mondta iceflame.
  • Scapolite
    Sry,nem akartam bekeverni kérdésemmel:)
    Bevásároltam már a karakteremnek megfelelő holmikat.

Jah,OcolusDei-nek üzenem,hogy bennt vagyok már a klánba de majd úgyis észreveszi ;-)
  • MrStokes
    De hogy jon a kepbe a "sima" sword? Mert hogy ezzel kezdodott a dolog.
    Mar nem ertek semmit! :D
  • mzprox
    A paladin használhat minden fegyvert kivéve "exotic" a dwarven axe exotic fegyver (kell hozzá külön feat)